Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

13 Μαΐου 2010

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010  --- http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/05/blog-post_4187.html


ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΜΠΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. Η ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ



Το μεγάλο φαγοπότι που ξεκίνησε με το πρωτοφανές πλιάτσικο στην τσέπη των εργαζομένων και τις κοινωνικές τους κατακτήσεις, όλα δείχνουν πως μπαίνει για τα καλά στη φάση του κυρίως πιάτου, αφού η αδίστακτη κυβέρνηση του νέου Τσολάκογλου, επιχειρεί να δρομολογήσει την πλέον εκτεταμένη και επικίνδυνη συναίνεση, στο σύνολο των ευαίσθητων εθνικών μας θεμάτων και προτεραιοτήτων. 

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

Το εξάμηνο που μεσολάβησε, με την κυβερνητική εξουσία παραδομένη στα χέρια των πλέον αδίστακτων δημίων του Ελληνισμού, τέσσερα πράγματα ήρθαν να πιστοποιήσουν ότι η ελληνική κοινωνία έχει πλέον παραδοθεί στη μέγγενη ενός πολυδιάστατου σχεδίου πολιορκίας, που αποσκοπεί στη δραστική αποδυνάμωση και τον αφανισμό της.

1. Η κατάλυση του Συντάγματος και η θεσμοθέτηση της εκτεταμένης νομιμοποίησης των λαθρελλήνων, δεν ήταν απλά μια προκλητικότατη πρώτη προτεραιότητα μιας κυβέρνησης που δεν δίστασε να δείξει ταχύτατα τον πραγματικό της εαυτό. Δε συνιστά μονάχα έναν θρασύτατο παραλογισμό με στόχο την εκτεταμένη ναρκοθέτηση της Ελληνικής κοινωνίας. Είναι πριν απ όλα και κυρίως μια επικίνδυνη ενέργεια δημιουργίας μιας υποδομής πολύπλευρης υπονόμευσης της Ελληνικής Δημοκρατίας που δηλητηριάζει την κοινωνία και επανδρώνει τάγματα μαχητών με στόχο την πλέον επικίνδυνη και εφιαλτική αποσταθεροποίηση.


2. Το κουρέλιασμα του Συντάγματος και η αντικατάστασή του από υπαγορευμένες πολιτικές γραμμένες στο κουρελόχαρτο που κρατούσε στο χέρι της η πιο θλιβερή πολιτική προσωπικότητα που ανέδειξε ποτέ αυτός ο τόπος, δεν απετέλεσε απλά μια ανεπίτρεπτη γκάφα ανικάνων που πάτησαν την πεπονόφλουδα των πλέον αδίστακτων εκβιαστών. Ήταν η ενσυνείδητη και προμελετημένη υποθήκευση της εθνικής μας κυριαρχίας με στόχο την κατάλυση της Ελληνικής Δημοκρατίας και την εκχώρηση της ελληνικής κοινωνίας στο πειραματικό εργαστήρι της Νέας Τάξης για την δοκιμασμένη εφαρμογή γενικευμένων επιθετικών πολιτικών που οσονούπω θα χρησιμοποιηθούν για να καθυποτάξουν τους λαούς ολόκληρης της Ευρώπης.

3. Το κουρέλιασμα της πατρίδας μας μέσα από το αντεθνικού προσανατολισμού σχέδιο αποδόμησης που ακούει στο όνομα Καλλικράτης, δεν αποσκοπεί απλά στην αποδυνάμωση των συμμετοχικών θεσμών στο λειτουργικό πρωτόκολλο της Ελληνικής επικράτειας, αλλά αποβλέπει στη δραματική αποσύνθεση της χώρας. Στη διευκόλυνση των φαινομένων της κυριαρχικής αποσύνθεσης και στη δημιουργία επικίνδυνων γεωπολιτικών δεδομένων ικανών να διευκολύνουν τη μεταβολή και τυπικά του ίδιου του χάρτη της, αυτοϋπονομεύοντας το κύρος των διεθνών συνθηκών, και μετατρέποντας την Ελλάδα σε δελεαστικό μεζέ που τροφοδοτεί τις ορέξεις όσων την επιβουλεύονται.

4. Και τώρα ο Ελληνισμός βρίσκεται αντιμέτωπος με την πιο επικίνδυνη συνενοχή στην προώθηση ενός καλά οργανωμένου σχεδίου πολιορκίας το οποίο σηματοδοτεί η επίσκεψη του Ερντογάν στην Αθήνα. Πρόκειται για μια επίσκεψη η οποία πραγματοποιείται σε ένα κλίμα θριάμβου μιας επικίνδυνης μυστικής διπλωματίας, ενός απροκάλυπτου ενδοτισμού, μιας πρωτοφανούς επιθετικής θρασύτητας από τη μεριά της Τουρκίας. Πρόκειται για ένα πολιτικό γεγονός που θα σηματοδοτήσει ραγδαίες εξελίξεις όχι μονάχα στην απόπειρα γενικευμένης οικονομικής άλωσης σε τομείς κλειδιά της ελληνικής οικονομίας, αλλά προδιαγράψει ένα πλαίσιο εθνικής ταπείνωσης στη διαχείριση του συνόλου των εθνικών μας θεμάτων, ενώ θα εγκαινιάσει ένα πλαίσιο ανεπίτρεπτου παζαρέματος από μια κυβέρνηση που έχει αυτοκαταργήσει και αποποιηθεί την Ελληνικότητά της.

Η ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ… 
Και βρίσκεται στην άμεση ανατροπή των επικίνδυνων που έχουν γατζωθεί στην κυβερνητική εξουσία του τόπου.
Σε μια ανατροπή που δε θα έρθει αντιμέτωπη με το άγνωστο αλλά με τη μεγάλη πρόκληση να καταστήσει τον ελληνικό λαό μόνιμο πρωταγωνιστή των εξελίξεων.
Σε μια ανατροπή που δε θα αυτοσχεδιάζει αναζητώντας το χρώμα της επόμενης μέρας αλλά που θα έχει φροντίσει να προσδιορίσει με σαφήνεια την κατεύθυνση της πολιτικής αλλαγής.
Πρόκειται για μια ανατροπή που πρέπει να τη σηματοδοτήσει η περιφρούρηση αυτού που κατέλυσαν. Του ίδιου του Συντάγματος της χώρας δηλαδή.
Πρόκειται για μια ανατροπή που πρέπει να στοχεύσει στην ανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας, στην ανατροπή των σχεδίων υπονόμευσης της πατρίδας μας, στην ακύρωση των επικίνδυνων ανθελληνικών σχεδίων.

Πρόκειται τέλος για μια ανατροπή με κεντρικό στόχο και επιδίωξη την αλλαγή ρότας στην πορεία της χώρας. 

Μια ανατροπή που θα την δρομολογήσουν ικανοί και αποφασισμένοι να τροχοδρομήσουν την Ελλάδα σε μια πορεία ανάπτυξης και προόδου.

Για μια ανατροπή που θα τιμωρήσει παραδειγματικά τους πρωταγωνιστές του ενδοτισμού και των κατάπτυστων πολιτικών τους επιλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου