Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

31 Μαρτίου 2010

Δίλημμα στάσης ζωῆς.


ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΔΥΟ ΗΓΕΤΕΣ… ΚΑΙ ΜΑΖΙ Μ ΑΥΤΟΥΣ, Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ… ΤΑ ΑΥΡΙΑΝΑ ΜΑΣ ΟΡΑΜΑΤΑ… ΚΑΙ Ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ. ΑΥΤΑ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ.

Είναι ένα ερώτημα που μας αφορά όλους. Ταυτόχρονα όμως αποτελεί και ένα δίλημμα στάσης ζωής.

Αφορά όλους εμάς που διεκδικούμε για τον εαυτό μας το ρόλο του πολιτικά σκεπτόμενου ανθρώπου…

Αφορά όλους εκείνους τους αγανακτισμένους «ανώνυμους» που στην πρώτη ευκαιρία εκφράζουν τη δικαιολογημένη οργή τους για την κατάντια της χώρας μας και της ζωής μας.

Αφορά φυσικά κι εκείνους τους επώνυμους, που τολμούν – και καλά κάνουν – να λένε τα πράγματα με τα όνομά τους σε δημόσιες δηλώσεις τους.

Μόνο που είναι καιρός πια να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας ορισμένες απλές και αυτονόητες αλήθειες...

1. Η περιγραφή της κατάστασης δε συνιστά από μόνη της Αλλαγή στη ζωή μας, αν δεν κάνουμε κάτι γι αυτό.

2. Κάθε επόμενη μέρα απόπειρας περιγραφής αυτής της πραγματικότητας, θα απαιτεί ακόμα μελανότερα χρώματα για να αποτυπώσει κανείς τις αδιαμφισβήτητες αλήθειες, αν δε συμφωνήσουμε σ ένα «ως εδώ και μη παρέκει».

3. Το αίμα που βάφει καθημερινά τους δρόμους και τη ζωή μας, δεν αφήνει πλέον τα περιθώρια να μιλά κανείς περί διαγραμμάτων με φλύαρες γενικολογίες. Απαιτείται δράση τώρα και ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών, γιατί αύριο θα είναι αργά και θα είναι αργά για όλους.

4. Τις σοσιαλθολωμένες κραυγές των δήθεν «ευαίσθητων» ανθρωπιστών που παραμένουν ανίκανοι να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρα, έχουμε όλοι μας υποχρέωση να μη τις αποδεχθούμε ως κολυμπήθρες του ανθρωπισμού και της άδολης αγάπης μας γι αυτή την πατρίδα. Πρόκειται για φωνές ατολμίας και υποταγής. Πρόκειται για ηθελημένο συμβιβασμό με το ψέμμα και την ανακρίβεια. Συχνά πρόκειται και για διατεταγμένη υπηρεσία που νομιμοποιεί «εξ αριστερών» την πιο ύπουλα συντονισμένη επιχείρηση σε βάρος της χώρας.

ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ή ΑΝ ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ.

5. Το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του, είναι απρόθυμο και ανίκανο να ανακόψει αυτή την πορεία φθοράς. Καταρρέει το ίδιο και δε διστάζει να συμπαρασύρει στα τάρταρα την ιστορία, τον πολιτισμό και την ίδια τη ζωή μας.

6. Η ελληνική κυβέρνηση πρωταγωνιστής αδίστακτος σ αυτή την εφιαλτική πορεία καταστροφής και απαξίωσης, έχει φροντίσει έγκαιρα να ξεκαθαρίσει και τις προθέσεις της αλλά και τη μεθοδολογία που θα της επιτρέψει να ολοκληρώσει το έργο που ανάλαβε εργολαβικά να φέρει σε πέρας.

Επιδιώκει:
 - Ένα λαό εξαθλιωμένο και ταπεινωμένο, ένα λαό που επιχειρεί να συντρίψει οικονομικά, να ευνουχίσει εθνικά, και να παροπλίσει αγωνιστικά, προκειμένου να μη σταθεί εμπόδιο στα ανίερα σχέδια της.

- Μια κοινωνία αποδυναμωμένη, χωρίς συνοχή, οράματα και στόχους, μπουχτισμένη από φαφλατάδικες πρασινολογίες, αποκομμένη από το παρελθόν και χωρίς ορατό μέλλον. Μια κοινωνία παραδομένη στην εγκληματικότητα και στην πολυπολιτισμική καρικατούρα, χωρίς στόχους επόμενης μέρας, χωρίς μακροπρόθεσμη προοπτική.

- Μια πρωτοφανή απόπειρα ενοχοποίησης κάθε φωνής αντίστασης και εθνικής περηφάνιας. 

Έτσι…

- Ο πατριωτισμός ενοχοποιείται χωρίς δεύτερη σκέψη.

- Θρασύτατα διοικητικά (και όχι μόνο) δικαστήρια, έχουν αναλάβει εργολαβικά την ποινικοποίηση ακόμα και της αγωνίας για το μέλλον του τόπου.

- Την ίδια στιγμή ο ανθελληνισμός θριαμβεύει. Παρουσιάζεται περίπου σαν κάτι το επιδιωκόμενο, σαν το αναγκαίο «αντιστάθμισμα» της σύγχρονης εποχής.

Αυτό που ζούμε πλέον δεν είναι Ελλάδα.
Η καθημερινότητα και η ζωή μας έχει μεταλλαχθεί δραστικά.

Εκείνοι που τάχθηκαν να την κυβερνούν ορκισμένοι στο Σύνταγμα, το παραβιάζουν συστηματικά και μόνο για το καλό αυτής της πατρίδας δε μεριμνούν.
Δεν δίνουν πλέον εξετάσεις στο λαό που τους εξέλεξε αλλά λογοδοτούν σε ξένα κέντρα και παράγοντες εξωθεσμικούς αποδομώντας την κοινωνία και εξοντόνωντας τους πολίτες της.

Είναι αδίστακτοι και γι αυτό οφείλουμε να τους αναγκάσουμε να δουν τον Ελληνισμό απέναντί τους όρθιο και αποφασισμένο να αντισταθεί.

Δεν πρόκειται για γλαφυρά διατυπωμένο κείμενο, αλλά για προσκλητήριο ευθύνης και ξεσηκωμού.

Όσο εμείς γράφουμε, όλοι εκείνοι που σκάβουν το λάκκο της Ελλάδας δουλεύουν πυρετωδώς.

Νομοθετούν, δικάζουν, ναρκοθετούν την κοινωνία και τη ζωή μας.

Δεν προετοιμάζουν αυριανούς Έλληνες πολίτες, αλλά υποταγμένα δουλικά χωρίς συνείδηση, οράματα και ιδανικά.

Δεν υπερασπίζονται τη χώρα, αλλά προετοιμάζουν τη σταδιακή εκχώρηση και τυπικά της εθνικής κυριαρχίας και το δηλώνουν αδίστακτα και χωρίς περιστροφές.

Δε διστάζουν να αποδιοργανώσουν και το τελευταίο αποκούμπι αυτού του λαού, για να παραδώσουν τη χώρα ανυπεράσπιστη σ αυτούς που την επιβουλεύονται.

Ήδη ξαμολύθηκαν σαν φτωχοπρόδρομοι στους γείτονες και μοιράζουν ενοχικές συγνώμες κάτω από τη θέα της Ελληνικής σημαίας που καίγεται από θρασύδειλους αλήτες.

Άπλωσαν το βρώμικο χέρι τους και στον Ελληνικό στρατό με στόχο τη διάλυση και τη χειραγώγησή του.

Δυο αναγνωρίσιμοι συμπολίτες μας χρειάζονται. Δύο συμπολίτες με κύρος και άμεμπτο παρελθόν. Ικανοί και αποφασισμένοι να εμπνεύσουν και να συγκεκριμενοποιήσουν το όραμα της νέας εθνικής αντίστασης, και να κατεβάσουν τον Ελληνικό λαό ενωμένο στους δρόμους.

Δύο άνθρωποι…
Δύο ηγέτες που θα το λέει η ψυχή τους και η ιστορία τους…

Εμπιστευθείτε τους εαυτούς σας…
Σηκώστε το τηλέφωνο και μιλήστε στο συναγωνιστή σας…

Μπείτε μπροστά να σώσουμε την πατρίδα μας απ τα ματωμένα νύχια των ορνέων που έπεσαν να την κατασπαράξουν.

Δεν υπάρχει χρόνος να περιμένει κανείς την επόμενη μέρα. Φροντίστε ο λαϊκός ξεσηκωμός να ξεκινήσει από χθές.

Με σαφή αιτήματα… με ξεκάθαρα συνθήματα… και με στόχο την ανατροπή του πολιτικού συστήματος που εξέθρεψε τη διαφθορά, την πολιτική ψευδολογία, τον εθνομηδενισμό και την πολιτική που στοχοποιεί καθημερινά και εξοντώνει τον Έλληνα πολίτη.

Για δημοκρατία, εθνική ανεξαρτησία, για κοινωνική δικαιοσύνη για αναπτυξιακή και εθνικά ανεξάρτητη οικονομική πολιτική.

Μην πέφτετε στην παγίδα της ακατάσχετης και αδιέξοδης τηλεοπτικής φανφαρολογίας που δεν οδηγεί πουθενά.

Ξεπουλούν την πατρίδα, καταστρέφουν τη χώρα, αποδομούν την κοινωνία, παραδίδουν τη ζωή μας στην κόλαση του εγκλήματος και του ύπουλου πολυπολιτισμού.

Τολμείστε το… γιατί αύριο το τίμημα θα είναι βαρύ και ο φόρος του αίματος θα είναι μεγάλος.