Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

5 Ιουλίου 2011

ΑΞΙΟΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΗ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΡΥΠΑΡΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ !!!

ΤΟΤΕ:

<< Σε κλίμα συγκίνησης, με επευφημίες και εναγκαλισμούς πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά η υποδοχή του ελληνικού σκάφους «Αγιος Νικόλαος» (Liberty), του ενός από τα δύο ελληνικά καΐκια που έσπασαν τον αποκλεισμό της Γάζας, μεταφέροντας 44 εθελοντές από 17 χώρες και εκπροσώπους διεθνών ΜΜΕ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου στέλνοντας το δικό του μήνυμα τόνισε μεταξύ άλλων: « Η επιτυχία της αποστολή σας αποτελεί μία συμβολική νίκη ακριβώς για αυτά τα πανανθρώπινα και διαχρονικά αιτήματα της Δικαιοσύνης, της Ελευθερίας και της Ειρήνης, αποτελεί μία νίκη για την ανθρώπινη αλληλεγγύη. Αυτή η επιτυχία σας μας ενθουσιάζει και μας δίνει ελπίδα για το μέλλον και την ειρηνική επίλυση του Παλαιστινιακού, για ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή και όλο τον κόσμο. Αυτή η επιτυχία σας, τέλος, αποδεικνύει ότι τα όποια τείχη και τους όποιους αποκλεισμούς θα τους σπάσουν οι λαοί και η δύναμη και αποτελεσματικότητα της ανθρώπινης αλληλεγγύης».
in.gr - 4.09.2008>>


ΤΩΡΑ:

Το ΥΠΕΞ υπερασπίζεται τους χειρισμούς για τη Γάζα

Την θέση του ελληνικού υπουργείου εξωτερικών για σταθερότητα στη Μέση Ανατολή και βελτίωση της ανθρωπιστικής κατάστασης στη Γάζα τόνισε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Στ. Λαμπρινίδης και ο εκπρόσωπος του υπουργείου Γρ. Δελαβέκουρας, στη σκιά της απαγόρευσης απόπλου από τα ελληνικά λιμάνια πλοίων του στολίσκου για τη Γάζα. 

 




Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Γρηγόρης Δελαβέκουρας, στην ανακοίνωση της ανάληψης πρωτοβουλίας από τη χώρα μας για την «άμεση» αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα -που, όπως είπε,βρίσκεται στην ίδια γραμμή πλεύσης με τις θέσεις της διεθνούς κοινότητας και του "Κουαρτέτου"- ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου επικοινώνησε χτες τηλεφωνικά με τον Μαχμούτ Αμπάς, ενώ ο υπουργός Εξωτερικών Στ. Λαμπρινίδης με τον γ.γ. του ΟΗΕ Μπαν Κι-μουν.
Επίσης, ο γ.γ.του υπουργείου θα συναντηθεί αύριο με τους πρέσβεις των αραβικών χωρών, ενώ καταβάλλεται προσπάθεια για να υπάρξει επικοινωνία με τους διοργανωτές της αρμάδας «Ελεύθερη Γάζα», προκειμένου να μεταφερθεί το υλικό της βοήθειας στα πλοία της ελληνικής αποστολής.
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου μίλησε για «ώρα ευθύνης» ως προς τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή αλλά και ως προς την ασφάλεια της ζωής όσων επιθυμούν να λάβουν μέρος στην ανθρωπιστική αποστολή της αρμάδας «Ελεύθερη Γάζα».
Υπογράμμισε ακόμη ότι «η Ελλάδα πιστεύει πως απαιτείται η άρση του αποκλεισμού της Γάζας» και η αναζήτηση μιας λύσης, ώστε η περιοχή «να ζει εν ειρήνη», θέσεις που έχει επισημάνει στις διαβουλεύσεις της με το Ισραήλ. Όμως, υποστήριξε ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της επιτροπής «Ελεύθερη Γάζα» αναλαμβάνεται σε μια «επιβαρυμένη ατμόσφαιρα» και για τον λόγο αυτό έχει «αποθαρρυνθεί» τόσο από τη διεθνή κοινότητα όσο και από το Ισραήλ.
Ο κ. Δελαβέκουρας ανέφερε επίσης πως η χώρα μας βρίσκεται σε συνεννόηση με την Κυπριακή Δημοκρατία, όπως το είχε κάνει και στο παρελθόν για το ίδιο θέμα, ενώ υπογράμμισε πως παρά τις προτροπές της χώρας μας να μην πραγματοποιηθεί η αποστολή του στολίσκου (εξαιτίας του κινδύνου για την ανθρώπινη ζωή, δεδομένου ότι «το Ισραήλ έχει εκφράσει την πρόθεση να αποτρέψει την αποστολή ακόμη και με την άσκηση βίας» ) κάποιοι επέμειναν. Ενδεικτικά, ο εκπρόσωπος αναφέρθηκε στο επεισόδιο με το αμερικανικό πλοίο, που αναχώρησε αγνοώντας τις υποδείξεις των αρμοδίων ελληνικών αρχών για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας, και υποχρεώθηκε απ΄ το λιμενικό να επιστρέψει.
Αναρωτήθηκε ακόμη «γιατί κάποιοι κύκλοι επιχείρησαν να διαστρεβλώσουν τις θέσεις της Ελλάδας» και υπογράμμισε ότι η ουσία της θέσης που υποστηρίζει η χώρα μας είναι ότι πρέπει να υπάρξει σταθερότητα στην περιοχή και βελτίωση της ανθρωπιστικής κατάστασης στη Γάζα.
Στην «επιθετική διπλωματική πρωτοβουλία της Ελλάδας», που έχει «πολλαπλά μηνύματα σε παγκόσμιο επίπεδο» και επιδιώκει την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα, αναφέρθηκε από τη μεριά του ο υπουργός Εξωτερικών, Σταύρος Λαμπρινίδης, σε σύντομη συνάντησή του με δημοσιογράφους.
Επεσήμανε πως η Αθήνα βρίσκεται σχετικά σε συνεννόηση με τον ΟΗΕ και τη διεθνή κοινότητα.
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=290321

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου