Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

8 Ιουλίου 2011

ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ!! Υπερέβησαν τα όρια της αισχρότητας, της υποκρισίας και της ανηθικότητας!!!

 Την Παρασκευή θα καταθέσει το ΠΑΣΟΚ στον πρόεδρο της Βουλής, την πρόταση του για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, η οποία θα συνεχίσει την έρευνα για το σκάνδαλο της Siemenς που ξεκίνησε με την Εξεταστική Επιτροπή, διερευνώντας ενδεχόμενες ευθύνες τεσσάρων πρώην υπουργών, δύο από ΠΑΣΟΚ και δύο από ΝΔ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κυβερνών κόμμα θα προτείνει τη παραπομπή πρώην υπουργών Τάσου Μαντέλη και Άκη Τσοχατζόπουλου από το ΠΑΣΟΚ και Γιώργου Αλογοσκούφη και Χρήστου Μαρκογιαννάκη από τη ΝΔ. 

Προσωπική επίθεση Τσοχατζόπουλου στον Παπανδρέου

ΔΗΛΩΣΗ Α.ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑ SIEMENS

«Με την ίδια ευκολία που η κυβέρνηση βαφτίζει «δημοσιονομική εξυγίανση» τη ληστεία σε βάρος των πολιτών, προσπαθεί να παρουσιάσει μια καταγέλαστη πρόταση ως δήθεν «επιχείρηση κάθαρσης». Είναι κατάντια απέναντι σε κάθε μέλος του ΠΑΣΟΚ και την ελληνική κοινωνία.

Αρκετά πια. Υπερέβησαν τα όρια της αισχρότητας, της υποκρισίας και της ανηθικότητας. Παρά τη γελοιοποίηση που υπέστησαν τα γνωστά παράκεντρα της εξουσίας του ΠΑΣΟΚ, όταν τον Ιανουάριο, με σημειώματα της τελευταίας στιγμής, υπαγόρευσαν στην Εξεταστική Επιτροπή για τη Siemens να συμπεριλάβει στο πόρισμά της και το όνομά μου, έρχονται τώρα με την κατάπτυστη πρότασή τους απέναντί μου, να ολοκληρώσουν την επιχείρηση εξαπάτησης του λαού.

Πέραν της ουσιαστικής ακύρωσης ακόμη και αυτού του δικού τους πορίσματος με τη γνωστή λογική της επιλεκτικής στοχοποιήσης,  η πρόταση τους και το σκεπτικό της καθόσον με αφορά, αποτελεί μνημείο αυθαιρεσίας, σκοπιμότητας, ατιμίας, αλλά και γελοιότητας, αρκεί και μόνο να σκεφτεί κανείς ότι προσωπικά ουδέποτε υπέγραψα οποιαδήποτε σύμβαση του Δημοσίου με τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Συνειδητοποιεί άραγε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την προσωπική ευθύνη που του φορτώνουν οι «παρακοιμώμενοι», για την πρωτοφανή επιχείρηση συγκάλυψης του σκανδάλου Siemens, εμπαιγμού των πολιτών και ευτελισμού των θεσμών;

Δυστυχώς, είναι αλήθεια ότι στο θλιβερό κατήφορο που πανικόβλητοι βυθίζονται, χάνουν διαρκώς όχι μόνο το όποιο λαϊκό έρεισμα, αλλά ακόμη και την επαφή με την ίδια πραγματικότητα. Έτσι, δεν αντιλαμβάνονται ότι στην «αρένα» που έστησαν για άλλους, έχουν ήδη εισέλθει και οι ίδιοι».

http://www.antinews.gr/2011/07/07/111235/
-----------------------------
Η ΔΗΛΩΣΙΣ ΤΟΥ κ. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ

Απαντώντας σε όσα του καταλογίζονται για ελλιπή εποπτεία στην εφαρμογή των ρητρών στις συμβάσεις του Οργανισμού, ο κ. Αλογοσκούφης επικαλείται τη σαφήνεια της νομοθεσίας περί μη σχετικής αρμοδιότητας ή εποπτείας του ΟΤΕ από τους υπουργούς Οικονομικών.

«Η νομοθεσία είναι σαφής. Ουδεμία πράξη ή παράλειψη μπορεί να μου καταλογιστεί σε σχέση με τον ΟΤΕ, ο οποίος ως ανώνυμη εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο διέπεται από τις διατάξεις περί εταιρικής διακυβέρνησης και δεν υπάγεται στην εποπτεία του υπουργείου Οικονομικών».

»Ουδεμία σχετική σύμβαση θα μπορούσα να έχω χειριστεί ή υπογράψει ή διαχειριστεί ή ελέγξει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου. Ουδέποτε υπέγραψα, εκτέλεσα, διαχειρίστηκα ή έλαβα γνώση συμβάσεων του ΟΤΕ, με τη Siemens, καθώς δεν είχα καμία σχετική αρμοδιότητα. Αυτά ισχύουν τόσο για εμένα, όσο και για όλους τους υπουργούς Οικονομικών μέχρι και σήμερα».
----------------------------
 Δηλώσεις  του κ. Μαρκογιαννάκη

« Ντρέπομαι και λυπάμαι που αφιέρωσα 30 ολόκληρα χρόνια σε αυτό που λέγεται πολιτική [...] Η αθλιότητα που θα προκύψει σύντομα γύρω από αυτή την ιστορία θα είναι τέτοιου μεγέθους που θα ντρέπονται για πολύ καιρό αυτοί οι οποίοι απεργάζονται αυτή την ιστορία» δήλωσε στον Real FM ο πρώην υπουργός της ΝΔ και βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας, αναφερόμενος στις πληροφορίες ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα τον προτείνουν για παραπομπή στην προανακριτική επιτροπή.

«Από ό,τι πιθανολογώ, θα μου βάλουν κάποια πράγματα για τα οποία κατηγορούνται και άλλοι συνάδελφοι μου της ΝΔ. Αυτοί βγαίνουν απ΄έξω τώρα και παραμένω μόνο εγώ. Αλλά, άλλο είναι το θέμα... Το πόρισμα κατατέθηκε Ιανουάριο. Γιατί έπρεπε να φτάσει Ιούλιος για να πάρουν αυτή την απόφαση; Γιατί θέλουν να με πάνε εν υποδικία σε εκλογές» είπε.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης έκανε λόγο για συμψηφισμό ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και μίλησε με σκληρές εκφράσεις για την επιτροπή: «Θα δείτε ότι αυτή η επιτροπή ήταν επιτροπή συγκάλυψης κλεφτών, απατεώνων, αθλιοτήτων και στοχοποίησης των αθώων... Αυτή η επιτροπή ήταν μια επιτροπή ντροπής και από τώρα θα ακούσετε πολύ σκληρές εκφράσεις, μιλώ για πολιτική ατιμία, μιλώ για αθλιότητα, μιλώ για πολιτική αλητεία»

-----------------
ΣΑΦΩΣ ΜΕ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗ "ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ" ΟΙ ¨"ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ" "Υπερέβησαν τα όρια της αισχρότητας, της υποκρισίας και της ανηθικότητας".
ΝΑΙ, Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΩΝ 4 ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΟΝΤΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ "αυθαιρεσίας, σκοπιμότητας, ατιμίας, αλλά και γελοιότητας" !!! ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΙ!!! ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΤΟΥΣ "ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ"!!!
ΝΑΙ!!! ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο κ. ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ, ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ) ΟΤΑΝ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ:  «Αυτή η επιτροπή ήταν μια επιτροπή ντροπής και από τώρα θα ακούσετε πολύ σκληρές εκφράσεις, μιλώ για πολιτική ατιμία, μιλώ για αθλιότητα, μιλώ για πολιτική αλητεία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου