Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

9 Ιουλίου 2011

ΜΠΡΑΤΣΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ "ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ"- ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ Σ' ΕΝΑ ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦ. "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ"

ΜΠΡΑΤΣΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ??? ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ Σ' ΕΝΑ ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦ. "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ"


Από τον τηλεοπτικό, στον πραγματικό Εθνικισμό
Κυριακή, 26 Ιούνιος 2011

«Και τώρα πώς θα ζήσουμε χωρίς βαρβάρους» και για την πιστή αντιγραφή, πώς θα ζήσουμε χωρίς δημοσιογράφους και δημοσκόπους. Δημοσιογράφους να μας βρίζουν αλλά επί της ουσίας να μας διαφημίζουν και δημοσκόπους να μας δίνονται τα ποσοστά που θέλουμε.
Αναφερόμαστε στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες εβδομάδες στο πολύ ευρύτερο πατριωτικό κίνημα. Ποιά είναι αυτή; Ουσιαστικά ή ανυπαρξία πολιτικής ή όποιας άλλης παρέμβασης την ώρα μάλιστα που οι κοινωνικές εξελίξεις τρέχουν, με το πολιτικό σύστημα να εμφανίζεται γυμνό επιχειρημάτων και το κίνημα των «Αγανακτισμένων» να κλέβει όλα φώτα της δημοσιότητας.
Απότοκα αυτής της προαναφερθείσης αδυναμίας είναι και τα αποτελέσματα δημοσκόπησης τα οποία είδαν το φώς της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα και από την μία στο ΛΑΟΣ δίνουν ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά των τελευταίων μηνών και από την άλλη συμπεριλαμβάνουν την Χρυσή Αυγή στα λοιπά κόμματα. Βέβαια εδώ υπάρχει και η εύκολη απάντηση ότι οι δημοσκοπήσεις δεν είναι έγκυρες, ότι υπηρετούν συγκεκριμένα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, ότι οι δημοσκόποι είναι πρώην αριστεροί κλπ. Δηλαδή όταν οι δημοσκοπήσεις μας εξυπηρετούν τα προηγούμενα δεν ισχύουν και τα θυμόμαστε όταν τα νούμερα δεν μας κάνουν;
Ας σοβαρευτούμε λοιπόν και ας δούμε την πραγματικότητα κατάματα. Και ο ΛΑΟΣ το υψηλότερο ποσοστό του το συγκέντρωσε στις ευρωεκλογές του 2009 όταν με αφορμή ένα κοράνι, η Αθήνα είχε καεί από τις διαδηλώσεις μουσουλμάνων μεταναστών. Και η Χρυσή Αυγή πέτυχε το ποσοστό της στην Αθήνα πέρυσι αλλά και την σημαντική δημοσκοπική της παρουσία έπειτα, όταν τα κανάλια έβριθαν από δακρύβρεχτα ρεπορτάζ για τα γκέτο της Αθήνας. Ένα μόλις μήνα πριν, με αφορμή την τραγική δολοφονία στην πλ. Βικτωρίας η πλειοψηφία των Ελλήνων ταυτίστηκε με τις θέσεις των πατριωτών στο μεταναστευτικό. Έπειτα όμως σιωπή. Έφτασε το μεσοπρόθεσμο και οι «Αγανακτισμένοι» και όλοι ασχολούνται μαζί τους. Αυτό το γεγονός δεν σημαίνει πως λύθηκε το μεταναστευτικό αλλά αντίθετα καταδεικνύει το πώς η διαμορφούμενη επικαιρότητα μπορεί να σου πάρει, όποτε θέλει, το χαλί κάτω από τα πόδια.
Το ζήτημα είναι, στην συγκεκριμένη πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα, το τι έκαναν ΛΑΟΣ και Χρυσή Αυγή τα οποία ζητούν την ψήφο των συμπατριωτών μας. Από την μία ο ΛΑΟΣ επιδόθηκε σε μία οικουμενολογία (δώσε και σε μένα υπουργείο μπάρμπα) την ώρα που η πλειοψηφία απαξίωνε ακριβώς το σύνολο του πολιτικού κόσμου, ενώ παράλληλα βρέθηκε σε μία αντιπαράθεση με την ΝΔ, αντάξια επιχειρημάτων που ανταλλάσσουν οι χειρότερες «κυράτσες» μίας πολυκατοικίας. Στην άλλη πλευρά, η Χρυσή Αυγή επαναπαύθηκε στις δάφνες των γεγονότων στην πλ. Βικτωρίας και στο κέντρο, απαξιώνοντας με τάση ζηλοφθονίας το κίνημα των «Αγανακτισμένων». Δυστυχώς οι λαθρομετανάστες δεν συναινούν προφανώς στο να κάνουν κάθε ημέρα ειδεχθή εγκλήματα για να ξεσηκώνουν την κοινή γνώμη.
Αυτό που τραγικά καταδεικνύεται είναι η έλλειψη μίας πραγματικής πολιτικής από το πατριωτικό κίνημα. Αγκυλωμένο στο εφήμερο, ζαλισμένο από την όποια πρόσκαιρη επιτυχία, αρκείται στα συνθήματα και τις «ωραίες» εμφανίσει και χάνει την ουσία. Μία ουσία που βρίσκεται στο χτίσιμο μίας ολοκληρωμένης πολιτικής, εθνικής και κοινωνικής πρότασης. Με θέσεις και όχι κραυγές, με ριζοσπαστισμό αλλά και ρεαλισμό, με βάσεις και όχι εφήμερη τηλεοπτική προχειρότητα. Με όραμα που βρίσκεται πέραν των όποιων επικείμενων εκλογών.
Το πολιτικό σύστημα πάντα ή θα μας πολεμάει ή θα θέλει να μας απορροφήσει, ειδικά τώρα που κλονίζεται η όποια νομιμότητά του. Το ζήτημα είναι να μπορούμε να το γκρεμίσουμε προτείνοντας λύσεις και όχι μόνο τηλεοπτικό λέγειν ή μπράτσα σε πλατείες.

Y.Γ. Και για να μην κατηγορηθώ ως προβοκάτωρ, δηλώνω πως στις επόμενες εκλογές, κακώς εχόντων των πραγμάτων, Χ.Α. θα ψηφίσω, στη λογική του ταρακουνήματος του αστικού κράτους. Όμως, παραμένει επιτακτικός ο "προσδιορισμός του κυριώτερου εχθρού", για να θυμηθώ και τον μεγάλο de Benoist. Και αυτός δεν είναι άλλος από το πολιτικό μόρφωμα, που ως λύκος με προβιά, επιχειρεί να αλώσει τη λαϊκή πατριωτική φωνή.[ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟ ΛΑΟΣ, ΠΕΣ ΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!]
----------------------------------
ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΟΥΜΕΘΑ, ΑΣ ΑΦΗΣΩΜΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΕΣΟΒΕΖΙΚΟΥΑΣ ΟΡΟΥΣ, ΟΠΩΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ" ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ "ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" --ΝΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΕΘΑ ΚΑΙ Σ' ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ "ΞΥΔΑΚΙ"!! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΔΕΞΙΟΣ" ΑΣ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙ ΟΛΑ, ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΘΕΣΕΙΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΚΕΙ ΜΙΑ "ΤΑΣΙ" !!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ κ. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΕ:
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ χτίσιμο μίας ολοκληρωμένης πολιτικής, εθνικής και κοινωνικής πρότασης!!!
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΟΝ!
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ  ΚΑΙΓΕΤΑΙ!!! ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!!!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩΜΕ ΣΕ ΑΠΛΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΣΒΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΪΑΣ!!!
ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΛΗΓΕΣ, ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ!!!

1. ΠΡΩΤΗ-ΠΡΩΤΗ ΠΛΗΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΙΣ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΦΟΥ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΗΚΕ ΠΑΝΤΟΥ, Σ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ (ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΠΟΥ ΟΙΚΤΡΩΣ ΕΦΟΝΕΥΣΕ Η ΕΣΣΔ 1,5 ΕΚΑΤΟΜ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙΟΥΔΕΙΣ "ΒΓΑΖΕΙ ΑΧΝΑ"!!), ΤΩΡΑ ΝΑ ΧΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥ!! ΤΗΝ ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ!! ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!! ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΕΙΤΕ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ, ΕΙΤΕ ΩΣ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ" ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΛΙΑΝ ΧΛΙΑΡΟΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ (ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΑΟΣ ή ΚΑΠΟΙΟΙ "ΔΕΞΙΟΙ" ΤΗΣ Ν.Δ.) ΕΙΤΕ ΩΣ "ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΩ ΟΝΤΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!!
ΟΦΕΙΛΟΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΕΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥΤΟ, ΠΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ή ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΡΙΖΙΚΗ ΛΥΣΙ (ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΜΕΣΟΒΕΖΙΚΑ, ΤΥΠΟΥ "ΠΟΣΟΣΤΩΣΕΙΣ" ΠΟΥ ΛΕΓΕΙ ΤΟ ΛΑΟΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΠΟΣΟΣΤΩΣΕΙΣ??? ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ, π.χ. 40% ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ??? ΟΠΩΣ ΕΒΑΛΕ Η ΕΣΣΔ ΣΤΗΝ ΕΣΘΟΝΙΑ ???) Η ΛΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ!!! ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΦΗΡΜΟΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!!! ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΣΕΡ ΕΩΣ ΤΟΝ ΜΟΥΓΚΑΜΠΕ!!! ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΤΩΡΑ!!! ΟΧΙ, ΟΠΩΣ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΤΟΥΣ --ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΛΑΘΕΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!! ΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗΝ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ ΨΑΜΜΗΤΙΧΟΥ!!! ΠΙΟ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΑΠ' ΤΟΝ ΦΕΛΛΑΧΟ ΝΑΣΕΡ!!! ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ-ΝΑΙ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!! ΝΑ ΜΠΗ Σ' ΟΛΟΥΣ "ΦΟΡΟΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ"! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!! ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΜΩΣ!!! ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΛΑΒΑΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ-ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΝ!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΙΓΥΠΤΙΩΤΕΣ ΤΑΧΑΝ ΑΥΤΑ ΑΠΟ 2.700 ΕΤΗ ΚΑΙ ΤΑΧΑΣΑΝ ΟΛΑ, ΝΑΙ ΟΛΑ, (ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ-ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ-ΜΕΤΟΧΕΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ) ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΤΙ ΟΡΘΩΣ Ο ΝΑΣΕΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΗΝ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΙΝ ΤΟΥ (ΕΜΠΝΕΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑΣ 15 ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ!)!!! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ!!! ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΙΝ Ο ΕΛΛΗΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ή ΣΤΗΝ ΡΟΔΕΣΙΑ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ή Ο ΚΑΦΡΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ!!! ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΑΣ ΤΟ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΗ ΚΟΣΚΙΝΟ!!!

2.Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΛΗΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο "ΚΑΛΙΚΡΑΤΗΣ" Κατάργησις του Καλλικράτη που οδηγεί σε περαιτέρω μαρασμό της υπαίθρου! ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΠΡΟΣ ΕΞΟΝΤΩΣΙΝ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!! Μέτρα  απαραίτητα γιά την αναζωογόνηση της υπαίθρου, είναι: Γυρισμός στο παλαιό καθεστώς! Σε κάθε χωριό πρέπει να υπάρχη Κοινότητα, Μονοθέσιο σχολείο, Αγροφυλακείον, Σταθμος Χωροφυλακής, Υγειονομικος Σταθμος!


3. Η ΤΡΙΤΗ ΠΛΗΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΙΣ!

ΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΛΕΓΕΙ "ΘΕΛΩ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ", ΤΟΤΕ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΘΗΣΟΜΕΝΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΧΗ:

1.ΙΔΙΚΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ/ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥΣ.
2.ΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΙΔΙΚΟΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ.
4. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΠΗΓΗΣ ΤΟΥ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΠΑΣΙΔΗΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΩΣ ΕΧΕΙΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΩΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΩΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ!!!

ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ, ΕΞΙΣΩΝΟΝΤΕΣ ΤΟΝ ΟΡΟΝ "ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟΝ "ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ΚΑΤΑΛΗΓΩΜΕ ΟΤΙ:

"ΕΘΝΙΚΗ ή ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 
ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΙΔΙΚΟΝ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ/ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (ΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΛΕΓΕΙ "ΘΕΛΩ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ", ΤΟΤΕ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΘΗΣΟΜΕΝΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΧΗ ΙΔΙΚΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ/ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ) 
ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΥΟ ΤΙΝΑ:

ΠΡΩΤΟΝ. ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΟΝ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ (ΟΙ ΠΕΡΙΦΗΜΟΙ "ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ" ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟΝ ΑΙ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΙ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ, Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ). Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ 19ος ΑΙΩΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΜΕ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΙΝ ΣΤΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑΣ ΜΕΛΕΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙ ΑΠΕΙΡΟΠΛΗΘΕΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!! ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΟΣΟΝ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟΝ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΟΥ!!! ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΠΟΚΡΟΥΟΜΕ ΔΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΙΝ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΜΕΝΩΝ/ΔΙΑΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ/ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΥΠΟ ΤΩΝ "ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ", ΥΠΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (π.χ. πολλαί 'μικρομεσαίαι' βιοτεχνίαι ενδυμάτων και αντιστοίχως πολλοί χονδρέμποροι και καταστήματα λιανικής--άλλον σημερινόν παράδειγμα: Στό Αργοστόλιον υπήρχον αρκετοί εισαγωγείς τροφίμων κλπ και πολλά καταστήματα λιανικής. Ολας αυτάς τας επιχειρήσεις τας είχον εντόπιοι και εκεί ήσαν μισθωτοί πολλοί  πάλιν εντόπιοι, και το χρήμα παρέμενε κατα κύριον λόγον και εκινείτο εις το νησί και παρήγε ανακυκλούμενον γενικόν πλούτον! Τώρα ήλθε το LIDL και τά 'εσάρωσε' όλα --μά όλα-- και το χρήμα φεύγει, πάει στην Γερμανία, και κατάφερε επιπλέον να απασχολή ελάχιστον προσωπικόν, ούτε το ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟΝ όσων απησχολούντο άλλοτε με αυτήν την δραστηριότητα! ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ "ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ" ΚΑΙ "ΖΗΤΩ, ΗΛΘΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΑΙ", ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ "ΔΟΥΛΕΙΕΣ"!! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ!!! ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΕΡΓΙΑ!!!)!!! 
ΑΣΦΑΛΩΣ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ:

Α) ΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟΝ, ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΑ ΤΑΞΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΕ ΒΙΩΣΙΜΟΥΣ ΚΛΗΡΟΥΣ!!!

Β) Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΜΕΣΑΙΑ ΜΙΣΘΩΤΗ ΤΑΞΙΣ" ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ/ΣΤΡΑΤΟΥ/ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ/ΔΕΚΟ/ΤΡΑΠΕΖΩΝ κλπ) ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΕΙΣ ΤΩ ΟΝΤΙ ΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΡΙΓΚΟΥΤΑΙ ΔΙΑ "ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΟΣ" ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΝ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΙΝ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΗΜΕΡΟΝ, ΟΥΣΑ ΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟΝ ΤΟΣΟΝ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΪΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΣΘΑΡΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ) 

ΔΕΥΤΕΡΟΝ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΑΓΑΘΩΝ, ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ, ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ κ.ο.κ. ΟΠΩΣ, ΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ, Η ΔΕΗ, Η ΕΥΔΑΠ, Ο ΟΤΕ, Η (πάλαι ποτέ) ΜΟΜΑ κλπ. κλπ. ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (ΩΡΙΣΜΕΝΑΙ ΥΠΑΓΟΜΕΝΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΥΠ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ) ΜΕΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΜΕΝΑΣ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΟΝ ΠΟΣΟΣΤΟΝ (ΕΙΣ ΥΓΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΝ)! ΑΙ ΔΕ ΜΕΤΟΧΑΙ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑ (ως το πάλαι αυτά της ΔΕΗ) ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΙΝ. ΟΙΚΟΘΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑΙ (Η ΕΘΝΙΚΗ, Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ Μ.Τ.Σ. συν ΤΟ Τ.Τ.) ΑΙ ΟΠΟΙΑΙ, ΑΥΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΙ, ΤΕΛΟΥΝ ΥΠΟ ΚΡΑΤΙΚΗΝ ΕΓΓΥΗΣΙΝ!!! 
ΑΣ ΣΗΜΕΙΩΘΗ ΟΤΙ, ΑΥΤΑΙ ΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΚ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΜΕΓΑΛΑΙ", ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΜΩΣ, ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΣΟΝ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ "ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ" ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!

ΟΘΕΝ, Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ "ΔΕΞΙΟΥ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕΤΡΗΤΗ!! ΠΟΣΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ (ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ "ΤΖΙΡΟ") ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΑΦΗΣΕΣ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕΣ !!!

ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΔΕΞΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ", ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕ ΩΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗΝ ΟΡΘΗΝ ΛΥΣΙΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ!!!

ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΟ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑΡΠΑΚΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ (ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ "ΤΣΕΠΩΣΕ" ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΗΜΕΝΗ "ΦΟΥΣΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ" ΤΟ 75% ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΣ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ/ΛΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ (Π.χ. ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑΡΧΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΝΑ ΛΕΓΗ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ "ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ") ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ "ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΧΜΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΙΚΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΙΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ !!!
ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!!!

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!!! ΑΣΦΑΛΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΠΡΑΤΣΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!! ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΦΕΙΛΕΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΥΧΙΑΝ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου