Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

4 Ιουλίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟΝ ΑΡΘΡΟΝ ΤΗΣ "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ" απο τον ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗ


Αντιμετώπιση αποτελεσματική...
Κάθε φορά που σημειώνονται σοβαρότατα επεισόδια στην Αθήνα, ο δημόσιος διάλογος στρέφεται εντέχνως και συστηματικά στις υπερβολές ή τις παραλείψεις της αστυνομίας. Χωρίς, μάλιστα, ιδιαίτερη περίσκεψη, αναπαράγονται διάφορα αναπόδεικτα κλισέ περί «προβοκάτσιας». Ας σοβαρευθούμε. Τα επεισόδια οργανώνονται, συντονίζονται και εκτελούνται από γνωστές ομάδες ακροαριστερών-χούλιγκαν οι οποίοι χρησιμοποιούν ασύλληπτη δολοφονική βία κατά των αστυνομικών και κάθε άλλου που βρίσκεται στον δρόμο τους. Η ΕΛ.ΑΣ. τους συλλαμβάνει ενίοτε, αλλά η νομοθεσία και ο φόβος των δικαστικών οδηγούν συχνά στην άμεση απελευθέρωσή τους. Το πρόβλημα, όμως, πρέπει να λυθεί γιατί καταστρέφονται περιουσίες, διασύρεται η χώρα και ακυρώνονται χιλιάδες κρατήσεις τουριστών. Ας κοιτάξουν από κοινού τα αστικά κόμματα και όποιος άλλος αντιλαμβάνεται πλέον το πρόβλημα να συμφωνήσουν στην αντιμετώπιση του ανεξέλεγκτου αναρχοχουλιγκανισμού γιατί αλλιώς, σε λίγο, κανείς δεν θα μπορεί να κυβερνήσει αυτή τη χώρα.
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_01/07/2011_1295643

-------------------


ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΩΣ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ "από γνωστές ομάδες ακροαριστερών-χούλιγκαν οι οποίοι χρησιμοποιούν ασύλληπτη δολοφονική βία κατά των αστυνομικών και κάθε άλλου που βρίσκεται στον δρόμο τους" , ΟΜΟΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΡΘΟΝ ΟΤΙ " Η ΕΛ.ΑΣ. τους συλλαμβάνει ενίοτε, αλλά η νομοθεσία και ο φόβος των δικαστικών οδηγούν συχνά στην άμεση απελευθέρωσή τους"!!!  
ΟΜΩΣ, ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑΝ ΤΟ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ, ΟΜΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΦ' ΕΝΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΑΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΝΟΜΙΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ, ΑΛΛΟΤΕ ΠΛΑΓΙΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΡΗΤΩΣ, ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ (π.χ. ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ "ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ"-π.χ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΗΣ "ΑΝΤΑΡΣΥΑ", ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ  ΤΟΥ "ΣΥΡΙΖΑ") ή Η ΠΛΑΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΜΜΕ (ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ-ΜΕΓΑΛΑ, ΟΠΩΣ Η "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" ή "ΤΑ ΝΕΑ") ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΔΟΥΝ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΟΜΙΛΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΑ "ΠΑΙΔΙΑ" (ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΔΙΑΛΕΓΜΕΝΗ ΛΕΞΗ ΤΩΝ ΜΜΕ: "ΠΑΙΔΙΑ"!!!  "ΠΑΙΔΙΑ" ΕΙΝΑΙ!! ΑΙ!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΙΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ή ΤΑ ΠΕΡΙΞ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ (ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ "ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ "ΑΓΝΑ ΠΑΙΔΙΑ", ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΟΝ "ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ" ΚΑΙ ΤΟΝ "ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ" ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΑ-ΜΟΝΤΕΡΝΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΑΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΤΟΥ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ, αι!! ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ, ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΡΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ [ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ-ΧΑΪ ΤΕΚ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΚΑΙΝΕ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ!!! ΚΗΡΟΖΙΝΗ, ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΟΥΝ ΤΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΠΟΥΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ] ΑΙ!!! ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ!!!!) ή Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΑ "ΤΕΑΜ" ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΚΑΙ, ΑΦ' ΕΤΕΡΟΥ, ΤΑΣ ΠΛΕΟΝ "ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΑΣ" ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΦΟΝΩΝ (ΑΠΟ ΤΗΝ 17Ν ΕΩΣ ΤΟΥΣ "ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ")! 

ΤΟ ΟΤΙ, ΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ "γνωστές ομάδες" ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ (ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑΝ ΤΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕΤΟ ΟΤΙ Η 17Ν ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ: «ΚΑΛΑ, ΕΜΕΙΣ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ ΕΝΑΝ ΠΥΡΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΞΕΡΕ Η "ΑΣΦΑΛΕΙΑ"») ΚΑΙ ΜΟΛΟΝΤΟΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΑΦΗΝΕΙ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΕΝΟΡΚΟΥΣ κλπ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΦΟΒΟ (ΠΟΣΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΑΣ ΕΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ??? ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ!!!) ΕΝΩ Σ'ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΤΑΝ ΕΝΕΦΑΝΙΣΘΗΣΑΝ ΤΟΙΑΥΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΥΡΕΘΗ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΘΟΥΝ ΑΙ ΤΥΧΟΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΪΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΙ ΛΕΓΟΥΝ!!! ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΑΙ ΟΠΟΙΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΔΟΝΤΑΙ, ΟΠΩΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ "ΣΕΡΒΕΡ" ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΝ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΥΠΕΡΗΜΥΝΘΗ Η κ. ΝΥΝ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΩΣ "ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΚΦΡΑΣΙ" ΝΑΙ!! ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΕΙΠΟΥΜΕ?? ΝΑ ΤΗΣ ΕΙΠΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΚΦΡΑΣΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΚΗΝ ΜΑΣ ΑΙΤΗΣΙΝ ΕΥΚΤΗΡΙΟΥ ΟΙΚΟΥ??? "ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑ" ΠΟΥ ΣΠΑΖΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ !!!

ΤΟ ΟΤΙ, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΚ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΔΙΚΟΠΡΑΓΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΑΝΟΧΗΝ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΑΥΤΟ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ "ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥ"!!! "ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΡΑ ΕΚΝΟΜΩΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!! 

ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΔΕ ΕΔΩ!!! Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΛΕΙΣΤΑΚΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΗΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΗ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΗ ΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ (ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙ' ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗ, ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΒΑΔΙΖΕΙ ΑΜΕΡΙΜΝΟΣ!) ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!! ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΠΗ: ΙΔΟΥ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ, ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ!!! ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΡΚΟΥΣΕ!!! ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕ ΜΕΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ!!! ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΝΥΝ ΠΡΟ-ΠΟ, ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΥΝ ΑΚΡΑΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ, ΩΣ Ο κ. ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ ή Ο κ. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ, ΤΟ ΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΤΟΛΜΗΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΥΠΟΝ ΑΣΥΛΙΑΝ, "ΤΑΜΠΟΥ" ΘΑ ΕΛΕΓΑΜΕ, ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ "ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ" ή ΝΥΝ, "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΑΙ"!!

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΝΑΙ, ΚΑΤΑΛΗΓΟΜΕ ΟΤΙ:
ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ "από γνωστές ομάδες ακροαριστερών-χούλιγκαν οι οποίοι χρησιμοποιούν ασύλληπτη δολοφονική βία κατά των αστυνομικών και κάθε άλλου που βρίσκεται στον δρόμο τους" ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗΝ --ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ-- ΚΡΑΤΙΚΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΝ, ΟΠΩΣ, ΕΞΑΛΛΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΔΙΑ "ΚΡΙΣΙ" ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΕΔΙΠΛΑΣΙΑΣΘΗΣΑΝ!!!)! 
ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου