Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

30 Ιουλίου 2011

ΧΑΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ-Πέρα από το Όσλο + σχόλιον


ΣΩΣTA ΘETEI TA ZHTHMATA KAI EXEI ΣΩΣTEΣ ΠΛHPOΦOPIEΣ O κ. MΠOTΣAPHΣ (ΣYΓXAPHTHPIA) OMΩΣ TOY ΔIAΦEYΓEI MIA ΠOΛY ΣHMANTIKH "ΛEΠTOMEPEIA"!!


Πέρα από το Όσλο

Αμέσως μετά την έκρηξη στο Όσλο και πριν ακόμη γίνει γνωστό το μακελιό που ακολούθησε στο νησί Ουτόγια, τα συστημικά διεθνή ΜΜΕ έσπευσαν να ενοχοποιήσουν την Αλ Κάϊντα, κάποιες άλλες ισλαμικές οργανώσεις, ακόμη και τον Καντάφι της Λιβύης.
Ο επικεφαλής των ειδήσεων στο CNN, Γουόλφ Μπλίτσερ (πρώην εκπρόσωπος  Τύπου της American Israel Public Affairs Committee και ανταποκριτής της  Jerusalem Post), ξεκίνησε το απογευματινό δελτίο δηλώνοντας ότι «πίσω από την έκρηξη στο Όσλο βρίσκεται η Αλ ΚάΪντα».
Η λονδρέζικη “The Sun” του Ρούπερτ Μέρντοχ κυκλοφόρησε έκδοση με τίτλο: «Η  11η Σεπτεμβρίου της Νορβηγίας,  η Σφαγή της  Αλ Κάϊντα» (ο εβραϊκής καταγωγής Μέρντοχ  βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα για τις παρακολουθήσεις  που έκαναν τα έντυπά του).
Τα ισραηλινά μπλογκς δημοσίευσαν «ανάληψη ευθύνης» για το Όσλο από μια παντελώς άγνωστη οργάνωση που την κατονόμασαν ως  “Ansar al-Jihadal-Alami” και η «είδηση» αναπαράχθηκε αμέσως από τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία.
Μετά τη σύλληψη του Άντερς Μπρέϊβικ άρχισαν τα περί «Χριστιανού ακροδεξιού» και δεν υπήρξαν αναφορές για την εμπλοκή του με τις Στοές(η φωτογραφία του με την «ποδιά» κόπηκε στη μέση και τα ρούχα ονομάστηκαν ...στολή), ούτε για τις φιλο-σιωνιστικές του απόψεις (κατηγορούσε τους κληρικούς ότι φορούν τζινς  για να διαδηλώνουν υπέρ των Παλαιστινίων).
Φυσικά δεν έγινε καμιά αναφορά για την προσήλωση του Μπρέϊβικ στους  Αμερικανούς ισλαμοφοβικούς σιωνιστές, όπως ο Ρίτσαρντ Πάϊπς και η Παμ Γκέλερ, ούτε για τα σιωνιστικά άρθρα του δράστη στην ιστοσελίδα του Νορβηγού δημοσιογράφου Χανς Κρίστιαν Ρούσταντ που είναι ένθερμος υποστηρικτής του Ισραήλ.
Ούτε λέξη στα συστημικά ΜΜΕ  για τις σχέσεις Μπρέϊβικ με ανθρώπους που ανήκουν σε φιλο-Σιωνιστικά και ακροδεξιά αντιμεταναστευτικά ισλαμοφοβικά πολιτικά κόμματα της Ευρώπης, όπως το Προοδευτικό Κόμμα Νορβηγίας, το Κόμμα Ελευθερίας της Ολλανδίας, το Κόμμα των Αληθινών Φινλανδών, το Λαϊκό Κόμμα της Δανίας, την Αμυντική Λίγκα της Βρετανίας, το Κίνημα Πολιτών της Γερμανίας, το φασιστικό γκρουπ Nordiske της πατρίδας του και το Tea Party των ΗΠΑ.
Τα ευρωπαϊκά αντι-Ισλαμικά ξενοφοβικά δίκτυα συνδέονται με τις προκλητικές δημοσιεύσεις των σκίτσων του Μωάμεθ από τη νεο-συντηρητική εφημερίδα της Δανίας  Jyllands-Posten και τη Νορβηγική Dagbladet, ενώ οι οπαδοί τους υποστηρίζονται ιδεολογικά από τον Σιωνιστή  Μπερνάρ Ανρί Λεβί.
Ο Γάλλος φιλόσοφος Λεβί είναι φίλος του Νικολά Σαρκοζί αλλά και επιστήθιος φίλος του Ντομινίκ Στρος Καν, καθώς  και ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές  των ανταρτών που μάχονται για την ανατροπή του Μουαμάρ Καντάφι στη Λιβύη.
Η Νορβηγία ανακοίνωσε ότι θα ανακαλέσει το μαχητικό της αεροσκάφος που παίρνει μέρος στις επιχειρήσεις ΝΑΤΟ στη Λιβύη και επίσης ότι θα αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της Παλαιστίνης στη Γενική Συνέλευση ΟΗΕ τον Σεπτέμβριο.
Ενώ πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο οι ενδείξεις ότι η Νορβηγία επλήγη από κρατικά οργανωμένο και χρηματοδοτημένο τρομοκρατικό χτύπημα, τα συστημικά διεθνή ΜΜΕ  απέφυγαν να αναφερθούν στα πολιτικά προβλήματα που προκαλεί η κυβέρνηση του Όσλο σε ένα συγκεκριμένο κράτος και στους συμμάχους του.
Οι μυστικές υπηρεσίες και η αστυνομία της Νορβηγίας  έχουν αντιμετωπίσει επιχείρηση της Μοσάντ στη χώρα τους όταν στις 21 Ιουλίου 1973 δολοφονήθηκε στο Λιλεχάμερ ο Μαροκινός Αλί Χασάν Σαλαμέχ που θεωρήθηκε άδικα ότι ήταν αρχηγός της Παλαιστινιακής τρομοκρατικής οργάνωσης  «Μαύρος Σεπτέμβρης».
Οι Νορβηγοί  συνέλαβαν τότε τους πράκτορες  που δολοφόνησαν τον Σαλαμέχ και αποκαλύφθηκε επίσης  ένα μεγάλο δίκτυο που διέθετε ασφαλή σπίτια και πράκτορες της Μοσάντ εν υπνώσει.
Οι ευρωπαϊκές μυστικές υπηρεσίες γνωρίζουν ότι  η συντονισμένη επίθεση στα τραίνα της Μαδρίτης (22 Μαρτίου 2004) όπως και στα λεωφορεία και στο μετρό του Λονδίνου (7 Ιουλίου 2005) δεν ήταν επιχειρήσεις της Αλ Κάϊντα αλλά οργανώθηκαν από εσωτερικούς εξτρεμιστές.
Η επίθεση στη Νορβηγία είχε σκοπό να τρομοκρατήσει την κοινωνία και να πλήξει την αξιοπιστία της κεντρο-αριστερής κυβέρνησης του Γενς Στόλτενμπεργκ, ενώ τα ΜΜΕ επέμεναν ότι η βόμβα και οι δολοφονίες  στο νησί Ουτόγια ήταν έργο ενός μόνον ανθρώπου αν και έγιναν εκτεταμένες συλλήψεις  και  ανάμεσα στους υπόπτους είναι και ένας «μελαχρινός που δεν έχει νορβηγικά χαρακτηριστικά».
Στις 3.26΄ τοπική ώρα έγινε η έκρηξη του παγιδευμένου με ΑΝFOαυτοκινήτου έξω από το γραφείο του πρωθυπουργού της Νορβηγίας και κοντά στο υπουργείο Πετρελαίου και Ενέργειας, καθώς και πλησίον της μεγαλύτερης εφημερίδας στη χώρα, Verdens Gang.
Οι δολοφονίες των νεαρών στο νησί Ουτόγια άρχισαν στις 4.50΄ το απόγευμα και μόλις στις 6.20΄ κατέφθασε στο νησί η ομάδα “Delta” των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας και ο Μπρέϊβικ παραδόθηκε ήσυχα.
Ο επικεφαλής της αστυνομίας της Νορβηγίας, Σβέϊνουνγκ Σπονχάϊμ, δήλωσε ότι «γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό ενός  μεγαλύτερου δικτύου» και πως δεν πιστεύει στη θεωρία του «μοναχικού λύκου» που αναπτύχθηκε  από τα συστημικά δυτικά ΜΜΕ.
Η συμμαχική κυβέρνηση Εργατικών-Σοσιαλιστών της Νορβηγίας  έχει ενοχλήσει με την φιλο-Παλαιστινιακή της πολιτική τις ΗΠΑ, το Ισραήλ, τη Βρετανία και άλλες  χώρες, ενώ έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών σε σιωνιστικές και αντι-Ισλαμικές οργανώσεις στην Ευρώπη και στη Β. Αμερική.
Τον Αύγουστο 2010 τα ασφαλιστικά ταμεία της Νορβηγίας απέσυραν επενδυτικές καταθέσεις από δύο εταιρείες του Ισραήλ που ελέγχονται από την Africa Israel Investments και τη θυγατρική της Danya Sebusιδιοκτησίας του Λεβ Λέβιεβ.
Από τις αρχές του έτους η νορβηγική κυβέρνηση από κοινού με τη Νορβηγική Ένωση Ειρήνης και την  Ένωση Ενέργειας και Τηλεπικοινωνιών υποστηρίζουν το εμπάργκο της Επιτροπής EuropeanBoycottDivestmentand Sanctions (BDS) κατά του Ισραήλ.
Η ηγέτις της Σοσιαλιστικής Αριστεράς, Κρίστεν Χάλβορσεν, κάλεσε για στρατιωτική δράση εναντίον του Ισραήλ σε περίπτωση νέας επίθεσης στη Γάζα και έλαβε μέρος σε αντι-ΗΠΑ/Ισραήλ πορεία που διοργανώθηκε τον Ιανουάριο στο Όσλο.
Ο Εργατικός υπουργός Εξωτερικών της Νορβηγίας, Γιόνας Γκαρ Στόερε, δέχθηκε σκληρή κριτική από τα εβραϊκά λόμπις επειδή σύγκρινε τη συμπεριφορά των Ισραηλινών προς τους Παλαιστινίους με τη συμπεριφορά της ναζιστικής Γερμανίας προς τους Εβραίους.
Ο Στόρε που ζητά το γκρέμισμα του τείχους στη Δυτική Όχθη έφυγε από το νησί Ουτόγια λίγο πριν αρχίσουν οι εκτελέσεις  των νεαρών παραθεριστών που βρίσκονταν εκεί στο πλαίσιο εκδήλωσης για το μποϋκοτάζ εναντίον του Ισραήλ.
Κριτική από το Ισραήλ δέχθηκε η νορβηγική πόλη Τροντχάϊμ για τη χρηματοδότηση ταξιδιού φοιτητών στον ΟΗΕ  και συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις “Gaza Monologues”, ενώ εβραϊκές οργανώσεις καταδίκασαν τη Νορβηγία για την παραγωγή του φιλμ  «Δάκρυα της Γάζας».
Τον Αύγουστο 2009 η Σουηδική εφημερίδα Aftonbladet αποκάλυψε δίκτυο εμπορίας ανθρώπινων οργάνων στη Δυτική Όχθη και ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ  Άβιγκντορ Λίμπερμαν κατηγόρησε τη Σουηδία και τη Νορβηγία για αντι-σημιτισμό.
Στις 11 Δεκεμβρίου 2010 σημειώθηκε μια έκρηξη στο κέντρο της Στοκχόλμης  που προκάλεσε τον τραυματισμό κάποιων πολιτών και αποδόθηκε σε Σουηδό βομβιστή αυτοκτονίας ιρακινής καταγωγής.
Η έκρηξη της βόμβας συνέβη δύο εβδομάδες μετά τις αναφορές στα σουηδικά ΜΜΕ για την ύπαρξη μονάδας παρακολούθησης Σουηδών πολιτών από την αμερικανική πρεσβεία της  Στοκχόλμης.
Άλλες  χώρες που έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα λόγω της πολιτικής τους είναι η Αίγυπτος της  μετά-Μουμπάρακ εποχής  με τις  κατευθυνόμενες συγκρούσεις ανάμεσα σε Μουσουλμάνους και Χριστιανούς  Κόπτες, η Ν. Ζηλανδία με τους  πράκτορες  και τα πλαστά διαβατήρια,  το Ντουμπάϊ με τις δολοφονίες εχθρών του Ισραήλ και η Κύπρος με την πρόσφατη φονική έκρηξη στη Ναυτική Βάση και την παραίτηση του ΥΠΕΞ Μάρκου Κυπριανού.
Παρά τη «συνεργασία» Κύπρου-Ισραήλ στην ΑΟΖ για το φυσικό αέριο η κυβέρνηση του ΑΚΕΛ επαναβεβαίωσε απόφαση για την ανεξαρτησία της Παλαιστίνης που είχε ληφθεί το 1998 και μια επανάληψη της σχετικής απόφασης έγινε λίγες μέρες  πριν την έκρηξη.
Το ίδιο το Ισραήλ συνηθίζει να «ενεργοποιεί» δημοσιεύματα σε ελεγχόμενες αχυρο-ιστοσελίδες  με τα οποία εμφανίζεται η Μοσάντ πίσω από δολοφονίες και τρομοκρατικά χτυπήματα, για να συντηρεί τη «συνωμοσιολογία» σε βάρος του και να απαντά μετά με  «αδιάψευστα στοιχεία» στους ...επικριτές του.
Είναι ακόμη μια πρακτική της  ιντερνετικής  προπαγάνδας (hasbara) αλλά υπάρχουν σαφή αποτυπώματα συγκεκριμένης μυστικής υπηρεσίας πίσω από τα χτυπήματα σε Ν. Υόρκη, Μαδρίτη, Λονδίνο και ακόμη στο  Όσλο της Νορβηγίας.
Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ προσπαθούν να πείσουν συμμαχικές τους  χώρες ότι η Νορβηγία δεν αναπτύσσει μοντέλο «χώρας παρακολουθήσεων» που έχουν υιοθετήσει άλλα κράτη και το ύποπτο WikiLeaks αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα έγγραφα της αμερικανικής πρεσβείας στο Όσλο στα οποία κατηγορείται η χώρα για «μη αναγνώριση του κινδύνου από την Αλ Κάϊντα».
Ο Μπαράκ Ομπάμα διόρισε πρέσβη στο Όσλο τον Εβραίο διπλωμάτη Μπάρι Γουάϊτ ο οποίος είχε βραβευθεί το 2005 από την Israel American Jewish Committee και ο οποίος κατηγόρησε τη νορβηγική αστυνομία (PST) για μη αποδοχή συνεργασίας  με τη βρετανική ΜΙ6 στο έδαφος της Νορβηγίας.
Το Νοέμβριο 2010 η νορβηγική κυβέρνηση ανακάλυψε ότι εντός της αμερικανικής πρεσβείας στο Όσλο λειτουργούσε μονάδα παρακολούθησης  πολιτών με τη στρατολόγηση απόστρατων αστυνομικών και πρώην πρακτόρων των μυστικών υπηρεσιών της Νορβηγίας.
Υπάρχουν αναφορές σύμφωνα με τις οποίες οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας καθυστέρησαν να φθάσουν στο νησί Ουτόγια, λόγω προβλήματος συντονισμού τους με τα συστήματα ασφαλείαςcommand-and-control (C4I) που παρουσίασαν «αιφνίδια βλάβη».
Μόλις 48 ώρες πριν από την ανατίναξη του παγιδευμένου αυτοκινήτου στο Όσλο είχε πραγματοποιηθεί άσκηση αντιμετώπισης βομβιστικής επίθεσης στην Όπερα της πόλης  που βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο της έκρηξης της 22ας Ιουλίου.
Στις 24 Ιουλίου ο Πρόεδρος του Ισραήλ, Σίμον Πέρες, απέστειλε το ακόλουθο μήνυμα στον Βασιλιά της Νορβηγίας Χάραλντ: «...η  χώρα σας είναι ένα σύμβολο ειρήνης και ελευθερίας. Στο Ισραήλ παρακολουθήσαμε τα γεγονότα  που συνέβησαν στη Νορβηγία και η επίθεση εναντίον αθώων πολιτών μας έσπασε καρδιές μας. Πρόκεται για μια οδυνηρή τραγωδία που συγκινεί κάθε ανθρώπινη ύπαρξη...»
Ο ίδιος ο Σιμόν Πέρες είχε δηλώσει στις 15 Μαϊου 2011: «Η Νορβηγία είναι η πλέον αντισημιτική  χώρα του Δυτικού Κόσμου».
Τη σκυτάλη του «αντισημιτισμού» παίρνει πλέον και η Ισλανδία που τάσσεται και αυτή υπέρ της ανεξαρτησίας της Παλαιστίνης  και θα πρέπει να παρακολουθήσουμε ενδεχόμενες εξελίξεις , καθώς και τα ταξίδια κάποιων με «μεσογειακά χαρακτηριστικά» τουριστών στο Ρέϊκιαβικ.
Ακόμα κι αν ο Άντερς Μπρέϊβικ έδρασε εντελώς μόνος  στο εκτελεστικό μέρος (τοποθέτηση του παγιδευμένου αυτοκινήτου στο σημείο των κυβερνητικών γραφείων και πυροδότηση του ANFO με παράλληλη ταχύτατη μετάβαση στο νησί Ουτόγια όπου σκότωσε ψυχρά τα μελλοντικά στελέχη του Εργατικού Κόμματος Νορβηγίας), δεν ήταν μόνος στο σχεδιαστικό κομμάτι των   αποτρόπαιων  πράξεών  του καθώς  η σύλληψη και η προετοιμασία των εγκλημάτων  έγιναν από πολλούς και από δίκτυα σε διάφορες  χώρες.
Τα μηνύματα για την πραγματοποίηση των σκοτεινών του σκοπών και της αποσταθεροποίησης της Νορβηγίας ήρθαν από διάφορες πλευρές και ήταν σαφέστατα, τόσο για το επείγον της εκτέλεσης των αποφάσεων που είχαν ληφθεί, όσο και για τη «διαχείρηση των συνεπειών»  με προειδοποίηση και προς άλλες κατευθύνσεις.
Ένα από τα πολλά «μηνύματα» εστάλη μία μόνον μέρα πριν από τη σφαγή της Νορβηγίας όταν ο πρώην τροτσκιστής που έγινε νεο-συντηρητικός, Δαβίδ Χόροβιτς, φιλοξένησε στο περιοδικό του (Front Page) άρθρο του Ιωσήφ Κλάϊν με τίτλο «Οι Κουίσλινγκ της Νορβηγίας».
Ώρες,  λοιπόν,  πριν από την πυροδότηση του ANFO  το άρθρο αυτό έγραφε: «...το τελευταίο παράδειγμα της συνεργασίας της Νορβηγίας με τους εχθρούς των Εβραίων είναι ο υπουργός Εξωτερικών Γιόνας Γκαρ Στόερε που ανακοίνωσε δίπλα στον Μαχμούντ Αμπάς την υποστήριξη της Νορβηγίας  στην ανεξαρτησία της Παλαιστίνης... κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής στη Νορβηγία οι Εβραίοι σχεδόν στο σύνολό τους ή μεταφέρθηκαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης ή διέφυγαν στη Σουηδία...σήμερα η Νορβηγία βρίσκεται κάτω από αντι-σημίτες αριστεριστές και από εξτρεμιστές Μουσουλμάνους  και εμφανίζεται πρόθυμη να επιτρέψει την καταστροφή του εβραϊκού κράτους του Ισραήλ...»
Μόλις  90 λεπτά πριν απο την πυροδότηση του ANFO στο κέντρο του Όσλο ο Άντερς Μπρέϊβικ έστειλε με email  το μανιφέστο του (1500 σελίδες) στονΙσάκ Νίγκρεν που είναι μέλος του ακροδεξιού, αντι-Ισλαμικού, αντι-Ρομά και φιλο-Σιωνιστικού Κόμματος  Δημοκρατών της  Σουηδίας (SD), με τη σημείωση: «Ας πολεμήσουμε από κοινού με το Ισραήλ και με τους Σιωνιστές αδελφούς μας εναντίον όλων των αντι-Σιωνιστών, εναντίον όλης της μαρξιστικο-πολυπολιτισμικής κουλτούρας».
Ο Ισάκ Νίγκρεν είναι εξαιρετικά  νέος (21 χρόνων) αλλά έχει κατορθώσει μέσω του πολιτικού του ακτιβισμού να διεκδικεί με αξιώσεις  θέση δημοτικού συμβούλου στο Κατρίνεχολμ της Σουηδίας.
Παρέλαβε το email του Μπρέϊβικ μακριά από την πατρίδα του καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα Nyheter ο Νίγκρεν βρισκόταν στο Ισραήλ και ζούσε σε κάποιο κιμπούτς (τα μοναδικά αγγλόφωνα  ΜΜΕ  που δημοσιοποίησαν τη σχέση Μπρέϊβικ/Νίγκρεν ήσαν τα: Die Presse of Vienna, Eskiltuna-Kurinen of Sweden, Sveriges Radio, Expo magazine of Sweden, Berliner Zeitung και Kurier of Austria, ενώ η Nyheter πέραν των άλλων αποκάλυψε την παρουσία του Νίγκρεν σε κιμπούτς του Ισραήλ).
Το διεθνές δημοσιογραφικό blackout για τις συνδέσεις του Μπρέϊβικ με το Ισραήλ και με ανθρώπους σαν τον Νίγκρεν επιβλήθηκε από πανίσχυρα σιωνιστικά  λόμπις και από μεγάλες εβραϊκές ιδιοκτησίες  ΜΜΕ.
Οι  «Νίγκρενς» είναι θερμοί υποστηρικτές του Ισραήλ και είναι συνάμα και μέλη της νεο-ναζιστικής  Nordik Alliance που έχει παρακλάδια σε Σουηδία, Νορβηγία  και  Δανία, ενώ ο Μπρέϊβικ πήρε μέρος το 2010 σε συγκεντρώσεις της Αμυντικής Λίγκας στην Αγγλία για να απολαύσει τους πύρηνους υπέρ του Ισραήλ λόγους του ηγέτη του Κόμματος Ελευθερίας της Ολλανδίας, Γκερτ Βίλντερς.
Σήμερα κανείς δεν επιθυμεί να έχει σχέση με τον Μπρέϊβικ (όλοι αρνούνται κάθε επικοινωνία και διαψεύδουν τις επαφές  μαζί του), ενώ τα ΜΜΕ προβάλουν διαρκώς τη θεωρία του «μοναχικού λύκου» παρά τις έρευνες που γίνονται από τις υπηρεσίες πολλών χωρών (Νορβηγία, Γαλλία, Βρετανία, Αυστρία, Πολωνία, Ελλάδα κ.ά) για να εντοπιστούν συνεργάτες του δικτύου του.
Στο μεταξύ, ο αποδέκτης  του σήματος του Μπρέϊβικ για την εκτέλεση του σχεδίου αποσταθεροποίησης της Νορβηγίας  βρίσκεται σε κιμπούτς κάπου στο Ισραήλ αντί να απαντά σε ερωτήσεις  σε ένα αστυνομικό τμήμα της Σουηδίας.

Oslove - Markering Oslo Sentrum 25 juli 2011














Πέρα από το Όσλο (μέρος 2ον)

Το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» δημοσίευσε το άρθρο με τίτλο «Πέρα απ΄το Όσλο» στο οποίο παραθέσαμε στοιχεία και γεγονότα  για ότι συνέβη στη Νορβηγία και τις διασυνδέσεις αλλά και τις σχέσεις του Μπρέϊβικ που ευθύνεται για τον θάνατο 76 ανθρώπων.
Αυτά που περιείχε το άρθρο επιβεβαιώνονται σιγά σιγά και από «συστημικά ΜΜΕ» και χαρακτηριστικό είναι το άρθρο που δημοσιεύθηκε στο WORLDNEWS  (Newsweek) με τίτλο: “The Norway Shooters Zionist  Streak” (Anders Breiviks embrace of Israel  is the latest sign of a shiftamong reactionaries in Europe-with fascism and Zionism going handin handfueled by Islamophobiasays Michelle Goldberg).
Γράφει το WORLD NEWS:
Ο  Άντερς Μπρέϊβικ ήταν ένθερμος σιωνιστής και στο μεγάλο μανιφέστο του καταδικάζει τον αντι-σημιτισμό, ενώ υποστηρίζει ότι ο Χίτλερ θα έπρεπε να είχε χρησιμοποιήσει τις στρατιωτκές του δυνατότητες για να ελευθερώσει την Ιερουσαλήμ και τις γύρω περιοχές και να τις αποδόσει στους Εβραίους.
Οι παραπάνω απόψεις  είναι αξιοσημείωτες καθώς προέρχονται από έναν Σκανδιναβό φασίστα και ενώ η ευρωπαϊκή ακροδεξιά είχε επί δεκαετίες τις ρίζες της στο ναζισμό και άρα στον αντι-σημιτισμό.

Όμως  η αγάπη του Μπρέϊβικ για το Ισραήλ δεν είναι πλέον κάτι το ξεχωριστό για την ευρωπαϊκή ακροδεξιά, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Ζαν Μαρί Λεπέν είναι αρνητής του Ολοκαυτώματος αλλά η κόρη του και διάδοχός του,  Μαρίν Λεπέν, ξεπλένει το κόμμα της από τον αντι-σημιτισμό και δηλώνει στη Haaretz σιωνίστρια.
Άλλο παράδειγμα είναι το Βρετανικό Εθνικό Κόμμα που από τις αρχές της δεκαετίας ’90 είχε σχηματίσει  νεο-ναζιστική φράξια (“Combat 18”) και ο αρχηγός του, Νικ Γκρίφιν, δήλωσε το 2009 ότι το κόμμα του είναι το μοναδικό στη Βρετανία που υποστηρίζει το Ισραήλ στον πόλεμό του «εναντίον των τρομοκρατών» στη Γάζα.
Στις αρχές της φετινής  χρονιάς το Newsweek δημοσίευσε άρθρο για το φαινόμενο αυτό όπου απεδείκνυε ότι οι ακροδεξιοί Ευρωπαίοι πολιτικοί τρέφουν αγάπη και έχουν πολλά κοινά με το Ισραήλ και αναφέρθηκε ειδικά σε Βέλγο που διατηρεί σχέσεις με βετεράνους των SS, σε Σουηδό φασίστα που επισκέφθηκε προσκυνηματικά το Μουσείο Ολοκαυτώματος  Yad Vashemκαι  σε Αυστριακό νεο-Ναζί.
Όλοι τους συναντήθηκαν με μέλη της Knesset και υπέγραψαν αυτό που αποκαλείται «Διακήρυξη της Ιερουσαλήμ» με τη σημείωση: «Συμπαραστεκόμαστε στη μάχη για τη Δύση και  τη δημοκρατική κοινωνία εναντίον της ολοκληρωτικής απειλής του ισλαμικού φονταμενταλισμού».
Είναι φανερό ότι η ισλαμοφοβία είναι υπεύθυνη για την παράξενη συμμαχία ανάμεσα στο Ισραήλ και στους Ευρωπαίους  λευκούς εθνικιστές και οι Μουσουλμάνοι εμφανίζονται να έχουν καταλάβει  πατροπαράδοτες εβραϊκές περιοχές και πλέον να απειλούν την επιβίωση της Ευρώπης.
Το φάσμα του επερχόμενου χαλιφάτου επαναφέρει τον παλιό μύθο των Σοφών της Σιών και οι αυτόκλητοι αντι-τζιχάντ μαχητές βλέπουν τον εχθρό των εχθρών τους ως φίλο, όπως είχε συμβεί με την αντι-σημιτική συμμαχία ανάμεσα στον Χίτλερ και στον μεγάλο μουφτή της Ιερουσαλήμ, Χατζ Αμίν ελ- Χουσεϊνί.
Οι συμμαχίες πρέπει να είναι αμφίδρομες και αν οι οι Ευρωπαίοι ακροδεξιοί είναι φίλοι του Ισραήλ αυτό οφείλεται στη δεξιά στροφή του Ισραήλ και στο διαρκώς αυξανόμενο κύλισμά του προς τον φασισμό.
Οι  Ισραηλινοί πολιτικοί καλοσωρίζουν θερμά όποιον υπογράφει τη «Διακήρυξη της Ιερουσαλήμ» και έτσι υποδέχθηκαν τον Ολλανδό ακροδεξιό Γκερτ Βίλντερς  που είναι φίλος του Άβιγκντορ Λίμπερμαν  και υποστηρίζει την πλήρη κατάληψη της Παλαιστίνης από το Ισραήλ, αλλά  και τον  Γκλεν Μπεκ που είχε στο παρελθόν αναπτύξει αντι-σημιτική και αντι-μουσουλμανική δημαγωγία (με κυνικό τρόπο ο Μπεκ υποστήριξε στη ραδιοφωνική του εκπομπή ότι τα θύματα του Μπρέϊβικ στο νησί Ουτόγια συγκρίνονται  με τη «νεολαία του Χίτλερ»).
Υπάρχουν και Ισραηλινοί που έχουν εκφράσει ανοιχτά συμπάθεια για τον Άντερς  Μπρέϊβικ και όχι για τα θύματά του (όπως  γράφει ο Γκόλντμπεργκ στο “Forward on Monday”), με το επιχείρημα της πολιτικής υποστήριξης της Νορβηγίας προς την Παλαιστίνη.
Μετά τη σφαγή στο  Όσλο και στο νησί Ουτόγια η Jerusalem Postδημοσίευσε άρθρο με το οποίο καλούσε τη νορβηγική κυβέρνηση «να πάρει στα σοβαρά τα επιχειρήματα και τις απαιτήσεις του Μπρέϊβικ για να μην υπάρξουν και άλλες επώδυνες συνέπειες από ακροδεξιά δίκτυα». }


[ΠPOΣEΞATE OΛA TA YΠOΓPAMMIΣMENA ANΩTEPΩ! OΛA AYTA ΣYMBAINOYN ΔI' ENAN AΠΛO ΛOΓO! OΛA AYTA TA ANAΦEPOMENA KINHMATA ΔEN EINAI, OYTE "AKPOΔEΞIA", OYTE "EΘNIKIΣTIKA", OYTE "NEO-NAZI"! EINAI AΠΛΩΣ (α) EITE ΔHMIOYΓHMATA THΣ MOΣΣANT (

TETOIOI EINAI OΛOI OI ΣKINXENT-NEONAZI π.χ.

) ΓIA NA ΔIATHPHTAI H ENNOIA TOY "ΔIΩKOMENOY ΘYMATOΣ" (π.χ. θυμαστε την βεβήλωση του ιουδαϊκου νεκροταφείου στην Γαλλία που εγινε για λογους προπαγάνδας απ' το ιδιο το προσωπικό του ???) και να προωθείται συνεχώς και σκληροτερη νομοθεσία (οπως  προσφάτως στον Kαναδα) κατα του "ANTIΣHMITIΣMOY", EITE (β) AYTOΔHMIOYPΓHTA KINHMATA ΠOY H

 MOΣΣANT TA EXEI AΛΩΣEI KATAΛΛHΛΩΣ! OΛA TA MEΓAΛA ΣHMEPINA TAXA "EΘNIKIΣTIKA EYPΩΠAΪKA KINHMATA'' EINAI TETOIEΣ KATAΣKEYEΣ KAI KATA TAΣ ANAΓKAΣ THΣ EKAΣTOTE ΠPOΠAΓANΔAΣ EKΦPAZONTAI AΛΛOTE "ΣIΩNIΣTIKΩΣ" KAI ΅AΛΛOTE "ANTIΣIΩNIΣTIKΩΣ"--ΣHMEPA ΔEN YΠAPXEI ΣHMANTIKO ΓNHΣIO EΘNIKIΣTIKO EYPΩΠAΪKO KINHMA! --και η κυρία  ΛEΠEN, για να επιβιώση υπετάχθη! (TI ΣHMAINEI

 "

EΘNIKIΣTIKO KINHMA"??? AYTO ΠOY APNEITAI THN ATOMOKENTPIKH KOINΩNIA THΣ NEΩTEPIKOTHTOΣ KAI YΠOΣTHPIZEI OTI ΠANΩ AΠO TA ATOMA ΠPEΠEI NA TIΘENTAI TIΘENTAI ΣYΛΛOΓIKAI ONTOTHTEΣ, OΠΩΣ "EΘNOΣ", "ΠATPIΣ" "KPATOΣ", "KOINΩNIA", "ΠOΛIΣ", μ' εναν λόγο, αυτο που επαναλαμβάνει κατ' αυτάς 1.000 φορές την ημέρα ο κ. Πρωθυπουργός: "θυσίες για  την Πατρίδα"!)! 




ΥΓ:
Με το άρθρο μας «Πέρα απ’ το Όσλο» δείξαμε ότι η τραγωδία της Νορβηγίας είχε πολιτικό κέρδος  για κάποιους  και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο απόσπασμα: «...ακόμα κι αν ο Άντερς Μπρέϊβικ έδρασε εντελώς μόνος  στο εκτελεστικό μέρος (τοποθέτηση του παγιδευμένου αυτοκινήτου στο σημείο των κυβερνητικών γραφείων και πυροδότηση του ANFO με παράλληλη ταχύτατη μετάβαση στο νησί Ουτόγια όπου σκότωσε ψυχρά τα μελλοντικά στελέχη του Εργατικού Κόμματος  Νορβηγίας), δεν ήταν μόνος στο σχεδιαστικό κομμάτι  των αποτρόπαιων  πράξεών  του καθώς  η σύλληψη και η προετοιμασία των εγκλημάτων  έγιναν από πολλούς και από δίκτυα σε διάφορες  χώρες. 
Τα μηνύματα για την πραγματοποίηση των σκοτεινών του σκοπών και της αποσταθεροποίησης της Νορβηγίας ήρθαν από διάφορες πλευρές και ήταν σαφέστατα, τόσο για το επείγον της εκτέλεσης των αποφάσεων που είχαν ληφθεί, όσο και για τη «διαχείρηση των συνεπειών»  με προειδοποίηση και προς άλλες κατευθύνσεις...»
 
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου