Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

28 Οκτωβρίου 2011

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ...

 ΟΡΘΗ ΠΕΡΙΓΡΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ.  Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ !! ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ !!!

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ... ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ

ΠΗΓΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΘΗΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
Και αυτή την κατάντια που εν πολλοίς επιχειρείται να εμφανιστεί ως κορυφαίο εθνικό επίτευγμα, τη συνθέτουν:
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
1.Η ανεξέλεγκτη, ταχύτατη και απόλυτη χρεοκοπία για τους εργαζόμενους και ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία. Το «κούρεμα» για όλους εμάς, θα σημαίνει περαιτέρω πετσόκομμα μισθών, συντάξεων, στοιχειωδών δικαιωμάτων και αξιοπρεπούς ζωής, την ίδια στιγμή που σχεδιάζεται νέο εφιαλτικό πογκρόμ φόρων, εισφορών, και ανελέητης εισβολής στη ζωή μας που θα τροφοδοτήσει τη γενικευμένη απελπισία και την απόγνωση.

2.Η απόλυτη διασφάλιση των νταβατζήδων της πολιτικής και οικονομικής τοκογλυφίας, και το πανηγύρι για το μεγάλο πλιάτσικο στο κουφάρι και της πατρίδας μας και την Ελληνικής κοινωνίας, έχει ήδη χορογραφηθεί πολύ πριν τις ντροπιαστικές υπογραφές στη συνθήκη παράδοσης ολόκληρης της χώρας.
Αυτή η κυβέρνηση, έσυρε τη χώρα στη μέγγενη του πτωχευτικού κώδικα που οδήγησε στη συντηρητική κατάσχεση ακόμη και των προσδοκιών μας, προσχεδιασμένα, μεθοδικά, και έχοντας πλήρη συνείδηση ότι με τις πολιτικές επιλογές της, επιτελεί κορυφαίο εθνικό έγκλημα σε βάρος της ίδιας της της πατρίδας.
Αυτή η κυβέρνηση, ούτε μια φορά δεν κινήθηκε – κατά τη διάρκεια αυτής της αντιφατικής της διαδρομής – με γνώμονα το συμφέρον και τη «σωτηρία» της πατρίδας, όπως ψευδώς δήλωνε προκειμένου να συγκαλύπτει την ολέθρια και επί της ουσίας κατάφωρα αντεθνική πολιτική της.
Σωτηρία της χώρας δεν μπορεί να δρομολογηθεί με το λαό της να οδηγείται στην απόλυτη εξαθλίωση…

Σωτηρία της χώρας δεν μπορεί να νοηθεί όταν αποδομούνται και τα τελευταία απομεινάρια του κοινωνικού κράτους που οφείλει να μεριμνά και να εξασφαλίζει τα στοιχειωδώς απαραίτητα για τον πολίτη του…
Σωτηρία της χώρας δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί όσο παραμένουν στο απυρόβλητο οι πρωταίτιοι πολιτικοί και οι κυρίαρχες πολιτικές που πλιατσικολόγησαν διαχρονικά σε βάρος της και ενορχήστρωσαν τη ληστεία του πλούτου της και την καταστροφή της…
Σωτηρία της χώρας δεν μπορεί να εξασφαλίζεται ούτε καν ως διατύπωση στα κείμενα της ντροπής, από τη στιγμή που το κυρίαρχο μέλημα παραμένει η εξασφάλιση πολιτικών συμμοριών, οικονομικών νταβατζήδων και ενός πλαισίου πολιτικών θεσμών και νομικών ρυθμίσεων, που διασφαλίζουν το δικαίωμα όλων αυτών να απομυζούν διαχρονικά και την τελευταία δυνατότητα αυτού του λαού, μαζί με το τελευταίο ίχνος της αξιοπρέπειάς του.
Αυτή η κυβέρνηση, υποτασσόμενη πλήρως στις απαιτήσεις της τρόικας και των μεγάλων αφεντικών που χαλιναγωγούν την πολιτική της στάση, ξεζούμισε εδώ και ενάμιση χρόνο τους εργαζόμενους αλλά και ολόκληρη την κοινωνία, λεηλατώντας εισοδήματα, γκρεμίζοντας κοινωνικές κατακτήσεις και σπρώχνοντας στην ανεργία εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους, για να παρουσιάσει στο τέλος το «κούρεμα» του χρέους, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά η απαρχή νέων βασάνων για το λαό, και θα συνεχιστεί με κούρεμα των ασφαλιστικών ταμείων και των αποθεματικών τους, των μισθών, των συντάξεων και της ίδιας της αξιοπρέπειάς μας σε τελευταία ανάλυση.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
Σήμερα οι μάσκες της υποκρισίας έπεσαν και ο Ελληνικός λαός είχε την ευκαιρία να δει την άθλια μούρη των άσπονδων φίλων του.
Σε ένα πρωτοφανές κρεσέντο υποκρισίας η «μαύρη συμμαχία» του δοσιλογισμού, μπροστά στην αδυναμία της να παρελάσει στις εξέδρες των «επισήμων» κοτζαμπάσηδων, παρελαύνει στα τηλεοπτικά παράθυρα χύνοντας γι ακόμη μια φορά δηλητήριο σε βάρος της μαχόμενης κοινωνίας.
Επεχείρησαν χωρίς αιδώ, να ταυτίσουν με τον εθνομηδενισμό, όλους εκείνους που δεν ανέχτηκαν να βλέπουν να καμαρώνουν ως επίσημοι όλοι εκείνοι που πούλησαν την ψυχή τους στο διάβολο και την πατρίδα μας στον νεοκατακτητή.
Επεχείρησαν να ταυτίσουν όλους εκείνους που αντιστάθηκαν στη φιέστα ντροπής μέσα από την οποία οι οργανωτές της επεδίωκαν να μετατρέψουν την εθνική επέτειο σε βήμα επιδοκιμασίας μιας κατάπτυστης και αντεθνικής συμφωνίας, με κείνες τις μαύρες φωνές που στοχοποιούν τις παρελάσεις και επιδιώκουν τον ουσιαστικό τους εκφυλισμό.
Επιχειρούν να ταυτίσουν τη λαϊκή αντίσταση στο δοσιλογισμό και την εθνική προδοσία, με τα ανθελληνικά ρεμάλια που προσβλέπουν στην κατάργηση και την αποδυνάμωση των παρελάσεων.
Ύπουλοι και δόλιοι όλοι αυτοί, κρύβουν σκόπιμα ότι οι παρελάσεις πραγματοποιήθηκαν τελικά, από τα όποια τμήματα απέμειναν, μετά την αποχώρηση των ανεπιθύμητων «επισήμων» από την πασαρέλα και τα έδρανα.

Ποια είναι όμως η αλήθεια???
Η αλήθεια είναι πως όλοι αυτοί οι Έλληνες πολίτες, όχι μόνο δεν αμφισβητούν το πραγματικό νόημα της εθνικής επετείου, όχι μόνο δεν διανοούνται καν να στηρίξουν λογικές αποδυνάμωσης και εκφυλισμού των παρελάσεων…
Αλλά αντίθετα αυτό που διαδήλωσαν, είναι την αποστροφή τους να αναγνωρίσουν το δικαίωμα να στρογγυλοκάθονται στην εξέδρα των επισήμων, όλοι εκείνοι που με τη στάση τους και τη δράση τους δεν τίμησαν ούτε την Ελληνική σημαία, ούτε την εθνική κυριαρχία την οποία εκχώρησαν, ούτε την εθνική αξιοπρέπεια που φτηνοπούλησαν στα ανίερα παζάρια της ντροπής.
Και ποιά η γελοιότητά τους???
Με το φαιδρό τους λόγο ανέδειξαν ήδη τη νέα κυβέρνηση του τόπου και την παρέδωσαν ...στο ΣΥΡΙΖΑ. Τόσο γελοίοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου