Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

5 Οκτωβρίου 2011

Εκατοντάδες έρευνες για εγκλήματα Ναζί ανοίγουν ξανά εισαγγελείς στη Γερμανία


Βερολίνο, Γερμανία
Γερμανοί εισαγγελείς αποφάσισαν να ανοίξουν ξανά εκατοντάδες υποθέσεις για εγκλήματα Ναζί που είχαν «παγώσει». Έτσι, διώξεις θα μπορούν πλέον να ασκηθούν κατά χιλιάδων υπόπτων, σύμφωνα με το προηγούμενο που δημιούργησε η υπόθεση Τζον Ντέμιανουκ.

Επειδή οι ύποπτοι είναι ηλικιωμένοι -οι νεότεροι είναι στα 80 τους-, ο επικεφαλής του γραφείου Γερμανών Εισαγγελέων δήλωσε στο Associated Press ότι οι Αρχές δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι να εξεταστεί η έφεση που έχει ασκήσει ο 91 ετών Ντέμιανουκ, γνωστός και ως δεσμοφύλακας των Ναζί.

«Δεν μπορούμε να περιμένουμε τόσο πολύ, έχουμε ήδη ξεκινήσει έρευνες» δήλωσε.

Ο «κυνηγός Ναζί» Εφραίμ Ζούροφ του Γραφείου Simon Wiesenthal δήλωσε ότι μέσα στους επόμενους δύο μήνες θα ξεκινήσει μια επιχείρηση για τον εντοπισμό Ναζί-εγκληματιών πολέμου που παραμένουν εν ζωή (φρουρών ναζιστικών στρατοπέδων και άλλων).

Δήλωσε ότι η καταδίκη του Τζον Ντέμιανουκ άνοιξε δρόμους για νέες διώξεις, κάτι που δεν είχε συλλογιστεί ότι ήταν πιθανό κατά το παρελθόν.

«Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον τελευταίο κεφάλαιο» δήλωσε στο πρακτορείο τηλεφωνικά από την Ιερουσαλήμ. «Έχει τεράστιες συνέπειες, ακόμα και σήμερα, τόσο αργά».

Ο Τζ.Ντέμιανουκ είχε καταδικαστεί σε πέντε χρόνια φυλάκισης. Ήταν η πρώτη φορά που δικαστήριο καταδίκαζε κάποιον για υπόθεση που αφορά εγκλήματα των Ναζί, χωρίς άμεσες αποδείξεις. Ο Τζ.Ντέμιανουκ είχε κατηγορηθεί για συναυτουργία σε 28.000 δολοφονίες στο ναζιστικό στρατόπεδο του Σόμπιμπορ. Στη διάρκεια της περιόδου που ο Ντέμιανουκ ήταν δεσμοφύλακας στο στρατόπεδο συγκέντρωσης, 27.900 εβραίοι, κυρίως Ολλανδοί, δολοφονήθηκαν στους θαλάμους αερίων. Γερμανοί εισαγγελείς θα εξετάσουν τώρα εάν και άλλοι ύποπτοι εμπίπτουν στην κατηγορία του Τζον Ντέμιανουκ.

Ακόμα και αν οι εισαγγελείς αποφασίσουν να ασκήσουν διώξεις μόνο στους φρουρούς τεσσάρων στρατοπέδων, όπου θανατώνονταν κρατούμενοι (Μπελτσέκ, Σόμπιμπορ, Τσέλμνο και Τρεμπλίνκα), τότε αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε χιλιάδες αγωγές.

«Μιλάμε για περίπου 4.000 ανθρώπους» είπε ο Εφραίμ Ζούροφ.

-------------
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΘΑ ΟΛΟΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ !!!! 
ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΗΤΟ ΤΟ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ" !!! 
ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΥΠΕΦΕΡΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ "ΓΥΑΛΑ" ΤΟ ΙΡΑΚ ή ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ ΦΩΣΦΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ (ΔΕΣ ΕΔΩ http://hercolano2.blogspot.com/2011/10/printing-sponsored-by-video-shows.html) ή παιχνιδια-χειροβομβιδες στην Σαμπρα-Σατίλα ή να καινε τα παλαιστινιακά χωριά μαζι με τους κατοίκους τους (ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΝΤΕΪΡ-ΓΙΑΣΙΝ! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΔΕΣ π.χ. ΕΔΩ http://www.deiryassin.org/). 
ΟΥΤΩΣ, Ο ΕΒΡΑΪΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΤΕΘΗ ΕΚΤΟΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ! ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ή ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΪΣΤΡΑΗΛΙΝΟΥ ΛΟΜΠΥ ΑΛΛΑ ΕΤΕΘΗ ΕΚΤΟΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΕΣΠΟΤΕΙΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΔ, ΛΟΕΜΠ, ΛΑΖΑΡ ΚΛΠ ΚΛΠ (ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕ ΑΙΔΗΜΟΝΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΚΡΙΤΩΣ ΩΣ "ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ" !!!!).
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΤΩΡΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΞΕΦΤΙΖΕΙ ΒΡΗΚΑΝ ΝΕΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ "ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΝ"!

ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΩΞΕΩΣ !!! ΤΙ ΕΥΘΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΟΣ 18 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΦΡΟΥΡΑ ΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕΤΟ ΕΚΕΙ ??? ΦΥΣΙΚΑ, ΟΥΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΖΕ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΕΜΑΝΘΑΝΕ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ??? ΝΑ ΛΙΠΟΤΑΚΤΙΣΗ ???  (ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ !!! ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥΣ!! ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΗ "ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ΩΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ !!!)

ΑΦΗΝΟΜΕ ΔΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟΝ ΑΝΗΘΙΚΟΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΣ ΕΩΛΟΝ ΚΑΙ ΑΣΥΣΤΑΤΟΝ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΝΟΝΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΝ ΑΡΘΡΟΝ 70 ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ, ΤΙ ΕΓΙΝΕΤΟ, ΦΕΡ' ΕΙΠΕΙΝ, ΣΤΗΝ ΤΡΕΜΠΛΙΝΚΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΩΣ ΘΕΣΦΑΤΟΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥ!! 
ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ, ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ZUNDEL Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ  ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ SYLVIA STOLZ ΕΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ ΑΝΤΙ ΑΛΛΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΣ ΤΗΝ "ΕΧΩΣΕ" ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ !!!
----------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου