Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

27 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ!!!

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΛΗΣΙΟΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ "ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ" !!! 
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΜΕ ΑΧΡΕΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ", ΤΩΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, ΘΟΡΥΒΗΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ... ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΠΙΣΘΑΓΚΩΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΚΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ "ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΟΣ ΑΡΧΗΣ" , ΧΑΛΚΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ- ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΕΩΣ !!! ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ !!!
[[ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ΤΑ ΠΕΡΙ "ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ"!!! Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΝΑΙ, ΠΑΡΑΣΙΩΠΑΤΑΙ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥΣ) ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ Η ΞΕΝΙΚΗ ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ!!! ΑΝ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΧΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΙ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ Ο ΣΤΥΓΕΡΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ "ΔΙΝΕΙ ΞΥΛΟ" ΕΠΙ ΜΙΑ ΣΧΕΔΟΝ 70ετία "ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ" !!!!]]


--------

ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ
Γερμανικό μοντέλο στα μέτρα ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Μπορεί ο υπουργός Εσωτερικών, Τάσος Γιαννίτσης, την περασμένη εβδομάδα να δήλωσε ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή θέμα αλλαγής εκλογικού νόμου, ωστόσο το ζήτημα αυτό παραμένει ανοιχτό.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι παρέλαβε ένα έτοιμο νομοσχέδιο για το οποίο όμως, όπως είπε, θα αποφασίσουν τα κόμματα. Και εννοούσε τα δύο μεγάλα κόμματα, το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν εκλογικό νόμο, που προϋπήρχε και που μετατρέπει όλη τη χώρα σε 180 μονοεδρικές περιφέρειες, ενώ οι υπόλοιπες 120 κατανέμονται στα κόμματα, ανάλογα με το ποσοστό που πήραν στην επικράτεια.

Ο νόμος αυτός, τον οποίο ο Γ. Παπανδρέου ήθελε από καιρό να προωθήσει, είναι μία παραλλαγή του γερμανικού εκλογικού συστήματος. Βασικό επιχείρημά του για την αλλαγή του εκλογικού νόμου ήταν ότι «με αυτό το σύστημα θα αποφευχθεί η διακίνηση μαύρου πολιτικού χρήματος», γιατί «οι περιφέρειες θα είναι μικρές και το κόστος της προεκλογικής καμπάνιας θα μειωθεί πάρα πολύ». Πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο, αντιδρούσαν, πράγμα που αναμένεται να συμβεί και τώρα. Ο λόγος, όπως ισχυρίζονταν, ήταν ότι το κόμμα θα μπορούσε να «διορίζει» τον υποψήφιο στην κάθε μονοεδρική χωρίς τη δυνατότητα πραγματικής επιλογής από το λαό και ζητούσαν να υπάρχει η δυνατότητα περισσότερων υποψηφίων.

Η κυβέρνηση Παπανδρέου ήταν αποφασισμένη να φέρει στη Βουλή το νόμο αυτόν στις αρχές του 2011, και τον περασμένο Ιανουάριο ο τότε υπουργός Εσωτερικών, Γ. Ραγκούσης, είχε πει σε βουλευτές με τους οποίους συνομιλούσε ότι ήταν ήδη έτοιμος.

Για να ισχύσει στις προσεχείς εκλογές αυτός ο νόμος, χρειάζεται η πλειοψηφία των 2/3 της Βουλής, δηλαδή να συναινέσει η Ν.Δ. και ο Αντώνης Σαμαράς. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο Γ. Παπανδρέου πρόκειται να θέσει εντός των ημερών το ζήτημα στον Αντώνη Σαμαρά, ώστε, αν συμφωνήσουν, να ψηφιστεί χωρίς καθυστέρηση.

Δεν είναι γνωστό εάν έχουν γίνει κάποιες αλλαγές, όπως π.χ. η μεταροπή των μεγάλων περιφερειών της Αθήνας σε ολιγοεδρικές περιφέρειες, αντί της καθιέρωσης αποκλειστικά μονοεδρικών, κάτι που ζητούσε η Ν.Δ. Πριν από έναν περίπου χρόνο, που είχε γίνει γνωστή η πρόθεση της κυβέρνησης Παπανδρέου, ο Α. Σαμαράς είχε εκφράσει τη διαφωνία του με τη φιλοσοφία του σχετικού νομοσχεδίου.

Την περασμένη εβδομάδα, όμως, κυβερνητικός αξιωματούχος έλεγε ότι τώρα που η Ν.Δ. είναι πρώτο κόμμα -σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις- μπορεί να συμφωνήσει, καθώς τη συμφέρει, αλλά ίσως μπορούν να γίνουν και κάποιες ακόμα αλλαγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου