Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

2 Ιουνίου 2011

Ι.Κ. ΠΡΕTΕΝΤΕΡΗ-Κίνδυνος εκτροπής+ιδικά μας σχόλια

  Κίνδυνος εκτροπής

ΤΟΥ Ι.Κ. ΠΡΕTΕΝΤΕΡΗ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011 -- http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=136&artID=4633806

ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ των διαδηλωτών που µούντζωναν και έφτυναν τα αυτοκίνητα των βουλευτών έξω από το Κοινοβούλιο προκαλούν αποτροπιασµό σε κάθε σκεπτόµενο άνθρωπο. Φάτσες παραµορφωµένες από µίσος ασχηµονούσαν µε χυδαίο τρόπο. --ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΜΟΥΤΖΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΤΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΚΑΙ ΜΕ ΦΑΤΣΕΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥΧΕ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ που προκαλούν αποτροπιασµό σε κάθε σκεπτόµενο άνθρωπο.!!!

ΜΟΥ ΛΕΝΕ ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν προήλθαν απότη συγκέντρωση των «Αγανακτισµένων» στο Σύνταγµα αλλά από τη συγκέντρωση της «Σπίθας» στα Προπύλαια – εκεί όπου µεταξύ Ελύτη και εθνικών σαλπισµάτων, οι παρόντες φώναζαν«αέρα, αέρα, να φύγει η χολέρα»… ∆ΕΝ ΞΕΡΩ. Αλλά ακόµη κι αν είναι έτσι, η ουσία του προβλήµατος µένει ίδια. ∆ιότι θα ήταν λάθος να περιοριστούµε στον αποτροπιασµό και την αυτονόητη καταδίκη τέτοιων ενεργειών.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ θα πρέπει να αντιµετωπίσουµε κατάµατα την πραγµατικότητα: στη χώρα µας συγκροτείται και διογκώνεται ένα αντικοινοβουλευτικό, αντιδηµοκρατικό και κυρίως αντισυστηµικό ρεύµα. ΤΟ ΡΕΥΜΑ αυτό δεν έχει σαφή πολιτικό προσανατολισµό. Τροφοδοτείται από κάθε µορφής λαϊκισµό, δεξιό κι αριστερό. Ενισχύεται από όλα τα απλοϊκά στερεότυπα που διακινούν τα τηλεοπτικά πρωινάδικα. «Φέρτε πίσω τα κλεµµένα». Είναι µε την ίδια ευκολία απολίτικο και υπερπολιτικοποιηµένο. --ΑΣΦΑΛΩΣ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ συγκροτείται και διογκώνεται ένα αντικοινοβουλευτικό, αντιδηµοκρατικό και κυρίως αντισυστηµικό ρεύµα. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΗΓΟΡΟ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΜΑΣ!!! αντισυστηµικό ΝΑΙ!!! ΔΕΙΤΕ κ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ την ανηθικότητα του συστήματος!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΤΟ!!! 
ΟΛΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ, ΕΜΜΕΣΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ!!!! ΟΜΩΣ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟ 5% ΤΟΥ ΑΕΠ!!! ΤΟ 95% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΟ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ!!! ΑΥΤΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΙΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΛΑΤΤΩΣΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ 25% ΣΕ 20%!!!! 
ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΩΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ (ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!!! ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΕΞ!!!)!!! ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΜΑ αντιδηµοκρατικό ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΩΣ ΤΗΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΠΟΛΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ 400.000 ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟ ""ΕΛΛΗΝΕΣ"" ΔΙΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΕΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ!!! Π.Χ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ, Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΤΟ ΡΕΥΜΑ αυτό αγκαλιάζει όλες τις ηλικίες και πολλά κοινωνικά στρώµατα. Μετακινείται από τη ∆εξιά στην Αριστερά (και πίσω) µε την ίδια άνεση που πάει το Μετρό Οµόνοια - Αµπελοκήπους. --ΑΣΦΑΛΩΣ αγκαλιάζει όλες τις ηλικίες και πολλά κοινωνικά στρώµατα. ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ Μετακινείται από τη ∆εξιά στην Αριστερά καθως, οσο κι αν φαίνεται παραξενο, το μονο κόμμα που εκφράζει σήμερα κάποιες θέσεις πατριωτικές ειναι το ΚΚΕ!!

ΦΩΝΑΖΕΙ αδιακρίτως «κλέφτες» και «προδότες», µουντζώνει τη Βουλή και αποδοκιµάζει κάθε επώνυµο λόγο που δεν αναπαράγει τη ρητορική του. Απλουστευτικό, ισοπεδωτικό, εξισωτικό, επικίνδυνο… ΤΟ ΡΕΥΜΑ αυτό δεν έχει σχέσηµε τους «Αγανακτισµένους» των πλατειών – άσχετα αν δηλώνουν και αυτοί «αγανακτισµένοι». Αποτελεί, όµως, µια εύφλεκτη ύλη ικανή να τινάξει στον αέρα τη δηµοκρατία µας. --ΝΑΙ αδιακρίτως «προδότες» ΔΙΟΤΙ  ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!!! -- Απλουστευτικό, ισοπεδωτικό, εξισωτικό, επικίνδυνο… 
ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΒΑΘΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΤΑΡΑΤΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΧΑΖΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΞΙΑ ΝΟΕΙΤΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!! Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΗ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΙΣ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΟΜΕ!!!! ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΕ ΟΙΚΤΡΑ!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΗ ΠΝΙΓΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΚΑΤΑΦΡΟΝΙΑ!!!
-- ΤΟ ΟΤΙ αυτό δεν έχει σχέση µε τους «Αγανακτισµένους» των πλατειών ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΗΣΕ ΕΤΣΙ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ" ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ!!!!

ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ, θα έπρεπε να το περιµένουµε. Η χώρα διέθετε πάντοτε ένα υπόστρωµα υστέρησης και καθυστέρησης, το οποίο στις στενόχωρες στιγµές βγαίνει στην επιφάνεια.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ, οι στιγµές είναι πραγµατικά στενόχωρες. Ακόµη περισσότερο που η οικονοµική κρίση ερµηνεύτηκε όχι ως µια συλλογική εθνική αποτυχία [ΓΙΑ Τ' ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΣΕΙΣ, ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ"??? ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ!!! ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΥΓΕΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ "ΛΕΞΟΥΣ"!!!] αλλά ως χρεοκοπία ενός «συστήµατος», το οποίο προσωποποιούσε όλα όσα οι άνθρωποι αυτοί απεχθάνονται. ΘΕΩΡΟΥΝ, µε άλλα λόγια, ότι ήλθε η ώρα όχι της διόρθωσης και της ανόρθωσης αλλά της εκδίκησης. Αισθάνονται την ταπείνωση προσωπικά. Και ζητούν την τιµωρία όχι των ενόχων ή των υπαιτίων αλλά των άλλων.
ΝΑΙ ΤΟ ""ΣΥΣΤΗΜΑ"" ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΕΘΑ!!!

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ δηµοκρατική πολιτεία δεν µπορεί να ανταποκριθεί σε τέτοιες απαιτήσεις. Και ούτε καµία δηµοκρατική κυβέρνηση µπορεί «να κηρύξει τη χώρα µας ως εφεξής ελεύθερη από κάθε χρέος προς τους δανειστές µας» – όπως ζητούν…  ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ!!! ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!! ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ δηµοκρατική κυβέρνηση ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ µπορεί «να κηρύξει τη χώρα µας ως εφεξής ελεύθερη από κάθε χρέος προς τους δανειστές µας»!!! ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΚΟΤΣΙΑ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΑ ΑΣ ΑΝΑΜΕΡΙΣΗ!!!
ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ η διάσταση ανάµεσα στην έλλογη πρακτική µιας δηµοκρατικής πολιτείας και το αλόγιστο θυµικό κάποιων πολιτών της στοιχειοθετεί αντικειµενικά σε περίοδο κρίσης έναν κίνδυνο εκτροπής. ΑΛΗΘΕΙΑ??? ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΕΚΤΡΟΠΗ?? ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΕΠΕΤΕΘΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΧΙ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΟΛΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΑΤΕ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΘΡΗΝΟΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ!!! ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΘΕΟ ΣΑΣ!!! ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΡΟΠΕΣ!!!! ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!! ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΑΣ ΜΗΝ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΚΤΡΟΠΗ!!!

Το πλήρες κείμενο της επιστολής των 16 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ...


Το πλήρες κείμενο της επιστολής των 16 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ προς τον πρωθυπουργό έχει ως εξής:
«Στη σημερινή, χωρίς προηγούμενο κρίση, οι στιγμές είναι για όλους μας ιστορικές Αποτελεί εθνική ανάγκη να συγκροτηθεί άμεσα ενιαίο μέτωπο σοβαρότητας και ευθύνης.
Πριν από ένα χρόνο ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια με οδυνηρές θυσίες του ελληνικού λαού.
Κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί ότι οι θυσίες αυτές δεν θα πιάσουν τόπο.
Βρισκόμαστε όμως σήμερα, ένα χρόνο μετά, σε ένα κρίσιμο μεταίχμιο και πάλι. Γιατί;
Δεν είναι απλά θέμα πολιτικής ευθύνης, είναι η λογική που επιβάλλει να...
 υπάρξει απολογισμός.
- Είναι ζήτημα πατριωτισμού.
- Είναι ζήτημα Δημοκρατίας.
- Είναι ζήτημα ευθύνης και συνέπειας.
Είναι στοιχειώδης απόδειξη ότι
σεβόμαστε την ψήφο των πολιτών.
Παράλληλα υπάρχει διάχυτη η ανησυχία πως η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμού με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και μάλιστα ως άρθρο ένα (1).
Ανάλογες επιλογές φαίνεται να υιοθετούνται και στο ευαίσθητο ζήτημα του εθνικού μας πλούτου. (αποκρατικοποιήσεις – αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας).
Αποφάσεις που θα προσδιορίσουν το μέλλον του τόπου για πολλές δεκαετίες δεν μπορούν  να ληφθούν παρά μόνο με πλήρη σεβασμό στις αρχές του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος.
Αυτό επιβάλλει η τήρηση του Συντάγματος και η πολιτική μας τιμή.
Για όλους τους παραπάνω λόγους θεωρούμε επιβεβλημένη την άμεση σύγκληση όλων των θεσμικών οργάνων της Βουλής, αλλά και του κόμματος, προκειμένου να υπάρξει ευρεία συζήτηση με θέματα:
1.   Απολογισμός ενός χρόνου Μνημονίου
2.   Μεσοπρόθεσμο -πρόσθετα μέτρα 2011- αποκρατικοποιήσεις
3.   Διαδικασία εισαγωγής, συζήτησης και ψήφισης των μέτρων στη Βουλή
».
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που υπογράφουν την επιστολή προς τον Γ. Παπανδρέου για την οικονομική πολιτική, που αποκάλυψε πρώτο το Press-gr,  είναι τελικά 16 και συγκεκριμένα οι Όλγα Ρεντάρη, Οδυσσέας Κωσνταντινόπουλος, Πάρις Κουκουλόπουλος, Νίκος Σαλαγιάννης, Έκτωρ Νασιώκας, Κώστας Καρτάλης, Σούλα Μερεντίτη, Σοφία Γιαννακά, Τόνια Αντωνίου, Εύα Καϊλή, Βασίλης Γερανίδης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Βασίλης Τόγιας, Δημήτρης Λιντζέρης, Μιχάλης Τσελέπης και Θωμάς Ρομπόπουλος.