Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

17 Ιουνίου 2011

Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΞΩΛΕΣΤΑΤΟΙ!!!

«Η κυβέρνηση ανασχηματίστηκε. Παραμένει η αδιέξοδη πολιτική της. Παραμένει η δεξιά αντίληψη για την δημόσια διοίκηση. Παραμένει η μικροκομματική εξυπηρέτηση συμφερόντων και η κομματικοκρατία. Παραμένει η αποτυχημένη οικονομική πολιτική. Παραμένει η επίθεση απέναντι στην παραγωγική Ελλάδα και στους εργαζόμενους. Παραμένει η ανασφάλεια του έλληνα πολίτη.

Παραμένει η ανασφάλεια από την έλλειψη προστασίας των δημοκρατικών του δικαιωμάτων.

Παραμένει η ανασφάλεια από την καταπάτηση κοινωνικών του δικαιωμάτων.

Παραμένει η ευθύνη της κυβέρνησης στο μεγάλο ζήτημα των υποκλοπών.

Παραμένει η ευθύνη για την απαξίωση των δημοκρατικών θεσμών.

Παραμένει η ευθύνη για την μείωση του κύρους της Ελλάδας.

Παραμένει η ευθύνη για την ασφάλεια της χώρας.

Και μαζί παραμένουν τα αδιέξοδα του έλληνα πολίτη, η ακρίβεια, η ανεργία, η…αδιαφάνεια, η ασυδοσία, η νέα φτώχεια, η έλλειψη προοπτικής.

Η ανασχηματισμένη και ανακυκλωμένη κυβέρνηση δεν δίνει νέα ελπίδα. Τα επικοινωνιακά τεχνάσματα έχουν κουράσει τον ελληνικό λαό. Αποτελεί δε ηχηρή ομολογία των αδιεξόδων της ίδιας της κυβέρνησης και της πολιτικής.

Εμείς λέμε, υπάρχει άλλος δρόμος.

Με πραγματικές μεταρρυθμίσεις.

Με αποτελεσματική και αξιόπιστη εξωτερική πολιτική.

Με οικονομική και κοινωνική πολιτική που θα δίνει προοπτική στην νέα γενιά .

Με έμφαση στην παιδεία, και την γνώση.

Με αλληλεγγύη και ανθρωπιά για τα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα.

Με σεβασμό και σιγουριά για την ασφάλεια και τα δημοκρατικά δικαιώματα του κάθε πολίτη.

Με την διασφάλιση των ατομικών ελευθεριών και των δημοκρατικών λειτουργιών.

Με μια άλλη αντίληψη εξουσίας.

Περίμενε σύσσωμος ο ελληνικός λαός να κινηθεί η κυβέρνηση με αίσθημα σοβαρότητας και στοιχειώδους αυτοκριτικής. Σήμερα αποδεικνύει ότι δεν ίσταται στο ύψος των περιστάσεων. Οι ευθύνες μεγάλες, για την σημερινή κατάσταση, για τα αδιέξοδα στην χώρα.

Όμως στις σύγχρονες δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Κάθε φορά υπάρχει η λύση. Υπάρχει ο άλλος δρόμος. Και τη λύση τη δίνουν οι πολίτες με τη συμμετοχή τους, τη δίνει ο λαός με τη λαϊκή ετυμηγορία. Όσο και αν θέλει με τον ανασχηματισμό, απλώς να κρυφτεί και να υποκλέψει λίγο χρόνο, η πραγματικότητα είναι άλλη.

Με αυτόν τον ανασχηματισμό, για την κυβέρνηση έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση…»

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ 14 Φεβρουαρίου 2006 !!!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:  ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΧΑΧΟΛΟΥΣ Ο κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΙQ) ΚΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΛΕΓΕΙ--ΤΩΡΑ ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΠΟΙΟ  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ!!!

Επίλεκτη ομάδα της αστυνομίας πίσω από τα επεισόδια

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011


http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/06/blog-post_17.html

Όλοι υποπτευόμασταν τον ρόλο του κράτους και του παρακράτους (αναρχικών, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κτλπ) στα επεισόδια που λαμβάνουν μέρος στις πορείες με σκοπό να τις δυαλύσουν।

Ξέραμε επίσης ότι η αστυνομία έχει επίλεκτη μονάδα με όνομα "ξίφος" με 80-90 άτομα προσωπικό που έχει σκοπό να εμπλέκεται μέσα στις πορείες και να δημιουργεί επεισόδια με σκοπό να μην πηγαίνει ο κόσμος.

Μέχρι τώρα, δεν είχαμε όμως αποδείξεις.

Μέχρι τώρα...

Εδώ είναι η μία ταυτότητα ενός ασφαλίτη*** που έπιασαν μέσα στην πορεία του ΠΑΜΕ.

Άλλωστε ήταν τυχαίο το ότι ο πρωθυπουργός είδε τον δοιηκητή της ΕΥΠ πριν ξεκινήσουν τα επεισόδια;

Πως απεγκλωβίστικαν οι αστυνομικοί που εντοπίστηκαν από τους διαδηλωτές; Μα με τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ...

Αυτόπτης μάρτυρας τράβηξε τις φωτογραφίες έξω από την Σχολή της αστυνομίας στην Μεσογείων όπου πηγαίναν τα ασθενοφόρα και άφηναν τους ασφαλίτες και έφευγαν άδεια. Τουλάχιστον 3 ασθενοφόρα άδειασαν τους ασφαλίτες που είχαν μέσα, στην Σχολή της αστυνομίας και επέστρεφαν πίσω στο Σύνταγμα.


***

Συνελήφθη χαφιές αστυνομικός από μέλη του ΠΑΜΕ !

Πιάστηκε στα πράσα χτες, αποκαλύπτοντας ένα από τα πλοκάμια της προβοκάτσιας σε βάρος του εργατικού κινήματος
Η ταυτότητα που είχε πάνω του ο ασφαλίτης
Χαφιές της Ασφάλειας πιάστηκε χτες στα πράσα στην πορεία του ΠΑΜΕ να παριστάνει τον διαδηλωτή και να δίνει πληροφορίες στην Αστυνομία.
Ο στημένος από την κυβέρνηση προβοκάτορας, ονόματι...

Χρήστος Τασσακόπουλος, έγινε αντιληπτός από τους διαδηλωτές, καθώς είχε ασύρματο με τον οποίο επικοινωνούσε επί τόπου με την Ασφάλεια. Οι διαδηλωτές τον ακινητοποίησαν αμέσως, του πήραν τον ασύρματο και την υπηρεσιακή του ταυτότητα.
Ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, δήλωσε για το περιστατικό:
«Θέλουμε να καταγγείλουμε ότι σήμερα στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, μέσα στους συγκεντρωμένους, συνελήφθη αστυφύλακας με πολιτικά να παρακολουθεί τη συγκέντρωσή μας και να δίνει πληροφορίες. Θεωρούμε απαράδεκτη αυτή την ενέργεια του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και της κυβέρνησης, είναι υπεύθυνος ο ίδιος ο κ. Χρυσοχοΐδης, αλλά και η κυβέρνηση. Σαν ΠΑΜΕ του δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχτούμε τέτοια πρακτική, να στέλνει προβοκάτορες στη συγκέντρωσή μας. Εμείς, τους αποκαλύπτουμε και του λέμε ότι δεν θα ανεχτούμε αυτήν την κατάσταση. Θα πρέπει να σταματήσει αυτή η πρακτική. Δεν περνάει στο ΠΑΜΕ».
Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, παρουσία του βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Πρωτούλη, παρέδωσε την υπηρεσιακή ταυτότητα και τον ασύρματο του αστυνομικού στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.



Γ. ΠΑΝΟΥΣΗΣ-Πολιτικές καρικατούρες και χάρτινες φιγούρες

Πολιτικές καρικατούρες και χάρτινες φιγούρες

Πολιτικές καρικατούρες και χάρτινες φιγούρες


Πρέπει να δώσουμε τα συγχαρίκια μας σε ορισμένους βαπτισθέντες ή αναβαπτισθέντες υπουργούς της Νέας (δια;)κυβέρνησης:

- Πρώτα – πρώτα στους έγκριτους φιλελεύθερους (παλαιοαριστερο – εκσυγχρονιστές) συνταγματολόγους, οι οποίοι αποφάσισαν με πλήρη συνείδηση των πραττομένων να υπηρετήσουν πολιτικά απο-νομιμοποιημένες δυναστείες (δηλαδή, να πράξουν τα αντίθετα από όσα έγραψαν στα βιβλία τους).

- Κατά δεύτερον στους «επαναστάτες» των τηλεοπτικών σποτ που αιφνιδίως και αναιτίως μεταμορφώθηκαν σε εκ-πεπτω-κότες, προκειμένου να πάρουν ένα οφφίτσιο

- Κατά τρίτον στο περιβάλλον της Αυλής, που ακόμα καλά κρατεί και που αντικατέστησε κάποιους «κηπουρούς» με κάποιους «τεχνο-φιλο-κράτες».

Μέσα από αυτές τις οπερέτες παλιάτσων, τις κωλοτούμπες γελωτοποιών του (ισο)βασιλέως, ως υποχωρήσεις /παραχωρήσεις/αναχωρήσεις κάποιοι (αφελείς; δοτοί;) πιστεύουν ότι θ’ αλλάξει το πολιτικό σκηνικό. Δικαίωμά τους. Άλλωστε, ανέκαθεν η αισιοδοξία ήταν το όπιο των εξουσιομανών.

Υ.Γ1: Και μια (παρακινδυνευμένη;) πρόβλεψη. Αυτοί από τους δελφίνους που νομίζουν ότι τώρα κρατούν σε ομηρία τον Γ.Α. Παπανδρέου και ότι τώρα θα του «τη φέρουν», κάνουν για δεύτερη/ τρίτη φορά στρατηγικό λάθος. Σε πολύ λίγο καιρό ο ΓΑΠ – ο οποίος ως γνωστόν μόνον «συμβάσεις ορισμένου υπουργικού χρόνου» υπογράψει θα τους αδειάσει (με τον έναν ή τον άλλον τρόπο). Κι αυτοί θα θυμηθούν και πάλι τις αρχές και τις αξίες του γνήσιου (;)ΠΑΣΟΚ…

ΥΓ2: Οι επί 30 χρόνια καρεκλοκέντευροι καλά θα ‘ναι να τιμούν τη διαφορετική, έντιμη και καθαρή στάση όσων διαφωνούν και αποχωρούν. Οι αιωνίως διαμαρτυρόμενοι, υποκύπτοντες και «αμειβόμενοι» δια την πίστην τους στην ιδεολογικοπολιτική Απιστία ας μη βλασφημούν αυτό που ποτέ δεν θα έχουν το θάρρος να πράξουν.
*Ο Γιάννης Πανούσης είναι καθηγητής Εγκληματολογίας του πανεπιστημίου Αθηνών.
------------

Της κακομοίρας;

 

 Της κακομοίρας;

Είναι άραγε της μοίρας (;) του ελληνικού λαού να κυβερνάται από οικογένειο-παρεό-κηπουρούς; Είναι της μοίρας(;) των αριστερών στελεχών του ΠΑΣΟΚ να τους «δουλεύουνε» με τρικ και με δώρα Δαναών οι ευνοούμενοι και οι ευνοούμενες του περιβάλλοντος; Είναι της μοίρας(;) των εντίμων προοδευτικών διανοούμενων και ενγένει ανησυχούντων πολιτών να πέφτουν στην παγίδα ψευτοδηλημμάτων που τους βάζουν έντεχνα ή άτεχνα οι πολιτικοί υπηρέτες όλων των αφεντάδων; Είναι της μοίρας (;) της Αριστεράς να ιδεολογικοποιούν (από τη μία ή την άλλη εκδοχή) τα α-νόητα διαγγέλματα αδόμητων προσώπων;
Όχι δεν είναι της μοίρας κανενός να υφίσταται επί 80χρόνια τα τερτίπια κοιμώμενων και παρακοιμώμενων προπαγανδιστών των ψευτομονοδρόμων. Αυτό το αποδεικνύει η φωνή της πλατείας. Οι άλλες φωνές παραφωνούν διότι δεν τολμούν να διαφωνήσουν. Οι «άλλοι» είναι «οι μοιραίοι». Οι «άλλοι» συνδέσανε τη μοίρα τους με αυτό το καθεστώς του μη-νόμιμου και γυμνού βασιλιά, ως συνδαιτυμόνες ή ως γελωτοποιοί. Οι «άλλοι» πρέπει να φύγουν για ν’ αλλάξει η μοίρα όλων μας.

http://www.aixmi.gr/



Black Hole Swallowing a Star