Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

7 Ιουλίου 2011

ΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ (ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΙΣ ΠΡΟΣ ΕΞΟΔΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΝ) ΕΙΣ ΤΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ 7-7-2011

 ΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ (ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΙΣ ΠΡΟΣ ΕΞΟΔΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΝ) ΕΙΣ ΤΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ 7-7-2011

ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ, ΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΝ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ:

Μήνυμα κατά των φαινομένων βίας
Καθήκον όλων να περιφρουρήσουμε τη Δημοκρατία, τόνισε ο πρωθυπουργός


http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231116620

Μήνυμα προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις και τους πολίτες ότι είναι καθήκον όλων να περιφρουρήσουν την δημοκρατική ομαλότητα και την ανεμπόδιστη λειτουργία της Δημοκρατίας, απηύθυνε κατά την ομιλία του στο Υπουργικό Συμβούλιο την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου.

Ο πρωθυπουργός επισήμανε πως τα φαινόμενα βίας, είτε οργανωμένα, είτε αυθόρμητα, δεν γίνονται αποδεκτά από την πολιτεία και υπογράμμισε πως ιστορικά, όποτε δημιουργήθηκε αντικοινοβουλευτικό κίνημα δεν άργησε η αντιδημοκρατική εκτροπή.

Ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε πως «η προσπάθεια ιδεολογικής τρομοκρατίας δεν έχει θέση πουθενά, ούτε στα πανεπιστήμια, ούτε στις πλατείες».

Ο Γ.Παπανδρέου ανακοίνωσε τη σύσταση διακομματικής επιτροπής, που θα συζητήσει πολιτικές και μέτρα για τη διασφάλιση των θεσμών, τη συντεταγμένη λειτουργία του κράτους και την αποτροπή φαινομένων βίας, με στόχο την ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών.

Κατά την ομιλία του στο Υπουργικό Συμβούλιο, ο πρωθυπουργός παραδέχθηκε ότι οι κρίσεις δημιουργούν αισθήματα ανασφάλειας και οξείες αντιπαραθέσεις. «Περισσότερο από κάθε άλλη φορά, με συντεταγμένο πολιτικό τρόπο πρέπει να πάμε τη χώρα μπροστά. Έχοντας συνείδηση των θυσιών των πολιτών. Την ευθύνη αυτή έχει αναλάβει η κυβέρνηση, αλλά χρειάζεται τη συνδρομή και των υπόλοιπων κομμάτων» σημείωσε.

«Δεν είναι απλά η κρίση που γεννάει τα φαινόμενα της βίας κατά των πολιτικών, ή ακόμη και κατά απλών πολιτών. Παροτρύνονται και υποκινούνται από ακραίες πολιτικές ομάδες, από εκείνους που αναζητούν πολιτικό ρόλο και στηρίζονται από μέσα ενημέρωσης. Πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

«Η πολιτεία δεν μπορεί να αποδεχτεί είτε οργανωμένη, είτε αυθόρμητη βία. Τα φαινόμενα αυτά ακρωτηριάζουν τη Δημοκρατία και δημιουργούν προϋποθέσεις για μεγαλύτερη βία και αδικίες εις βάρος του πολίτη» σημείωσε ο πρωθυπουργός και αναρωτήθηκε αν θα αποδεχθούμε την ισχύ της βίας. «Αυτό δεν είναι Δημοκρατία είναι βαρβαρότητα».

Ο Γ.Παπανδρέου υπενθύμισε ότι «όποτε δημιουργήθηκε αντικοινοβουλευτισμός δεν άργησε και η αντιδημοκρατική εκτροπή».

«Όσοι αναζητούν έξωθεν παρεμβάσεις υπονομεύουν το λαό και τη Δημοκρατία» υπογράμμισε. Επισήμανε πως «βασικό καθήκον όλων είναι να περιφρουρήσουν τη δημοκρατική ομαλότητα, την ανεμπόδιστη λειτουργία της Δημοκρατίας, το λόγο, το διάλογο και την ελευθερία της κοινωνίας». Σε αυτό το σημείο θύμισε τη ρήση του Βολταίρου: «Μπορεί να διαφωνώ με αυτά που υποστηρίζεις, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να διατυπώνεις ελεύθερα τις απόψεις σου».

Επιπλέον, ο κ. Παπανδρέου παραδέχθηκε πως «ζούμε μια δύσκολη καθημερινότητα», σημειώνοντας παράλληλα ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει, υλοποιώντας το έργο που έχει δεσμευθεί να φέρει εις πέρας, καθώς είναι έργο κατεξοχήν προοδευτικό και λυτρωτικό, με στόχο να αλλάξει η Ελλάδα.

Ο πρωθυπουργός έφερε ως παράδειγμα τις κινητοποιήσεις για το άνοιγμα του επαγγέλματος των ιδιοκτητών φορτηγών. Σημείωσε πως «δεν θα βοηθούσε την ανάπτυξη αν κάναμε πίσω» και πρόσθεσε ότι «μπορεί κάποιοι να έκλειναν για λίγο τους δρόμους, αλλά η πλειοψηφία ήταν στο πλευρό μας».

Στη συνέχεια ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στο νόμο - πλαίσιο για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ, παρατηρώντας ότι προωθούνται «θεμελιώδεις αλλαγές και ιστορικές τομές». Ο πρωθυπουργός προέβλεψε πως «πάλι θα υπάρχουν αντιδράσεις από τους βολεμένους, αλλά και πάλι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού θα είναι μαζί μας. Γιατί όλοι ξέρουν τι συμβαίνει στα πανεπιστήμια της χώρας και τι συμβαίνει στα πανεπιστήμια του εξωτερικού. Η Ελλάδα μπορεί να έχει καλύτερη εκπαίδευση».

Ο πρωθυπουργός κατέληξε, επισημαίνοντας: «Όσοι φοβούνται το πολιτικό κόστος, πρέπει να γνωρίζουν ότι ο λαός επικροτεί τις μεταρρυθμίσεις».
----------------------------------
ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ-ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΙΣ ΠΡΟΣ ΕΞΟΔΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΝ

 ΕΞΟΧΩΤΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ!

ΣΗΜΕΡΟΝ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΕΤΕ ΕΤΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΛΑΟΝ ΕΒΓΑΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΑΘΑΝΑΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ) ΤΟ ΜΟΡΜΟΛΙΚΕΙΟΝ ΤΗΣ "ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ" ΚΑΙ ΑΝΕΜΙΣΑΤΕ ΕΙΣ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΣΑΣ ΤΟ ΦΕΤΙΧ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ", ΤΟΥ "ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΑΙΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΑΒΑΡΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟ'', ΤΟ "ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ!!!
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΑΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ('45-'50), ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΦΑΡΣΑ (Μεταπολίτευσις) ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ, ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ, ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΞΕΘΥΜΑΣΜΕΝΗ ΨΕΥΤΟΚΩΜΩΔΙΑ--ολοι γελάσαμε με τις αστεία προσποιητές κραυγές ''αποστασία!''??
κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΡΜΟΛΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΤΙΧ!!! 
ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ!!!
ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΘΕ! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ,  ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΞΗ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ" ΕΩΣ ΤΟΥΣ "ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ", ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ, ΤΗΝ ΙΝΤΕΛΛΙΤΖΕΝ ΣΕΡΒΙΣ,  ΤΗΝ CIA, ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ και όλο το άλλο κακό συναπάντημα... ΟΜΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ !!! 
ΣΗΜΕΡΟΝ ΤΟ ΣΠΗΓΚΕΛ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ "ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ", ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ "ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΥΠΟΥ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ"!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ", ΟΛΟΙ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΖΑΠΛΟΥΤΟΙ, ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ή ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ!!! ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ!!! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΤΩΧΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΚΤΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!!! (ΑΛΗΘΕΙΑ!! ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΖΗΞΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΝ ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΙΣ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟΝ ΣΑΣ Ο κ. ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ???) ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!! ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΜΕ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΩΜΕ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ??? ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΑ "ΧΑΡΤΙ" ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ (ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Αν. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΝΝΟΩ, ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΣΑΣ, ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΣΑΣ κλπ) ΚΑΙ ΤΟ "ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ" ΤΗΣ ???

ΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΟ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ", ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ!!! ΜΑΘΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΩΝ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΝΚΣ ΤΗΣ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΧΑΛΚΟΜΑΝΙΕΣ !!!

ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΦΕΤΙΧ ΠΟΥ ΑΝΕΜΙΖΕΙ!!! "Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ"!!
ΜΑΣ ΛΕΤΕ: πως τα φαινόμενα βίας, είτε οργανωμένα, είτε αυθόρμητα, δεν γίνονται αποδεκτά από την πολιτεία και υπογράμμισε πως ιστορικά, όποτε δημιουργήθηκε αντικοινοβουλευτικό κίνημα δεν άργησε η αντιδημοκρατική εκτροπή.

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!

ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ ΑΠΕΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΗΔΗ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΙΣ!!!  ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!! ΑΠΛΩΣ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΩΝ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ), ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ!!! ΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥΝ!!! ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΑΙ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ!!! ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΟΥΝ ΔΙΟΛΟΥ!!! ΑΠΟ ΤΑ 100 ΕΚΑΤΟΜ. ΠΟΥ ΕΔΩΡΙΣΑΝ ΑΝΑΙΤΙΩΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!!!) ΕΩΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑΝ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ!!! ΧΘΕΣ (6-7-2011), ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ 1 πρός 5, ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, κι άλλα τέτοια φαιδρά πούναι για να τα ακούει η Τροίκα, ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2011, 22.000 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ!!! ΑΠΟΡΗΣΕ ΤΟ "ΠΑΝΕΛ" ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ (ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΔΗΛΩΣΙΣ)!!! 
Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟΥΣ!!!
ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ "ΠΤΑΙΣΜΑΤΑΚΙΑ" ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ!!!
ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ --ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ (ΒΕΒΑΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ, ΠΟΙΟΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΗ)-- ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΝ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ-- ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΤΟ (ΟΤΙ ΕΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΝ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟΝ!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΕΣΤΩ ΕΓΚΡΙΤΟΙ ΝΟΜΟΜΑΘΕΙΣ, ΩΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ κ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ  ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΣΑΣ!) ΔΙΟΤΙ ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΝΟΜΟΛΟΓΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. Ο κ. ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΣΑΣ "ΦΙΛΕΛΛΗΝ"!!! 
ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΟΧΟΝ "ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ"!!!

ΟΘΕΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΜΕΘΑ ΣΤΟ "ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ" :

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΣΕΙΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΝ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΕΘΝΙΚΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΝ (ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΝ ΑΠ' ΟΤΙ ΨΕΥΔΩΣ ΕΙΧΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΙΣ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ, ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙΚΤΡΩΣ ΦΟΝΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΞ!!!) ΚΑΙ ΕΙΣΘΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!! 
ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ ΕΚΠΕΣΕΙ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ, ΟΥΤΕ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑ!!! ΔΕΝ ΑΣΚΕΙΤΕ ΝΟΜΙΜΟΝ ΕΞΟΥΣΙΑΝ!!!
ΕΙΣΘΕ, ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙΝ, ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙΤΕ ΠΡΟ ΕΝΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟ, ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ, ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞ!!!
ΟΜΩΣ ΕΝΘΑΡΡΥΝΘΕΙΤΕ!!! ΔΕΝ ΑΠΩΛΕΣΘΗ ΤΟ ΠΑΝ!!!
ΔΥΝΑΣΘΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΙΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ, ΜΙΑΝ ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΝ!!! ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΟΝ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ!!! 
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ, ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΟΥΝ ΕΚΛΟΓΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΗ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΤΑΣ ΤΥΧΑΣ ΤΟΥ!!! ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ--ΤΟΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗΝ ΠΡΑΞΙΝ ΘΑΡΡΟΥΣ! ΖΗΤΗΣΑΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΝ ΚΟΛΑΣΜΟΝ ΣΑΣ--ΤΟΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΠΡΑΞΙΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝΑΠΑΥΣΙΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΣΑΣ Η ΟΠΟΙΑ --ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΜΕ-- ΤΕΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΑΣ ΤΥΠΤΕΙ! ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΟΛΟΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΣΑΣ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗι ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΝ ΑΝΑΠΕΠΑΥΜΕΝΗΝ!!!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ