Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

5 Αυγούστου 2011

MAΣ KΛEBOYN THN ZΩH MAΣ OΛH!

AΓANAKTIΣMENOI ΛOΓOI AΠO TO "EΛΛHNIKO ΦOPOYM"!
AΠOΛYTΩΣ OPΘEΣ ΔIAΠIΣTΩΣEIΣ KAI ΠPOTAΣEIΣ
OMΩΣ ΔEN ΣYMΦΩNOYME ME TO "EΠANAΣTATIKO" ΠNEYMA TOY TITΛOY!
ΠPEΠEI NA EIMEΘA NHΦAΛIOI KAI NOMOTAΓEIΣ KAI EIPHNOΦIΛOI,
ΔEN NOEITAI NA ΣKEΠTOMEΘA NA "KPEMAΣΩME" KANENA 
(EIMEΘA ΠOΛITIΣMENOI, ΔEN EIMEΘA ΓAΛΛOI ΔIA NA MIMHΘOYME THN ΓAΛΛIKH EΠANAΣTAΣI ME TAΣ AΠEIPOYΣ KAPATOMHΣEIΣ-YΠEPΘEAMATA)! 
OI ENOXOI EΣXATHΣ ΠPOΔOΣIAΣ ΠOΛITIKOI ΠPEΠEI AΠΛΩΣ --OΠΩΣ EIΠE KAI O ANΔPEAΣ ΠAΠANΔPEOY-- "NA ΠHΓAINOYN ΣΠITI TOYΣ" (ΠPOΣΩPINΩΣ BEBAIA) !

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2011


 ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΖΗΣΕΣ… ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣ???

Όλα δείχνουν πως το κοινωνικοπολιτικό σύστημα, βαλτώνει ανεπιστρεπτί, μέσα στα ίδια τα αδιέξοδα που φρόντισε πρώτο να δημιουργήσει.
 
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Οι πολιτικοί αχυράνθρωποι που υποτίθεται ότι το διαχειρίζονται, βρίσκονται αντιμέτωποι με μια ιδιότυπη Λερναία Ύδρα.
Για κάθε ένα πρόβλημα που επιχειρούν να διαχειριστούν, μια πλειάδα καινούριων αδιεξόδων γεννιέται, και αυτός ο φαύλος κύκλος δείχνει να μην έχει τελειωμό.
Όσοι επιμέναμε από την πρώτη στιγμή, ότι αυτή η κρίση - που δεν είναι μόνο οικονομική – δε συνιστά απλά μια εκδήλωση κάποιων «κακώς κείμενων», που αρκεί να τα ρετουσάρει κανείς για να απαλλαγεί από το βραχνά της, είναι προφανές πως δικαιωθήκαμε.
Αλλά αυτή η διαπίστωση, δε θα είχε καταλυτική σημασία, αν στον τόπο μας δεν ασελγούσε πολιτικά ένας θίασος ορκισμένων αχυρανθρώπων, που δείχνουν να έχουν «αυτονομηθεί» μέσα στην απόλυτη υποταγή τους, υποκρινόμενοι ότι με τις εφιαλτικές πολιτικές που ακολουθούν, θα καταφέρουν να βάλουν αργά ή γρήγορα τον τόπο σε μια άλλη πορεία.
Πρόκειται για ανθρώπους πολιτικά και νοητικά αφελείς???
Πρόκειται για ένα συνονθύλευμα παραγοντίσκων που δεν έχουν συναίσθηση του πλανητικού γίγνεσθαι, και ναρκισσίζουν – για όσο ακόμη  θα τους ανέχεται η κοινωνία – ταμπουρωμένο πίσω από την ασφάλεια που τους εξασφαλίζει η ασπίδα της πολιτικής εξουσίας την οποία – προς το παρόν - διαχειρίζονται???
Ή μήπως συναποτελούν μια ομάδα απόλυτα κατευθυνόμενων αχυρανθρώπων, με σαφείς εντολές από τις οποίες δε τους επιτρέπεται να παρεκλίνουν???...

Το δίλημμα είναι σαφές, και η κυβέρνηση της …φούντας θα πρέπει να επιλέξει το ρόλο που επιφυλάσσει για τον εαυτό της, στη χορογραφία αυτής της εφιαλτικής καθημερινότητας.
Όλα δείχνουν πως το κοινωνικοπολιτικό σύστημα, βαλτώνει ανεπιστρεπτί μέσα στα ίδια τα αδιέξοδα που φρόντισε πρώτο να δημιουργήσει.
Οι πολιτικοί αχυράνθρωποι που υποτίθεται ότι το διαχειρίζονται, βρίσκονται αντιμέτωποι με μια ιδιότυπη Λερναία Ύδρα.
Για κάθε ένα πρόβλημα που επιχειρούν να διαχειριστούν, μια πλειάδα καινούριων αδιεξόδων γεννιέται, και αυτός ο φαύλος κύκλος δείχνει να μην έχει τελειωμό.
Τα εφιαλτικά δημιουργήματα αυτού του κοινωνικοπολιτικού συστήματος, αρχίζουν να κανιβαλίζουν και να στρέφονται αδίστακτα ενάντια στους ίδιους τους τους δημιουργούς.
-         Οι «οίκοι αξιολόγησης» δεν αρκούνται μόνο στο να πουλάνε ακριβοπληρωμένο νταβατζιλίκι στις εθνικές οικονομίες και τους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς. Στρέφονται πλέον απειλητικά και εναντίον των ίδιων των δημιουργών τους.
-         Τα χρηματιστήρια των αχαλίνωτων οικονομιών, στήσανε το χορό του Ζαλόγγου, παρασέρνοντας στον απόλυτο αφανισμό, αυτό που είναι εντεταλμένα να αναπαράγουν.
Και αυτές οι εφιαλτικές εξελίξεις, δεν αφορούν μόνο στις οικονομίες των «υπηρεσιών» και στις κάθε λογής εξαρτήσεις.
Πρόκειται για εξελίξεις που επεκτείνονται και καταπίνουν και τις παραγωγικά δομημένες οικονομίες, και εκείνες που εμφανίζονται να καμαρώνουν ως σχετικά αυτοδύναμες και κυρίαρχες.
Μέσα σ αυτό το περιβάλλον που πλέον λειτουργεί ανεξέλεγκτα, η Ελληνική κοινωνία συνθλίβεται κάτω από ένα πλέγμα πολιτικών πειραματισμών, που την καθιστούν εξιλαστήριο θύμα.
-         Καλείται να πληρώσει τιμήματα που δεν ανάλωσε…
-         Καλείται να εγκαταλείψει όνειρα που δεν πρόλαβε να ζήσει…
-         Καταδικάζεται σε μια δυστυχία απόλυτη…
Και το χειρότερο είναι πως όλοι ξέρουν – και πρωτίστως το ξέρουν αυτοί που επιβάλουν αυτές τις πολιτικές -  πως πρόκειται για μια μάταια συμφορά.
-         Καμία πατρίδα δε θα σωθεί…
-         Καμία οικονομία δε θα ορθοποδήσει…
-         Καμιά ελπίδα δε θα αναβιώσει…
-         Καμία προοπτική δεν πρόκειται να φωτιστεί.
Και πριν αυτή η κοινωνία αφυπνιστεί από την πολιτική μαστούρα της ψεύτικης ελπίδας και της κατευθυνόμενης πολιτικής εξαπάτησης και επιχειρήσει να χειραφετηθεί, βάλθηκαν να τη βουλιάξουν στη μαστούρα της παραίσθησης για να τη μετατρέψουν σε κοινωνία – ρετάλι, χωρίς βούληση, χωρίς προσωπικότητα, χωρίς αξίες, χωρίς έμπνευση, και με μηδενική προοπτική.
Το σύστημα ΠΑΣΟΚ θερίζει τη χώρα. Πρόκειται για την πλέον επικίνδυνη πολιτική κυβέρνηση όλων των εποχών.
Η άμεση ανατροπή της αλλά και η παραδειγματική τιμωρία των πρωτεργατών της, δε συνιστά απλά έναν στόχο πολιτικό.
Ταυτίζεται με την ίδια την ανάγκη αυτής της κοινωνίας να επιζήσει, να διαφυλάξει το χαρακτήρα της, την ταυτότητά της. 
Η άμεση ανατροπή αυτής της κυβέρνησης, συνιστά παράγοντα καταλυτικό που σε τελευταία ανάλυση θα κρίνει την ίδια τη βιωσιμότητα της πατρίδας μας στο μέλλον.
Οι πολιτικοί ακροβατισμοί της Νέας Δημοκρατίας, δε συνιστούν απάντηση στα κρίσιμα ερωτήματα.
Πολύ δε περισσότερο δεν είναι δυνατόν να συναποτελέσουν λύση στα σύνθετα προβλήματα της εποχής.
Σε συνθήκες όπου το κοινωνικοπολιτικό σύστημα κανιβαλίζει απέναντι στον ίδιο του τον εαυτό, τα Ζάππεια 2 όπως και τα λοιπά κουραφέξαλα, καλούνται να συμπληρώσουν με έναν τρόπο εναλλακτικό, το πάζλ της χορογραφούμενης πολιτικής εξαπάτησης.
Οποιοσδήποτε επιχειρήσει να δώσει μεγαλύτερη αξία σ αυτά τα κουραφεξολογήματα, συμβάλει με τον τρόπο του στην πολιτική εξαπάτηση της Ελληνικής κοινωνίας,και το κάνει συνειδητά.
Ο μικρόκοσμος των πολιτικών της αποφάσεων, στο βαθμό που παραμένει – και δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά – εγκλωβισμένος στις λογικές που συνθέτουν την πλανητική πλέον εκδήλωση ενός προβλήματος, που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τη στιγμή της έκρηξης που θα το αποσυνθέσει, δεν αποτελεί παρά μια εναλλακτική μέθοδο διαχείρισης και ως τέτοια με κανέναν τρόπο δε συνιστά λύση.
Στο σύστημα διακυβέρνησης που άλλοι αποφασίζουν και άλλοι χορογραφούν, η Νέα Δημοκρατία θα παραμένει μια θλιβερή εναλλακτική πολιτική μαριονέτα, που θα κινηθεί μόνο τη στιγμή που ο καραγκιοζοπαίχτης θα το αποφασίσει, μέσα στην απέλπιδα προσπάθεια λίγο πριν από την εκρηκτική καταστροφή.
Το ξέρουν καλά και οι ηγέτες της, αλλά και τα μικρομέγαλα φερέφωνά της. Και ας αναζητούν μάταια μερίδιο επιβράβευσης καθιστώντας τον εαυτό τους βασιλικότερο του βασιλέως, στην πρώτη επικοινωνιακή ρουκέτα που θα εκφωνήσει ο Σαμαράς.
Η ελπίδα φυσικά σαφώς και υπάρχει.
Μόνο που αυτή δε βρίσκεται στις μαριονέτες του πολιτικού συστήματος, αλλά στην ίδια την κοινωνία στο βαθμό που θα χειραφετηθεί και θα αμφισβητήσει εμπράκτως τους κανόνες ενός σικέ παιχνιδιού που παίζεται σ ένα τραπέζι με πριονισμένα και τα τέσσερα πόδια.
Και είναι αυτό ακριβώς που δε θέλουν οι χορογράφοι.
Γι αυτό ακριβώς και επιχειρούν να εγκλωβίσουν αυτή την κοινωνία σε λογικές ανέξοδης και φαφλατάδικης αγανάκτησης, γιατί ακριβώς δε θέλουν να συνειδητοποιήσει τη δύναμη που κρύβει κάτω από τα σκέλια της.
Είναι καιρός, όλοι εκείνοι που κάπως έτσι αντιλαμβάνονται τη δύναμη και το ρόλο της ελληνικής κοινωνίας, την ευθύνη της απέναντι στην ιστορία της και το ίδιο της το μέλλον…
Να συνευρεθούν σ ένα μεγάλο πανεθνικό προσκλητήριο με στόχο τον καθολικό της ξεσηκωμό.
Οτιδήποτε λιγότερο από αυτό, ισοδυναμεί απλώς με παραίτηση από το μεγάλο καθήκον, τη στιγμή που το ορίζει πλέον η ίδια η ιστορία.
Και η ιστορία δε συγχωρεί… Κανέναν!!!

United States Foreign Aid

Β. Βιλιάρδος-ΥΦΕΣΗ L; Τα συγκοινωνούντα δοχεία παγκοσμίως!

ΥΦΕΣΗ L; Τα συγκοινωνούντα δοχεία παγκοσμίως - η μορφή της κρίσης, τα αποτελέσματα της, οι πραγματικές αιτίες, η αναδιανομή εισοδημάτων, η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και η αναγκαιότητα μίας μερικής αποπαγκοσμιοποίησης

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ: Ένα ενδεχόμενο, νέο πρόγραμμα «επέκτασης» της ποσότητας χρήματος από την Fed (QE3), μέσω της τρίτης κατά σειρά αγοράς ομολόγων του αμερικανικού δημοσίου, θα μπορούσε να προκαλέσει αύξηση των επιτοκίων στην Κίνα. Τα αυξημένα επιτόκια όμως στη Κίνα, σε συνδυασμό με τις πολιτικές λιτότητας στην Ευρώπη και στις Η.Π.Α. (το παράδειγμα της Ελλάδας δείχνει ότι μπορεί κανείς εύκολα να καταστραφεί, «επιλέγοντας» ανόητα τη λιτότητα), θα μπορούσαν να «πνίξουν» εντελώς την ήδη αναιμική παγκόσμια ανάπτυξη.

Πως είναι δυνατόν λοιπόν οι αγορές, οι οποίες έχουν πλέον εντελώς απογοητευθεί από την απίστευτη ανεπάρκεια, από την ανικανότητα καλύτερα των πολιτικών (άρθρο μας), να μην το καταλαβαίνουν; Πως είναι δυνατόν να νομίζει ο κόσμος ότι θα αποφύγει τη διπλή ύφεση (double dip), με τελικό σημείο την ισορροπία σε κατώτερα επίπεδα (ύφεση L), η οποία απειλεί να καταστρέψει ολόκληρο τον πλανήτη - πόσο μάλλον όταν ήδη οι χρηματιστηριακές ζημίες παγκοσμίως ξεπερνούν τα 2,5 τρις $; Είναι δυνατόν να νόμιζαν οι Η.Π.Α. ότι θα «ξεγελούσαν» τις αγορές, κρύβοντας τα τεράστια προβλήματα τους πίσω από το ανόητο τέχνασμα της «ακούσιας» στάσης πληρωμών; Μήπως έτσι εξηγείται επίσης η ξαφνική, η αναπάντεχη μάλλον μείωση αυτών που ζητούν εργασία; Μήπως είναι ένα ακόμη πυροτέχνημα, όμοιο με αυτό του περιπλανώμενου Ευρωθιάσου;  

Όσον αφορά τώρα την Ιταλία, το ποσοστό του χρέους της διαμορφώνεται στο 128%. Εάν οι αγορές συνεχίσουν να οδηγούν το κόστος δανεισμού της χώρας πλησίον του 6%, καθώς επίσης εάν η ανάπτυξη παραμείνει μηδαμινή, οι υπολογισμοί δείχνουν πως έως το 2017 το ποσοστό θα ανέλθει επάνω από το 150% - οπότε θα χρεοκοπήσει. Ακόμα και στην περίπτωση που το κόστος δανεισμού επιστρέψει στο 4%, ο ρυθμός ανάπτυξης είναι τόσο αναιμικός που το χρέος θα διατηρηθεί στο 128% το 2018 – με κίνδυνο χρεοκοπίας της (εάν συμβεί βέβαια κάτι στην Ιταλία, οι γερμανικές, οι γαλλικές, οι βρετανικές και πολλές άλλες τράπεζες θα υποφέρουν τα πάνδεινα – ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχθεί η κρίση στην Ισπανία, στο Βέλγιο, στην Κύπρο και σε αρκετές άλλες χώρες που σήμερα φαίνονται ισχυρές).

Οι ειδικοί επισημαίνουν επίσης ότι, λόγω της αισιοδοξίας των αγορών για θετικά μεγέθη ανάπτυξης, το κρίσιμο όριο των αποδόσεων των ομολόγων, επάνω από το οποίο το χρέος θεωρείται μη βιώσιμο, είναι το 7%. Στην πραγματικότητα, όμως με τους υφιστάμενους χαμηλούς ρυθμούς ανάπτυξης της Ευρώπης, ως αποτέλεσμα της συμμετοχής των χωρών στο ευρώ, το μέγιστο όριο είναι περίπου 4%-5% - ένας από τους πολλούς λόγους, για τους οποίους σύντομα θα πάψει να υπάρχει το κοινό νόμισμα, εάν δεν ενωθεί άμεσα πολιτικά η Ευρωζώνη.

Αθήνα, 06. Αυγούστου 2011

TI KPYBEI H OIHΣIΣ THΣ EΞOYΣIAΣ ??

TO KYPION APΘPON THΣ "EΛEYΘEPOTYΠIAΣ"

Η υπευθυνότητα και ο κ. υπουργός


Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος υπέπεσε χθες σε ένα ανεπίτρεπτο ολίσθημα. Εψεύσθη στο ελληνικό Κοινοβούλιο, υποστηρίζοντας ότι η «Ελευθεροτυπία» δεν αρθρογραφεί για τη ζοφερή υπόθεση της Proton Bank, αλλά ότι βάλλει κατά του ελληνικού τραπεζικού συστήματος.
Η «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» δεν θα αναλώσει ούτε λέξη για να επιχειρηματολογήσει περί του αντιθέτου. Οι εφημερίδες είναι φτιαγμένες από χαρτί και κάθε τυπωμένη λέξη πάνω τους παραμένει εκεί για να επιβεβαιώνει ό,τι γράφεται, αλλά και να διαψεύδει ψέματα σαν αυτό του υπουργού Οικονομικών.
ΣΤΗ συγκεκριμένη περίπτωση η «Ελευθεροτυπία» αποκάλυψε την έρευνα για υπεξαίρεση 51 εκατ. ευρώ σε λογαριασμούς των εκτελεστικών μελών του Δ.Σ. της Proton Bank και του μεγαλομετόχου της κ. Λ. Λαυρεντιάδη.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ, αποκάλυψε την πριμοδότηση της συγκεκριμένης τράπεζας από τον νυν υπουργό Οικονομικών τον περασμένο μήνα, παρά τις αντιρρήσεις των αρμόδιων στελεχών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και κατά παράβαση του νόμου περί διαχείρισης των διαθεσίμων του Δημοσίου του 1995.
ΩΣ επιστέγασμα η «Ελευθεροτυπία» επισήμανε στους πολίτες την πρωτοφανή ενέργεια του υπουργού Οικονομικών να καλύψει νομικώς αναδρομικά τον εαυτό του και κάθε συνάδελφό του μέχρι πίσω, στο 1997, για κάθε κατάθεση-πριμοδότηση τράπεζας.
Η «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», όπως και όλες οι μεγάλες εφημερίδες, βρίσκεται εδώ και ελέγχει, όπως οφείλει, δεκάδες υπουργούς και όλους τους πρωθυπουργούς, οι οποίοι έρχονται και παρέρχονται. Αυτός είναι ο ρόλος της και αυτό κάνει με εξαιρετική σοβαρότητα και υπευθυνότητα.
ΣΤΟ έργο της αυτό περιμένει σοβαρές και υπεύθυνες απαντήσεις. Η κυβέρνηση και η Τράπεζα της Ελλάδος έχουν πράξει το καθήκον τους στην περίπτωση της αγοράς της Proton Bank το 2009; Εχουν πράξει το καθήκον τους στον έλεγχο των οικονομικών του μεγαλομετόχου της κ. Λ. Λαυρεντιάδη, εκεί και σε άλλες εταιρείες του, όπως και στον έλεγχο των οικονομικών άλλων στελεχών της Proton Bank; Εχουν πράξει το καθήκον τους στον έλεγχο της ροής κεφαλαίων μέσα στην ίδια την τράπεζα; Εχουν πράξει το καθήκον τους απέναντι στους μετόχους, τους καταθέτες και τους επενδυτές; Απέναντι στο νόμο;
ΑΝ ΝΑΙ, προς τι η χθεσινή ρύθμιση, που έφερε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, η οποία δίνει συγχωροχάρτι στον ίδιο και σε κάθε συνάδελφό του αναδρομικά ώς το 1997 (!) για τις καταθέσεις του δημόσιου χρήματος στις τράπεζες;
ΑΥΤΑ ρωτάει η εφημερίδα για να προστατέψει τους πολίτες και το κοινοβουλευτικό σύστημα από μία νέα, ίσως χειρότερη, υπόθεση Κοσκωτά. Και απαιτεί σοβαρές και υπεύθυνες απαντήσεις. Οχι άναρθρες κραυγές, οι οποίες δεν αρμόζουν στη σοβαρότητα ενός υπουργού.

Horst Mahler’s “Bombshells”-„Splitterbomben“

 Horst Mahler’s “Bombshells”

ENA KEIMENON ΣTHN AΓΓΛIKH

http://hercolano2.blogspot.com/2011/08/horst-mahlers-bombshells.html

ΠEPIΣΣOTEPA KEIMENA EIΣ TO ΠPΩTOTYΠON (ΓEPMANIKA)

http://hercolano2.blogspot.com/2011/08/horst-mahler-splitterbomben.html

O XOPΣ MAΛEP, ΔIKHΓOPOΣ KAI ΦIΛOΣOΦOΣ, EΘYΣIAΣE TON EAYTON TOY ΔIA TO KOINO KAΛO, AΓΩNIZOMENOΣ ΔIA TAΣ AΞIAΣ THΣ ANΘPΩΠINHΣ EΛEYΘEPIAΣ, AΞIOΠPEΠEIAΣ KAI IΣOΠOΛITEIAΣ (ETΣI AKPIBΩΣ, OΠΩΣ O ΠPΩΘYΠOYPΓOΣ MAΣ O Γ.A.Π.--η ζωή θέλει χιούμορ, οπως  λέγει και ο Horst Mahler)!
O AΓΩN TOY AYTOΣ TON OΔHΓHΣE NA ENTAXΘH ΣTHN EΠANAΣTATIKH APIΣTEPA, ΓENOMENOΣ MEΛOΣ THΣ ΓNΩΣTHΣ "OMAΔOΣ MΠAANTEP-MAΪNXOΦ", KAΘΩΣ EΠIΣTEYΣE OTI H APIΣTEPA YΠHPETEI TAΣ EN ΛOΓΩ AΞIAΣ!
OMΩΣ, META AΠO OΔYNHPAΣ EMΠEIPIAΣ AI OΠOIAI TOY EΔEIΞAN OTI H APIΣTEPA ΓENIKΩΣ KAI OIOΣΔHΠOTE KΛAΔOΣ THΣ, AΠO THN ΣOΣIAΛΔHMOKPATIAN EΩΣ TAΣ ΠΛEON EΠANAΣTATIKAΣ ΠAPYΦAΣ THΣ, OXI MONON YΠHPETEI EN TOIΣ ΠPAΓMAΣI TA ΣXEΔIA TΩN ΠΛOYTOKPATΩN" (όπως  ονομάζει τους εξουσιαστάς), AΛΛA EINAI ΠPOΣETI KAI ΔHMIOYPΓHMA TΩN, KAI AKOMH OTI AYTOI KINOYN TA NHMATA ΣE OΛA AYTA TA MEΓAΛA ή MIKPA APIΣTEPA EYPΩΠAΪKA KOMMATA!
KATOΠIN TOYTOY, ANTEΛHΦΘH OTI TAΣ AΞIAΣ AYTAΣ ΔYNATAI NA YΠHPETHΣH MONON H ΛEΓOMENH ΠAPAΔOΣIAKH ΔEΞIA (KAI ΠPOTEINEI MIAN ΠOΛITEIA KAI ENA ΠOΛITEYMA TA OΠOIA EINAI ΣYΓXPONA MEN, OMΩΣ AΠOTEΛOYN "ΛOΓIKHN, ΠOΛITIKHN KAI IΣTOPIKHN" ΣYNEXEIAN KAI IΣOΔYNAMON THΣ BAΣIΛEIAΣ TOY OIKOY TΩN XOXENTΣOΛΛEPN.IΔE http://hercolano2.blogspot.com/2011/08/horst-mahler-letter-to-ronald-schleyer.html)!
TA KEIMENA TOY KAI H APΘPOΓPAΦIA TOY, ΔIA TΩN OΠOIΩN YΠHPETEI THN EPEYNAN THΣ AΛHΘEIAΣ KAI ΔEN XAPIZETAI ΣTO "KATEΣTHMENO", TON OΔHΓHΣAN ΠΛEIΣTAKIΣ ΣTA ΔIKAΣTHPIA THΣ OMOΣΠONΔIAKHΣ ΓEPMANIAΣ (ΔIOTI ΣTHN ΓEPMANIA TIMΩPEITAI "O ΛOΓOΣ" KAI H AΠOΨIΣ KAI H ΓNΩMH -- AYTH EINAI H "ΔHMOKPATIA" TOY METAΠOΛEMIKOY KOΣMOY! MΠOPEIΣ NA ΛEΓHΣ O,TI ΘEΛEIΣ, APKEI AYTO NANAI ENAΣ "ΠANHΓYPIKOΣ'' ΔIA THN EΞOYΣIAN KAI THN IΔEOΛOΓIAN THΣ) KAI EIΣ ΠOΛYXPONIOYΣ ΠOINAΣ ΦYΛAKIΣEΩΣ, TAΣ OΠOIAΣ, ΩΣ AΛΛOΣ ΣΩKPATHΣ, ΔEN HΘEΛHΣE NA AΠOΦYΓH KAI NA KAMH ΔHΛΩΣEIΣ METANOIAΣ! ΣHMEPON O X. MAΛEP, 74 ETΩN, ΘEΩPEITAI "Germany's most important political prisoner" KAI TΩPA TON AYΓOYΣTO ΠOY ΘA AΠOΦYΛAKIΣΘH TON ΠEPIMENOYN NEEΣ ΔIKEΣ KAI KATAΔIKEΣ ΔIA TA KEIMENA ΠOY EΓPAΨE EIΣ TAΣ ΦYΛAKAΣ!!