Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

9 Ιανουαρίου 2012

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΝ-ΟΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ


Γράφει-σχολιάζει ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

 ΤΩΡΑ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙ* !!!

Πρέπει όλοι να καταλάβουν οτι οι συντάξεις είναι ΔΥΟ ειδών !
Πρώτον, Προνοιακές (δηλαδή αυτές που δίδει το κράτος λόγω της μεγάλης του φιλανθρωπίας, χωρίς ο δικαιούχος νάχει επιβαρυνθή, όπως π.χ. οι συντάξεςις του ΟΓΑ), οι οποίες και δύνανται κάθε στιγμή να μειωθούν ή και να καταργηθούν, διότι το κράτος ουδεμία υποχρέωσι έχει αναλάβει!
Δεύτερον, Ανταποδοτικές. ΤΟ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΡΗΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΣΑ ΑΠΟ ΓΡΑΠΤΗ ΣΥΜΒΑΣΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΗΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ! Σε αυτές ο δικαιούχος έχει καταβάλει ασφάλιστρα και μάλιστα υπέρογκα και μάλιστα πλειστάκις το κρατικό ασφαλιστικό ταμείο του κλέβει νομοτύπως πολλά απο τα χρήματά του! Παράδειγμα: κάνετε υπερωρίες, απο τα χρήματα που λαμβάνετε γίνονται κρατήσεις του ΙΚΑ, οι οποίες όμως ΔΕΝ αντιστοιχούν σε ένσημα, δεν σας αυξάνουν την σύνταξη! Το ΙΚΑ κατεχράσθη τα χρήματά σας!

Τις επικουρικές συντάξεις ΔΕΝ μας τις χαρίζει κανείς! τις έχομε ακριβοπληρώσει "χρυσές"! Παράδειγμα: δια την σύνταξι του ΤΕΑΠΟΚΑ μας εγίνοντο κρατήσεις 500 ευρώ μηνιαίως! Ποσόν κολοσσιαίον!

Ερχόμεθα τώρα εις την ουσίαν: όσοι είχον ασφαλισθή εις την ΑΣΠΙΣ-ΠΡΟΝΟΙΑ θα αποζημιωθούν απο το Δημόσιον μετα την χρεοκοπίαν της και ο ιδιοκτήτης της επειδη εχρεοκόπησε κατέληξε εις τας φυλακάς! Ομως οσοι ειχον ασφαλισθή εις δημόσια ταμεία ΔΕΝ θα αποζημιωθούν απο ΠΟΥΘΕΝΑ και επιπλέον μας λέγουν με θράσος μυρίων πιθήκων και φυσικά, αφου είμεθα χαχόλοι, οτι εδώ, στην Ελλάδα, υπάρχει ισονομία, ακόμη κι αν είσαι γνωστός επιχειρηματίας, ως ο ιδιοκτήτης της ΑΣΠΙΣ, πηγαίνεις φυλακή, όμως αν είσαι ο ΚΑΙΣΑΡ, τότε τα πράγματα αλλάζουν, ουτε φταίς, ούτε λόγο δίδεις, ούτε αποζημιώνεις, ουτε τα μάτια σηκώνεις να ιδής τους υπηκόους! Και τότε που ο Καίσαρ ήτο εν και μόνον πρόσωπον ηδύνασο να του ομιλήσης ή να τον φιλοτιμήσης ή να τον εγκαλέσης ή να τον αποκτείνης! Τωρα όμως που Καίσαρ είναι η ΜΥΡΙΟΧΕΙΡΟΣ ΛΗΣΤΕΙΑ του λεγομένου "πολιτικού συστήματος της Δημοκρατίας" (αυτή, που διορίζει σήμερον μειράκια ως "Ειδικούς συμβούλους" με μισθόν 100.000 ευρώ μηνιαίως και αλανιάρες σε 'προσωποπαγή θέσι" στην Βουλή και ευρίσκει αστραπιαίως εν δισεκατομμύριον δια να "σωση" τας περιπετειώδεις δραστηριότητας της ΠΡΟΤΟΝ ΜΠΑΝΚ και 120 ΔΙΣ δι ενίσχυσι των Τραπεζιτών γενικώς!), τώρα ο ανθρωπάκος μένει άοπλος παρέα με την απόγνωσίν του!


Ενσταντανέ απο τους λόγους των πολιτικών αρχηγών μας: Ελεγε, προ ημερών ο κύριος Καρατζαφέρης:"Μα πώς δεν θα πληρώση η Ελλάς το χρέος, θα γίνει μπαταχτσής ???" ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ: Οχι, βέβαια! "ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ" να γίνη μπαταχτσής στούς διεθνείς τοκογλύφους! Ομως η ελληνική κυβέρνησις (των τριών κομμάτων, και του κυρίου Καρατζαφέρη) γίνεται ΣΟΥΠΕΡ μπαταχτσής για τους απροστάτευτους Ελληνες πολίτες! ΚΑΤΑΧΡΑΤΑΙ με στυγερή αδιαφορία τις ασφαλιστικές εισφορές τους!

Αφήνομε κατα μέρος ότι τας συντάξεις ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!! Γελάτε με το δίκιο σας για την αφέλειά μου !!! Ποιό Σύνταγμα και πράσινα άλογα ??? Εκδικάσθηκε η αγωγή αντισυνταγματικότητος για την περικοπή των συντάξεων πριν απο ΕΝΑΜΙΣΗ ετος στο ΣτΕ και μέχρι σήμερα ΔΕΝ έχει εκδοθή η απόφασις (την "διέρρευσαν" ως αρνητική προ έτους) ΚΑΙ ΕΤΣΙ μας δένουν τα χέρια γιά προσφυγές στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια !!! Εχετε εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη, ερωτούν οι χαχόλοι! Ασφαλώς, απαντούμε, αφού είναι "ανεξάρτητη και αδέκαστη"! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ !!!!

Ας είμεθα κατηγορηματικοί !!! Οσοι ομιλούν δια περαιτέρω περικοπήν των επικουρικών συντάξεων, είτε αυτή ειναι η τρόϊκα, είτε ο κύριος Πρωθυπουργός, είτε οι κύριοι Αντιπρόεδροι, είτε οι κύριοι Αρχηγοί των κομμάτων, είτε δεν ξέρω ποιός άλλος κύριος, πρέπει να γνωρίζουν ότι διαπράττουν εν ψυχρώ και εκ προμελέτης μίαν ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΝ πράξιν κατα του συνταξιούχου ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, κατα του ΔΙΚΑΙΟΥ, ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΕΥΝΟΜΙΑΣ! 

Και μόνον που το εσκέφθησαν, οι κύριοι αυτοί [αυτοί με τα κρατικά αυτοκίνητα των 800.000 ευρώ και τα 120 άτομα κρατικόν υπηρετικόν προσωπικόν, και που ευρίσκονται -- χάρις εις την διασπάθισιν του δημοσίου χρήματος-- με τον πολύ χρυσό εις την Ελβετίαν (οχι εις καταθέσεις επωνύμους, των "πτωχών" --που "θα ανοίξουν" τάχα,,-- αλλά εις τας άλλας, των υψηλών προσώπων, τας ανωνύμους, με τον κωδικόν), με τα ακίνητα και τας μετοχάς εις το Εξωτερικόν, με τας υπερακτίους εταιρείας που κανείς δεν είδε, δεν ξέρει, δεν άκουσε], δεικνύει ότι είναι πεπωρωμένες ψυχές αποκεχωρισμένες απο κάθε είδους ηθικήν συνείδησιν, απο το λαϊκόν αίσθημα και την κοινή γνώμη και οτι ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ απεργάζονται δεινά δια την πατρίδα και επιχαίρουν με το διαφαινόμενον εις τον σκοτεινό ορίζοντα τέλος του Ελληνισμού!

Κι εγώ τί να κάνω ρωτάει ο ανθρωπάκος ?? Να κλαύσης πικρά για την αφροσύνη σου που τόσα χρόνια υπεστήριξες την  ΜΥΡΙΟΧΕΙΡΟ ΛΗΣΤΕΙΑ του πολιτικού συστήματος της ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ!!! Και επειδή θα σου κόψουν και το ηλεκτρικό, να πάρης με τα τελευταία σου κέρματα, σπερματσέτα !!!

 *

 ΤΑ ΝΕΑ

Επίκειται νέος γύρος μείωσης μισθών ενόψει της διαπραγμάτευσης με την τρόικα


Συμφωνία για νέα επώδυνα μέτρα ζητεί ο Πρωθυπουργός

Με σκοπό την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης ο Πρωθυπουργός ζητεί την συμφωνία των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση ώστε να προχωρήσει ο δεύτερος γύρος μειώσεων μισθών και περικοπών των επικουρικών συντάξεων, που έχει ζητήσει η τρόικα.   

------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου