Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

20 Ιανουαρίου 2012

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΝ_Λειτουργούν απόλυτα ανθελληνικά οι κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμου απέναντι στην Ρωσία

Πρόκληση μέσω ΑΠΕ κατά Ρωσίας: Mιλάνε για "καθεστώς του Πούτιν"

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Πρωτοφανή χαρακτηρισμό για την ρωσική κυβέρνηση και προσωπικά για τον Ρώσο πρωθυπουργό Β.Πούτιν και βέβαιο επόμενο πρόεδρο της Ρωσίας, χρησιμοποιεί σε τηλεγράφημά του το ελληνικό κρατικό Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, του οποίου φυσικά η μετάδοση των ειδήσεων βρίσκεται υπό τον απόλυτο έλεγχο της κυβέρνησης.

Στο τηλεγράφημά του το ΑΠΕ-ΜΠΕ χαρακτηρίζει την δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση του Ρώσου πρωθυπουργού Β.Πούτιν ως "καθεστώς" (!) χαρακτηρισμοί που βέβαια αποδίδονται σε ολοκληρωτικές κυβερνήσεις τύπου Βόρειας Κορέας, Συρίας κλπ.
Συγκεκριμένα στο κείμενο αναφέρεται ότι  

"Το καθεστώς του Πούτιν, ο οποίος είναι υποψήφιος για μια τρίτη θητεία στο Κρεμλίνο, αντιμετωπίζει κίνημα αμφισβήτησης που ξέσπασε μετά τις βουλευτικές εκλογές της 4ης Δεκεμβρίου, τις οποίες κέρδισε το κυβερνών κόμμα Ενωμένη Ρωσία και οι οποίες στιγματίσθηκαν από νοθεία, σύμφωνα με παρατηρητές και την αντιπολίτευση. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ".

"Το καθεστώς του Πούτιν" λοιπόν για το κυβερνητικό ΑΠΕ!  
Δηλαδή τι θα έπρεπε να λένε στην ελληνική κυβέρνηση για τον Τ.Μπους που στις εκλογές  το 2000 στις ΗΠΑ με τις "μαϊμού" ψήφος στο Μαϊάμια και την εκλογή που έστησε ο αδελφός του, επίσης κυβερνήτης του Μαϊάμι" απέναντι στον Αλ Γκορ, κέρδισε την προεδρία έστω και αν είχε πολύ λιγότερες ψήφους παναμερικανικά.

Είναι πραγματικά εντωπωσιακό το πως λειτουργούν απόλυτα ανθελληνικά οι κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμου απέναντι στην Ρωσία, τόσο με την περίφημη δήλωση του ΥΠΕΞ για την ρωσική διαμαρτυρία στην προφυλάκιση του Εφραίμ, όσο και για την δήλωση αναφορικά με τους αγωγούς, όπου "σβήνεται" από τον χάρτη ο South Stream.

Ως αντανάκλαση αυτών των κινήσεων, η Ρωσία έχει διατυπώσει τον σκεπτικισμό της στο ΔΝΤ, ως προς την επιτυχία του προγράμματος PSI και για την σκοπιμότητα συμμετοχής του ΔΝΤ σε μία τέτοια συμφωνία.
Η στάση της Ρωσίας έχει συμπαρασύρει και ολόκληρη την ομάδα των BRICS σε αρνητική θέση έναντι της Ελλάδας και σημειώνουμε ότι με την δανειοδότηση του ΔΝΤ κατά 20 δισ. δολάρια από το "καθεστώς Πούτιν" που λέει και το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Ρωσία παίζει πλέον σημαίνοντα ρόλο στο ΔΝΤ.


Με απλά λόγια, οι κυβερνώντες κατάφεραν και έβαλαν τη Ρωσία απέναντί μας. Αυτό, όντως είναι επιτυχία. Για τους εχθρούς της χώρας...

               
--------------

 ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ:

ΕΧΟΜΕ ΕΙΠΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΣ ΩΦΕΙΛΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΗ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟΝ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΩΝ ! 
Η ΕΛΛΑΣ ΠΑΡΕΧΩΡΗΣΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΒΑΣΕΙΣ (ΟΠΩΣ Η ΘΗΡΙΩΔΗΣ, ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ) ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΩΣ ΠΑΙΓΝΙΟ --ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΑΝ, ΕΡΕΙΠΙΑ-- ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ), ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ !!! 
ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΧΑΡΙ ΤΗΣ ΑΙ ΗΠΑ "ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ"!!! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΣΑΝ ΠΙΣΤΟ ΜΑΝΔΡΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥΣ (ΝΗΣΤΙΚΟ, ΘΕΟΝΗΣΤΙΚΟ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ!) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ, ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΝΑ ΥΒΡΙΖΗ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ !!!
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ, Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ "ΣΑΝΙΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ"!!!
Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙ !!!!
---------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου