Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

12 Φεβρουαρίου 2012

ΣΧΟΛΙΟΝ: ΤΟ ΔΙΑΓΕΛΜΑ ΤΟΥ Λ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΑΛΕΣΕ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΠΕΧΘΕΙΑΣ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ (του αντισυνταγματικώς διορισμένου) ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΠΕ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟΝ, ΔΙΟΤΙ, ΑΠΛΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΜΙΛΕΙ ΕΙΣ ΧΑΧΟΛΟΥΣ, ΚΑΜΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟΝ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΤΙΚΟΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ-ΑΣΠΡΟ!
ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΜΑΣ ΣΥΓΧΙΖΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΜΙΛΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΥΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗΣ!

Ορθώς παρατηρεί δια το σύνθημα "ανάπτυξη" ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου: 

Η ΔΙΑΡΚΩΣ επαναλαμβανόμενη από τους πολιτικούς μας επίκληση της ανάγκης για ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, προκειμένου να υπερβούμε τη βαθιά κρίση και να βγούμε από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης, τείνει πλέον να καταστεί γραφική! Και αυτό γιατί αποτελεί κενό λόγο, καθώς δεν συνοδεύεται από συγκεκριμένες και εφαρμόσιμες ιδέες και προτάσεις. Γίνεται επιπόλαια και εκ του προχείρου, με τη συνήθη, πολυχρησιμοποιημένη, αλλά και ξεπερασμένη μορφή του πολιτικού συνθήματος και με μοναδικό στόχο το εμπόριο της ελπίδας. Οπως κάποτε τα κόμματα και οι πολιτικοί μας ταγοί «εμπορεύθηκαν» την ελπίδα της αλλαγής και του εκσυγχρονισμού, της ειρηνικής επανάστασης και των μεγάλων μεταρρυθμίσεων, της επανίδρυσης του κράτους και της απάλειψης της γραφειοκρατίας, έτσι τώρα εκμεταλλεύονται την προσδοκία και την αγωνία των πολιτών για ανάπτυξη και πρόοδο. Η λέξη ανάπτυξη είναι σήμερα η πιο «πολυφορεμένη» λέξη του πολιτικού μας λεξιλογίου... Ολοι υπόσχονται, ως άλλη πανάκεια, την ανάπτυξη! Κανείς, όμως, δεν... αναπτύσσει τους τρόπους και τα εργαλεία με τα οποία θα επιτευχθεί ή την επιθυμητή μορφή και το περιεχόμενό της.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΓΙΝΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ???? ΓΙΑΤΙ ???

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΟΥΣ "ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ" ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΑ ???

ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΝ κ. ΣΑΡΚΟΖΥ, ΤΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΩΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ-ΓΙΓΑΣ ΤΗΣ ΡΕΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΓΕΡΘΗ ΣΤΗΝ ΤΑΓΓΕΡΗ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΑ! ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΤΟΥΣ, ΕΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΕΘΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΝΕ, ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΜΑΡΟΚΙΝΟΥΣ!!!

ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΝ κ. ΜΕΡΚΕΛ, ΤΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΩΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ-ΓΙΓΑΣ ΤΩΝ 250.000 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΤΗΣΙΩΣ ΤΗΣ ΦΟΛΚΣΒΑΓΚΕΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΓΕΡΘΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ! ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΤΟΥΣ, ΕΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΕΘΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΝΕ, ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!

ΝΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ!!! ΝΑ ΛΑΒΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΡΧΟΝΤΑ-ΛΑΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΗ!!!

ΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΦΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ "ΒΑΛΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ: ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΡΕΝΩ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ "ΕΞΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ DACIA ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΔΙΟΤΙ "ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ" ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ!!!
ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ "ΒΑΛΚΑΝΟΠΟΙΗΣΙ" ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΗΔΗ!!!
ΠΑΜΕ ΓΙ' ΑΛΛΑ, ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΝΕΓΡΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ!!!

ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ "ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ" ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ !!! 
ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ (ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΕΚ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ", ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΧΟΥΝ!!!)
---------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου