Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

14 Φεβρουαρίου 2012

Μειώνουν τους μισθούς των στρατιωτικών+ΣΧΟΛΙΟΝ

Νέο χαράτσι στους μισθούς των στρατιωτικών για τα 325 εκατ. €!
14-02-2012 17:31:52


Στο στόχαστρο της τρόικα βρίσκονται για άλλη μια φορά οι Ένοπλες Δυνάμεις σε μια άνευ προηγουμένου ληστρική επίθεση στις μισθολογικές απολαβές των ένστολων σε ένα χώρο που α  μη τι άλλο συνιστά ένα από τους ακρογωνιαίους λίθους της εθνικής υπόστασης ενός κράτους.
Έτσι και προ του κινδύνου να μην κλείσει η νέα δανειακή η κυβέρνηση και στην αναζήτηση επιπλέον 325 εκατ. ευρώ αποφασίστηκε αυτά να προέλθουν κατά ένα μεγάλο μέρος του από τις περικοπές οι οποίες πλησιάζουν το 10 με 15% στα ειδικά μισθολόγια  Δημοσίου ένστολων, ιατρών, δικαστικών, κληρικών, καθηγητών πανεπιστημίου.
Έτσι και πέρα από τις περικοπές των 125 εκατομμυρίων ευρώ που έχουν αποφασιστεί για το 2012, επιχειρείται δεύτερη αυτή τη φορά ευθεία επίθεση στο χώρο της Άμυνας και μάλιστα με εφαρμογή των μέτρων όχι από τον Ιούνιο, αλλά από τον Απρίλιο.
Αυτά σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αποφασισθεί ύστερα από σειρά συσκέψεων  κυβερνητικών στελεχών με μια μικρή τεχνική ομάδα της τρόικα που έχει παραμείνει στην Αθήνα - ούτε καν η ίδια η τρόικα δεν είναι εδώ αλλά οι βοηθοί των βοηθών (!)-  για να εξευρεθεί  ο τρόπος κάλυψης του δημοσιονομικού κενού των 325 εκατ. ευρώ που απαιτείται ως προϋπόθεση από το Eurogroup για την έγκριση του ελληνικού προγράμματος.
Από την επίσπευση της εφαρμογής του μέτρου για τα μισθολόγια εκτιμάται ότι θα εξοικονομηθούν περίπου 95 εκατ. ευρώ ενώ το υπόλοιπο ποσό θα προέλθει κατά πληροφορίες από επιπλέον περικοπές στις ΔΕΚΟ, στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
---------------------------------------------------------- 
ΣΧΟΛΙΟΝ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ:

 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΜΕ, ΚΑΙ ΘΑΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ!!!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΟΣΑ ΤΟΥ ΦΘΑΝΟΥΝ ΝΑ ΖΗ ΚΑΛΑ --ΚΑΙ ΝΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΧΙ ΟΛΙΓΩΤΕΡΑ ΑΠ' ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ (ΦΑΝΕΡΑ ΕΝΝΟΩ) Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΘΙΕΙ Ο κ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΤΑΝ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΣΜΗΡΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΜΙΟΥ ΤΟΥ κ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ!
ΤΟ ΕΧΟΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ "ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ", ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΝΑ "ΠΕΣΗ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ"! 
ΑΥΡΙΟ, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ (ΟΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ π.χ. ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Η ΚΑ ΓΚΕ ΜΠΕ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΚΤΩΛΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΕΙΡΗΝΗΣ-ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ-ΠΑΤΣΙΦΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΕΧΕΤΟ ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΝ ΠΟΣΟΝ ΗΤΟ Η ΕΛΛΑΣ!!!) ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΤΟΝ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ, ΑΥΡΙΟ, ΛΕΓΩ, ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΙΣΒΟΛΕΑ !!!

ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ!! ΔΙΟΤΙ ΤΕΛΙΚΩΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΗΘΙΚΩΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΣ ΟΡΘΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΚΑΙ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ "ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ" ΚΑΙ "ΚΑΘΟΝΤΑΙ", ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ, ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΩΛΙΣΤΑ, ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ, ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΔΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΟΥ, ΤΗΣ ΠΑΣΑΡΕΛΛΑΣ κλπ. κλπ. ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΦΕΡΡΑΡΙ, ΛΕΓΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ!!! ΑΙ! ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΙΣΒΟΛΕΑ!!! 
ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΗΧΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΜΙΑ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΗ (ΤΟ ΕΡΥΘΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΝΕΛΟ, ΞΕΡΕΤΕ) ΦΕΡΡΑΡΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ, ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΟΡΟΥΣΕ ΑΝΤΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΣΩΒΡΑΚΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΑΛΑΝΙΑΡΑ! "ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ" ΕΙΠΑ! ΟΙ ΠΑΡΑΤΥΧΟΝΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ "ΤΟΠΙΑΣΑΝ" ΚΑΙ ΑΠΗΝΤΗΣΑΝ "ΟΧΙ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΑΙ"!! 
ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΗΘΙΚΑ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ "ΝΑ ΠΑΗ ΜΑΚΡΙΑ Η ΒΑΛΙΤΣΑ"!!!
-----------------------------------------    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου