Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

14 Φεβρουαρίου 2012

ΣΧΟΛΙΟΝ: Ο κ. ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΗΘΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΙΑΔΩΝ

"Ψαρεύει στα θολά νερά" των κουκουλοφόρων ο Α.Αλαβάνος
14-02-2012 00:49:18


Mε τον Γαβριά, το παιδί-ήρωα χωρίς αύριο και χωρίς ελπίδα, του Βικτόρ Ουγκό στους «Αθλίους» περιέγραψε ο Α.Αλαβάνος τους κουκουλοφόρους! 
Όπως εκείνος είχε οχυρωθεί πίσω από τα οδοφράγματα στο πλευρό των παρισινών επαναστατών του 1848, απέναντι στον κυβερνητικό στρατό, έτσι κάνουν και αυτοί σήμερα, είπε ο Αλ. Αλαβάνος "ψαρεύοντας" σε "θολά νερά" και ερχόμενος σε πλήρη αντιδιαστολή με τα κόμματα της Αριστεράς ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ που καταδίκασαν απερίφραστα την δράση των κουκολοφόρων και τους χαρακτήρισαν "βάνδαλους προβοκάτορες"!
Εκτιμά λοιπόν ότι η ανεργία «γεννά ένα τμήμα αποκλεισμένων, απελπισμένων και εξαγριωμένων, μια «άγρια νεολαία», που στο κάτω κάτω την πυρπόληση και τη λεηλασία έχει διδαχθεί και από τα μέσα ενημέρωσης και από το γήπεδο και από το πολιτικό σαβουάρ-βιβρ και από κάθε σύγχρονη μυθολογία/ Στο βαθμό που οι δυνάμεις της αριστεράς μένουν αποξενωμένες από τον κύριο όγκο της νέας γενιάς, στο βαθμό που η «ανατροπή» αποτελεί ένα κουραστικό στερεότυπο και δεν μεταφράζεται σε επαναστατικό σχέδιο και πολιτική συγκρουσιακότητα τα φαινόμενα αυτά και θα πυκνώνουν και θα διαχέονται. Ο Γαβριάς των «Αθλίων» του Βίκτωρα Ουγκό, αν είχε κατέβει χθες στο Σύνταγμα, δεν θα ήταν στα κλειστά μπλοκ κομματικών νεολαιών, θα έκαιγε με την παρέα του τράπεζες και κινηματογράφους».
Οσον αφορά στην απόφαση της Βουλής για τη δανειακή σύμβαση, τονίζει ότι θα επιδεικνύεται «στα ιστορικά μουσεία δίπλα στη συμφωνία παράδοσης στους ναζιστές το 1941 ή στο διάταγμα συγκρότησης της δικτατορικής κυβέρνησης το 1967». Χαρακτηρίζει μάλιστα το κείμενο της σύμβασης «επαίσχυντο» και «εγκληματικό».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

----------------------------------------------------------


ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ (ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ): 

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΚΙ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΒΡΙΑΔΕΣ ή ΟΧΙ! ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠ' ΤΗΝ  ΚΟΥΚΟΥΛΑ (ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ""Ψαρεύει στα θολά νερά" των κουκουλοφόρων")! 
ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΔΟΚΙΤΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΠΕΣΕ Η ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ! ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΣΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ, ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ "ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ"(ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΧΟΥΜΕ ΕΙΔΗ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ!) ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ --ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ!!! 
ΒΕΒΑΙΩΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΒΡΙΑ ΜΟΝΟΝ Ο κ. ΑΛΑΒΑΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ! ΚΑΙ ΔΙ ΤΟΥΤΟ ΕΝΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΗΣΑΝ ΠΡΟ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥΣ ΝΕΟΥ, ΔΕΝ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΤΟΥ!!! 
ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΕΙΤΕ ΤΟ ΟΡΓΙΟΝ ΕΙΚΟΝΩΝ --ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ -- ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΣΠΙΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΝ ΗΤΟ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ-ΓΑΒΡΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ: ΤΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟ ΦΤΩΧΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΥ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΙΑΔΩΝ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΓΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΚΟ ΤΟΥΣ "ΝΑΙ" ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΦΟΒΙΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ --ΝΑΙ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΗΘΕΛΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΕ ΜΑΣ ΕΚΦΟΒΙΣΗ, ΤΑ ΕΧΟΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΣΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ-- ΟΤΙ "ΟΡΙΣΤΕ, ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ?? ΘΑΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ"!!!
ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ, ΕΛΕΟΣ, ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΝ ??? 
ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΚΑΙΓΑΝΕ, ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΑΝ, ΔΕΝ ΔΕΡΝΑΝΕ??? ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΓΔΟΝΤΑ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ (ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ) ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ??? ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΩΝ, ΗΡΘΑΝ ΑΥΤΟΙ, ΟΙ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ", ΚΙ ΟΣΟΥΣ ΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ "ΤΟΥΛΟΥΜΙΑΣΑΝ" ΣΤΟ ΞΥΛΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΑΙ ???
 ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ (ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο κ. Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ) ΑΥΤΟΙ, ΟΛΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ --ΩΡΙΜΟΙ ΟΜΑΔΑΡΧΕΣ, ΕΝΗΛΙΚΟΙ, ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΣΙΚΟ, "ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΡΑΒΑΝΕΣ" ΚΑΙ ΝΕΟΠΡΟΣΗΛΥΤΟΙ-- ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΙΝΕ, ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ, Ο,ΤΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΟΡΘΙΟ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΡΗΜΑΓΜΕΝΟ ΤΟΠΟ, Ο,ΤΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙ, ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙ!!! ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΩΝ ΜΑΣ, ΕΩΣ ΤΟ "ΑΤΤΙΚΟΝ"!
 ΤΩΡΑ Η ΕΝΤΟΛΗ ΗΤΟ, ΚΑΨΤΕ ΤΗΝ ΟΡΑΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ! ΚΑΨΤΕ 45 ΝΕΟΚΛΑΣΣΙΚΑ!!!

ΧΘΕΣ, ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ "ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΙΑΔΩΝ"! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΑΣ ΤΩΝ 23 ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΝ! ΗΣΑΝ ΕΝΗΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΑΒΡΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΗΤΟ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΑΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ* κ. ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΣ, ΜΕΣΗΛΙΞ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ !
*Στις 26 Σεπτεμβρίου 1992 συλλαμβάνεται στην οδό Ιπποκράτους ο Επαμεινώνδας Σκυφτούλης, ενώ προσπαθούσε να διαρρήξει αυτοκίνητο μαζί με τον καταδικασθέντα για τρομοκρατικές ενέργειες Χριστόφορο Μαρίνο. Μάρτυρας τον αναγνωρίζει ως έναν από τους δράστες της συμπλοκής των Σεπολίων μεταξύ αστυνομικών και μελών της "17 Nοέμβρη". Το δικαστήριο τον κρίνει αθώο...
--------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου