Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

21 Φεβρουαρίου 2012

Δημοσκόπηση GPO σε MEGA

Δημοσκόπηση GPO σε MEGA: Τρόϊκα και "ξερό ψωμί"!

21-02-2012 01:07:38




Tίποτα το νεότερο από την δημοσκόπηση της GPO, για το MEGA με μία μάλλον "εξωραϊσμένη" εμφάνιση του ΠΑΣΟΚ με 13,1% χωρίς αναγωγή των αναποφάσιστων. Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται με 19,4% ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 13,1%, η Δημοκρατική Αριστερά 12,0%, το ΚΚΕ 9,5%, ΛΑΟΣ 5,1%, ΣΥΡΙΖΑ:8,5%, ΟΙΚ. ΠΡΑΣΙΝΟΙ 1,95, Δημοκρατική Συμμαχία 2,5%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος συγκεντρώνει το 27,2%.


Την ίδια ώρα, το 78,2% των πολιτών πιστεύουν πως με τη ψήφιση του νέου μνημονίου δεν ξεπεράστηκε ο κίνδυνος της χρεοκοπίας, κάτι που πιστεύει το 15,9%.

Στην ερώτηση εάν οι πολίτες πιστεύουν ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύθηκε (αποτελεσματικά) με την τρόικα τα μέτρα, που ψηφίστηκαν πρόσφατα στη Βουλή, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση το 32,7% απαντά ναι/ και μάλλον ναι, το 65,8% όχι/ μάλλον όχι και το 1,5% δξ/δα. Παράλληλα, το 95,7% κρίνει τα νέα μέτρα πολύ σκληρά και το 2,5% όχι/και μάλλον όχι.

Όσον αφορά στην άποψή τους για τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, αυτή είναι αρνητική για το 52,4% και θετική για το 43,2% (4,4% δξ/δα), ενώ στην ερώτηση «πώς κρίνετε το έργο της κυβέρνησης υπό τον Λ. Παπαδήμο», το 66,9% απαντούν αρνητικά και το 30,1% θετικά. Κρίμα για τον "εθνικό μας τραπεζίτη".


Δύο στους τρεις ερωτηθέντες (63,1%) προκρίνουν μία κυβέρνηση συνεργασίας για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της χώρας, ενώ αντίστοιχο ποσοστό (64,6%) ζητάει να δημιουργηθούν νέα κόμματα, προκειμένου να εκφραστούν οι νέες τάσεις στην ελληνική κοινωνία.
Το 45,9% τοποθετεί αυτό το νέο κόμμα στην κεντροαριστερά, ενώ το 38,6% στην κεντροδεξιά.
Πάνω από τρεις στους τέσσερις, και μάλιστα με μικρή αύξηση σε σχέση με τις αρχές Δεκεμβρίου (77,2% από 76,7%) δηλώνουν ότι πρέπει η Ελλάδα να μείνει στο ευρώ «πάση θυσία».

Σχεδόν ομόφωνα (97,5%), οι ερωτηθέντες συμφωνούν ότι είναι πολύ σκληρά τα μέτρα που απαιτήθηκαν για να κλείσει το δεύτερο πακέτο βοήθειας των 130 δισ. ευρώ. Σχεδόν τέσσερις στους πέντε (79,1%) χαρακτηρίζουν αρνητικό το πακέτο των μέτρων, ενώ δύο στους τρεις (65,8%) πιστεύουν ότι η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύτηκε με την τρόικα το περιεχόμενό του.
Το 47,9% παραδέχεται ότι ήταν αναγκαία προκειμένου να αποφευχθεί η χρεοκοπία, έναντι 45,1% που υποστηρίζει το αντίθετο, αν και δεν φτάνουν καν τους δύο στους πέντε (38,1%) αυτοί που θεωρούν ότι η κυβέρνηση έκανε το σωστό κλείνοντας την συμφωνία. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις ένας στους έξι (15,9%) πιστεύει ότι με την ψήφιση του νέου μνημονίου η Ελλάδα απέφυγε την χρεοκοπία.


Στην πρόταση ποιον θεωρούν καταλληλότερο για πρωθυπουργό, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς προηγείται με 20%, δεύτερος ο Ε. Βενιζέλος 16,5% και ακολουθούν οι Λ. Παπαδήμος 6,3%, Φ. Κουβέλης 5,6%, Αλ. Τσίπρας 4,8%, Α. Λοβέρδος 3,0%. Άλλος 9,7%, 32,3% δξ/δα, Κανένας 1,8%.


Στο θέμα της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές, ο νυν υπουργός Οικονομικών συγκεντρώνει (αυθόρμητα, χωρίς να προταθούν ονόματα) 30,7% των συνολικά ερωτηθέντων, ενώ ο Ανδρέας Λοβέρδος 10,6%, παρά το γεγονός ότι έχει ταχθεί με τον κ.Βενιζέλο. Στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ ο κ.Βενιζέλος ανεβάζει το ποσοστό του στο 43,7% (από 34,5% το Δεκέμβριο), ενώ ο κ.Λοβέρδος έχει υποχωρήσει στο 11% (από 20%).
Η διαγραφή «πράσινων» βουλευτών μετά την ψηφοφορία για το δεύτερο μνημόνιο κρίνεται αρνητικά από δύο στους τρεις πολίτες (63%) και αντίστοιχο ποσοστό (59,7%) των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.

Αντίστοιχα, η κίνηση του προέδρου της ΝΔ να διαγράψει τους βουλευτές του που καταψήφισαν απορρίπτεται από το 58,4% των ερωτηθέντων. Αντίθετα, στους ψηφοφόρους της ΝΔ παίρνει την έγκριση έστω και οριακά, με 46,3% έναντι 42,8%.
Η προσχώρηση των κ.κ. Βορίδη και Γεωργιάδη στην Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζεται αρνητικά από το 47% όσων συμμετείχαν, αλλά οι ψηφοφόροι της ΝΔ την εγκρίνουν με 52,1%, αν και την απορρίπτει ένα 38,9%.
 ------------
Τραγικά φιλοτροϊκανό το πάνελ της εκπομπής "Ανατροπή" του Γιάννη Πρετεντέρη, που παρουσιάζεται η δημοσκόπηση με τον γνωστό και μη εξαιρετέο Μανώλη Καψή, αδελφό του υπουργού Επικρατείας Παντελή Καψή να δίνει ρεσιτάλ υπέρ της τρόϊκας και του Μνημονίου, επιπλήττοντας όλους όσους τολμούν να έχουν αντίθετη άποψη.

Επίσης είδαμε τον καλεσμένο υπουργό Ανάπτυξης Μ.Χρυσοχοΐδη, να συμφωνεί σε όλα "ζαλισμένο" από τα χαστούκια που έχει φάει από τότε που ομολόγησε ότι ψήφισε το πρώτο Μνημόνιο χωρίς να το διαβάσει ποτέ και βέβαια τραγικότερο όλων, τον Άρη Σπηλιωτόπουλο της ΝΔ, ο οποίος υποστήριξε ότι οι πατριώτες βουλευτές του κόμματος που διαγράφηκαν έχουν ... μετανιώσει και θα σκεφθούν στη ΝΔ αν θα τους ξαναπάρουν πίσω ακι ότι "Τώρα κατάλαβαν το λάθος τους γιατί καταψήφισαν το ίδιο το ευρώ και την σωτηρία της χώρας"!


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
--------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου