Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

20 Μαρτίου 2012

Προκλητικός ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου - "Είμαι αλάθητος, εσείς δε ξέρετε να μετράτε"

"Είμαι αλάθητος, εσείς δε ξέρετε να μετράτε"
20-03-2012 14:56:08


 Προκλητικός εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου επιτιθέμενος ειρωνικά στο κ. Κοντοπυράκη αμφισβητώντας την ικανότητα του τελευταίου στη καταμέτρηση του ΑΕΠ, και του ελλείμματος. Φυσικά δεν παρέλειψε να μας δηλώσει ότι τα έκανε όλα τέλεια και ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για αυτά που του καταμαρτυρούν. Προφανώς η μεγαλύτερη από τη Μικρασιατική καταστροφή της χώρας είναι αμελητέα ως απόδειξη.
 
«H απόκρυψη των στοιχείων είναι το πολιτικό έγκλημα και όχι η αποτύπωση», δήλωσε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στην Εξεταστική της Βουλής που εξετάζει την υπόθεση των στοιχείων του 2009. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών κατέθεσε υπόμνημα 4.176 λέξεων και αυτή την ώρα απαντά σε ερωτήσεις των μελών της Επιτροπής.

«Είναι αδιανόητη σήμερα η αμφισβήτηση του πραγματικού ύψους του ελλείμματος του 2009, μετά από την ανεξαρτητοποίηση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, μετά από ενδελεχείς μελέτες μηνών από την Ευρωπαϊκή στατιστική Υπηρεσία, μετά από την πλήρη επικύρωση των Ελληνικών στοιχείων χωρίς επιφυλάξεις. Το έλλειμμα του 2009 ήταν τελικά 15,8% του ΑΕΠ. 36 δισεκατομμύρια ευρώ. Δυστυχώς. ΄Το ότι η αμφισβήτηση γίνεται από ανθρώπους της ΕΛΣΤΑΤ της υπηρεσίας που ο ίδιος ίδρυσε το παραβλέπουμε. Στη πραγματικότητα όλη η ΕΛΣΤΑΤ πλην του κ.Γεωργίου τον αμφισβητεί.

» Και όποιος αμφισβητεί αυτό το νούμερο θα πρέπει να εξηγήσει γιατί αυξήθηκε το χρέος κατά 36 δισεκατομμύρια ευρώ το 2009, αν το έλλειμμα ήταν 2, 3, ή 5 δισεκατομμύρια ευρώ μικρότερο – όπως κάποιοι ισχυρίζονται.» Ξεχνά όμως να μας εξηγήσει ο ίδιος πως αυξήθηκε το έλλειμμα μιας και οι 3 τελευταίοι μήνες του 2009 ήταν δικοί του, και είναι αυτός που μοίραζε επιδόματα αλληλεγγύης.

Νωρίτερα προσερχόμενος στην Εξεταστική ο κ. Παπακωνσταντίνου επανέλαβε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας «εσκεμμένα και συστηματικά» απέκρυπτε στοιχεία από την Eurostat και υπογράμμισε πως «δεν υπάρχει ίχνος απόδειξης από κανέναν μάρτυρα, ότι η κυβέρνηση έκανε οτιδήποτε άλλο από το να αποτυπώσει πιστά τη δημοσιονομική κατάσταση».

«Ο κ. Κοντοπυράκης θα πρέπει να μάθει να μετρά το ΑΕΠ, το έλλειμμα, τις ώρες της ημέρας...», σχολίασε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ερωτηθείς από δημοσιογράφους για τις καταγγελίες του πρώην επικεφαλής της Στατιστικής Υπηρεσίας, ότι τον εξανάγκασε, «όντας μιας ώρας υπουργός», να αλλάξει προς τα άνω τα δημοσιονομικά στοιχεία. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών παρατήρησε ότι τα στατιστικά δεδομένα τής Ελλάδας αμφισβητούνταν ήδη από τη Eurostat και πως ο ίδιος είχε ελέγξει τον κ. Κοντοπυράκη, επειδή ανακοίνωνε στη Eurostat έλλειμμα 6%, ενώ η Τράπεζα της Ελλάδος το υπολόγιζε σε 8%.

«Δεν έκανα τίποτε άλλο από το να αποτυπώσω τα πραγματικά στοιχεία. Το έλλειμμα του 2009 είναι αυτό που ξέρετε και δεν αμφισβητείται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Περιβάλλοντος και επανέλαβε πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας «εσκεμμένα και συστηματικά» απέκρυπτε στοιχεία από την Eurostat. Υπογράμμισε  επίσης πως «δεν υπάρχει ίχνος απόδειξης από κανέναν μάρτυρα, ότι η κυβέρνηση έκανε οτιδήποτε άλλο από το να αποτυπώσει πιστά τη δημοσιονομική κατάσταση».

Ας μας εξηγήσει τότε γιατί τα περί "φουσκώματος" του ελλείμματος ήταν γνωστά και στη Stratfor (άρα και στη CIA) σύμφωνα με τα έγγραφα του Wikileaks  και ποιός ξέρει που αλλού στο πλανήτη.

Αλλά πάνω απ'όλα είναι τα αποτελέσματα που πρέπει να αντικρούσει και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με μαζική αμνησία η με καταφυγή σε κάποιο παράλληλο κόσμο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου