Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

29 Μαρτίου 2012

ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ !

ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ:

 Μαρτίου 29, 2012

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ !

Ο ανεκδιήγητος υπουργός Χρυσοχοϊδης, ευαγγελίζεται μέλλον λαμπρό για την άνεργη, ελέω κλεπτοκρατικής δημοκρατίας, νεολαία της πατρίδας μας. Θα επιδοτήσει όπως μας υπόσχεται, με χρήματα των δανειστών μας βεβαίως-βεβαίως, χιλιάδες θέσεις εργασίας γύρω από τα ευαγή ιδρύματα κράτησης των λαθρομεταναστών εισβολέων, που σχεδιάζει να δημιουργήσει ανά την ελληνική επικράτεια.

Όπως δηλώνει ο θρασύς αυτός πολιτικός τυχοδιώκτης, με πρωταγωνιστικό ρόλο ολετήρα του εθνικού μας βίου δύο δεκαετίες τώρα, στα τριάντα (!) κέντρα κράτησης που προτίθεται να δημιουργήσει άμεσα, όπου θα φιλοξενηθούν τριάντα χιλιάδες (σιγά μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου) προσέξτε, παραβατικοί, δηλαδή αντικοινωνικοί εγκληματίες λαθρομετανάστες, θα υπάρχουν χώροι άθλησης, λατρείας, , παροχές υπηρεσιών σίτισης, υγείας, (γιατί όχι και παιδείας;), καθαρισμού και συντήρησης των εγκαταστάσεων. Έτσι, θα δημιουργηθούν περίπου χίλιες θέσεις εργασίας για κάθε χώρο φύλαξης χιλίων “κρατουμένων”, με άλλα λόγια κάθε “κρατούμενος” λαθρομετανάστης εγκληματίας θα έχει τον προσωπικό Έλληνα πολίτη υπηρέτη του !

Ο θρασύς πολιτικός τυχοδιώκτης υπουργός επιχειρεί με τον τρόπο αυτό να εξαγοράσει την συνείδηση του άνεργου και πενόμενου Έλληνα νεολαίου της επαρχίας, καθιστώντας τον οικονομικό αιχμάλωτο των “κρατουμένων” του, διαιωνίζοντας έτσι το εθνικό πρόβλημα της γκετοποίησης των λαθρομεταναστών, το οποίο από εκρηκτικό κοινωνικό πρόβλημα του αστικού ιστού των μεγαλουπόλεων, θέλει να το καταστήσει εκρηκτικό κοινωνικό πρόβλημα ολόκληρης της ελληνικής επικράτειας.
Στο μεταξύ, γύρω από τα ευαγή ιδρύματα φιλοξενίας λαθρομεταναστών εγκληματιών που σχεδιάζει ο ακατονόμαστος, θα συνωστίζονται επαιτώντας το περίσσευμα της σίτισης των εγκλείστων, που χορτάτοι θα επιδίδονται σε λατρευτικές τελετουργίες και αθλοπαιδειές, οι εξαθλιωμένοι από την ανεργία και την φτώχεια ελέω μνημονίου, ξένοι στον τόπο τους, Έλληνες πολίτες των γειτονικών χωριών και κωμοπόλεων.
Επιπροσθέτως, μέσω των τηλεφωνικών συνδέσεων και των ταχυδρομικών υπηρεσιών που επίσης θα παρέχονται αφειδώς, τα νέα θα μαθευτούν γρήγορα στους ομοφύλους των “κρατουμένων” τόσο στις ελληνικές μεγαλουπόλεις, όσο και στις χώρες καταγωγής και προέλευσης. Με αποτέλεσμα να μεταναστεύσει οσονούπω η πλημμυρίδα της Γκάνα, του Μπάγκλα-Ντες, του Πακιστάν, της Αγκόλα και των λοιπών φίλιων χωρών της τριτοκοσμικής οικουμένης, διεκδικώντας δικαιολογημένα μια θέση στον ήλιο των ελληνικών ευαγών ιδρυμάτων “κράτησης” και φυσικά τον απαραίτητο για κάθε αλλοδαπό Έλληνα υπηρέτη, όπως άλλωστε προβλέπει ο λαμπρός σχεδιασμός του Χρυσοχοϊδη.
Το μυθιστορηματικό σενάριο που περιγράφεται ανωτέρω, είναι απολύτως και ακωλύτως ρεαλιστικό, όσον αφορά στις προθέσεις του υπουργού και των πανικόβλητων από την εκρηκτική άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ομόσταυλων πολιτικάντηδων των κομμάτων του μνημονίου. Στόχος τους φυσικά δεν είναι να λύσουν το πρόβλημα, το οποίο δεν λύνεται με θωπείες των λαθρομεταναστών εισβολέων, αλλά να ανασχέσουν το ρεύμα των ψήφων προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έως τις εκλογές. Και την επαύριο φυσικά θα το ξεχάσουν, όπως χρόνια και χρόνια τώρα κάνουν, διογκώνοντάς το και καθιστώντας το αποπνικτική θηλειά στον λαιμό του ελληνικού λαού.
Τι μας σώζει ευτυχώς από το σχέδιο του ανεκδιήγητου υπουργού και τις ολέθριες για την ελληνική κοινωνία συνέπειές του; Δύο γεγονότα.
Πρώτον η απόλυτη ανεπάρκεια του εν λόγω προσώπου και συλλήβδην του πολιτικού προσωπικού της κλεπτοκρατικής δημοκρατίας για οποιαδήποτε παραγωγή έργου. Οι άνθρωποι αυτοί που είναι δια βίου άεργοι, είναι απολύτως ανίκανοι να χωρίσουν δυο γαϊδουριών άχυρα. Όχι να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν και μάλιστα υπό πίεση χρόνου, τριάντα ευαγή ιδρύματα ανά την επικράτεια…
Και δεύτερον η ακαριαία, υπερήφανη και σθεναρή αντίσταση των τοπικών κοινωνιών, όλων των Ελλήνων πολιτών, που ζητούν αληθινή οικονομική ανάπτυξη και ελληνικό μέλλον γι’ αυτούς και τα παιδιά τους και όχι ελεημοσύνη και επιδοτήσεις που θα τους καταστήσουν υπηρέτες των λαθρομεταναστών εγκληματιών, αιχμαλώτους των κρατουμένων τους !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου