Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

2 Απριλίου 2012

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για τη λαθρομετανάστευση

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για τη λαθρομετανάστευση
02-04-2012 15:50:09

Αποτελεί κοινή παραδοχή όλων των πολιτικών δυνάμεων, των φορέων της χώρας, αλλά και απλών πολιτών, ότι όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων 25 ετών απέτυχαν παταγωδώς να λύσουν το πρόβλημα «λαθρομετανάστευση».
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή διαφοροποιείται σημαντικά ως προς αυτήν την παραδοχή. Για εμάς η φαινομενική αδράνεια και απρονοησία των κυβερνήσεων δεν αποτέλεσε ποτέ δείγμα ανικανότητας. Τουναντίον μάλιστα!
Ανέκαθεν θεωρούσαμε ότι οι κυβερνήσεις ήταν απρόθυμες να βρουν και να προσφέρουν λύσεις στο πολύ σημαντικό κοινωνικό πρόβλημα των λαθρομεταναστών και όλων των συμπαρομαρτούντων θεμάτων που ανέκυψαν (αρρώστιες, παραεμπόριο, εγκληματικότητα κ.λπ.). Αντ’ αυτού στήριξαν κι’ οργάνωσαν πληθώρα «αντιρατσιστικών» εκδηλώσεων, προέβαλαν με ανεκδιήγητο ζήλο το νέο ιδεολόγημα του «πολυπολιτισμού», έδωσαν ιλιγγιώδη χρηματικά ποσά σε Μ.Κ.Ο. (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) με σχετικό αντικείμενο δράσης, προώθησαν χείμαρρους προπαγανδιστικών τηλεοπτικών εκπομπών και διαμόρφωσαν την διδακτέα ύλη στα σχολεία με απώτερο σκοπό να:
- δημιουργήσουν ενοχικά σύνδρομα απέναντι στους «δυστυχείς» που έρχονται στην χώρα μας με στόχο να βρουν μια καλύτερη ζωή,
- να αντιληφθούμε ως Έλληνες τα υποτιθέμενα οφέλη από την ένταξη των λαθρομεταναστών στον (ανύπαρκτο) παραγωγικό ιστό,
- κι’ έτσι να κάμψουν την όποια αντίσταση στον εποικισμό της χώρας.

Τα τελευταία 10 έτη όμως, όταν πια το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης άρχισε να λαμβάνει εκρηκτικές διαστάσεις, φάνηκαν οι πραγματικές προθέσεις των κυβερνήσεων. Ιδίως με την υπογραφή της συνθήκης Δουβλίνο II, το 2003, η τότε κυβέρνηση Σημίτη έβγαλε την μάσκα. Διακήρυξε, με τον πλέον εύγλωττο τρόπο, ότι δεν προτίθεται να λύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Η εν λόγω συνθήκη υποτίθεται ότι έθετε το πλαίσιο για ίση κατανομή των ευθυνών διεκπεραίωσης της διαδικασίας ασύλου μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών της Σύμβασης.
Εν τοις πράγμασι όμως οδήγησε σε άνιση κατανομή των αιτούντων άσυλο, με αποτέλεσμα το βάρος να πέφτει ανισομερώς στις χώρες πρώτης εισόδου αλλοδαπών, όπως η Ελλάδα. Με την σειρά της η επόμενη κυβέρνηση Καραμανλή έριξε την μάσκα δια στόματος Πρ. Παυλόπουλου με το αμίμητο «ευχαριστούμε τους μετανάστες που επέλεξαν την χώρα μας». Στο ίδιο θλιβερό μοτίβο με μικρές παραλλαγές –επί τω χείρω- κινήθηκε και η επόμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η οποία όμως, πέραν του προβλήματος αυτού καθ’ εαυτού, είχε ν’ αντιμετωπίσει και την όλο και περισσότερο αυξανόμενη οργή των Ελλήνων, ιδίως των μεγάλων αστικών κέντρων.
Η κοινωνική πραγματικότητα των τελευταίων ετών, όπως την βιώνουν οι Έλληνες των μεγαλουπόλεων, έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τον γυάλινο κόσμο που παρουσιάζουν τα μέσα μαζικής «ενημέρωσης». Από την μία πλευρά η κοινωνική πραγματικότητα με ληστείες, ξυλοδαρμούς, βιασμούς, δολοφονίες Ελλήνων• από την άλλη η προπαγανδιστική πλημμυρίδα των Μ.Μ.Ε. υπέρ πάσης φύσεως αλλοδαπού στοιχείου, ανεξαρτήτως ποινικού μητρώου. Όλα αυτά, όπως ήταν αναμενόμενο εξανάγκασαν τους Έλληνες να βγουν στους δρόμους και να απαιτήσουν δυναμικά την άμεση αντιμετώπιση του φαινομένου. Γι’ αυτό η κυβέρνηση προέβη σε μερικές εξαγγελίες καθησυχασμού, όπως:
- την εκκίνηση διαπραγματεύσεων επαναπροώθησης μεταναστών με την Τουρκία,
- την ανάπτυξη της ομάδας FRONTEX στα χερσαία ελληνοτουρκικά σύνορα,
- την δημιουργία φράκτη και κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών στον Έβρο.
Βέβαια, μετά από 35 και πλέον χρόνια μεταπολιτευτικής κοροϊδίας αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι ζούμε στην «γη της εξαγγελίας». Ουδείς πείθεται από αυτές τις κινήσεις εντυπωσιασμού.
Το επόμενο σχέδιο
Όπως προαναφέραμε, καμία από τις κυβερνώσες παρατάξεις των εραστών του Μνημονίου δεν προτίθεται να λύσει το πρόβλημα καταγγέλλοντας τις συνθήκες Δουβλίνο I & II. Αρνούνται με περισσό φανατισμό να διαφυλάξουν τα σύνορα και να προβούν σε μαζικές απελάσεις. Αντιθέτως, με νομιμοφανείς διαδικασίες «express» παρέχουν φορολογικές ελαφρύνσεις, προτρέπουν την αγορά γης, δίνουν πολιτικά δικαιώματα στους εισβολείς, αλλοιώνοντας το εκλογικό σώμα και κατ’ επέκταση το αποτέλεσμα. Επόμενο σχέδιο των κυβερνόντων, ανεξαρτήτως κομματικής απόχρωσης, αποτελεί η αποσυμφόρηση των μεγάλων αστικών κέντρων. Η εκτόνωση του φαινομένου θα τελεσθεί, όχι με μιας μαζικής κλίμακας απέλαση, αλλά με την διοχέτευση των λαθρομεταναστών στις μικρές πόλεις και τα χωριά της επαρχίας.
Αυτό σημαίνει ότι:
- κάθε πόλη θα προσβληθεί από κύματα εκατοντάδων ή και χιλιάδων ακόμη λαθρομεταναστών,
- το παραεμπόριο θα κλονίσει τις ήδη παραπαίουσες τοπικές οικονομίες διογκώνοντας την ανεργία,
- θα εκτιναχθεί η εγκληματικότητα των μικρών και ήσυχων πόλεων σε δυσθεώρητα ύψη,
- οι εστίες μολυσματικών ασθενειών που οι λαθρομετανάστες έφεραν θα διασπαρούν σ’ όλη την Ελληνική επικράτεια.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή θέλει να καταστήσει σαφές στις συνειδήσεις όλων των Ελλήνων ότι, αν δεν υπάρξει δυναμική αντίδραση στα σχέδια των κυβερνώντων, οι τοπικές και περιφερειακές διοικήσεις –συν τω χρόνω- θα υποκύψουν αμαχητί. Επισημαίνουμε ότι κανένα πολιτικό κόμμα δεν έχει την βούληση και την θέληση να λύσει αυτό το μείζον κοινωνικό πρόβλημα, ακόμη και απ’ τις αποκαλούμενες «πατριωτικές δυνάμεις», που το χρησιμοποιούν μόνον ως προεκλογικό εργαλείο.
Εμείς, από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε την μάχη για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες και δεν θα σταματήσουμε μέχρι την τελική νίκη.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου