Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

29 Απριλίου 2012

ΣΧΟΛΙΟΝ: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!

ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ "ΣΥΣΤΗΜΑ" ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΧΗΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ Σ' ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΑ ΚΙ ΑΥΤΑ, ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΙΝΤΛ! ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ Η  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΙΔΕΩΝ! ΜΙΑ ΤΟΙΑΥΤΗ ΚΙΝΗΣΙΣ ΗΤΟ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ "ΠΡΑΣΙΝΩΝ" ΚΟΜΜΑΤΩΝ! ΟΙ "ΠΡΑΣΙΝΟΙ" ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΟΝΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ! ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΑΒΟΗΤΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΔΙΝΑΝ ΞΥΛΟ Σ' ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΨΕΛΛΙΣΗ ΟΤΙ Η "ΟΞΙΝΗ ΒΡΟΧΗ" ΟΦΕΙΛΕΤΟ ΣΤΑ ΠΕΠΑΛΑΙΩΜΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝ. ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ! ΕΔΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ" ΕΙΝΑΙ 100% ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΘΥΡΑΜΒΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΑΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ κ. ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ κ. ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕ ΤΟ "ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ" ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ κ. ΠΑΡΙΤΣΗΣ ΗΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΩΝ! ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ, ΓΕΝΝΗΜΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ Η "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ" ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ Η ΣΧΕΣΙΣ ΜΕ ΤΟ "ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ"! (ΟΡΘΩΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗ! ΟΙ "ΚΟΣΜΟΕΞΟΥΣΙΑΣΤΑΙ" ΤΟΧΟΥΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ: Η ΕΛΛΑΣ ΕΩΣ ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ). ΤΩΡΑ ΕΧΟΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ "ΤΡΕΛΛΑ" ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ "ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ" ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟΝ ΝΑ ΔΕΛΕΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΙΝ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΗΣ (ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΟΠΥΡΑΪΤ) ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ή ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΦΙΛΜ! ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΙ", ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΑΥΤΟΙ, ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΒΛΑΚΩΔΟΥΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΑΠΛΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ "ΜΟΥΣΙΚΗΣ"! ΟΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΤΑΤΟΙ! ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΣ, ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ, ΞΕΡΟΥΝ "ΑΠ' ΕΞΩ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ" ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑΝ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΟΣ, ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΟΓΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΡΟΥΖΒΕΛΤ-ΤΣΩΡΤΣΙΛ-ΣΤΑΛΙΝ!
ΒΕΒΑΙΩΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΛΙΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΠΛΙΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΗΧΑΝΟΤΡΑΤΕΣ! ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΤΕ ΟΛΑ, ΙΔΟΥ ΟΙ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ", ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥΣ Ο κ. ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΝ (ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ, ΜΑ ΤΟΝ ΘΕΟ, "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ"! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΑΝ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΗΣ Ν.Δ., ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΥΝΗΓΑΝΕ, -ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ?- ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΤΑ ΕΞΟΣΙΑΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ, ΟΜΩΣ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΦΟΥΚΑΡΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΔΡΑΜΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ "ΕΚΑΝΕ ΚΛΙΚ" ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΑΠ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΟΥΣΑΝ ΛΥΣΣΑΛΕΩΣ ΗΤΟ "Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ"!). ΑΝ ΕΙΣΘΕ ΤΥΠΟΣ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ "ΒΡΙΣΚΕΤΕ" ΙΔΟΥ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ! ΑΝ ΕΙΣΘΕ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΕΙΡΑΡΙΘΜΕΣ ΝΕΟΛΑΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΙΔΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ-ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΩΝ! ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕTΕ ΝΑ "ΣΩΣEΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ" ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ! ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΛΕΙΑΔΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ" ΕΩΣ ΤΗΝ GREENPEACE. ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ.. ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ.. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΣΘΕ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ "ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ" ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ, ΙΔΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟΝ ΠΟΘΕΙΤΕ, ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ "ΦΙΛΟΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΕΤΕ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΘΕ "ΝΕΟΝΑΖΙ", ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΘΕ "ΦΑΝ" ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!
---------------------------------------------------
Πειρατές στην... κάλπη
Είναι νέοι, δεν παίρνουν θέση για το μνημόνιο και διεκδικούν ελευθερία στην επικοινωνία
Υπάρχει ένα κόμμα το οποίο δεν διαθέτει, για λόγους... οικονομίας, ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ούτε πρόεδρο, δεν βρίσκει υποψηφίους σε όλες τις περιφέρειες επειδή τα περισσότερα μέλη του είναι κάτω των 25 ετών, δεν βρίσκει χρήματα για προεκλογική εκστρατεία, δεν έχει έδρα παρά μόνο μια... «τρύπα» στο Μοναστηράκι, αποστρέφεται το υπάρχον πολιτικό σύστημα, δεν παίρνει θέση για το μνημόνιο. Κι όμως διαθέτει το μεγαλύτερο γραφείο στον κόσμο, το Ιnternet! Πρόκειται για το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας (ΠΕΙΡ), που μετέχει στις εκλογές της 6ης Μαΐου μόνο με 45 υποψηφίους σε 31 εκλογικές περιφέρειες, με προϋπολογισμό μόλις 15.000 ευρώ.

Εχουν κεντρικό σύνθημα «Ψήφισε Πειρατές - Ψήφισε εσένα» και στόχο, αν εισέλθουν στη Βουλή, να μας κάνουν, όπως λένε, όλους... πειρατές. Μην τους φανταστείτε με μαύρες σημαίες με νεκροκεφαλές και χιαστί σπαθιά, σύμβολα που θυμίζουν όσους δρούσαν προ αιώνων στις θάλασσες του κόσμου, αλλά μια ομάδα νέων ανθρώπων που επιδιώκουν να αποτελέσουν, όπως λένε, το νέο «λειτουργικό σύστημα» εξασφαλίζοντας σε κάθε πρόσωπο τη δυνατότητα να εκφράζεται ελεύθερα, να συμμετέχει ψηφιακά, να ζει με αξιοπρέπεια και να αποφασίζει για το κοινό μας μέλλον.
Είναι ένα ιδιόμορφο κόμμα για τα ελληνικά δεδομένα το Κόμμα των Πειρατών, αφού το κυριότερο στέλεχός του, ο κ. Ανέστης Σαμουρκασίδης, 42 ετών, από τη Θεσσαλονίκη, δεν θα είναι υποψήφιος, ούτε και ο 30χρονος κ. Ι. Παναγόπουλος, ο άνθρωπος που υπέγραψε την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος και κατέθεσε στον Αρειο Πάγο. Ο μικρότερος σε ηλικία υποψήφιος, στη Χαλκιδική, είναι ο κ. Δ. Παπαμιχαήλ (έχουν και οι Πειρατές τον Παπαμιχαήλ τους), κομπιουτεράς, και ο μεγαλύτερος, ο αρχιτέκτονας κ. Γ. Μισούλης, στην Α' Αθηνών, 62 ετών. Λόγω ελλείψεως στελεχών ηλικίας πάνω από 25 ετών δεν θα έχουν υποψηφίους στις μονοεδρικές και σε ορισμένες άλλες περιφέρειες, ενώ δεν έχουν καταθέσει ψηφοδέλτιο Επικρατείας για να μην επιβαρύνουν όσους περιληφθούν σε αυτό με 200 ευρώ, ποσό το οποίο οι περισσότεροι δεν διαθέτουν.
Λένε ότι ονομάζονται Πειρατές επειδή μοιράζονται αρχεία: «Το μοίρασμα αρχείων όμως περιλαμβάνει την ταυτόχρονη αποστολή και λήψη από κάθε συνδεδεμένο πρόσωπο. Δεν υπάρχει κεντρικό σημείο ελέγχου. Αντίθετα, υπάρχει μια κατάσταση όπου ο πολιτισμός και η ροή των πληροφοριών κυλούν μεταξύ εκατομμυρίων διαφορετικών ανθρώπων. Κάτι εντελώς διαφορετικό, κάτι εντελώς καινούργιο στην ιστορία της ανθρώπινης επικοινωνίας».
Οι Πειρατές τάσσονται υπέρ της κομματικής καθαρότητας. Δεν δέχονται, δηλαδή, στελέχη που ήταν ενταγμένα σε άλλα αστικά κόμματα και πριν από λίγες ημέρες, όταν πληροφορήθηκαν από το «αδελφό» Κόμμα Πειρατών Γερμανίας ότι έχουν διεισδύσει σε αυτό και νεοναζιστές, έλεγξαν όλα τα μέλη τους και διαπίστωσαν ότι «ευτυχώς δεν είχαμε μέλη της Χρυσής Αυγής, αυτού του νεοναζιστικού κόμματος, στις τάξεις μας», όπως βεβαιώνουν.
Σχετικά πάντως με το αν ενθαρρύνουν το «κατέβασμα» από το Διαδίκτυο ταινιών, τραγουδιών, εκδόσεων κτλ., ο εκπρόσωπος του κόμματος κ. Σαμουρκασίδης ξεκαθαρίζει: «Δεν ενθαρρύνουμε κανέναν σε παρανομίες. Ενθαρρύνουμε τη χρήση ανοιχτού και ελεύθερου λογισμικού. Θέλουμε να αλλάξει η νομοθεσία και το κοπιράιτ να αφορά μόνο τις εμπορικές χρήσεις, όχι τις προσωπικές. Είναι αδιανόητος και αντισυνταγματικός κάθε έλεγχος της ιδιωτικής επικοινωνίας υπό την επίφαση του κοπιράιτ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου