Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

21 Ιουνίου 2012

ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΚΑΙ «Σημιτάνθρωπος»!


«Σημιτάνθρωπος», «τραπεζάνθρωπος» και άλλα απεχθή...
Η πρωινή κόκκινη ραδιοφωνική κριτική καταιγιστική, χωρίς μέτρο,χωρίς επιφύλαξη, αποτέλεσμα προφανώς της ασυγκράτητης επαναστατικής βεβαιότητας, που τους πάντες τυφλώνει και τα πάντα περιορίζει. 

Και αντικείμενο της κριτικής ο νέος υπουργός Οικονομικών. «Σημιτάνθρωπος» απεφάνθη ο καλεσμένος, «των Τραπεζών» συμπλήρωσε ο παραγωγός, «σημιτάνθρωπος σημαίνει των Τραπεζών» διευκρίνισε ο καλεσμένος. 

Η δίκη δημόσια, η καταδίκη γρήγορη, ο κ. Ράπανος είναι του Σημίτη, των Τραπεζών και του μνημονίου βεβαίως, άρα πρόσωπο απεχθές, κακός άνθρωπος, που θέλει να πιει το αίμα του λαού με το μπουρί της σόμπας. 

Δεν έχει άλλωστε καμία σημασία για τους νεο-κόκκινους ότι ο νέος υπουργός Οικονομικών υπήρξε από τους σκληρότερα βασανισθέντες στα χρόνια της χούντας των συνταγματαρχών.

Δεν το ξέρουν προφανώς, γιατί απλούστατα δεν το είπε ποτέ, όπως αντιθέτως έπραξαν οι περισσότεροι των συντρόφων τους. Όπως και δεν ξέρουν ότι πρόκειται για έναν από τους πιο έντιμους διαχειριστές δημοσίων υποθέσεων, ότι απ' όπου κι αν πέρασε άφησε έργο και παρακαταθήκες, ότι παρέμεινε σεμνός παρά τις πολλές επιστημονικές και άλλες διακρίσεις και ότι οι περισσότεροι «κόκκινοι» της καλής ζωής απέχουν πολύ από το πρότυπο λιτού και ταπεινού βίου που ένας «σημιτάνθρωπος» κι ένας «τραπεζάνθρωπος» έχει επιλέξει. 

Κατά τα άλλα διαμαρτυρίες ασυγκράτητες για τον προεκλογικό Aρμαγεδδώνα μιντιακής προπαγάνδας που τους στέρησε τη βέβαιη νίκη...
----------------------------------------------
ΣΧΟΛΙΟΝ:
 ----ο νέος υπουργός Οικονομικών υπήρξε από τους σκληρότερα βασανισθέντες στα χρόνια της χούντας των συνταγματαρχών.
ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ,  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΓΕΙ ΤΙΠΟΤΕ! ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑΝΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ, ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΟΓΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΔ! ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΤΙΧΟΥΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ, ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΙΤΗΣΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ ΕΝΤΟΚΩΣ ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ?
ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ: ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΟΥΠΕΡ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΒΔΕΛΥΤΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ??? ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ??? ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!!!


----από το πρότυπο λιτού και ταπεινού βίου που ένας «σημιτάνθρωπος» κι ένας «τραπεζάνθρωπος» έχει επιλέξει.
ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ,  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΓΕΙ ΤΙΠΟΤΕ! ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΤΟ ΒΙΟ! ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΣΦΑΓΕΙΣ, ΟΙ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ ΤΟΥ ΦΡΙΚΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΞΗΝΤΑ ΕΞΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΩΣ ΕΣΣΔ, ΛΕΝΙΝ, ΣΤΑΛΙΝ, ΜΠΡΕΖΝΙΕΦ, ΑΝΤΡΟΠΩΦ, ΤΣΕΡΝΙΕΝΚΟ, ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΕΦ,  ΖΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΤΑ! ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΛΑΖΑΡ, ΕΛΙΑ, ΛΟΕΜΠ, κλπ κλπ ΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΤΑ! ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΙΤΑ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΖΟΥΣΑΝ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ! ΓΙΑ ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΩΣ ΖΟΥΣΕ  Ο ΑΓΓΕΛΗΣ, Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ, Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ! ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΔΕΣ!


----ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «σημιτάνθρωπος» ??? ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ,  ΝΑΙ ΑΝΗΚΕΙ, ΣΤΗΝ "ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ"! Σ" ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΑΗ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ! ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ! ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΑΙ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ --ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΣ ΑΠΙΘΑΝΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ-- ΩΣ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΛΟ ΟΣΟΙ π.χ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, ΡΑΠΑΝΟΣ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΕΓΝΩΜΑΤΕΥΣΑΝ ΤΟ ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ!!! 


----ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ! «τραπεζάνθρωπος» Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ, Ο ΠΡΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Ο ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΚΟΠΟΣ ΟΜΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ, ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ, ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΕΞΩΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ! ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ!  


----ΝΑΙ, ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ, ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Σ' ΕΝΑ ΜΗΝΑ, ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου