Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

22 Σεπτεμβρίου 2012

Οι περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις +Η ΑΠΟΨΙΣ ΜΑΣ

Η ΑΠΟΨΙΣ ΜΑΣ:
1. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗΛΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ "ΠΑΛΑΙΑ ΠΛΟΙΑ", ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΧΑΧΟΛΟΥΣ! ΚΑΙ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ "ΑΒΕΡΩΦ" ΝΑΧΑΜΕ, ΘΑΤΑΝ "ΜΙΑ ΧΑΡΑ" ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ! 
2. ΟΜΟΙΩΣ Η ΣΥΖΗΤΗΣΙ ΓΙΑ "ΠΑΛΑΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ", ΚΑΙ ΝΤΑΚΟΤΕΣ ΝΑΧΑΜΕ ΘΑΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠ' ΟΛΑ!
3. ΜΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ 9 ΜΗΝΕΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ, ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΟΙ ΚΛΗΡΩΤΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΓΑΘΟ, ΝΑ ΓΙΝΗ Ο ΝΕΟΣ "ΠΟΛΙΤΗΣ", ΝΑ ΜΑΘΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΖΩΗ, ΣΤΗΝ ΣΚΛΗΡΑΓΩΓΙΑ (ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗ ΑΠ' ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ, Η ΜΟΝΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΗΣΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΦΘΟΝΕΣ ΖΗΛΕΥΤΕΣ ΜΗΛΟΠΙΤΤΕΣ!), ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑ (ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗ ΑΠ' ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ, ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ "ΚΑΜΕΡΕΣ"), ΣΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ!
4. ΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΧΡΗΣΙ, ΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΙΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ! ΛΕΝΕ, ΣΤΟΝ ΛΑΟ, "ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ! Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΑΝΑΓΚΗ"! ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΜΕ ΚΕΝΤΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (Ή ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥΡΘΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ???)!!!
5. Η ΜΕΙΩΣΙΣ ΤΩΝ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ! ΑΥΡΙΟ ΚΙ ΑΝ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ, ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ, ΚΙ ΑΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΜΕ "ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑι", ΔΕΝ ΘΑΧΟΥΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ!!  
6. Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ: ΣΑΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΕ, ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΕΣΣΔ, ΤΗΣ "ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ", ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΜΕ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ! ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 40% ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΗΣΙΩΣ! 
[ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΙ, ΝΑΙ, ΤΟ "ΕΝΝΟΟΥΜΕ", ΠΡΩΤΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ!!! 

  • ΧΩΡΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΖΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΕΣ! 
  • ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΖΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΕΣ-ΚΑΙ ΔΙΕΤΗΡΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ! 
  • ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΓΑ ΕΖΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΕΣ! 
  • ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΑΧΥΛΑ ΔΟΣΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΤΟ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ" κλπ  ΕΖΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΕΣ! 
  • ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ", ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ, ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΥ, ΤΟΥΣ "ΛΑΪΚΟΥΣ ΒΑΡΔΟΥΣ" κλπ κλπ,  ΕΖΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΕΣ!
  •  ΧΩΡΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΕΖΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΕΣ!
  • ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΜΕ 58 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ (ακριβώς τόσους έχει ο κ. Υπ. Ανάπτυξης-Ιδέ στο ΒΗΜΑ το άρθρον "Η επέλαση των Συμβούλων") ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΥΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ (όπως διώρισε ο κ. Σαλμάς) ΚΑΙ ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ ΤΩΝ 750.000 ΕΥΡΩ, ΧΩΡΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ "ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ" ΤΙ ΑΠΟΛΑΥΕΣ ΕΧΟΥΝ, ΤΙ ΤΥΧΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΖΕΣ, ΕΖΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΕΣ!  

ΟΜΩΣ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ, ΝΑ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕΣ ΥΑΙΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ! ΟΙ ΕΡΟΥΛΟΙ, ΟΙ ΛΑΤΙΝΟΙ, ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ, ΟΙ ΝΕΟΤΟΥΡΚΟΙ, ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, Ο ΚΕΜΑΛ, Ο ΤΙΤΟ, Ο ΔΗΜΗΤΡΩΦ! ΝΑ Η ΧΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑΧΤΗ! ΝΑ Η ΣΚΛΑΒΙΑ 400 ΕΤΩΝ! ΝΑ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΜΑΣ ΤΟΠΩΝ! ΝΑ Ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!] 
-----------------------------------------------------------

'Ολο το "κούρεμα" στην Ένοπλες Δυνάμεις - Τι αποφάσισε ο Π.Παναγιωτόπουλος



Ιδού το πλήρες πακέτο των "κουρέματος" των Ενόπλων Δυνάμεων προκειμένου να εξευρεθεί το ποσό των 517 εκατ.ευρώ το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Συνολικά όπως έχουμε ήδη γράψει σε διάφορα σημειώματα κλείνουν 55 στρατόπεδα, 15 κέντρα νεοσυλλέκτων, αποσύρονται 47 αεροσκάφη τύπου A-7Ε/Τ-Α7Η και RF-4E και παροπλίζοντας 11 πολεμικά πλοία!

Όπως επίσης έχει αποκαλύψει το defencenet.gr με απόφαση που έλαβε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος έπειτα από συνεννόηση με την στρατιωτική ηγεσία περικόπτονται όπου μπορούν να περικοπούν αμυντικά προγράμματα ύψους 104 εκατ. ευρώ και εξοικονομούνται ακόμη 333 εκατ. ευρώ από άλλα εξοπλιστικά προγράμματα στα οποία ή μειώνεται το τελικό τίμημα ή μειώνεται δραστικά η ποσότητα της παραγγελίας και το ερώτημα είναι τι κόβεται λαι από που;

Όπως επισημαίνεται από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας:

1) Οι συνολικές περικοπές, σε σχέση με τον προϋπολογισμό του 2009 έχουν φτάσει τα 2 δις ευρώ.
2) Το τελευταίο (πακέτο περικοπών) που έγινε πριν από λίγες ημέρες, οδηγεί σε εξοικονόμηση δαπάνης 517 εκατομμυρίων ευρώ.
3) Στο (πακέτο εξοικονόμησης πόρων) των 517 εκ ευρώ περιλαμβάνονται:
 α) Περικοπές λειτουργικών δαπανών ύψους 80 εκ ευρώ. Πρόκειται για τις εξής περικοπές μεταξύ των άλλων:

   - Μείωση των στρατοπέδων κατά 55 στρατόπεδα, τα οποία είτε παύουν να λειτουργούν οριστικά, είτε παραχωρούνται έναντι ενοικίου στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως για να χρησιμοποιηθούν για κέντρα φύλαξης λαθρομεταναστών. Αυτά που παραχωρούνται στο Δημόσιο πρόκειται να αξιοποιηθούν από τον αρμόδιο φορέα για να υπάρξουν νέα έσοδα για το κράτος.
    -Δραστική μείωση των Κέντρων Νεοσυλλέκτων σε όλη τη χώρα. Προβλέπεται η κατάργηση 15 κέντρων Νεοσυλλέκτων.
    -Μείωση των εισακτέων στις Ανώτατες Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων κατά 30%. Η μείωση αυτή θα οδηγήσει σε σημαντική εξοικονόμηση πόρων για τα επόμενα 40 χρόνια.
    -Μείωση του αριθμού των Ανωτέρων και Ανωτάτων Αξιωματικών των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.
    -Δραστική εξοικονόμηση δαπανών από την απόσυρση 47 παλαιών αεροσκαφών τύπου A7 Corsair. Η μείωση αυτή δεν γίνεται αυθαίρετα, αλλά απορρέει από τη «Νέα Δομή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων» στην οποία έχουν καταλήξει οι ηγεσίες των στρατιωτικών επιτελείων.
    -Δραστική εξοικονόμηση δαπανών στο Πολεμικό Ναυτικό από την απόσυρση 11 παλαιών πλοίων. Η απόσυρση αυτή εντάσσεται και παρακολουθεί την λογική της «Νέας Δομής των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων».

Ο Π.Παναγιωτόπουλος προσπαθεί να αποκρούσει τις πιέσεις του οικονομικού επιτελείου για ακόμη μεγαλύτερες μειώσεις στα λειτουργικά έξοδα των ΕΔ και συμπίεση των κονδυλίων για τις αμυντικές δαπάνες, προκειμένου -σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών- να μην οδηγηθούμε σε ακόμη μεγαλύτερες περικοπές μισθών και συντάξεων από αυτές που έχουν ήδη αποφασιστεί...
Μεγάλη η ευθύνη που έχει αναλάβει, καθώς οι ΕΔ έχουν διαβεί ήδη την "κόκκινη γραμμή" που οδηγεί στην χαμηλή επιχειρησιακή αξία...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου