Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

12 Σεπτεμβρίου 2012

Αρχισαν οι συλλήψεις χρυσαυγιτών για τους λαθροελέγχους+Η ΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΙΣ

Η ΑΠΟΨΙΣ ΜΑΣ:

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ???
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ!
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΧΩΡΑ ΧΑΝΕΙ ΕΞΗ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ!
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΜΗΝΗ ΑΠΟ ΝΕΓΡΕΣ ΠΟΡΝΕΣ! 
ΜΑΛΙΣΤΑ!!! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ (Η ΙΑΤΡΙΚΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ Η ΤΟΣΟ ΔΥΣΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ [Τόσον Ατομικώς ως αμοιβή του Ιατρού όσον ΚΥΡΙΩΣ ως κονδύλια δια την Υγεία] --Κατά την άποψι του Νεοέλληνα όλοι πρέπει να χρυσοπληρώνονται, κυρίως οι νέγροι ποδοσφαιριστές και οι καλλιτέχνιδες της νύκτας, μόνον ο γιατρός πρέπει να θεραπεύη δωρεάν, διότι "κάνει λειτούργημα"-- ΕΙΧΕ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΟ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1965 ΗΔΗ, ΤΩΡΑ ΡΟΥΤΙΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΦΙΛΙΣ, Η ΒΛΕΝΝΟΡΡΟΙΑ, ΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΦΡΟΔΙΣΙΑ ΕΞΩΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΑΙ ΣΚΩΛΗΚΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΪΤΖ) Ο ΝΟΜΟΣ Ο ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΕΤΑΙΡΙΣΜΟ!  ΕΓΩ ΣΠΑΝΙΩΣ ΒΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗΣ, ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΣ, την 3ης Σεπτεμβριου, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ, ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩ ΚΥΨΕΛΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΓΡΕΣ! ΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ??? ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ??? ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΪΤΖ ΝΑΤΕΣ ΠΑΛΙ ΕΔΩ!!! ΚΑΙ Η ΕΥΠ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΦΕΡΝΕΙ ΜΕ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΣΑΡΤΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝ]ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΤΙΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! ΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΙΑ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΟΙ ΦΡΟΥΡΕΣ ΝΑ ΛΟΥΦΑΖΟΥΝ??? ΠΟΙΟΣ ΔΙΔΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ??? ΚΥΡΙΕ ΜΕΡΑΡΧΕ???
ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΝΩΝΤΕΣ!!!
ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΗ ΤΟ ΚΑΚΟ!!!

Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΑΣ:
ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΑΣ ΝΑ ΠΩΣ "ΣΤΗΘΗΚΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ"!
ΓΙΑ ΝΑΧΟΥΝ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΟΙ ΝΕΓΡΟΙ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ --ΠΟΥ ΟΥΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ (ΠΙΘΑΝΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΕΡΗ) ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ? ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΩΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΗ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΒΕ! ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑΧΕΙ [ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΗ ΤΑΚΤΙΚΩΣ ΤΑ 700 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟ ΤΕΒΕ, ΑΝ ΕΙΧΕ ΔΕΝ ΘΑΤΑΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΗΣ], Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ "ΤΜΗΜΑ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ", ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ (ΕΔΩ) ΟΤΙ ΘΑ "ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ! ΟΧΙ, ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΟΙ ΛΟΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΥΛΟΙ ΤΩΝ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ" ΔΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΒΙΑ! ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΟΙΓΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΕΓΩ) ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΦΟΝΟΥ, ΟΧΙ!

ΜΑΣ ΛΕΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΩΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΗ, ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ, ΤΟΝ ΝΕΓΡΟ ΜΑΣΤΡΩΠΟ ΚΛΠ ΚΛΠ!
ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ! ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙ (π.χ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΟΔΙΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ή ΠΟΡΝΩΝ ΣΤΟΝ ΤΑΔΕ ΔΡΟΜΟ) ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΑ ΚΑΜΝΩΜΕ ΤΙΣ ΔΕΟΥΣΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ!
-----------------------------------------------

Αρχισαν οι συλλήψεις χρυσαυγιτών για τους λαθροελέγχους
Τέσσερις ακροδεξιούς οδήγησε στο κρατητήριο η αστυνομία στο Μεσολόγγι
Συνελήφθησαν την Τρίτη στο Μεσολόγγι τέσσερα άτομα, κατά πληροφορίες μέλη της Χρυσής Αυγής, τα οποία επιχείρησαν να κάνουν «έλεγχο» σε 58χρονη έμπορο της λαϊκής αγοράς της πόλης, από την οποία ζήτησαν άδεια μικροπωλητή.

Η έμπορος αρνήθηκε, ενώ αστυνομικοί που ενημερώθηκαν και μετέβησαν στο χώρο της λαϊκής αγοράς, εντόπισαν και συνέλαβαν δύο εξ αυτών. Στην συνέχεια, στο Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου, μετέβησαν άλλοι δύο οι οποίοι συνελήφθησαν επίσης.

Σε βάρος των τεσσάρων σχηματίσθηκε δικογραφία για αντιποίηση Αρχής, κατά συναυτουργία, και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο μέλη της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον τοπικό βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση επισκέφθηκαν τη λαϊκή του Μεσολογγίου και έπειτα τη λαϊκή της Γαβαλούς στη Μακρυνεία και προσπάθησε να απωθήσει αλλοδαπούς μικροπωλητές, κλωτσώντας ακόμη και κούτες με το εμπόρευμά τους, αλλά και τους πάγκους τους.

Για το γεγονός τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός της προσωπικής ασφάλειας του Κ.Μπαρμπαρούση. Παράλληλα σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για αδικήματα που επισείουν την ποινή της απόταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου