Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

8 Οκτωβρίου 2012

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Ενωμένοι κατά του φασισμού και υπέρ της παιδεραστίας



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Ενωμένοι κατά του φασισμού και υπέρ της παιδεραστίας

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ UAF (=united against fascism: ΗΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ) -- ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!! ΑΠ' ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΛΛΗ OI "ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ", Ο Marc Dutroux KAI OI OMOIOI TOY (ΔΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ" ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΘΕΜΑ PAEDOPHILIA  ΣΤΟ http://hercolano2.blogspot.gr)! ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ!!!

Η εφημερίδα ‘Rotherham Advertiser’ ανέφερε ότι η βρετανική αντι-μουσουλμανική οργάνωση EDL (English Defense League) διοργανώνει πορεία διαμαρτυρίας στο Rotherham το επόμενο Σαββατοκύριακο, κατά «της σεξουαλικής εκμετάλλευσης των νεαρών κοριτσιών».

Λέει η τοπική εφημερίδα:

«Αντι-φασίστες διαδηλωτές έκαναν έκκληση για ένα ειρηνικό πολυπολιτισμικό συλλαλητήριο την ημέρα που η ακροδεξιά English Defence League θα κατέβει στο Rotherham.
Η EDL έχει καλέσει τους οπαδούς της σε μια διαδήλωση στην πόλη το ερχόμενο Σάββατο μετά τις αποκαλύψεις σχετικά με τη σεξουαλική εκμετάλλευση νεαρών κοριτσιών.
Η Pat Keenan, πρόεδρος του Rotherham Trades Council, δήλωσε: «Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων απορρίπτει την προσπάθεια της EDL να χρησιμοποιήσει το ρατσισμό για να διαιρέσει την κοινωνία μας.
Οι προσπάθειές τους να εξαπλωθεί ο ρατσιστικός μύθος σχετικά με τη σεξουαλική εκμετάλλευση πρέπει να ξεσκεπαστεί και να αμφισβητηθεί. Επιδιώκουν να κατηγορήσουν μια κοινότητα για τα προβλήματα της κοινωνίας.
Η EDL δεν κάνει τίποτα για να προστατεύσει τα θύματα της σεξουαλικής βίας. Σεξουαλικοί εγκληματίες και παιδεραστέςυπάρχουν σε όλες τις κοινότητες, όπως και τα θύματά τους".
Και πρόσθεσε:" Κάθε φορά που η EDL κάνει συγκεντρώσεις, οι μειονότητες και οι συνδικαλιστές υπόκεινται σε απειλές και φυλετική και θρησκευτική κακοποίηση.
Δεν υπάρχει χώρος για ρατσιστές Ναζί, ή τους συμμάχους τους στην πολυφυλετική, πολυπολιτισμική και πολυθρησκευτική κοινότητα του Rotherham."


Η διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί στο Rotherham θα είναι η τελευταία σε μια σειρά από ανάλογές πορείες που διοργάνωσαν το BNP (Βρετανικό Εθνικό Κόμμα), η EDL, και άλλοι οργανισμούς που, ειλικρινά, τονίζουν το γεγονός ότι τα εγκλήματα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης σε μικρά λευκά κορίτσια είναι κάτι που βρίσκεται μέσα στην κουλτούρα του Ισλάμ.

Ο ίδιος ο ηγέτης της EDL, Stephen Lennon σωστά δήλωσε ότι«Αυτό το βιβλίο [το Κοράνι] νομιμοποιεί τον βιασμό, την πορνεία και την κακοποίηση στις κόρες μας».

Πολλές από τις διαμαρτυρίες που πραγματοποιήθηκαν για την ανάδειξη του προβλήματος αυτού έχουν καταλήξει σε βία και συλλήψεις, κυρίως από «αντιρατσιστές» αντι-λευκούς υποστηρικτές της παιδεραστίας και μουσουλμανικές τρομοκρατικές ομάδες όπως η Unite Against Fascism (‘Ενωμένοι Κατά του Φασισμού’) και οι χρηματοδότες τουςUnite The Union.

ΚΟ: Πέρα από τα γνωστά ανούσια λογίδρια και τα γνωστά τσιτάτα υπέρ του πολυπολιτισμού, η πραγματικότητα λέει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων σεξουαλικής εκμετάλλευσης σε βάρος των νεαρών λευκών κοριτσιών, στην Βρετανία, (αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη) συμπεριλαμβανομένων των πρόσφατων περιπτώσεων στοRochdale, έχει αποδειχθεί ότι βασίζεται σε αντι-λευκά ρατσιστικά κίνητρα και συνδέονται με την εθνικότητα και ειδικότερα τους μουσουλμάνους του Πακιστάν.

Τον προηγούμενο μήνα ήρθε στο φως η δράση μελών συμμορίας Πακιστανών (ένας εκ των οποίων ήταν Αφγανός) που βρίσκεται πίσω από πάνω από 630 βιασμούς νεαρών κοριτσιών (όλων Βρετανίδων) - ακόμη και 13 ετών- την τελευταία πενταετία! Τα θύματα έζησαν εφιαλτικές στιγμές καθώς βιάζονταν κατ' εξακολούθηση, ενώ υποχρεώνονταν να καταναλώσουν αλκοόλ και να πάρουν ναρκωτικές ουσίες.
Οι 9 δράστες 22-59 ετών πλησίαζαν τα κορίτσια κυρίως το βράδυ, σε χώρους όπως τα ταχυφαγεία (street grooming) και εκμεταλλευόμενοι το νεαρό της ηλικίας τους, τα μεθούσαν, τους χορηγούσαν ναρκωτικές ουσίες και τα προωθούσαν σε διάφορα σπίτια στην βόρεια Βρετανία όπου τα μετέτρεπαν σε αντικείμενα του σεξ, βιάζοντάς τα κατ' εξακολούθηση.
Όπως αναφέρει η Guardian, πιστεύεται ότι τουλάχιστον άλλα 50 μέλη του «δικτύου» διαφεύγουν της σύλληψης.
Δυο εκ των θυμάτων πιστεύεται ότι έχασαν τη ζωή τους, μια 13χρονη έμεινε έγκυος και αναγκάστηκε να αποβάλλει, ενώ μια 15χρονη κατήγγειλε ότι βιάστηκε από 25 άνδρες Πακιστανικής καταγωγής μέσα σε μια νύχτα.
Οι αποκαλύψεις προκάλεσαν τρόμο, αποστροφή αλλά και αγανάκτηση όχι μόνο για το δράμα των άτυχων κοριτσιών, όσο και για το γεγονός ότι οι προ 4ετίας καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση μιας 15χρονης δεν ερευνήθηκαν και δεν αξιοποιήθηκαν για τον εντοπισμό των εγκληματιών, καθώς η μάρτυρας δεν είχε κριθεί «αξιόπιστη».

Το 2011 ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Τζακ Στρο, προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες για την θεωρούμενη «στοχοποίηση και τη δημιουργία στερεοτύπων για την πακιστανική κοινότητα στη χώρα», καθώς είπε τα αυτονόητα ότι δηλαδή, νεαροί άνδρες πακιστανικής καταγωγής βάζουν στόχο ανυπεράσπιστα νεαρά λευκά κορίτσια γιατί τα θεωρούν εύκολη λεία.
Σημειώνεται ότι ο Στρο κάθε άλλο παρά «ρατσιστής» μπορεί να ονομασθεί, καθώς είναι γνωστός υπέρμαχος της πολυπολιτισμικότητας την οποία μάλιστα προώθησε.


Η εφημερίδα Daily Mail κατηγόρησε τις αρχές ότι φοβούνται να λάβουν μέτρα μήπως και χαρακτηριστούν «ρατσιστές». Γενικά οι ειδήσεις αποφεύγουν να γράψουν την εθνικότητα (και την θρησκεία) των δραστών, (το πολύ πολύ να γράψουν "Ασιάτες") καθώς τέτοια θέματα αποτελούν "ταμπού" στον πολυπολιτισμικό "παράδεισό" τους, που μπορεί να "μολυνθεί" από έξαρση "ρατσιστικών" συναισθημάτων. 

Σημειώνεται επίσης, ότι οργάνωση που αγωνίζεται για τα δικαιώματα των παιδιών, χαρακτήρισε κοινή πρακτική στο Πακιστάν αλλά και στο Αφγανιστάν τον βιασμό και την σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ /

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου