Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

4 Οκτωβρίου 2012

ΟΤΑΝ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ....

ΟΤΑΝ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΟΥ ΦΙΛΟΛΑΪΚΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ!

ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΑΡΔΗΝ" ΑΛΙΕΥΣΑ ΤΟ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ (ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ: http://ardin-rixi.gr/archives/8352

ΒΛΕΠΟΜΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΙ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΙ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ! ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΘΡΗΝΟΔΟΥΣΕ ΔΙΟΤΙ ΗΤΟ ΑΠΗΓΟΡΕΥΜΕΝΗ, ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΖΗΤΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 
ΓΙΑΤΙ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ! ΛΕΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ! ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ, ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑΜΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗΣ??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΧΩ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΣΩΡΤΣΙΛ-ΡΟΥΖΒΕΛΤ-ΣΤΑΛΙΝ?? ΓΙΑΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ?? ΑΙ! ΠΕΣ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΠΕΣ ΤΟ! ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΝΩ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ! ΕΤΣΙ ΠΕΣ! ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!

ΜΙΚΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΦΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ:
Α. Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΛΑΣΠΗ, ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ "ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ" ΓΙΑΤΙ??? ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ! ΕΜΕΙΣ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!
1. ΤΟ ΚΚΕ-ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ-ΟΠΛΑ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ ΤΗΣ ΠΕΕΑ, ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΜΥΡΙΑΔΕΣ (ΝΑΙ ΜΥΡΙΑΔΕΣ, ΑΝΩ ΤΩΝ 10.000 ΑΘΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ)!
ΚΑΙ 2. ΤΗΝ 17Ν ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΤΗΝ ΕΠΟΧΗΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ Ο κ. ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ ΗΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ "ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΑΝ" ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΡΓΑΝΩΣΙΝ (ΠΑΡ' ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΛΕΥΑΖΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑ ΑΥΤΟΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΗΣ "ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ")!

Β. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ "διαπιστωμένα: απειλεί έμπρακτα με κατάλυση του πολιτεύματος"! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ", ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΡΗΤΩΣ! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟ ΚΚΕ ΡΗΤΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΟΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΥΣΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ! ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ "ΠΡΟΒΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ!

------------------------------------------------------------------
Για όλους τους παραπάνω λόγους, η πολιτική αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής θα πρέπει να είναι άμεση, σκληρή και χωρίς αναστολές. Διακυβεύονται πολύ περισσότερα από τον απλό εξευτελισμό ενός ήδη εξευτελισμένου πολιτικού συστήματος. Δύο λύσεις άμεσης αντιμετώπισης του φαινομένου ουσιαστικά πέφτουν στο τραπέζι. Η μία, είναι η «στρατιωτική» αντιπαράθεση με την Χρυσή Αυγή στο ίδιο της το πεδίο, το πεζοδρόμιο και η «στρατιωτική» κατανίκησή της. Με βάση την παραπάνω ανάλυση, μια τέτοια «λύση» είναι ακριβώς αυτό που επιδιώκει η Χρυσή Αυγή αυτή τη στιγμή! Και δυστυχώς είναι έτοιμοι να της το προσφέρουν ο αναρχικός συμμοριτισμός και τμήμα του ανεγκέφαλου αριστερισμού.
Η άλλη λύση, που υποστηρίζει και ο γράφων το σημείωμα, είναι η συγκρότηση ενός πλατιού πολιτικού και κοινωνικού μετώπου που θα βάλει σαν κύριο στόχο του την απαγόρευση λειτουργίας της Χρυσής Αυγής και την καθαίρεση των βουλευτών της. Μια δολοφονική οργάνωση, η οποία διαπιστωμένα: απειλεί έμπρακτα με κατάλυση του πολιτεύματος, αντιποιείται τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές, οργανώνει (και επαίρεται γι αυτό) τάγματα εφόδου με επικεφαλής βουλευτές της, οργανώνει πογκρόμ σε βάρος ανυπεράσπιστων μεταναστών ή πολιτικά αντιπάλων, δεν αποτελεί θέμα πολιτικής αντιμετώπισης αλλά δικαστικής και αστυνομικής. Είναι αδιανόητο η παραπάνω πολιτική πρακτική και στόχευση να χρηματοδοτείται με χρήματα του ελληνικού λαού και να διευκολύνεται με τις πρόνοιες του συστήματος για τα κοινοβουλευτικά κόμματα. Εφ’ όσον η ηγεσία της Χρυσής Αυγής απειλεί να φέρει την πολιτική αντιπαράθεση με το «προδοτικό πολιτικό σύστημα» στο πεζοδρόμιο, ας το κάνει χωρίς όμως τα λεφτά, τους πόρους και την ασυλία που της προσφέρει το ίδιο το «προδοτικό πολιτικό σύστημα». Μια τέτοια εξέλιξη δεν αποστερεί τη Χρυσή Αυγή μόνο από κρίσιμους για την οργανωτική της ανάπτυξη πόρους αλλά προκαλεί και σαστισμάρα ή ανησυχία και στα άρτι και αθρόως εγγεγραμμένα μετά τις εκλογές νεαρά μέλη της, αποκόπτοντας τη δυναμική στρατολόγησης που έχει αναπτύξει. Ας μην ανησυχούν, λοιπόν, αρκετοί φίλοι ότι μια τέτοια κίνηση θα «ηρωοποιούσε» την Χρυσή Αυγή στα μάτια του κόσμου. Ο «κόσμος» που προσεγγίζει τη ναζιστική οργάνωση είναι κόσμος που έλκεται από το Κράτος και την Ισχύ, το Νόμο και την Τάξη. Συνεπώς, όταν ο νόμος και το κράτος στρέφεται ενάντια στην οργάνωση, περισσότερο ο κόσμος τους θα «μουδιάσει» παρά θα εξεγερθεί. Επιπροσθέτως, η «ηρωοποίηση» χρειάζεται και ήρωες. Και μόνο τέτοιους δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις τα θρασίμια που αποτελούν τον σκληρό πυρήνα της οργάνωσης ή τους δεκάδες καφενόβιους νεαρούς και τα χουλιγκανάκια που στρατολογούνται εσχάτως. Τέλος, η κίνηση αυτή αποθαρρύνει και πλευρές του κράτους ή των αρχουσών ελίτ, που θα επιθυμούσαν, για τους δικούς τους λόγους, να «παίξουν» με τη Χρυσή Αυγή, να το πράξουν με μια παράνομη πλέον οργάνωση.
Τελειώνοντας, είναι σαφές ότι η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής θα πρέπει να είναι πολιτική και άμεση, με όρους νομιμότητας. Κανένας δισταγμός ή συμψηφισμός δεν θα πρέπει να μας εμποδίσει από κάτι τέτοιο. Είναι τέτοια η κοινωνική κατάρρευση και το πολιτικό κενό στη χώρα αυτή τη στιγμή, τέτοιος ο ιδεολογικός αφοπλισμός του λαού, που αν το φαινόμενο Χρυσή Αυγή δεν αρχίσει να αντιμετωπίζεται από τώρα, θα καταστεί ανεξέλεγκτο, ακόμα και με κάποια άλλη μορφή. Φυσικά, η πρόταση για άμεση πολιτική δράση εναντίον της εγκληματικής νεο-ναζιστικής οργάνωσης με τίποτε δεν σημαίνει ότι οι αιτίες και οι παράγοντες που οδήγησαν στην ανάδυση του επικίνδυνου και θλιβερού αυτού φαινομένου παύουν να είναι ενεργοί. Το αντίθετο. Γι’ αυτό και, μαζί με την άμεση πολιτική δράση, οφείλει να ενταθεί ο μακρύς, δύσκολος και επώδυνος αγώνας για αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης και των πολιτικών του μνημονίου και κυρίως η ιδεολογική και προγραμματική δουλειά που απαιτείται γι’ αυτό.
Ο πολιτικός χώρος της Κίνησης Πολιτών Άρδην οφείλει να πάρει την πολιτική πρωτοβουλία για μια συνολική αντεπίθεση απέναντι στην Χρυσή Αυγή και να θέσει άμεσα το αίτημα του να τεθεί εκτός νόμου η νεο-ναζιστική οργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου