Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

19 Οκτωβρίου 2012

Ρατσιστικό παραλήρημα.....+Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ

   Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ:  

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΕ ΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ" ή "ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΙ" ή ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΛΟΓΩΝ! ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΜΕ ΕΝΑ!
ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΔΩ ΝΑ ΕΠΟΙΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ! ΑΣ ΤΟ ΕΝΝΟΗΣΩΜΕ ΟΣΟΙ ΟΡΘΟΦΡΟΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΙΤΙΖΟΜΕΘΑ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΘΑΝΑΣΙΜΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!
ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ! 
ΚΑΙ ΩΣ ΤΟΙΟΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΩΞΩΜΕ!

Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ, ΟΠΩΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΘΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ 1945 "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ" ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟ "ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΝΕΥΜΑ" (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΤΗΣΙΩΣ ΕΟΡΤΑΖΟΜΕ ΛΑΜΠΡΑ), ΜΕ ΚΑΚΟΥΡΓΙΕΣ, ΦΟΝΟΥΣ, ΟΙΚΤΡΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΘΕΜΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΑΛΕΙ ΝΟΣΗΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΟΥΣ (ΡΩΣΣΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑΚΑΝΑΝ ΤΕΤΟΙΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ Η ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΣΣΔ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΠΙΟ ΑΓΡΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΕΣΤΑΝ)! ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! ΚΑΙ ΩΣ ΤΟΙΟΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΩΞΩΜΕ! ΟΣΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΡΑΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ-ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ!

ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ  ΜΑ ΟΥΔΕΙΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ- ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΥΔΕΙΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΗΡΕ ΕΩΣ ΤΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ "ΕΒΡΑΙΟΣ", ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΞΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΟΠΩΣ Ο ΠΑΤΗΡ ΝΤΑΝΙΕΛ!

========================================================

 
Ρατσιστικό παραλήρημα της Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ζαρούλια στη Βουλή
Για «υπανθρώπους», «τριτοκοσμικούς» μίλησε η σύζυγος Μιχαλολιάκου
Σε ρατσιστικό παραλήρημα κατά των μεταναστών επιδόθηκε η σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής κ. Ν. Μιχαλολιάκου και βουλευτής του κόμματος κυρία Ελένη Ζαρούλια. Κατά την συζήτηση ερώτησης σχετικά με την υπό επεξεργασία νομοθετική ρύθμιση για την παραχώρηση εκλογικού δικαιώματος στους Έλληνες ομογενείς, η βουλευτής άδραξε την ευκαιρία για να «χαϊδέψει αυτιά», καθώς είναι πρόσφατη η αποδοκιμασία της ελληνοαμερικανικής ένωσης ΑΧΕΠΑ για την άνοδο του εθνικιστικού εξτρεμισμού στην Ελλάδα και η καταδίκη της λειτουργίας γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Νέα Υόρκη.

Όπως είχε ανακοινωθεί «ο φασισμός δεν έχει καμία θέση στις ΗΠΑ, των οποίων οι πολίτες, ανάμεσά τους πολλοί Έλληνες και μέλη της ΑΧΕΠΑ πολέμησαν και θυσίασαν την ζωή τους για την ήττα των ναζιστικών στρατευμάτων που είχαν καταλάβει την Ελλάδα κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο».

Η Χρυσή Αυγή επιχειρώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την καταδικαστική στάση της ΑΧΕΠΑ έφερε το θέμα του εκλογικού δικαιώματος των ομογενών στη Βουλή με την κυρία Ζαρούλια να επιτίθεται κατά της κυβέρνησης για την καθυστέρηση της επίμαχης ρύθμισης: «Είναι ντροπή να ελληνοποιείτε λαθρομετανάστες με τον κατάπτυστο νόμο Ραγκούση και να βγαίνουν δήμαρχοι με ψήφους λαθρομεταναστών οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα, την Ελλάδα του Πλάτωνος και των φιλοσόφων», είπε και πρόσθεσε: «Εξισώνετε τους ομογενείς μετανάστες με τον κάθε λογής υπάνθρωπο που έχει εισβάλει στην πατρίδα μας, με τις κάθε λογής αρρώστιες που κουβαλάει. Αυτό είναι ένα αίσχος!». Κατά την κυρία Ζαρούλια «στην εποχή της παγκοσμιοποίησης δεν είναι νοητό οι Έλληνες του εξωτερικού να μην έχουν αποφασιστικό ρόλο για τα τεκταινόμενα στη χώρα τους και να έχει ο κάθε Αλή, Χασάν, Αμπντούλ και δεν ξέρω εγώ ποιος άλλος τριτοκοσμικός, ο οποίος δεν έχει υπηρετήσει και δεν έχει φορέσει το τιμημένο χακί, ούτε έχει πληρώσει φόρους στο κράτος, για να αναφερθώ και στο ΑΕΠ που σας πονάει».

Ο προεδρεύων κ. Ι. Δραγασάκης παρενέβη για να της πει: «Ονομάζετε "τρισάθλιους" συνανθρώπους, επειδή συμβαίνει να διαφωνείτε μαζί τους; Μιλήστε με πολιτικούς όρους αν θέλετε και με σεβασμό στον πανανθρώπινο πολιτισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου