Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

21 Φεβρουαρίου 2012

ΝΑ ΠΩΣ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΕΦΟΝΕΥΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΑΣ!

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Σε οπλοστάσιο είχε μετατρέψει την Πρεσβεία της Λιβύης, η διπλωματική αντιπροσωπεία που είχε ορίσει η κυβέρνηση του νεκρού πρώην ηγέτη της Μουαμάρ Καντάφι, επισημαίνουν αστυνομικές πηγές.

Ο βαρύς οπλισμός παραδόθηκε από τη νέα διπλωματική αντιπροσωπεία μετά από υπόδειξη της νέας κυβέρνησης της Λιβύης.

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις απαντήσεις των εγκληματολογικών εργαστηρίων και κυρίως των βαλλιστικών εξετάσεων. Θέλουν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του συγκεκριμένου οπλισμού σε εγκληματικές ενέργειες, καθώς υπήρχε έντονη φημολογία ότι «κανταφικοί» προβαίνουν σε δολοφονίες αντικαθεστωτικών σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, όπου είχαν καταφύγει.

Το οπλοστάσιο, σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, φαίνεται να είχε μεταφερθεί σταδιακά στο κτίριο της πρεσβείας της Λιβύης στην Αθήνα, πιθανόν μέσω διπλωματικής αλληλογραφίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, διαπιστώνεται πως τα προηγούμενα καθεστώτα αραβικών χωρών είχαν μετατρέψει σε «οπλοστάσια» της πρεσβείες τους στην Ελλάδα. Όταν αυτά τα καθεστώτα έπεσαν μέσα σε αιματοκύλισμα και απερίγραπτη βία, οι αντικαθεστωτικοί άρχισαν να παραδίδουν τον αποθηκευμένο κρυφό οπλισμό, σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν ή τους προέκυπταν κατά τις ανακρίσεις των καθεστωτικών. Υπενθυμίζεται ότι στις 6 Ιουλίου του 2010, είχε βρεθεί οπλισμός κι εκρηκτικά στην παλιά πρεσβεία του Ιράκ στο Παλιό Ψυχικό...


Βέβαια άγνωστο θα παραμείνει το μέγεθος του οπλισμού και εκρηκτικών, που πήρε μαζί της η «κανταφική» διπλωματική αντιπροσωπεία πριν αποχωρήσει. Η παράδοση του οπλοστασίου έγινε το πρωί της Δευτέρας από πρεσβεία της Λιβύης στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας της ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για 19 πιστόλια διαφόρων τύπων και διαμετρήματος, κυρίως βελγικής και ιταλικής κατασκευής, 11 περίστροφα, 2 υποπολυβόλα με πτυσσόμενο κοντάκι των 9 mm, 1.230 σφαίρες ποικίλου διαμετρήματος, 8 σιγαστήρες, γεμιστήρες, 15 κιλά ισχυρής στρατιωτικής εκρηκτικής ύλης SEMTEX σε 6 συσκευασίες, 5 πυροκροτητές, 2 χειροβομβίδες, ένας ανιχνευτής εκρηκτικών και ένα μηχάνημα ελέγχου υποκλοπών.

Σύμφωνα με τις πρώτες αστυνομικές εκτιμήσεις, δεν πρόκειται για οπλισμό που μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί στο εγχώριο τρομοκρατικό πεδίο, καθώς στην πλειοψηφία τους πρόκειται για βέλγικα και ιταλικά πιστόλια των 9mm, ωστόσο θα γίνει εργαστηριακή εξέταση, αν και εκ προοιμίου θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι απολύτως καθαρά.

Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η παράδοση του οπλισμού έγινε ύστερα από υπόδειξη της κυβέρνησης της Λιβύης προς την Πρεσβεία της στην Αθήνα, ενώ η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία) προχωρά στην πλήρη διερεύνηση αυτής της υπόθεσης.

Τα όπλα ανακαλύφθηκαν ύστερα από υπόδειξη της ίδιας της νέας κυβέρνησης της Λιβύης.

Στο κτίριο στο Παλαιό Ψυχικό βρέθηκαν όπλα και πυρομαχικά για ένα μινι - στρατό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, στους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας παραδόθηκαν από το προσωπικό της πρεσβείας:

- Δεκαεννέα πιστόλια διαφόρων τύπων και διαμετρήματος
- Εντεκα περίστροφα
- Δύο υποπολυβόλα με πτυσσόμενο κοντάκι των 9 χιλιοστών
- 1230 σφαίρες ποικίλου διαμετρήματος
- Οκτώ σιγαστήρες
- Γεμιστήρες
- 15 κιλά εκρηκτικής ύλης SEMTEX σε έξι συσκευασίες
- Πέντε πυροκροτητές
- Δύο χειροβομβίδες
- Ενας ανιχνευτής εκρηκτικών
και ένα μηχάνημα ελέγχου υποκλοπών.

Τα όπλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εξεταστεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί σε παράνομες ενέργειες.

Βόμβα στη Βουλή! Βουλευτής "φυγάδευσε" στο εξωτερικό 1 εκατ. ευρώ

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!!!
ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΠΗΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟ, ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ??? 
ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ! ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΦΕΪΓ-ΒΟΛΑΝ! ΚΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ! 
ΤΕΤΟΙΟΙ ΧΑΧΟΛΟΙ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ!!
-----------------------------------

Βόμβα στη Βουλή! Βουλευτής "φυγάδευσε" στο εξωτερικό 1 εκατ. ευρώ

NEWSIT

Την ώρα που η κοινωνία δοκιμάζεται και οι… 300 λαμβάνουν μέτρα που κατακρεουργούν τα λιγοστά εισοδήματα της πλειοψηφίας των πολιτών, ένας εξ αυτών - βουλευτής ή βουλευτίνα - έβγαλε στο εξωτερικό 1 εκατ. ευρώ.

Κι αυτό τον περσινό Μάη, μία περίοδο… λαίλαπας για την Ελληνική κοινωνία, με περικοπές συντάξεων, μισθών, χαρατσίων κλπ., κι ενώ η Κυβέρνηση απηύθυνε τότε και συνεχίζει να απευθύνει έκκληση στους… πολίτες να μη βγάζουν τα χρήματα από τις ελληνικές τράπεζες προς άλλες της αλλοδαπής…!

Την αποκάλυψη έκανε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο Πρόεδρος της Αρχής για το «ξέπλυμα του μαύρου χρήματος» Παναγιώτης Νικολούδης, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα και σε ποιο ιδεολογικό χώρο ανήκει… « Σε αυτό πού λέμε και που εννοούμε πολιτικό κόσμο, εγώ, έναν ή μία διαπίστωσα ότι έβγαλε 1.000.000 ευρώ τον περσινό δραματικό Μάη του 2011.

Σε ποσοστό στους 300, είναι ένας στα 300» είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως «δεν σημαίνει τίποτα από μόνο του αυτό. Δεν είναι αμάρτημα το να βγάλεις χρήματα έξω, δεν είναι παρανομία, με την τυπική έννοια του νόμου, αλλά για μένα είναι ένα δείγμα…»
--------------------------

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

«Θάνατος στον Χριστιανισμό». Εβραίοι βάνδαλοι γράφουν γκράφιτι σε εκκλησία της Ιερουσαλήμ


«Θάνατος στον Χριστιανισμό» έγραψαν ανώνυμοι δράστες σε τοίχο εκκλησίας της Ιερουσαλήμ.
Αυτή είναι η δεύτερη επίθεση τέτοιου είδους στην ιερή πόλη αυτό το μήνα, όπως ανέφερε η Αστυνομία, η οποία ερευνά την υπόθεση.
Η φράση ‘Price Tag’ («κόστος») ένα σύνθημα που χρησιμοποιείται από εξτρεμιστές Εβραίους εποίκους, επίσης είχε γραφτεί στα τείχη της Βαπτιστικής Εκκλησίας της οδού Narkis σε μια ήσυχη κατοικημένη περιοχή στη δυτική Ιερουσαλήμ.
«Τα αστυνομικά όργανα διερευνούν μια ισχυρή πιθανότητα να υπάρχουν εθνικιστικά κίνητρα, πίσω από τους βανδαλισμούς, αλλά κανείς δεν έχει συλληφθεί ακόμη», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Μίκι Ρόζενφελντ.
Στα γκράφιτι περιλαμβάνονται επίσης και αισχρολογίες για τον Ιησού Χριστό, ενώ οι βάνδαλοι έκοψαν τα ελαστικά αρκετών αυτοκινήτων που ήταν σταθμευμένα στον περίβολο της εκκλησίας.
Τα υβριστικά συνθήματα για τον Χριστό έλεγαν ‘Ο Ιησούς είναι νεκρός’, ‘Θα σας σταυρώσουμε’ και ‘Ο Ιησούς είναι γιος μιας πό**ης’.
Πριν από δύο εβδομάδες, παρόμοια γκράφιτι είχαν γραφεί σε ελληνορθόδοξο μοναστήρι του 11ου αιώνα, επίσης στη Δυτική Ιερουσαλήμ, αλλά κανένας ύποπτος δεν έχει συλληφθεί, δήλωσε ο Ρόζενφελντ.
Με το ίδιο σύνθημα έχουν δεχθεί επιθέσεις τζαμιά, σπίτια Παλαιστινίων και Ισραηλινές στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές : ΕΔΩ και ΕΔΩ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: Μπαράζ ληστειών !

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΩΪΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ"! ΑΛΛΟΙΩΣ, ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ ΘΑΤΑΝ ΤΩΡΑ 12 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΦΥΛΑΚΗ, ΟΠΩΣ Ο 77ΧΡΟΝΟΣ (ΔΕΣ ΕΔΩ: ΣΧΟΛΙΟΝ: ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΠΗ Η 10ΕΤΗΣ ΚΑΘΕΙΡΞΙΣ ΤΟΥ 77χρονου!)!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΔΩ, Ο ΕΛΛΗΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ!!!

Έξω μας "κουρεύουν" μέσα μας ληστεύουν - Μπαράζ ληστειών
21-02-2012 12:22:21



 Τρεις κακοποιοί εισέβαλαν νωρίς το πρωί σε μονοκατοικία στις Αχαρνές και με την απειλή όπλων και μαχαιριού, ανάγκασαν ένα ζευγάρι να τους παραδώσει χρήματα και κοσμήματα.

Οι δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει έξω από το σπίτι .

Ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε την αστυνομία, που παρά τις αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή δεν κατάφερε να εντοπίσει τους δράστες.

Στον Ασπρόκαμπο Κορινθίας, δύο άγνωστοι δράστες  εισέβαλαν τα ξημερώματα σε μονοκατοικία 75χρονου  και αφού τον ξυλοκόπησαν τον έδεσαν και στην συνέχεια, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 110.000 δολαρίων Η.Π.Α και 4.000 ευρώ.

Οι δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο το οποίο είχαν σταθμεύσει έξω από το σπίτι, ενώ ο 75 χρονος ενημέρωσε την αστυνομία όπου  παρά τις έρευνες που ακολούθησαν δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους κακοποιούς.

Εισβολή αλλοδαπού ληστή σε μονοκατοικία στην Σαλαμίνα σημειώθηκε στις 5.30 τα ξημερώματα.Ο δράστης σήκωσε με την βία την ιδιοκτήτρια, την ξυλοκόπησε και στην συνέχεια έκανε άνω κάτω το σπίτι προκειμένου να βρει χρήματα και κοσμήματα.

Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή ενώ η γυναίκα τραυματισμένη ειδοποίησε την αστυνομία και στην συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
---------------------------------------------  

ΗΠΑ: Σχέδιο ολοκληρωτικής καταστροφής του Ιράν

ΗΠΑ: Σχέδιο ολοκληρωτικής καταστροφής του Ιράν
Είχε υποβληθεί από το Πεντάγωνο στον Τζορτζ Μπους




Συνεχή, μέγιστης κλίμακας βομβαρδισμό πυρηνικών, επιστημονικών και άλλων εγκαταστάσεων στο Ιράν με χιλιάδες θύματα πρόβλεπε το σχέδιο το οποίο υπέβαλε στον πρόεδρο Τζορτζ Μπους το Αρχηγείο των Γενικών Επιτελείων της Αμερικής, αποκαλύπτει σήμερα στην «Wall Street Journal» ο σύμβουλος του αμερικανικού Κέντρου Στρατηγικών Μελετών Εντουαρντ Λούτβακ.

Ενας προς έναν οι στόχοι επρόκειτο «να δεχθούν συνεχή πλήγματα με όπλα μεγάλης συγκεντρωτικής ισχύος μέχρις ότου οι από αέρος φωτογραφίες δείξουν ότι ισοπεδώθηκαν» όριζε το σχέδιο.

«Η επίθεση ανέβαζε την επιδρομή στο επίπεδο της μείζονος επιχείρησης», γράφει ο Λούτβακ. Συγκεκριμένα, με «πολλές εκατοντάδες βομβαρδιστικές εξόδους και πολλές άλλες βοηθητικές για ηλεκτρονικές παρεμβάσεις, ανεφοδιασμό εν πτήσει, σωστική ετοιμότητα σε θάλασσα και σε αέρα καθώς και για πλήρη, ολοκληρωτική αεράμυνα».

Με αυτά τα δεδομένα και επειδή η επιχείρηση θα ήταν «μακράς διαρκείας μέχρις ότου καταστραφούν όλοι οι στόχοι», συνεχίζει, «τα θύματα στο Ιράν θα έφταναν τις χιλιάδες».

Το ενδιαφέρον είναι ότι, κατά τον Λούτβακ, ο βομβαρδισμός και η καταστροφή των πυρηνικών εγκαταστάσεων αποτελούσε το «πιο ήπιο τμήμα του αεροπορικού πολέμου που πρότεινε» το Πεντάγωνο. Το σχέδιό του «υποδείκνυε επίσης πολλούς ακόμη στόχους, πολλές περισσότερες εξόδους αεροσκαφών και χρήση των κατάλληλων όπλων που θα απαιτούσαν οι προκαταρκτικές επιθέσεις».

«Εν ονόματι της αρχής να μη χαθεί ούτε ένα αεροσκάφος», γράφει ο Λούτβακ, «οι σχεδιαστές έβαζαν στο στόχαστρο όλα τα μαχητικά της ιρανικής αεροπορίας. Και ό,τι άλλο». Ιρανικά βομβαρδιστικά και μαχητικά της δεκαετίας του '70 και του '80 σχεδόν άχρηστα, αεροπλάνα Mirage του Σαντάμ Χουσείν που είχαν αποκλειστεί στο Ιράν από τις ημέρες του Πολέμου του Κόλπου, 2.000 αντιαεροπορικά έστω κι αν τα περισσότερα είναι απλά πολυβόλα κλπ.

«Ο τελικός λογαριασμός αυτής της επίθεσης», γράφει η εφημερίδα, είναι ότι «επρόκειτο για υπερμεγέθη επιχείρηση μιας πραγματικής αεροπορικής αρμάδας που θα κρατούσε όχι ώρες αλλά εβδομάδες, θα σημείωνε περισσότερες από 20.000 εξόδους αεροσκαφών και αναπόφευκτα θα σκότωνε χιλιάδες πολίτες» στο Ιράν.

Οι αμερικανοί επιτελείς, καταλήγει ο Λούτβακ, «κατ' αυτό τον τρόπο εξασφάλιζαν ότι δεν θα ωθούνταν σε έναν τρίτο πόλεμο, όπως με το Ιράκ και το Αφγανιστάν, που απομυζούν ακόμη την αμερικανική στρατιωτική ισχύ και ψαλλιδίζουν τον προϋπολογισμό του Πενταγώνου».

Οι ενώσεις Τύπου (ΚΑΙ ΠΑΛΙ) ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ τους τρομοκράτες!!!

Οι ενώσεις Τύπου καταδικάζουν τη χρήση φωτογραφιών από την ΕΛ.ΑΣ.
Καμία φωτογραφία από μόνη της δεν μπορεί να αποτελέσει τεκμήριο ενοχής



Σε διαμαρτυρία για την πρακτική της Ελληνικής Αστυνομίας να χρησιμοποιήσει χωρίς άδεια φωτογραφικό υλικό, που προοριζόταν αποκλειστικά για δημοσιογραφική χρήση, προκειμένου να εντοπίσει δράστες των επεισοδίων της 12ης Φεβρουαρίου προχώρησε η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στον χώρο των ΜΜΕ.
Οι δημοσιογραφικές ενώσεις τονίζουν ότι αφενός καμία φωτογραφία από μόνη της δεν μπορεί να αποτελέσει τεκμήριο ενοχής και αφετέρου καταδικάζει μεθόδους που παραβιάζουν αρχές του Συντάγματος.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στον χώρο των ΜΜΕ με κατάπληξη διαπιστώνει ότι η Ελληνική Αστυνομία αναζητώντας υπόπτους, ενθαρρύνοντας ανώνυμες καταγγελίες [ΔΗΛΑΔΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ??] και προσπαθώντας να θεμελιώσει -κατά την γνώμη της- πειστήρια παράνομων πράξεων χρησιμοποιεί εντελώς αυθαίρετα και χωρίς καμιά απολύτως άδεια φωτογραφικό υλικό που προορίζεται αποκλειστικά για δημοσιογραφική χρήση.
» Πέρα από το γεγονός ότι καμιά φωτογραφία δεν μπορεί από μόνη της να αποτελέσει τεκμήριο ενοχής για κανέναν [ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ? Η ΦΩΤ. ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΝΑ ΠΕΤΑ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ ?? ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ???], η Συντονιστική Επιτροπή καταδικάζει μεθόδους που παραβιάζουν βασικές αρχές του Συντάγματος, την προσωπική ελευθερία [ΑΛΗΘΕΙΑ! ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΩ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ!!!], αλλοιώνουν τον χαρακτήρα και τον ρόλο της ενημέρωσης και επιχειρούν να μετατρέψουν την λειτουργία μιας κατά παράδοση δημοκρατικής χώρας σε εργαστήριο ανώνυμων κατηγόρων [ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥΚΑΝΕ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΣΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΓΙΩΣ!!! ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ, "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΜΕΡΑ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΟΛΩΝΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΘΑ ΖΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ! ΕΣΥ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ!!].
» Τονίζουμε μαζί με συναδέλφους φωτορεπόρτερς ότι τα μέλη της ΕΦΕ υπακούουν μόνο στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας [ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ 17Ν, ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ?? ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ!!!] και δεν συνεργάζονται με οποιουσδήποτε μηχανισμούς, κρατικούς ή άλλους.
» Καταδικάζει απερίφραστα πρακτικές κοινωνικού αυτοματισμού και μεθοδεύσεις που διχάζουν την ελληνική κοινωνία στοχοποιώντας πολίτες [ΔΗΛΑΔΗ, ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ, ΠΩΣ ΔΙΧΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ??? ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΜΠΡΑΒΟ, ΚΑΛΩΣ ΕΚΑΨΕ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΣΑΝ ΝΑΤΑΝ ΛΑΜΠΑΔΕΣ, ΚΑΛΩΣ ΕΚΑΨΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ???]. Η κίνηση αυτή της ΕΛ.ΑΣ. μας δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά για την πραγματική της στόχευση και την κοινωνική χρησιμότητα της ενέργειας, όταν στο φωτογραφικό υλικό που έδωσε στην δημοσιότητα χωρίς άδεια των δημιουργών του δεν αναγνωρίζεται κανένα πρόσωπο».

H έκθεση του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της Κομισιόν για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους

Το ελληνικό πρόγραμμα θα παραμείνει επισφαλές
Ωστόσο στο χθεσινό eurogroup παρουσιάστηκε η έκθεση του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της Κομισιόν για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους. Στο κείμενο των 9 σελίδων σημειώνεται ότι χωρίς την έγκαιρη και κατά γράμμα εφαρμογή των μέτρων που έχει δεσμευθεί να υλοποιήσει η ελληνική κυβέρνηση το χρέος θα ακολουθήσει ανοδική πορεία τα επόμενα χρόνια, αγγίζοντας το 178% του ΑΕΠ το 2015 για να περιοριστεί στο 160% το 2020. Ακόμα εκτιμάται ότι αν επιβραδυνθούν οι μεταρρυθμίσεις ή δεν εισπραχθούν τα προσδοκώμενα έσοδα από τις ιδιωτικοποιήσεις τότε η επίτευξη θετικού ρυθμού ανάπτυξης μετατίθεται για το 2014 (με ανάπτυξη του ΑΕΠ κοντά στο 1,5%).

Ομως ακόμα πιο ανησυχητικό είναι ένα από τα εναλλακτικά σενάρια της έκθεσης που προβλέπει την πιθανότητα να χρειαστεί νέα χρηματοδότηση της Ελλάδας με ποσό κοντά στα 50 δισ. ευρώ το 2014, όταν δηλαδή θα έχει ολοκληρωθεί η εκταμίευση των δόσεων του πρώτου δανείου. Συγκεκριμένα σημειώνεται ότι:

-αν η Ελλάδα δεν καταφέρει να καλύψει το πρωτογενές έλλειμμα του προϋπολογισμού (στο -1% το 2012) και να καταγράψει πρωτογενές πλεόνασμα πάνω από 2,5%, τότε το χρέος αντί να μειωθεί θα αυξηθεί.

-αν τα έσοδα από τις ιδιωτικοποιήσεις δεν φτάσουν τα 46 δισ. ευρώ όπως είχε υπολογιστεί αρχικά αλλά περιοριστούν στα 10 δισ. ευρώ μέχρι το 2020, τότε το χρέος θα φτάσει την ίδια χρονιά το 148%.

-αν ο ρυθμός ανάπτυξης δεν παραμείνει σε ετήσια βάση διαρκώς πάνω από το 1%, τότε το χρέος θα φτάσει το 143%.

-αν το κόστος δανεισμού του μηχανισμού στήριξης (από τον οποίο χρηματοδοτείται κατά μεγάλο μέρος η Ελλάδα) αυξηθεί κατά 100 μονάδες βάσης (λόγω υποβάθμισης της πιστοληπτικής ικανότητας), τότε το ελληνικό χρέος θα ανέλθει στο τέλος της δεκαετίας στο 135%.

Τα μέτρα θα επιτείνουν βραχυπρόθεσμα την ύφεση
Η ανάλυση της τρόικας επισημαίνει ότι «ίσως καταστεί αναγκαία η συμμετοχή του επίσημου τομέα» στην αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους ενώ υπογραμμίζεται ότι οι εκτιμήσεις για την πορεία του χρέους θα πρέπει να αναθεωρηθούν μετά τα αποτελέσματα της διαπραγμάτευσης για τη συμμετοχή ιδιωτών πιστωτών στο κούρεμα.

Το βασικό σενάριο σύμφωνα με το οποίο το χρέος θα φτάσει το 129% το 2020 βασίζεται στην υπόθεση ότι η συμμετοχή ιδιωτών θα ανέλθει στο 95%. Ομως για κάθε πέντε ποσοστιαίες μονάδες απόκλισης από αυτό το ποσοστό το χρέος θα αυξάνεται κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες μέχρι το 2020. Για παράδειγμα αν η συμμετοχή στην αναδιάρθρωση ανέλθει στο 90% το χρέος (σύμφωνα με το «αισιόδοξο» βασικό σενάριο) θα φτάσει το 131%.

Οι συντάκτες της έκθεσης σημειώνουν ότι «αν δεν ενταθεί η εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων τότε η ανεργία θα σημειώσει μεγαλύτερη αύξηση και ύφεση θα βαθύνει επιμηκύνοντας τη διαδικασία εσωτερικής υποτίμησης.

Τα αρνητικά σενάρια της αναθεωρημένης έκθεσης της τρόικας βασίζονται σε τρεις θεμελιώδεις διαπιστώσεις. Η πρώτη αφορά την βαθύτερη του αναμενόμενου ύφεση για το 2011 ενώ η δεύτερη σχετίζεται με αρνητικές προοπτικές για το σύνολο της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας οικονομίας. Όμως ο τρίτος παράγοντας είναι η ίδια εφαρμογή των συμφωνηθέντων μεταρρυθμίσεων η οποία μακροπρόθεσμα θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη όμως «αρχικά θα βαθύνει την οικονομική επιβράδυνση».

Η έκθεση αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «δεδομένων των κινδύνων, το ελληνικό πρόγραμμα πιθανόν θα εξακολουθήσει να είναι ευεπίφορο σε κάποιο ατύχημα ενώ θα παραμείνουν τα ερωτηματικά σχετικά με τη βιωσιμότητά του»
ΤΟ ΒΗΜΑ

ΤΥΝΗΣΙΑ : ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ!

 
Η «αραβική άνοιξη» στην Τυνησία έφερε νέο «χειμώνα»
Η κυβέρνηση ισλαμιστών έφερε φόβο, όχι ελευθερία 
εκτιμά ο Ρόμπερτ Φισκ
«Δηλητηριασμένη άνοιξη»: η επανάσταση έφερε περισσότερο φόβο παρά ελευθερία στην Τυνησία. Με αυτόν τον τίτλο περιγράφει ο γνωστός δημοσιογράφος Ρόμπερτ Φισκ την άνοδο των ισλαμιστών μετά την ανατροπή του δικτάτορα Μπεν Αλι.

Σε ανταπόκριση για τον βρετανικό The Independent, ο Φισκ γράφει ότι η εκλεγμένη κυβέρνηση του ισλαμικού κόμματος Ενάχντα, που συγκέντρωσε το 40% των ψήφων στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2011, χρησιμοποίησε το άρθρο 121 του ποινικού κώδικα για να συλλάβει τρεις δημοσιογράφους.


Ο νόμος ψηφίστηκε επί Μπεν Αλι. Ο
Μονγκί Χαντράουϊ, βετεράνος της ένωσης Τυνήσιων δημοσιογράφων του λέει ότι στόχος του 121 ήταν να φυλακίζονται όλοι οι εχθροί του καθεστώτος.

«Τί συνέβη λοιπόν με το διάταγμα 115 περί ελευθερίας του Τύπου, που ψηφίστηκε πέρυσι από την μεταβατική κυβέρνηση; Δύο ημέρες πριν από τις συλλήψεις, το Ενάχντα ισχυρίστηκε ότι το 115 δεν ισχύει πια.


Ολα αυτά μπορεί να είναι πολυτέλεια σε μια χώρα 10 εκατ. κατοίκων, όπου από τα 3,5 εκατ. της εργατικής δύναμης ένας τρομακτικός αριθμός 800.000 είναι άνεργοι. Η Κεντρική Τράπεζα ανακοίνωσε μηδενικό ρυθμό ανάπτυξης για το 2011. Τουλάχιστον 80 διεθνείς επιχειρήσεις έχουν ήδη εγκαταλείψει την Τυνησία, η κυβέρνηση της οποίας δεν μπορεί να μείνει στην εξουσία για περισσότερο από 18 μήνες, όσο χρειάζεται για να συνταχθεί ένα νέο Σύνταγμα.

Στην πόλη Σετζνάνε, στα βορειοδυτικά της Τύνιδας, δημιουργήθηκε για λίγο ένα «ισλαμικό εμιράτο» στα τέλη του περασμένου χρόνου, όταν περίπου 200 Σαλαφιστές ανέλαβαν τον έλεγχο, μετέτρεψαν τα κυβερνητικά κτίρια σε φυλακές για τους «αμαρτωλούς» - στις περισσότερες περιπτώσεις επειδή έπιναν αλκοόλ - και ξυλοκοπούσαν τους κρατουμένους.

Οι γυναίκες άρχισαν να φορούν το νικάμπ, οι άνδρες να αφήνουν γένια και να φορούν τα ρούχα που συνηθίζονται στο Αφγανιστάν. Η κυβέρνηση έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Μήπως το Κόμμα Ενάχντα στηρίζει τους Σαλαφιστές;


Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η επικείμενη άφιξη στην Τυνησία του Αιγύπτιου ιεροκήρυκα Γουατζντί Γκανίμ εξόργισε τόσο πολύ τους Τυνήσιους που πιστεύουν στον κοσμικό χαρακτήρα του κράτους. Ο Γκανίμ στηρίζει τους Σαλαφιστές, και καλεί σε επιστροφή προς ένα «πιο γνήσιο» ισλάμ. Σύμφωνα με οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, «θέλει να δημιουργήσει μίσος ανάμεσα στους Τυνησίους».

Ολα αυτά θυμίζουν την Αλγερία προτού ματαιώσει ο στρατός τον δεύτερο γύρο των εκλογών που θα έφερνε στην εξουσία το Ισλαμικό Μέτωπο Σωτηρίας, το 1992. Ας μη μιλήσουμε καλύτερα για την σφαγή και την αιματοχυσία που ακολούθησε», γράφει ο Φισκ.


«Γιατί λοιπόν φέρνουμε εδώ αυτούς τους Σαλαφιστές, αυτούς τους φανατικούς ισλαμιστές, αυτούς τους ιεροκήρυκες με τις σεξουαλικές εμμονές, που μιλάνε για ακρωτηριασμούς των γυναικών, που βγάζουν φετβάδες... που δεν έχουν καμμία σχέση με τον πολιτισμό μας, τις δικές μας ιδέες περί θρησκείας, τις αξίες που αναπτύξαμε μέσα σε χιλιάδες χρόνια; Συγγνώμη, αλλά οι γενειάδες τους, τα νικάμπ, ο μεσαίωνάς τους δεν είναι δικά μας. Ακόμη και αν γεννήθηκαν στην Τυνησία, δεν είναι Τυνήσιοι», λέει στον Φισκ ο τυνήσιος συγγραφέας
Αμπντελχαμίντ Γκμάτι.  

ΙΣΠΑΝΙΑ: ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ! ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΠΑΡΕΑ!

Σε ισλαμικό κλοιό η Ισπανία

CBN News Sr. Reporter / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ, Ισπανία – Οι ταυρομαχίες είναι πλέον παράνομες στην ισπανική επαρχία της Καταλονίας. Ορισμένες αρένες έχουν μετατραπεί σε χώρους επιχειρήσεων.
Αλλά οι μουσουλμάνοι θέλουν να μετατρέψουν την πιο φημισμένη Αρένα, το Κολοσσαίο, σε ένα τεράστιο τζαμί.
Στην πραγματικότητα, κάποιες πόλεις στην Ισπανία, τώρα μοιάζουν περισσότερο με τη Μέση Ανατολή. Οι μουσουλμάνοι, που κάποτε κυριαρχούσαν στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας, επιστρέφουν σε μεγάλους αριθμούς.
Στην πόλη του Salt, οι γονείς έρχονται να πάρουν τα παιδιά τους από το σχολείο. Οι μουσουλμάνοι αποτελούν ήδη το 40 τοις εκατό των κατοίκων της πόλης και σύντομα θα είναι η πλειοψηφία.
Αλλά η κυβέρνηση της πόλης έχει σταματήσει για ένα χρόνο το έργο οικοδόμησης ενός μεγάλου τζαμιού που χρηματοδοτείται από τους ριζοσπαστικούς Ουαχαμπίτες στη Σαουδική Αραβία.
Κάποιος ‘καταράστηκε’ το έδαφος στο εργοτάξιο με ένα κεφάλι χοίρου που ήταν ακόμα εκεί, όταν έφτασε το CBN News. Ο Ισλαμικός νόμος απαγορεύει την ανέγερση τεμένους στο έδαφος που έχει ‘μολυνθεί’ με χοίρους.
Αλλά ο αριθμός των μουσουλμάνων στην Salt αυξάνεται τόσο γρήγορα, ώστε είναι πλέον μόνο θέμα χρόνου πριν οι μουσουλμάνοι γίνουν τα αφεντικά στην πόλη.
«Όταν το πρώτο μουσουλμανικό πολιτικό κόμμα παρουσιαστεί, όλοι οι μουσουλμάνοι θα το ψηφίσουν και θα καταλήξουμε όλες να φοράμε τη μαντίλα. Έχουμε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα», λέει η δημοτική σύμβουλος της πόλης Maria Osuna στο CBN News.

Μετανάστευση ή εισβολή;

Τον 7ο αιώνα, οι μουσουλμανικές στρατιές κατέκτησαν το μεγαλύτερο μέρος της Ισπανίας, ονομάζοντάς την Al-Andalus’. Δεν είχαν εντελώς αποβληθεί για 700 χρόνια, το έτος που ο Κολόμβος ανακάλυψε το νέο κόσμο.
Τώρα οι Μουσουλμάνοι επιστρέφουν, και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι δεν επιστρέφουν για να γίνουν Ισπανοί. Μια έρευνα του Pew διαπίστωσε ότι 7 στους 10 μουσουλμάνους στην Ισπανία θεωρούν τους εαυτούς τους μουσουλμάνους και όχι οι Ισπανούς.
Η "Plataforma x Catalunya," ή ‘Πλατφόρμα για την Καταλονία’, ήταν το πρώτο πολιτικό κόμμα που πήρε το μουσουλμανικό παλιρροιακό κύμα στα σοβαρά. Όμως, στην ‘πολιτικά ορθή’ Ισπανία, η οποία γιόρτασε την 1300η, επέτειο της μουσουλμανικής εισβολής ως ένα καλό πράγμα, η ‘Πλατφόρμα για την Καταλωνία’ καταγγέλθηκε ως «ρατσιστική» και «ξενοφοβική».
Ο ηγέτης της ‘Πλατφόρμα’ Joseph Anglada δήλωσε ότι το κόμμα του δεν είναι εναντίον των μεταναστών [!!!!!]. Είναι εναντίον της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης και εκείνων των μεταναστών που δεν θέλουν να είναι ένα μέρος της Ισπανίας.
"Οι μουσουλμάνοι μετανάστες δεν έρχονται εδώ για να προσαρμοστούν", δήλωσε ο Anglada. "Έρχονται εδώ για να κατακτήσουν."
"Πρώτα έρχεται ο σύζυγος ως κεφαλή της οικογένειας," εξήγησε. «Μετά έρχεται η σύζυγος και τα παιδιά, και αργότερα οι γονείς του, τα πεθερικά, και οι παππούδες, και έτσι το όλο πράγμα καταλήγει σε εισβολή."

«Μυστηριώδεις» δηλητηριάσεις σκυλιών

Στην πόλη της Lleida, κάποιος δηλητηριάζει τα σκυλιά. Η αστυνομία δεν ξέρει ποιος το κάνει, αλλά η υποψία είναι ότι οι μουσουλμάνοι είναι οι ένοχοι.
Πριν από τις δηλητηριάσεις, οι μουσουλμάνοι προσπαθούσαν να πείσουν την κυβέρνηση της πόλης να απαγορεύσει τα σκυλιά από τα δημόσια μέσα μεταφοράς και τους δημόσιους χώρους, διότι θεωρούν τα σκυλιά ‘ακάθαρτα’.
"Αυτό που συνέβη ήταν, ξαφνικά, μια μέρα, 12 έως 14 ζώα να βρεθούν νεκρά. Είχαν φάει κάτι ή τους είχαν δώσει κάτι. Δεν γνωρίζουμε," λέει ο Josep Ortiz από την Llleida στο CBN News.
Η Lleida, η οποία είναι περίπου κατά το ένα τέταρτο μουσουλμανική, ήταν η πρώτη ισπανική πόλη που απαγόρευσε την μπούρκα. Στη συνέχεια, ο δήμαρχος έκλεισε το τζαμί της πόλης, επειδή ξεχείλιζε από τους προσκυνητές της Παρασκευής.
Το CBN News πήγε να δει που προσεύχονται τώρα οι Μουσουλμάνοι άνδρες, και υπήρχε ένα μεγάλο ανοιχτό φουσκωτό περίπτερο. Βιντεοσκοπώντας με κρυφή κάμερα, είδαμε πάνω από 500 άνδρες να ακούνε ένα κήρυγμα στα αραβικά.
"Δεν ξέρουμε τι λένε οι Μουσουλμάνοι ηγέτες στους ανθρώπους τους," λέει ο Moises Font της ‘Πλατφόρμα’. "Ενθαρρύνουν τους μουσουλμάνους να αφομοιωθούν ή να μείνουν ξεχωριστά;"

Οι Ισπανοί υπό Εξαφάνιση

Υπάρχουν αναφορές, για πάνω από 100 τζαμιά Ουαχαμπιτών στην Ισπανία. Και δύο ριζοσπαστικά μουσουλμανικά τηλεοπτικά κανάλια από τη Μέση Ανατολή εκπέμπουν τώρα στην Ισπανία.
Και όπως η μουσουλμανική μετανάστευση βρίσκεται σε άνοδο, οι Ισπανοί σιγά σιγά εξαφανίζονται. Η γεννητικότητά τους είναι κάτω από τον αριθμό αντικατάστασης.
Επίσης, μεγάλος αριθμός Ισπανών που τελειώνουν το σχολείο φεύγουν από τη χώρα να ξεφύγει από το 50 τοις εκατό ποσοστό ανεργίας που υπάρχει για τους νέους.
Εν τω μεταξύ, το ποσοστό των γεννήσεων των μουσουλμάνων είναι τουλάχιστον δύο φορές μεγαλύτερο από των ντόπιων γεννήσεων, και ο αριθμός των μουσουλμάνων έχει δεκαπλασιαστεί τα τελευταία 20 χρόνια.
Μια μυστική έκθεση των ισπανικών μυστικών υπηρεσιών που διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης διαπίστωσε ότι ριζοσπαστικές ομάδες από τη Μέση Ανατολή ρίχνουν μεγάλα χρηματικά ποσά στην Ισπανία για τον έλεγχο της χώρας από τους Μουσουλμάνους.
"Η μεγαλύτερη απειλή για την Ισπανία, την Καταλονία, και την Ευρώπη είναι μουσουλμανική μετανάστευση," είπε ο Anglada στο CBN News.
"Ξέρουμε ότι έρχονται εδώ για να κατακτήσουν ό, τι, σύμφωνα με τους Μουσουλμάνους, ήταν δικό τους κάποτε», είπε. "Έχουμε μια ηθική υποχρέωση, έτσι ώστε στο μέλλον να πούμε ότι τουλάχιστον υπήρχε κάποιος, ένα κόμμα, που δεν ήταν πρόθυμο να παραδώσει τη Δύση στον εξισλαμισμό».
------------------------------------

ΣΧΟΛΙΟΝ: ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΠΗ Η 10ΕΤΗΣ ΚΑΘΕΙΡΞΙΣ ΤΟΥ 77χρονου!

 Ο ΕΛΛΗΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ! 
ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ!!!

ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΝΕΥΣΟΥΝ Ο ΦΟΝΟΣ ΘΑΧΕ "ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΨΙΛΑ"-- "ΓΕΡΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ"--ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!! 
ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΦΟΝΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ, ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ?? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΙΠΟΤΕ !! [ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΟΙ ΦΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ, ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΙΝΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗ !!!] 
ΟΜΩΣ Η ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ!!! ΑΣ ΕΡΩΤΗΣΩΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙ:
--ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΕΡΩΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΑΜΥΝΘΗ ???
--ΤΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ ΓΕΡΟΣ ???
--ΔΕΝ ΣΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΠΟΥ Η ΛΗΣΤΕΙΑ, Ο ΦΟΝΟΣ, Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ?? 
--ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΟΜΙΑΣ ???
--ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΔΗΓΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ-ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΖΩΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ???
--ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΤΙ ???? ΖΩΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ??? ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ. ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΕΝΙΚΩΣ ??? ΕΡΜΑΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ ???
--ΣΚΕΦΘΗΚΕΣ ΠΟΣΟ ΕΣΥ, Η ΑΠΟΦΑΣΙ, ΑΠΕΘΑΡΡΥΝΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ "ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ" ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΑΔΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ???
--ΚΑΙ ΔΙΑΤΙ Η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν η μεγαλύτερη δυνατή που επιβάλλεται στο συγκεκριμένο αδίκημα της θανατηφόρου σωματικής βλάβης. ΔΙΑΤΙ ???
ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΙ Ο 77χρονος ΠΟΥ ΑΜΥΝΘΗΚΕ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΟΝΕΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΙΝΗ (ΑΝ, ΛΕΜΕ ΑΝ, ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ) ???
-----
ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΕΜΟΥΜΕ ΟΛΑ! ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΣΦΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ! ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΣΦΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ! ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ", ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ!!! 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ: ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: ΑΝ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΙ, ΔΩΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ-ΡΟΛΟΪ-ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΗΤΕ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ (ΑΥΤΟ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ). ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΛΗΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΘΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ, ΑΝ ΣΑΣ ΒΡΟΥΝ ΟΡΘΙΟΥΣ, ΚΑΘΗΣΤΕ ΗΣΥΧΑ-ΗΣΥΧΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΣΟΥΝ! ΑΝ ΣΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, ΑΙ! ΔΕΝ "ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ"! ΑΝ ΣΑΣ ΦΟΝΕΥΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΙ, ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ!! ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΥΠΕΙΘΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΩΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΙ ΤΟ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΤΕ" ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! ΑΥΤΟ ΘΑ "ΚΑΛΜΑΡΕΙ" ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥΣ! ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΩΣΤΑ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΚΑΙ ΧΟΡΕΨΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΑΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΣΑΤΕ 12 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΦΥΛΑΚΗ!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΤΕ ΟΠΛΑ! ΚΑΙ ΣΚΕΦΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΧΑΙΡΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΕΚΛΟΠΟΔΑΡΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΝΥΧΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΑ!  ΟΠΛΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ "ΛΗΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ"!!
------------------------------------

Φυλάκισαν 77χρονο γιατί αντιστάθηκε στους ληστές!

katadikh

Σε δεκαετή κάθειρξη για θανατηφόρο σωματική βλάβη και ένα χρόνο φυλάκιση για οπλοχρησία (10 χρόνια και 6 μήνες σε συγχώνευση) καταδικάστηκε προ ημερών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου 77χρονος από το Διακοφτό Αχαΐας.

Η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν η μεγαλύτερη δυνατή που επιβάλλεται στο συγκεκριμένο αδίκημα της θανατηφόρου σωματικής βλάβης.

Το συμβάν έγινε στις 24.11.2008, στο Δ.Δ. Ελαιώνα του δήμου Διακοφτού Αχαΐας εντός της οικίας του 77χρονου.

Οι δυο ληστές εισέβαλαν στις 24 Νοεμβρίου του 2008 στο σπίτι του ηλικιωμένου από ανασφάλιστη πόρτα και σύμφωνα με τη δικογραφία, του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό ύψους 1.050 ευρώ.

Ο 77χρονος προσπάθησε να αντιδράσει με μαχαίρι και κατάφερε με αυτό τραύμα στον μηρό του ενός από τους δύο ληστές.

ΠΗΓΗ

---------------------------

ΣΚΟΠΙΜΩΣ "Υπάρχει κάτι λάθος και διεστραμμένο στην έννομη τάξη μας!"

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012


ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ... Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ TONY MARTIN

Το βράδυ της Κυριακής δεκάδες κάτοικοι από την περιοχή του Τραγανού βρέθηκαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας, προκειμένου να συμπαρασταθούν στον 35χρονο, που το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής τραυμάτισε σοβαρά έναν 36χρονο αθίγγανο στο Σταφιδόκαμπο. 

Η κινητοποίηση των κατοίκων του Τραγανού ήταν πρωτοφανής και ίσως η μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας, καθώς, σύμφωνα με το συγκεντρωμένο πλήθος, εκπροσωπήθηκαν όλες οι οικογένειες του Τραγανού με την παρουσία τουλάχιστον ενός ή δύο μελών τους.
 
Ο 35χρονος οδηγήθηκε ενώπιων του Εισαγγελέα Αμαλιάδας και μετά την απολογία του στον Ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καταβολή χρηματικής εγγύησης, τακτική παρουσία το αστυνομικό τμήμα της περιοχής και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα....


Ο δράστης – ιδιοκτήτης θερμοκηπίου είχε βρεθεί αντιμέτωπος με τον 36χρονο και δύο ομόφυλούς του, ενώ φέρονται να επιχειρούσαν να κλέψουν διάφορά αντικείμενα από τους χώρους του.
Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας από νωρίς έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη καθώς το πλήθος ήταν μεγάλο και ανάγκασε τις Αρχές να κλείσουν το δρόμο τουλάχιστον για τρεις ώρες.
Οι κάτοικοι του Τραγανού - οι οποίοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και συνθήματα συμπαράστασης τη στιγμή που οι αστυνομικές δυνάμεις οδηγούσαν ενώπιον του Ανακριτή και του Εισαγγελέα τον 35χρονο συγχωριανό τους, - διαμαρτύρονται έντονα για την κατάσταση που βιώνουν καθώς συχνά βρίσκονται να είναι τα θύματα κλοπών και ζήτησαν προστασία από την Αστυνομία, ενώ παράλληλα υποστήριζαν τον 35χρονος λέγοντας πως δεν είχε σκοπό να χτυπήσει τον αθίγγανο.

Τον Απρίλιο του 2011 ένας 77χρονος χωρικός από τον Ελαιώνα Διακοφτού Αχαΐας καταδικάστηκε σε δεκαετή κάθειρξη γιατί σκότωσε τον έναν από τους κλέφτες που μπήκαν στο σπίτι του. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 77χρονο.
Ο 77χρονος καταδικάστηκε σε δεκαετή κάθειρξη για θανατηφόρο σωματική βλάβη και ένα χρόνο φυλάκιση για οπλοχρησία (10 χρόνια & 6 μήνες σε συγχώνευση).
Η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν η μεγαλύτερη δυνατή που επιβάλλεται στο συγκεκριμένο αδίκημα της θανατηφόρου σωματικής βλάβης.
Μετά τη δίκη που κράτησε περίπου 13 ώρες ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη φυλακή αφού προηγουμένως άσκησε έφεση.

Στην Μ. Βρετανία μία παρόμοια περίπτωση σχετικά με τα όρια της αυτοάμυνας, που γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα και έφερε μεγάλες συζητήσεις και την ανάλογη πόλωση («δολοφόνος» ή «ήρωας»;), ήταν αυτή του Tony Martin, ενός αγρότη από το Norfolk της Αγγλίας, ο οποίος το 1999 πυροβόλησε και σκότωσε έναν διαρρήκτη και τραυμάτισε έναν άλλον που και οι δύο είχαν μπει στο σπίτι του να τον κλέψουν, ενώ άλλος ένας περίμενε απέξω με το αυτοκίνητο. Το δικαστήριο τον καταδίκασε για ανθρωποκτονία, θεωρώντας ότι ξεπέρασε τα όρια της νόμιμης άμυνας. 

Τη νύχτα της 20ής Αυγούστου 1999, ο 55χρονος τότε Μάρτιν, που ζούσε μόνος του στην αγροικία του στο Emneth Hungate του Norfolk, που είχε κληρονομήσει από το θείο του αντιλήφθηκε να έχουν εισβάλει στο σπίτι του κλέφτες..
Πριν από αυτό το περιστατικό τον είχαν διαρρήξει συνολικά δέκα φορές, είχαν αφαιρέσει από το σπίτι έπιπλα αξίας 6.000 λιρών και ο Martin πολλές φορές είχε διαμαρτυρηθεί για την αδράνεια της αστυνομίας.
Εκείνο το βράδυ, δύο διαρρήκτες – ο 29χρονος Brendon Fearon και ο 16χρονος Fred Barras 16 – που ήταν τσιγγάνοι, μπήκαν στο σπίτι του Martin, ο οποίος μόλις τους αντιλήφθηκε πυροβόλησε μέσα στο σκοτάδι, με μια καραμπίνα Winchester που είχε για τα πουλιά. Ο Fearon, χτυπήθηκε στο πόδι, και ο Barras στην πλάτη. Ο Barras βγήκε τελικά μέσα από το παράθυρο, αλλά πέθανε επί τόπου.

Την εποχή που έλαβε χώρα το συμβάν υπήρχε έξαρση της εγκληματικότητας στην περιοχή που ήταν αγροτόσπιτα. Σύμφωνα με μία έρευνα σε 120 γεωργούς, βρέθηκε ότι το ένα τρίτο είχαν υποστεί λεκτική κακοποίηση και ένας στους 10 σωματική κακοποίηση, ενώ σχεδόν οι μισοί (45%) είχαν υποστεί βανδαλισμούς και το 20% είχαν υποστεί επιθέσεις εμπρησμού. Η έρευνα, που πραγματοποιήθηκε για το BBC, έδειξε επίσης ότι το 55% είχε υποστεί διάρρηξη, με τα γεωργικά μηχανήματα να είναι ο πιο δημοφιλής στόχος, καθώς επίσης και τα ζώα και τα φυτά τους.
Στις 10 Ιανουαρίου 2000, ο Fearon και ο 33χρονος Darren Bark (που περίμενε με το αυτοκίνητο), καταδικάστηκαν ο μεν Fearon σε τρία χρόνια φυλακή, ο δε Bark σε 30 μήνες φυλακή. Ο Fearon, βγήκε από την φυλακή στις 10 Αυγούστου 2001. Ο Fred Barras, που σκοτώθηκε είχε ποινικό μητρώο γεμάτο καταδίκες, έχοντας συλληφθεί 29 φορές και έχοντας καταδικαστεί για επίθεση σε αστυνομικό, κλοπή, μέθη και διατάραξη. Τη νύχτα που σκοτώθηκε, είχε βγει από την φυλακή με εγγύηση.

Στις 23 Αυγούστου 1999, ο Martin καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία κατά του Barras και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του Fearon (φώτο).
Το αγγλικό δίκαιο επιτρέπει σε ένα πρόσωπο να σκοτώσει ένα άλλο σε αυτοάμυνα, μόνο εάν το άτομο που υπερασπίζονται τον εαυτό του δεν χρησιμοποιεί παραπάνω από «εύλογη βία» [ΑΥΤΗ Η ΕΝΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ!!!]. Το δικαστήριο είναι υπεύθυνο να διαπιστώσει αν υπάρχει υπέρβαση της εύλογης βίας. Το μικτό ορκωτό δικαστήριο έκρινε τον Martin ένοχο ανθρωποκτονίας από πρόθεση με πλειοψηφία 10 προς 2 και του επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης.
Ο δικηγόρος του Μάρτιν, δήλωσε: «Είναι φοβερό το γεγονός ότι η οικογένεια κάποιου με βεβαρημένο ποινικό μητρώο για διαρρήξεις και επιθέσεις θα πρέπει να επιχειρήσει να διεκδικήσει οποιαδήποτε αποζημίωση για τον τραυματισμό, ενώ πυροβολήθηκε την ώρα που ήθελε είχε εισβάλει για να κλέψει στην κατοικία ενός αθώου ... Υπάρχει κάτι λάθος και διεστραμμένο στην έννομη τάξη μας».
Ο Μάρτιν άσκησε έφεση αλλά και το Εφετείο δεν δέχτηκε ότι είχε πυροβολήσει όντας σε θέση άμυνας. Η υπεράσπιση υπέβαλε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Martin έπασχε από παρανοϊκές διαταραχές της προσωπικότητας που απευθύνονταν ειδικά σε οποιονδήποτε απρόσκλητο έμπαινε στο σπίτι του [ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ! Ο ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ! ΑΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣΑΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΝΟΪΚΟΣ! ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟΔΕΧΕΣΑΙ! ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΗ!] . Αυτή η άποψη έγινε δεκτή από το Εφετείο και, για λόγους μειωμένης ευθύνης, η ποινή του μειώθηκε σε πέντε έτη, συν τρία χρόνια για τον τραυματισμό του Fearon.
Στις 28 Ιουλίου 2003, ο Martin βγήκε από την φυλακή αφού εξέτισε τρία χρόνια από την πενταετή ποινή του, για λόγους καλής διαγωγής.
Το BBC ανέφερε το 2003 ότι οι υποστηρικτές του Fearon, επικήρυξαν το κεφάλι του Martin για πολλές δεκάδες χιλιάδες λίρες. Το 2003 η εφημερίδα The Guardian ανέφερε ότι ένας ξάδελφος του Barras είχε πει ότι προσφέρει 60.000 λίρες για το κεφάλι του Martin.
Το 2004 κυκλοφόρησε το βιβλίο ‘A Right to Kill?’ που περιγράφει την ιστορία του.
--------------------

Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΩΤΑΤΑ!

Τα καραβάνια δεν σταμάτησαν ποτέ

Η ροή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, αν και αρκετοί μένουν στην Πόλη λόγω κρίσης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΑ ΝΕΑ -- ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012
Ο χωματόδρομος με τις λεύκες, ένα χιλιόμετρο μακριά από την κεντρική γέφυρα της Αδριανούπολης, δεν είναι πια αφύλακτος. Εδώ και μήνες ένας - και μόνο - αστυνομικός ρεμβάζει στην ομίχλη. Οι χωρικοί της γειτονικής Μπόσνα μιλούν ακόμα για φορτηγάκια που διασχίζουν τα εδάφη τους, γεμάτα, όπως λένε, με «άντρες μαύρους σαν το κάρβουνο». Παρά τις εξαγγελίες για πιο εντατική εκατέρωθεν αστυνόμευση, τα χερσαία ελληνοτουρκικά σύνορα παραμένουν ο πιο δημοφιλής δρόμος για όποιον θέλει να βρεθεί παράνομα από την Ανατολή στη Δύση με τα πόδια.
«Τους βλέπω να περνούν από εδώ. Μούσκεμα, βουτηγμένοι στις λάσπες. Ταλαίπωροι. Κάθε μέρα, έστω και ένας», λέει ο Ευάγγελος Κανίδης, ιδιοκτήτης βενζινάδικου στη Νέα Βύσσα Εβρου. Μπροστά από τις αντλίες του σταθμεύει κάθε μέρα η περίπολος της Frontex, της ευρωπαϊκής υπηρεσίας φύλαξης των συνόρων. Εκεί συγκεντρώνουν κάθε χάραμα τους παράνομα εισερχόμενους μετανάστες και τους οδηγούν στο κέντρο κράτησης στο Φυλάκιο. Τα καραβάνια των μεταναστών δεν έχουν διακόψει τα δρομολόγια. Σύμφωνα με τη Frontex, το δεύτερο τρίμηνο του 2011 πιάστηκαν 12.021 μετανάστες που διέσχιζαν παράνομα τα ελληνικά σύνορα. Ροή αυξημένη κατά 66% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του ίδιου έτους.
Η Αδριανούπολη παραμένει το πέρασμά τους. Το ταξίδι όμως ξεκινά από την Κωνσταντινούπολη. Πύλη εισόδου των μεταναστών από χώρες της Βόρειας Αφρικής είναι το αεροδρόμιο Ατατούρκ. Η Τουρκία έχει καταργήσει τη βίζα με αυτά τα κράτη για να διευκολύνει τις εμπορικές συναλλαγές. Ενδεικτικό είναι ότι τους επτά πρώτους μήνες του 2011, σύμφωνα με τα στατιστικά του τουρκικού Στρατού, οι συλλήψεις Αιγυπτίων στα σύνορα έχουν αυξηθεί κατά 100% και Τυνήσιων κατά 50%.
Πέρσι, μετά το αεροπορικό ταξίδι, η παραμονή των μεταναστών στην Τουρκία δεν κρατούσε πάνω από δύο μερόνυχτα. Με την τελευταία διανυκτέρευση συνήθως σε κάποιο κεντρικό ξενοδοχείο της Αδριανούπολης, προς δέκα ευρώ τη βραδιά. Η συμφωνία με τους διακινητές όμως έχει κλειστεί προτού μπουν οι μετανάστες στο αεροπλάνο. Στη γειτονιά Κουμκαπί της Κωνσταντινούπολης μπορεί κάποιος να βρει σε Ιντερνετ καφέ πλαστά διαβατήρια ή ταξιδιωτικά έγγραφα του ΟΗΕ για πρόσφυγες. Πριν από το 2003 οι διακινητές χρέωναν 100 δολάρια το κεφάλι για να οδηγήσουν κάποιον στα χερσαία ελληνοτουρκικά σύνορα. Σήμερα η ταρίφα έχει ανέβει στα 1.000, ενώ ένα πλαστό ευρωπαϊκό διαβατήριο κοστίζει έως και 10.000 ευρώ. Με αυτές τις τιμές, όλο και περισσότεροι μετανάστες δεν ρισκάρουν το άμεσο πέρασμα. Και η στάση τους στην Κωνσταντινούπολη παρατείνεται.

Στα σοκάκια. Το βλέπεις στο Κουμκαπί και το Ταρλάμπασι, γειτονιές της Κωνσταντινούπολης που συγκεντρώνουν τους ταξιδιώτες της απόγνωσης. Στα σοκάκια τους έχουν ανοίξει νέα μαγαζιά που προσφέρουν τηλεκάρτες για όσους θέλουν να επικοινωνήσουν με το Αφγανιστάν ή το Μαρόκο. Αρκετοί μετανάστες ζουν πλέον εκεί, όπου τα νοίκια είναι φτηνά και οι ευκαιρίες απασχόλησης άφθονες. Πληρώνονται με 65 ευρώ την εβδομάδα δουλεύοντας σε μαγαζιά με δερμάτινα και υφάσματα ή στις οικοδομές. Το εισόδημα μικρό, αλλά προτιμούν αυτή τη λύση. Συμπατριώτες τους λένε ότι στην Ελλάδα θα αντιμετωπίσουν μεγαλύτερες δυσκολίες. Προσπαθούν να συγκεντρώσουν όσο περισσότερα μπορούν. Πιστεύουν ότι αν έχουν αρκετά χρήματα το πέρασμα από την Ελλάδα προς τη Δυτική Ευρώπη θα είναι πιο γρήγορο. Αλλωστε οι περισσότεροι μόλις φτάσουν στην Τουρκία δεν έχουν ξοδέψει όλες τους τις οικονομίες.
Ακόμα κι αν μαζέψουν αρκετά, κανείς δεν τους εγγυάται ότι θα βρουν δίοδο στη Δύση. Πρόσφατα, σε μία από τις πολυκατοικίες-υπνωτήρια γύρω από την Ομόνοια μια παρέα νεαρών Αφγανών ρωτούσε γιατί δεν τους επιτρέπουν οι Αρχές να περάσουν ανενόχλητοι στην Ιταλία. Δεν γνώριζαν για τη συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ που προβλέπει την προώθηση των παράνομα εισερχόμενων μεταναστών στην πρώτη χώρα εισόδου τους στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Και ζητούσαν να τους μεταφράσουμε τα χαρτιά με τις 90 μέρες διορίας που τους είχαν δοθεί μετά τη σύλληψή τους από την Αστυνομία. Ηταν το διάστημα μέσα στο οποίο έπρεπε να εγκαταλείψουν - με κάποιον τρόπο - την Ελλάδα.

Τι αλλάζει στο επιχειρείν με τις μειώσεις μισθών +ΣΧΟΛΙΟΝ

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟΝ:
ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΨΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ, ΕΝΤΑΞΕΙ! ΒΕΒΑΙΩΣ, Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΖΗΤΗΣΙΣ ΘΣ ΜΕΙΟΥΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ! ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ! ΟΜΩΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΙΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥΤΟ ?? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ-ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ, ΟΜΩΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΛΗΘΗ ΣΕ ΚΙΝΕΖΟ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟ! 
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΙ ΚΑΝΩΜΕ ??? 
ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΘΛΙΒΕΡΟΥ ΕΓΧΩΡΙΟΥ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΩΣ "ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ" !!! ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ !!!
------------------------------------
Πηγή:www.capital.gr

Τι αλλάζει στο επιχειρείν με τις μειώσεις μισθών

Του Παναγιώτη Μπουσμπουρέλη

Μιλώντας με επιχειρηματίες καταλαβαίνει κανείς πόσο έχει πέσει το εργασιακό κόστος,όταν οι προσλήψεις σε νέο κόσμο ξεκινούν από τα τα 550 ευρώ τον μήνα. Οι μειώσεις που έχουν γίνει επιδρούν πολλαπλασιαστικά πια στην μείωση των απολαβών αλλάζοντας σημαντικά μια από τις παραμέτρους του κόστους των επιχειρήσεων. Ταυτόχρονα η νοοτροπία των εργαζομένων έχει αλλάξει ριζικά και η παραγωγικότητα καλλιεργείται διαμέσου του φόβου της απόλυσης.

Αυτή είναι μια από τις νέες παραμέτρους που το γερμανικό σχέδιο πετυχαίνει σιγά σιγά να καθιερώσει στη νέα εποχή της ελληνικής οικονομίας. Και οι αποφάσεις του Eurogroup προς τα εκεί κατατείνουν. Δηλαδή να συζητάμε σταδιακά ότι η Ελλάδα θα αποκτήσει συγκριτικό πλεονέκτημα στο κόστος εργασίας. Η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων από την γενική τους εφαρμογή αλλάζει πολλά και αυτό αρχίζει να φαίνεται στην καθημερινότητα.

Τα περιθώρια κέρδους μπορεί να διαφοροποιηθούν αισθητά τόσο για τις ελληνικές μονάδες όσο και για ξένες που θα θέλουν να έρθουν να επενδύσουν. Η αλλαγή αυτή συντελείται σταδιακά και υπό τον φόβο της ανεργίας περνά πιο εύκολα. Ρεαλισμός ή κοινωνία του φόβου; Μια ακόμα οριακή πλευρά του μνημονίου, που από την μια κρύβει την επιχειρηματική αποτελεσματικότητα και από την άλλη την  κοινωνική αντίδραση.

Είναι μια από τις πολλές πτυχές του μνημονίου. Όλα θα κριθούν στην ικανότητα εφαρμογής του. Η Nomura πάντως ζητά συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας -ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές. Θα σηκώσει το ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος για να φτάσει αυτά τα ελάχιστα νούμερα,ώστε να μπορεί να βγει το αποτέλεσμα; Ιδού η Ρόδος, ιδού και το θρίλερ.

panagiotis.bousbourelis@capital.gr
---------------------------------------------------