Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

2 Απριλίου 2012

"ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΤΕΛΟΣ!" διακήρυξε ο Π.Καμμένος - Πάνε για πρωτιά οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες"

"ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΤΕΛΟΣ!" διακήρυξε ο Π.Καμμένος - Πάνε για πρωτιά οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες"
02-04-2012 10:46:43

Mνημόνιο, τέλος για την Ελλάδα, ανεξάρτητη γεωπολιτική και γεωστρατηγική γραμμή, δανειοδότηση των αναγκών της που θα προκύψουν από χώρες, όπως η Ρωσία ή η Κίνα και άμεση επιστροφή στην ανάπτυξη αντί της υφεσιακής πολιτικής που ακολουθείται σήμερα, είναι οι βασικές γραμμές ενός πολιτικούς προγράμματος που θα αναλύσει στην παρουσίασή του την ερχόμενη Τετάρτη 4 Απριλίου ο Π.Καμμένος!
Με αυτό το καινοτόμο και ειλικρινές πρόγραμμα (είναι το πρώτο κόμμα που ανακοινώνει επίσημα την πρόθεσή του να αποχωρήσει η Ελλάδα από το Μνημόνιο), ο Πάνος Καμμένος παρουσίασε μια ολοκληρωμένη πρόταση εξόδου της χώρας από την κρίση, και επιστροφή της στις αγορές μετά από βασικές συμφωνίες ανεξάρτητης χαμηλότοκης δανειοδότησης με τρίτες χώρες. Ο Π.Καμμένος, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό διακήρυξε την ακυρότητα του Μνημονίου καταγγέλλοντας ότι «δεν ισχύει, είναι άκυρο και αντισυνταγματικό»!
Τόνισε επίσης πως δεν αναγνωρίζει το χρέος των τόκων και πιστεύει στην πληρωμή μόνο του κεφαλαίου των 130 δισεκατομμυρίων ευρώ και όχι των τόκων. «Πιστεύουμε στην Ευρώπη των λαών αλλά άλλαξε από τον Απρίλιο του 2010 που η Γερμανία αποφάσισε να αντιμετωπίζει τους εταίρους ως εταίρες», πρόσθεσε.
Με το πρόγραμμα που θα ανακοινώσει ο κ. Καμμένος, όπως είπε ο ίδιος, δε θα υπάρξουν ανάγκες δανεισμού. «Εάν όμως χρειαστεί να δανειστούμε, θα απευθυνθούμε σε τρίτες χώρες, όπως η Ρωσία», είπε και η παραπάνω φράση σηματοδοτεί μείζονα γεωστρατηγική στροφή στις αγοράς των BRICS. Συνεργάτες του υποστήριζαν ότι "Χώρες όπως η Ρωσία ή η Κίνα παρακαλάνε να μας δανειοδοτήσουν και να αποκτήσουν προνομιακή πρόσβαση στην ευρωπαϊκή αγορά"...
«Σκοπός μας είναι να κυβερνήσουμε χωρίς τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑ.Ο.Σ», επισήμανε ενώ για την Αριστερά είπε ότι μπορεί να υπάρξει σύγκληση με τον ΣΥΡΙΖΑ σε ορισμένα θέματα.
Τα παραπάνω είναι άκρως σημαντικά και δείχνουν ότι υπάρχει συγκεκριμένη επεξεργασία επιμέρους ζητημάτων, ενώ φαίνεται ότι οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" κτυπάνε ακόμα και την πρωτιά, καθώς στελέχη τους θεωρούν ότι "Η πτώση της ΝΔ θα συνεχιστεί όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές ενώ για το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει περίπτωση να υπερβεί τα ποσοστά που παρουσιάζει τώρα."...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ίσος μεταξύ πρώτων! – Κοινοβουλευτική Ομάδα συγκρότησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Ίσος μεταξύ πρώτων! – Κοινοβουλευτική Ομάδα συγκρότησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες
02-04-2012 14:00:46

 
 Κοινοβουλευτική ομάδα σύστησε το κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» μετά την προσχώρηση και δέκατου βουλευτή στο πολιτικό σχήμα, του βουλευτή Βοιωτίας, Μιχάλη Γιαννάκη.

Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» έχουν πλέον δέκα βουλευτές γεγονός που θα τους επιτρέψει να σχηματίσουν κοινοβουλευτική ομάδα με ότι πλεονεκτήματα αυτό συνεπάγεται τα οποία θα είναι τα ίδια που απολαμβάνουν ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ ΛΑΟΣ και είναι τα εξής:

-Ίση αντιμετώπιση στο τηλεοπτικό χρόνο που θα δοθεί στο κόμμα του Πάνου Καμμένου για να εκφράσει τις θέσεις του απρόσκοπτα στους πολίτες
-Δικαίωμα συμμετοχής του Πάνου Καμμένου σε πολιτικό debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών ως είθισται λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές
-Και οικονομική επιχορήγηση στο κόμμα του όπως λαμβάνουν και τα υπόλοιπα κόμματα που συγκροτούν κοινοβουλευτικές ομάδες

Και όλα αυτά από μιά πολιτική κίνηση που συγκροτήθηκε μόλις προ ενάμισυ μηνός και η οποία ήδη έχει προσφέρει ελπίδες σε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες βάσει των δημοσκοπήσεων. 

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, ο βουλευτής Βοιωτίας φαίνεται πως αναλαμβάνει γενικός γραμματέας και επικεφαλής εκλογικού αγώνα του κόμματος.

Με βάση τα τωρινά δεδομένα, οι προερχόμενοι από τη ΝΔ διαγραμμένοι βουλευτές θα είναι υποψήφιοι:
Οι κυρίες Ελενα Κουντουρά στην Α΄ Αθήνας, Μαρία Κόλλια στις Σέρρες και Μίκα Ιατρίδη στα Δωδεκάνησα, ο κ. Κ. Μαρκόπουλος στην Εύβοια, ο κ. Χρ. Ζώης στη Λάρισα, ο κ. Π. Μελάς στην Α΄Πειραιά, ο κ. Δ. Σταμάτης στην Αιτωλοακαρνανία και ο κ. Σπ. Γαληνός στην Λέσβο, ενώ ο κ. Καμμένος θα είναι υποψήφιος στην Β΄ Αθηνών και πιθανότατα σε ακριτικό νομό.

Ο πρώην βουλευτής επί σειρά ετών στην Αργολίδα, ο κ. Ι. Μανώλης θα είναι υποψήφιος στη Β΄Αθηνών, ενώ ο κ. Ι. Κουράκος, πρώην βουλευτής της ΝΔ, στη Β΄ Πειραιά, κ.α.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για τη λαθρομετανάστευση

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για τη λαθρομετανάστευση
02-04-2012 15:50:09

Αποτελεί κοινή παραδοχή όλων των πολιτικών δυνάμεων, των φορέων της χώρας, αλλά και απλών πολιτών, ότι όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων 25 ετών απέτυχαν παταγωδώς να λύσουν το πρόβλημα «λαθρομετανάστευση».
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή διαφοροποιείται σημαντικά ως προς αυτήν την παραδοχή. Για εμάς η φαινομενική αδράνεια και απρονοησία των κυβερνήσεων δεν αποτέλεσε ποτέ δείγμα ανικανότητας. Τουναντίον μάλιστα!
Ανέκαθεν θεωρούσαμε ότι οι κυβερνήσεις ήταν απρόθυμες να βρουν και να προσφέρουν λύσεις στο πολύ σημαντικό κοινωνικό πρόβλημα των λαθρομεταναστών και όλων των συμπαρομαρτούντων θεμάτων που ανέκυψαν (αρρώστιες, παραεμπόριο, εγκληματικότητα κ.λπ.). Αντ’ αυτού στήριξαν κι’ οργάνωσαν πληθώρα «αντιρατσιστικών» εκδηλώσεων, προέβαλαν με ανεκδιήγητο ζήλο το νέο ιδεολόγημα του «πολυπολιτισμού», έδωσαν ιλιγγιώδη χρηματικά ποσά σε Μ.Κ.Ο. (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) με σχετικό αντικείμενο δράσης, προώθησαν χείμαρρους προπαγανδιστικών τηλεοπτικών εκπομπών και διαμόρφωσαν την διδακτέα ύλη στα σχολεία με απώτερο σκοπό να:
- δημιουργήσουν ενοχικά σύνδρομα απέναντι στους «δυστυχείς» που έρχονται στην χώρα μας με στόχο να βρουν μια καλύτερη ζωή,
- να αντιληφθούμε ως Έλληνες τα υποτιθέμενα οφέλη από την ένταξη των λαθρομεταναστών στον (ανύπαρκτο) παραγωγικό ιστό,
- κι’ έτσι να κάμψουν την όποια αντίσταση στον εποικισμό της χώρας.

Τα τελευταία 10 έτη όμως, όταν πια το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης άρχισε να λαμβάνει εκρηκτικές διαστάσεις, φάνηκαν οι πραγματικές προθέσεις των κυβερνήσεων. Ιδίως με την υπογραφή της συνθήκης Δουβλίνο II, το 2003, η τότε κυβέρνηση Σημίτη έβγαλε την μάσκα. Διακήρυξε, με τον πλέον εύγλωττο τρόπο, ότι δεν προτίθεται να λύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Η εν λόγω συνθήκη υποτίθεται ότι έθετε το πλαίσιο για ίση κατανομή των ευθυνών διεκπεραίωσης της διαδικασίας ασύλου μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών της Σύμβασης.
Εν τοις πράγμασι όμως οδήγησε σε άνιση κατανομή των αιτούντων άσυλο, με αποτέλεσμα το βάρος να πέφτει ανισομερώς στις χώρες πρώτης εισόδου αλλοδαπών, όπως η Ελλάδα. Με την σειρά της η επόμενη κυβέρνηση Καραμανλή έριξε την μάσκα δια στόματος Πρ. Παυλόπουλου με το αμίμητο «ευχαριστούμε τους μετανάστες που επέλεξαν την χώρα μας». Στο ίδιο θλιβερό μοτίβο με μικρές παραλλαγές –επί τω χείρω- κινήθηκε και η επόμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η οποία όμως, πέραν του προβλήματος αυτού καθ’ εαυτού, είχε ν’ αντιμετωπίσει και την όλο και περισσότερο αυξανόμενη οργή των Ελλήνων, ιδίως των μεγάλων αστικών κέντρων.
Η κοινωνική πραγματικότητα των τελευταίων ετών, όπως την βιώνουν οι Έλληνες των μεγαλουπόλεων, έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τον γυάλινο κόσμο που παρουσιάζουν τα μέσα μαζικής «ενημέρωσης». Από την μία πλευρά η κοινωνική πραγματικότητα με ληστείες, ξυλοδαρμούς, βιασμούς, δολοφονίες Ελλήνων• από την άλλη η προπαγανδιστική πλημμυρίδα των Μ.Μ.Ε. υπέρ πάσης φύσεως αλλοδαπού στοιχείου, ανεξαρτήτως ποινικού μητρώου. Όλα αυτά, όπως ήταν αναμενόμενο εξανάγκασαν τους Έλληνες να βγουν στους δρόμους και να απαιτήσουν δυναμικά την άμεση αντιμετώπιση του φαινομένου. Γι’ αυτό η κυβέρνηση προέβη σε μερικές εξαγγελίες καθησυχασμού, όπως:
- την εκκίνηση διαπραγματεύσεων επαναπροώθησης μεταναστών με την Τουρκία,
- την ανάπτυξη της ομάδας FRONTEX στα χερσαία ελληνοτουρκικά σύνορα,
- την δημιουργία φράκτη και κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών στον Έβρο.
Βέβαια, μετά από 35 και πλέον χρόνια μεταπολιτευτικής κοροϊδίας αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι ζούμε στην «γη της εξαγγελίας». Ουδείς πείθεται από αυτές τις κινήσεις εντυπωσιασμού.
Το επόμενο σχέδιο
Όπως προαναφέραμε, καμία από τις κυβερνώσες παρατάξεις των εραστών του Μνημονίου δεν προτίθεται να λύσει το πρόβλημα καταγγέλλοντας τις συνθήκες Δουβλίνο I & II. Αρνούνται με περισσό φανατισμό να διαφυλάξουν τα σύνορα και να προβούν σε μαζικές απελάσεις. Αντιθέτως, με νομιμοφανείς διαδικασίες «express» παρέχουν φορολογικές ελαφρύνσεις, προτρέπουν την αγορά γης, δίνουν πολιτικά δικαιώματα στους εισβολείς, αλλοιώνοντας το εκλογικό σώμα και κατ’ επέκταση το αποτέλεσμα. Επόμενο σχέδιο των κυβερνόντων, ανεξαρτήτως κομματικής απόχρωσης, αποτελεί η αποσυμφόρηση των μεγάλων αστικών κέντρων. Η εκτόνωση του φαινομένου θα τελεσθεί, όχι με μιας μαζικής κλίμακας απέλαση, αλλά με την διοχέτευση των λαθρομεταναστών στις μικρές πόλεις και τα χωριά της επαρχίας.
Αυτό σημαίνει ότι:
- κάθε πόλη θα προσβληθεί από κύματα εκατοντάδων ή και χιλιάδων ακόμη λαθρομεταναστών,
- το παραεμπόριο θα κλονίσει τις ήδη παραπαίουσες τοπικές οικονομίες διογκώνοντας την ανεργία,
- θα εκτιναχθεί η εγκληματικότητα των μικρών και ήσυχων πόλεων σε δυσθεώρητα ύψη,
- οι εστίες μολυσματικών ασθενειών που οι λαθρομετανάστες έφεραν θα διασπαρούν σ’ όλη την Ελληνική επικράτεια.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή θέλει να καταστήσει σαφές στις συνειδήσεις όλων των Ελλήνων ότι, αν δεν υπάρξει δυναμική αντίδραση στα σχέδια των κυβερνώντων, οι τοπικές και περιφερειακές διοικήσεις –συν τω χρόνω- θα υποκύψουν αμαχητί. Επισημαίνουμε ότι κανένα πολιτικό κόμμα δεν έχει την βούληση και την θέληση να λύσει αυτό το μείζον κοινωνικό πρόβλημα, ακόμη και απ’ τις αποκαλούμενες «πατριωτικές δυνάμεις», που το χρησιμοποιούν μόνον ως προεκλογικό εργαλείο.
Εμείς, από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε την μάχη για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες και δεν θα σταματήσουμε μέχρι την τελική νίκη.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν μπορούν να εχουν ιδιοκτησία οι Tούρκοι ελληνικής καταγωγής στην Ίμβρο

Δεν μπορούν να εχουν ιδιοκτησία οι Tούρκοι ελληνικής καταγωγής στην Ίμβρο

02-04-2012 18:10:48



 Απαγορεύεται για τους ελληνικής καταγωγής Τούρκους πολίτες να αποκτήσουν ιδιοκτησία στην Ίμβρο, σύμφωνα με απόφαση του τουρκικού Συμβουλίου Επικρατείας το οποίο πρόσφατα ακύρωσε πράξη του κτηματολογίου του νησιού με την οποία μεταβιβάστηκε σε Τούρκο υπήκοο, χριστιανό ορθόδοξο, τίτλος ιδιοκτησίας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Ταράφ εξακολουθούν να υφίστανται στην Τουρκία οι διακρίσεις σε βάρος Ελληνορθόδοξων πολιτών.


«Οι κινήσεις του πληθυσμού και των ακινήτων στα νησιά Ίμβρος και η Τένεδος, νησιά που επηρεάζουν αποφασιστικά την ασφάλεια των Στενών των Δαρδανελίων και της Κωνσταντινούπολης, αποτελούν σημαντικό θέμα ασφαλείας» αναφέρει το σκεπτικό της απόφασης του τουρκικού ανώτατου δικαστηρίου, που δόθηκε στη δημοσιότητα έπειτα από δικαστική πίεση.

«Η Ίμβρος και η Τένεδος έχουν κηρυχθεί απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή και περιοχή ασφαλείας και απαγορεύεται η αγορά ή ενοικίαση ακινήτων από αλλοδαπά πρόσωπα» αναφέρει η απόφαση.

Το σκεπτικό της απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας, που εισάγει δυσμενείς διακρίσεις σε βάρος Τούρκων υπηκόων με βάση το θρήσκευμα, είχε χαρακτηριστεί «απόρρητο» για λόγους «κρατικής ασφάλειας» και χρειάστηκε προσφυγή στο διοικητικό δικαστήριο της Προύσας για να δοθεί στη δημοσιότητα.

Το θέμα έχει παραπεμφθεί στην αρμόδια επιτροπή της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης. Αντίδραση για την υπόθεση αναμένονται και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
 

Περίπτωση SPICE: Κίνδυνος για ετεροβαρή σχέση στην ελληνοϊσραηλινή συμμαχία

Περίπτωση SPICE: Κίνδυνος για ετεροβαρή σχέση στην ελληνοϊσραηλινή συμμαχία

02-04-2012 18:04:11


Εξαιρετικά αρνητική εντύπωση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο (σχετικό σημείωμα του defencenet.gr την περασμένη Πέμπτη 20/03) ότι η συμμετοχή της εγχώριας βιομηχανίας στην εκκρεμούσα προμήθεια συλλογών συστημάτων καθοδήγησης SPICE για βόμβες Mk-83 (1.000 λιβρών) και Mk-84 (2.000 λιβρών), περιορίζεται στο ... 20%, αντί για 35%!
Η προμήθεια αφορά με βάση τα στοιχεία του 2006 ανέρχονται σε 300 SPICE 1000 (για Mk-83) και 100 SPICE 2000 (για Mk. 84) και ο συνολικός προϋπολογισμός έχει κλείσει στα 102 εκατ. ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι στις 8 Φεβρουαρίου 2011 η Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Επενδύσεων και Εξοπλισμών (ΓΔΑΕΕ) ακύρωσε τον ανοικτό διεθνή δημόσιο διαγωνισμό που είχε αρχικά προκηρυχτεί και στον οποίο είχε κατατεθεί μία μόνο εμπρόθεσμη προσφορά (Προσφορά υπ’ αριθ. 001) της εταιρείας Rafael Advanced Defense Systems Ltd. Το πρόγραμμα εγκρίθηκε από την Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής, βήμα απαραίτητο για την υλοποίηση του, και εκτιμάται ότι θα υλοποιηθεί μέσω διακρατικής συμφωνίας μεταξύ των δύο χωρών.
Στην ΓΔΑΕΕ υπάρχει μεγάλη πίεση για να κλείσει το πρόγραμμα και πολύ σωστά γιατί οι συλλογές θα πληρώσουν ένα κενό που υπάρχει στις δυνατότητες της ΠΑ αφού η προσβολή στόχων εδάφους με βόμβες ελεύθερης πτώσης απλά ... δεν υπάρχει στην σύγχρονη αεροπορική τακτική.
Ακόμα και προς χάριν της ελληνοϊσραηλινής στρατηγικής συμμαχίας αξίζει να γίνουν "τα στραβά μάτια" σε ανάλογα συστήματα των ΗΠΑ που κοστίζουν κλάσμα του κόστους των ισραηλινών.
Αλλά από το σημείο αυτό, μέχρι να πετάνε ένα ... ξεροκόμματο στην εγχώρια βιομηχανία και να ζητούν οι Ισραηλινοί της Rafael τιμές από τις ελληνικές βιομηχανίες κάτω από τις τιμές του 2009 για να τους δώσουν ακόμα και αυτό το 20% αυτό δείχνει ότι η ελληνοϊσραηλινή συνεργασία εξελίσσεται σε ετεροβαρή σχέση σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων.
Και αυτό μπορεί να αποβεί κατά της ελληνοϊσραηλινής στρατηγικής σχέσης αφού οι ετεροβαρείς συμμαχίες ιστορικά έχει αποδειχθεί ότι διαλύονται λόγω ανισορροπίας...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Paul Weston - Muslim Misogyny, Feminist Indifference

IMPORTANT - Fjordman - What is Wrong With Western Elites?

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΝΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ
http://hercolano2.blogspot.com/2012/04/important-fjordman-what-is-wrong-with.html
----------------------

Paul Weston - Muslims, Mosques and Mosquitoes

Paul Weston - How To Destroy A Country

The Qur’an about Jews

INTERVIEW with Udo Ulfkotte

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ! ΗΠΑ και χώρες του Κόλπου "προσφέρουν" εκατομμύρια δολάρια στους αντικαθεστωτικούς της Συρίας

ΗΠΑ και χώρες του Κόλπου "προσφέρουν" εκατομμύρια δολάρια στους αντικαθεστωτικούς της Συρίας

02-04-2012 07:23:24


Οι συμμετέχοντες στην σύνοδο των «Φίλων της Συρίας» που έγινε στην Κωνσταντινούπολη, ανέφεραν ότι χώρες του Κόλπου θα προσφέρουν εκατομμύρια δολάρια στο αντιπολιτευόμενο Εθνικό Συμβούλιο της Συρίας για την χρηματοδότηση ανταρτών που μάχονται για την απομάκρυνση του προέδρου Άσαντ.
Η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον δήλωσε ότι η Ουάσιγκτον θα προσφέρει στους ακτιβιστές τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό που θα τους βοηθήσει να οργανωθούν, να διατηρήσουν επαφή με τον έξω κόσμο και να διαφεύγουν τον εντοπισμό από κυβερνητικές δυνάμεις.

Ανήγγειλε επίσης την δημιουργία προγράμματος καταγραφής όλων των ακραίων πράξεων που έχει διαπράξει το καθεστώς Άσαντ κατά τις επιχειρήσεις καταστολής και τον διπλασιασμό των χρημάτων που προσφέρουν οι ΗΠΑ ως ανθρωπιστική βοήθεια στο συριακό λαό. Παράλληλα η κ. Κλίντον έκανε έκκληση στα 60 κράτη της συνόδου να εντείνουν τις κυρώσεις εναντίον της συριακής κυβέρνησης.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Υγιειονομική "βόμβα" οι μετανάστες - Υπό επιτήρηση η Ελλάδα!

Υγιειονομική "βόμβα" οι μετανάστες - Υπό επιτήρηση η Ελλάδα!
02-04-2012 07:49:11


Μια άλλη πόλη μέσα στην πόλη, εκεί όπου εδώ και χρόνια «λιμνάζουν» παράνομοι μετανάστες, εκεί στα πεζοδρόμια των αστέγων και των τοξικομανών, εκεί όπου οι δείκτες αρρώστιας, φτώχειας και δυστυχίας χτυπούν κόκκινο.
Αυτό είναι το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δράσης του ΚΕΕΛΠΝΟ (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) από τον περασμένο Ιούνιο έως σήμερα. Ξεχασμένα, πολλά εντελώς εκριζωμένα από την Ελλάδα, νοσήματα ξανακάνουν την εμφάνισή τους, το έιτζ και η ηπατίτιδα θερίζουν στις κεντρικές πλατείες της πόλης από την έξαρση της χρήσης ναρκωτικών και την παράνομη πορνεία. Μια ελληνική τραγωδία σε πλήρη εξέλιξη.
Στο πλαίσιο της παρέμβασης του ΚΕΕΛΠΝΟ στην Αθήνα (τελευταία και στο κέντρο του Πειραιά), από τις 9 Ιουνίου 2011 έως σήμερα, έχουν εξεταστεί συνολικά 16.740 άτομα. Αστεγοι, μετανάστες (παράνομα εισελθόντες, παράνομα παραμένοντες, πρόσφυγες, αιτούντες άσυλο, θύματα διακίνησης και εμπορίας, ασυνόδευτοι ανήλικοι), παράνομα εκδιδόμενα άτομα και ενδοφλέβιοι χρήστες -ομάδες αποκλεισμένες από τις υπηρεσίες υγείας της χώρας.
Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική έκθεση, τα αποτελέσματα «σημαίνουν συναγερμό για τη δημόσια υγεία» και υποχρεώνουν «σε εγρήγορση την επιστημονική κοινότητα της χώρας, αναδεικνύοντας την ανάγκη επέκτασης του προγράμματος και χάραξης νέων πολιτικών υγείας».
Καταγράφηκε δραματική αύξηση μιας σειράς λοιμωδών νοσημάτων, όπως η λοίμωξη HIV, η ηπατίτιδα B και C, η ελονοσία και η φυματίωση, ενώ σε μεγάλο ποσοστό ο πληθυσμός εμφάνιζε δερματικά αποστήματα και γάγγραινα, κυρίως των κάτω άκρων, ψώρα και φθειρίαση, εξανθήματα στρεπτόκοκκου και σταφυλόκοκκου. Ραγδαία χαρακτηρίζεται και η αύξηση των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων και κυρίως της σύφιλης, της βλεννόρροιας και των κονδυλωμάτων.
Τα άτομα που εξετάστηκαν από τα κλιμάκια του ΚΕΕΛΠΝΟ που έδρασαν στις πλατείες Ομονοίας, Καραϊσκάκη, Βικτωρίας, Αμερικής, Κουμουνδούρου, Κολιάτσου, Βάθης, Κανάρη αλλά και στον πεζόδρομο της Τοσίτσα, το Πεδίον του Αρεως, το Πάρκο Φιξ, την Ακαδημίας και τον Πειραιά, προέρχονταν κυρίως από χώρες της Ασίας, της Μέσης Ανατολής και της υποσαχάριας Αφρικής (μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού των χρηστών πάντως είναι Ελληνες).
Οπως αναφέρεται στην έκθεση, σε πολλές από τις χώρες προέλευσης του πληθυσμού των μεταναστών ενδημούν ασθένειες όπως φυματίωση, πολιομυελίτιδα και ιλαρά, οι οποίες στη χώρα μας έχουν ελεγχθεί ή ακόμα και εκριζωθεί (πολιομυελίτιδα), μέσω του εμβολιασμού.
Οπως πιστοποιήθηκε ωστόσο, η εμβολιαστική κάλυψη του ατόμων που εξετάστηκαν είναι ανεπαρκής. Το 30% των Αφγανών, το 31,7% των Πακιστανών και το 100% των Μπανγκλαντεσιανών που εξετάστηκαν δεν ήταν εμβολιασμένοι για ασθένειες (ή δεν ήταν πλήρως εμβολιασμένοι), γεγονός που όπως σημειώνεται «προκαλεί αυξημένη ανησυχία για την επανεμφάνιση των ασθενειών αυτών».
Ηδη, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Καθημερινή, δυναμική επανεμφάνιση έχει κάνει στη χώρα μας η ελονοσία, με δεκάδες κρούσματα στη Λακωνία, την Εύβοια, τη Βοιωτία, τη Λάρισα και την Ανατολική Αττική. Είναι χαρακτηριστικό ότι τον περασμένο Οκτώβριο το Αμερικανικό Center for Disease Control and Preventioεξέδωσε ειδική ταξιδιωτική οδηγία για όσους σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην Πελοπόννησο. Στις 16 Δεκεμβρίου, ύστερα από διάβημα των ελληνικών αρχών, η οδηγία αποσύρθηκε, ωστόσο έκτοτε η χώρα μας θεωρείται υπό επιτήρηση.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

RASS: Επέλαση Καμμένου στη Β' Αθήνας, καταρράκωση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

RASS: Επέλαση Καμμένου στη Β' Αθήνας, καταρράκωση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
01-04-2012 20:26:17

Image
Όπως γνωρίζουμε η Β' Αθηνών είναι η πιο πολυπληθής εκλογική περιφέρεια με το μεγαλύτερο εκλεγόμενο αριθμό βουλευτών, και φυσικά αποτελεί βαρόμετρο για το ποιός θα κερδίσει τις εκλογές αλλά και τι ποσοστά θα διεκδικήσει το κάθε κόμμα.

Άλλωστε όπως κάθε άλλη φορά έτσι και σε αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση θα έχουμε και πάλι συνωστισμό πρωτοκλασάτων στελεχών τα οποία θεωρούνται και για τα δυο κόμματα τα πρόσωπα που θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό της νέας κυβέρνησης που θα σχηματισθεί.

Σε επίπεδο κομμάτων και σε πρόθεση ψήφου (προσοχή: Χωρίς αναγωγή των αναποφάσιστων είναι το αποτέλεσμα) στην Β΄ Αθηνών η σειρά των κομμάτων είναι:

Νέα Δημοκρατία    14,7%

ΠΑΣΟΚ                 10,2%

ΔΗΜ.ΑΡ                10,1%

ΚΚΕ                      10,0%

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ       9,8%

ΑΝΕΞ. Έλληνες      9,4%

Οικολόγοι              4,6%

Χρυσή Αυγή           3,7%

ΔΗΣΥ                    2,5%

ΑΝΤΑΡΣΥΑ            2,0%

Άρμα Πολιτών       1,5%

ΛΑΟΣ                   1,4%


Όπως δείχνουν τα ποσοστά σε επίπεδο δημοσκοπικών ευρημάτων από την RASS για την εφημερίδα το «ΠΑΡΟΝ» το οποίο σήμερα παρουσιάζει την έρευνα ο ΛΑΟΣ φαίνεται μη μπαίνει στη Βουλή.

Σε επίπεδο προσώπων τα πράγματα είναι δύσκολα κυρίως για το ΠΑΣΟΚ αφού με βάση την μέτρηση θα εκλέξει περίπου 5-6 βουλευτές. Η σειρά όπως την δίνει η RASS είναι:


Ανδρέας Λοβέρδος(61,2%),
Απόστολος Κακλαμάνης(34,0%),
Μιχάλης Χρυσοχοϊδης(28,1%),
Μίμης Ανδρουλάκης (27,3%),
Πέτρος Ευθυμίου(22,7%),
Γιώργος Κουτρουμάνης(20,5%)


Μετά από αυτούς τους έξη υποψηφίους ότι υπόλοιποι θα είναι πολύ δύσκολο να εισέλθουν στην νέα Βουλή και όπως δείχνουν τα πράγματα θα δοθούν μάχες σώμα με σώμα. Ακολουθούν οι:


Άννα Νταλάρα, Τηλέμαχος Χυτήρης, Χρήστος Πρωτόπαπας, Γιάννης Βούρος, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Κώστας Γείτονας, Γιώργος Χαραλαμπόπουλος.


Από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας με βάσει την έρευνα της RASS θεωρούνται σίγουροι για να εκλεγούν οι:


Ευάγγελος Μεϊμαράκης(31,5%),
Πάνος Παναγιωτόπουλος(27,8%),
Κυριάκος Μητσοτάκης(24,1%),
Κωστής Χατζηδάκης(22,5%),
Άδωνις Γεωργιάδης(20,1%),
Σπηλιωτόπουλος Άρης(16,5%)
Κατερίνα Παπακώστα(15,7%),
Λευτέρης Ζαγoρίτης(14,4%),
Γιάννης Παπαθανασίου(14,3%),
Αργύρης Ντινόπουλος(13,9%),
Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης(13,2%),
Καραμανλή Άννα(10,7%).

Ακολουθούν: Βύρων Πολύδωρας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Αθανάσιος Γιαννόπουλος, Νίκος Κωστόπουλος, Ευάγγελος Αντώναρος, Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος και Βασιλική Τζότζολα.

Επιβεβαιώνεται για ακόμα μία φορά το "ρεύμα" των Ανεξάρτητων Ελλήνων οι οποίοι έχουν στρογγυλοκαθίσει σχεδόν σε διψήφιο νούμερο μη παραβλέποντας ότι βρίσκονται σε λειτουργία λίγο παραπάνω από ένα μήνα. Πρωτοφανής η απήχησή τους στη κοινωνία.

Επίσης, η σταθεροποίηση μετά από σειρά δημοσκοπήσεων σε ποσοστά Βουλής της Χρυσής Αυγής πρέπει να θεωρείται δεδομένη. 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Η κυβέρνηση Παπαδήμου αποδέχθηκε την συμμετοχή της Ελλάδας στην αντιπυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ

Mπλέξαμε άσχημα: Μας έβαλαν στην αντιπυραυλική - Δίνουμε Patriot - Oργή Μόσχας

02-04-2012 00:01:50


Είναι οριστικό: Η κυβέρνηση Παπαδήμου αποδέχθηκε την συμμετοχή της Ελλάδας στην αντιπυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ (βασικά των ΗΠΑ…) με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια της χώρας, καθώς η χώρα για πρώτη φορά μετά το τέλος του «ψυχρού πολέμου» θα στοχοποιηθεί με πυρηνικά όπλα από την Ρωσία αναγκαστικά. Και μάλιστα συμμετοχή όχι με σταθμό έγκαιρης προειδοποίησης, που εν πάση περιπτώσει είναι ένα παθητικό αμυντικό σύστημα, όπως έκανε η Τουρκία, αλλά με διάθεση ολόκληρης πυροβολαρχίας Patriot PAC-3!
Η Μόσχα είχε δηλώσει στην ελληνική πλευρά (όπως αποκάλυψε στις 05/03 το defencenet.gr http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=35900&Itemid=139), ότι τυχόν ένταξη της χώρας στην αντιπυραυλική ασπίδα θα οδηγήσει τη Ρωσία σε μία αναγκαστική κίνηση αυτοπροστασίας, αφού θεωρούν ότι η αντιπυραυλική ασπίδα δεν έχει στόχο το … Ιράν, αλλά την στρατηγική εξουδετέρωση των βαλλιστικών όπλων της Ρωσίας.
Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του defencenet.gr, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, λίγα 24ωρα πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ ανακοίνωσε στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, το «δώρο» προς την Ουάσιγκτον: «Στη σύνοδο προετοιμασίας, αλλά και στην σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στο Σικάγο θα συζητηθεί το θέμα της αντιπυραυλικής ασπίδας του ΝΑΤΟ. Η χώρα μας μετέχει στην αντιπυραυλική ασπίδα με μια πυροβολαρχία Patriot» είπε, επιβεβαιώνοντας τους φόβους της Μόσχας.
Ταυτοχρόνως η κυβέρνηση Παπαδήμου αρνήθηκε να εντάξει στην αντιπυραυλική ασπίδα τους S-300PMU-1 που είχε αντιπροτείνει η Μόσχα προκειμένου να πειστεί ότι το όλο εγχείρημα στο οποίο ενεπλάκη η Ελλάδα, δεν αφορούσε την Ρωσία, αλλά το Ιράν, όπως είχαμε σημειώσει στο αποκαλυπτικό σημείωμά μας. 
Η συστοιχία των Patriot θα τύχει αναβάθμισης στο επίπεδο PAC-3 (σήμερα το σύστημα έχει βλήματα της έκδοσης PAC-2) το οποίο είναι προορισμένο για αντιβαλλιστική άμυνα. Το ρόλο του ραντάρ θα τον έχει πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ εφοδιασμένο με σύστημα AEGIS και αντιβαλλιστικά βλήματα SM-3, το οποίο θα μεταδίδει τα στοιχεία στην συστοιχία είτε από το Αιγαίο είτε από την Μαύρη Θάλασσα.
Η Μόσχα έχει ανακοινώσει την πυρηνική στοχοποίηση Πολωνίας, Τουρκίας και Ρουμανίας που έχουν εγκαταστήσει βλήματα ή αντιβαλλιστικά ραντάρ…
Σημειώνουμε απλώς ότι η κυβέρνηση Καραμανλή με προσωπική απόφαση του τότε πρωθυπουργού είχε αρνηθεί να μετάσχει η χώρα στην αντιπυραυλική ασπίδα, παρά την θετική άποψη για το θέμα της τότε υπουργού Εξωτερικών Ν.Μπακογιάννη…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Γραφείο ρουσφετιών "Η Βουλή των Ελλήνων"!

Γραφείο ρουσφετιών "Η Βουλή των Ελλήνων"!
02-04-2012 09:05:06

Σε ένα απέραντο γραφείο «ρουσφετιών» έχει μετατραπεί τα τελευταία 24ωρα η Βουλή, λόγω της άτυπης προεκλογικής περιόδου που διανύουμε, καθώς μια σειρά τροπολογιών και αλλαγών μπαίνουν από τα ορθάνοιχτα παράθυρα και γίνονται κατευθείαν νόμος του κράτους, παρά το ότι πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος έχει ζητήσει πλήρη ενημέρωση!
Ειδικότερα -όπως αναφέρει σχετικά το protothema.gr- η νομοθετική διαδικασία που ακολουθείται τις τελευταίες ημέρες της Βουλής – πριν δηλαδή την διάλυσή της για εκλογές – παραπέμπουν σε εικόνες υπαίθριας λαϊκής αγοράς καθώς όποιος θέλει προτείνει ότι θέλει για να γίνει νόμος του κράτους! Είναι ενδεικτικό ότι υπουργοί και βουλευτές καταφθάνουν καθημερινά με δεκάδες τροπολογίες οι οποίες περιγράφουν μια σειρά από «ρουσφέτια», «τακτοποιήσεις» και «υποχρεώσεις» των ψηφοφόρων τους.
Συγκεκριμένα, μεταξύ των «νομοθετικών διευθετήσεων» που προτείνονται, περιλαμβάνονται εξυπηρετήσεις σε κατασκευαστικές εταιρίες, καζίνο, τουριστικές επιχειρήσεις αλλά και διευκολύνσεις με καθαρά τοπικό ενδιαφέρον.
Επιπροσθέτως, στους διαδρόμους της Βουλής παρελαύνουν, περιφερειάρχες, δήμαρχοι, πρώην βουλευτές και κάθε λογής «παράγοντες» του δημόσιου βίου προκειμένου να «διαπραγματευτούν» με τους βουλευτές με το επιχείρημα «μου περνάς το ρουσφέτι και σε στηρίζω στις εκλογές».
Υπό αυτά τα δεδομένα, μόνο την περασμένη εβδομάδα κατατέθηκαν συνολικά περισσότερες από 85 τροπολογίες στα τέσσερα νομοσχέδια τα οποία θα ψηφιστούν πριν την διάλυση της Βουλής και επιπλέον 27 στο ν/σ του υπουργείου Περιβάλλοντος για τον νέο Οικοδομικό Κανονισμό που ψηφίστηκε την περασμένη Πέμπτη. Συνολικά δηλαδή 112 τροπολογίες μέσα σε μια εβδομάδα, νούμερο πρωτοφανές για τα κοινοβουλευτικά χρονικά σύμφωνα με τους έμπειρους υπαλλήλους του νομοθετικού τμήματος της Βουλής!
Πέραν τούτου όμως, αξίζει να σημειωθεί ότι οι βουλευτές μέσα σε διάστημα περίπου δέκα ημερών καλούνται να ψηφίσουν για νομοσχέδια τα οποία συγκεντρωτικά περιλαμβάνουν 1.818 σελίδες και 614 άρθρα (σσ. Είναι εντυπωσιακός ο φόρτος εργασίας που κατορθώνουν να διεκπεραιώνουν "επιτυχώς" όταν πρόκειται για την αγαπημένη τους δραστηριότητα της ψηφοθηρίας...).
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr