Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

5 Μαΐου 2012

ΟΙ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ" ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"!

Εντυπωσίασαν οι φυλές του ΠΑΣΟΚ στην συγκέντρωση - Πως έγινε η νοθεία το 2000 (video)

Εντυπωσίασαν οι φυλές του ΠΑΣΟΚ στην συγκέντρωση - Πως έγινε η νοθεία το 2000 (video)


Στο ΠΑΣΟΚ τα κόλπα του 2000 δεν φαίνεται να τα έχουν ξεχάσει. Όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν στους εκλογικούς καταλόγους 150.000 "Έλληνες" επιπλέον, με δικαίωμα ψήφου, με αποτέλεσμα να επικρατήσει με 75.000 ψήφους το ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη και να αλλοιωθεί η βούληση του ελληνικού λαού.
Ολόκληρα χωριά στον Έβρο, στην Θεσσαλία, δεκάδες τμήματα στην Β'Αθήνας, ξαφνικά πενταπλασίασαν τους κατοίκους ή τους ψηφοφόρους τους.
Αντέδρασε "χλιαρά" τότε η ΝΔ (πάντα "χλιαρή"η ΝΔ...) εξέδωσε "μαύρη βίβλο" ή προσπάθησε να εκδώσει, εν πάση περιπτώσει τα είχε όλα τα στοιχεία: Φυλές από όλα τα μέρη του κόσμου, από το Πακιστάν, μέχρι τη Μολδαβία είχαν ψηφίσει ως Έλληνες πολίτες.
Πήγαιναν κι ερχόντουσαν δεκάδες επιβατικά αεροσκάφη από Κύπρο και από Βουλγαρία, αλλά και από μυστηριώδεις εταιρείες τσάρτερ σαν αυτές που χρησιμοποιεί η CIA για τις "δουλειές" της το Σάββατο πριν τις εκλογές και ολόκληρη την Κυριακή μέχρι που έκλεισαν οι κάλπες.
Πάλι έκαναν την εμφάνισή τους χθες οι φυλές αυτές. Περίπου 1500 Πακιστανοί, Μπαγκλαντεσιανοί, Ινδονήσιοι, Γκανέζοι κλπ έδωσαν δυναμικό παρών στην συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ.
Όταν μιλούν τα βίντεο δε χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα. Το θέμα είναι εαν θα αντιδράσει ο "γηγενής" Ελληνας πολίτης και πως.
Έχει έρθει η ώρα να βάλουμε ένα τέλος σε όλα αυτά.. Για πρώτη ίσως φορά η ψήφος ας έχει ως βάση το μυαλό και όχι το συναίσθημα, ή την προκατάληψη.

Δύο χρόνια από την τραγωδία της Marfin +ΠΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΙ

Δύο χρόνια από την τραγωδία της Marfin - Ατιμώρητοι παραμένουν οι δράστες


Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, από το ατιμώρητο έγκλημα της πυρπόλησης του πρώην υποκαταστήματος της Marfin στην οδό Σταδίου και τον τραγικό θάνατο τριών υπαλλήλων της τράπεζας, ανάμεσα τους και μιας γυναίκας εγκύου στον 4ο μήνα, από άγνωστους κουκουλοφόρους στη διάρκεια μαζικών διαδηλώσεων κατά του πρώτου Μνημονίου.
Όπως μας υπενθυμίζει αναλυτικά το protothema.gr, η φωτιά προκλήθηκε μετά από ρίψη μολότοφ από κουκουλοφόρους και είχε ως αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν μέσα στο νεοκλασικό κτίριο οι υπάλληλοι της τράπεζας, τρεις από τους οποίους βρήκαν τραγικό θάνατο από ασφυξία, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Φίλιππο Κουτσάφτη.
Στη δίνη εκείνων των τραγικών γεγονότων, στην απαρχή των δεινών που επέφερε στη χώρα και στους Έλληνες το Μνημόνιο, την τελευταία τους πνοή άφησαν η 32χρονη έγκυος Αγγελική Παπαθανασοπούλου, η 35χρονη Βιβή Ζούλια και ο 36χρονος Νώντας Τσακάλης.
Οι σκηνές φρίκης που έζησαν το μεσημέρι της 5ης Μαΐου 2010 οι εργαζόμενοι στο υποκατάστημα της Marfin στην οδό Σταδίου, ήταν απερίγραπτες. Ήταν 14:00 το μεσημέρι, όταν στη διάρκεια πορείας προς το Σύνταγμα, άγνωστοι κουκουλοφόροι έσπασαν την τζαμαρία του υποκαταστήματος και έριξαν στο εσωτερικό μολότοφ, αδιαφορώντας για τις κραυγές των εργαζομένων.[ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ? ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΚΟΠΙΜΗ ή ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΗΣ ΑΓΝΟΙΑ? ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΟΛΟΤΩΦ ΘΑΚΑΝΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΜΙΑ ΔΙΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ! ΗΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟ ΥΨΗΛΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΥΓΡΟ --ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗΣΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟΙ-- ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΙΣΧΥΡΩΣ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ, ΩΣΤΕ ΑΦ' ΕΝΟΣ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΤΗΝ ΘΥΡΑ ΚΑΙ ΑΦ' ΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΦΥΞΙΑ (ΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, Είχαν μαυρισμένα πρόσωπα, αλλά κανένα έγκαυμα.). ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΑΦΩΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟ ΥΓΡΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΙΤΟΝΙ! ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΜΟΛΟΤΩΦ=ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΙ, ΕΙΔΙΚΟ ΥΓΡΟ ΜΕΦΕΟΜΕΝΟ ΕΙΚΩΣ=ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΠΡΑΞΙ! ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΡΟ ΤΗΣ ΦΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΘΥΡΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ "ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ"]
Η φωτιά εξαπλώθηκε αμέσως, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει πανικός. Κάποιοι κατάφεραν και βγήκαν σώοι, άλλοι πηδούσαν από τα μπαλκόνια στο κενό για να σωθούν, ή σκαρφάλωναν στα μπαλκόνια του διπλανού κτιρίου προκειμένου να ξεφύγουν από τον καπνό. Τρεις όμως δεν τα κατάφεραν.

Το τραγικό χρονικό θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη των εργαζομένων, αλλά και των ανθρώπων που βρίσκονταν μπροστά από το κτίριο και έγιναν μάρτυρες των σκηνών αλλοφροσύνης που εκτυλίχτηκαν εκεί στο κέντρο της πρωτεύουσας.
Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία του φωτογράφου ο φωτογράφος Γιώργου Μουτάφη, στο πρόσφατο αφιέρωμα του CNN. «Οι κουκουλοφόροι κρατώντας 150 μολότοφ άρχισαν να φωνάζουν “κάψτε τους, κάψτε τους πλούσιους”. Όταν δε κάποιοι τους παρακάλεσαν να μην κάψουν την τράπεζα εκείνοι αποκρίθηκαν ότι δεν υπήρχε κόσμος μέσα συνεχίζοντας να φωνάζουν συνθήματα»… Αυτή ήταν κι η αρχή της τραγωδίας» δήλωσε ο ίδιος, που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος.[ΟΧΙ, ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕ! --ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ]

Τα θύματα της βαρβαρότητας

Δεν πρόλαβε να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. «Έφυγαν» μαζί, προδομένοι στη βία και το πάθος των «ιδεολόγων» κουκουλοφόρων. Η 32χρονη Αγγελική Παπαθανασοπούλου, ήταν πτυχιούχος της Μαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές λογιστικής στο ελληνικό πανεπιστήμιο και το City του Λονδίνου, εργαζόταν από το 2008 στο τμήμα συναλλαγών επιχειρήσεων του υποκαταστήματος στη Σταδίου. Η καταγωγή της ήταν από το Αίγιο όπου ζουν οι γονείς και η μεγαλύτερη αδερφή της.

Η 35χρονη Βιβή Ζούλια, καταγόταν από τη Μήλο αλλά μεγάλωσε και έζησε στο Μαρούσι. Ήταν πτυχιούχος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου και είχε πάρει το μεταπτυχιακό της από το University Of Greenwich στα διεθνή τραπεζικά και χρηματοοικονομικά. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στο τμήμα συναλλαγών επιχειρήσεων της Marfin. Η άτυχη υπάλληλος, επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τις σπουδές της και έπιασε αμέσως δουλειά στην τράπεζα.

Με το χαμόγελο πάντα στα χείλη, θυμούνται συνάδελφοι και φίλοι, τον 36χρονο Νώντα Τσακάλη, προϊστάμενος του τμήματος συναλλαγών του υποκαταστήματος. Με καταγωγή από την Λευκάδα, είχε σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, ενώ είχε κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Στίρλινγκ στη Σκωτία και ήταν άγαμος. Ως μοναχοπαίδι ήταν το μοναδικό στήριγμα της χήρας μητέρας του, με την οποία ζούσε μαζί στην Ηλιούπολη.
Δύο χρόνια μετά το έγκλημα της Marfin, οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ εξακολουθούν να παραμένουν στο σκοτάδι, παρά τις κατά καιρούς συλλήψεις «υπόπτων» που ανήκουν στον λεγόμενο αντιεξουσιαστικό χώρο.
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι των αδικοχαμένων τριών θυμάτων της τυφλής βίας, άφησαν λίγα λουλούδια στον τόπο της τραγωδίας, με την υπόσχεση πως δεν θα ξεχάσουν. Όπως δεν πρέπει να ξεχάσει και το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, για να μην ξαναβρούμε μπροστά μας νέες τραγωδίες, με νέα θύματα όπως η Αγγελική, η Βιβή και ο Νώντας.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
------------------------------------------------------
ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΣ
http://www.youtube.com/watch?v=c4FNY79HEj4&feature=related
ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΣ ΚΑΟΥΝΕ φωνάζανε τὰ πλουσίοπαιδα ποὺ ἀπὸ τὸ μπλόκο τοὺς βγήκανε οἱ φονιάδες
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝΕ, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ οὐρλιάζανε οἱ τροτσκιστὲς

καὶ μετά δὲν ἄφηναν τοὺς πυροσβέστες νὰ φτάσουν ....καὶ μετά πετούσανε πέτρες στοὺς πυροσβέστες ....

καὶ μετά ἀνάμεσα τοὺς καὶ πολλοί διάσημοι αριστεριστές μέναν ἐκεί γιατί λέει τοὺς ἔλεγαν ψέματα, κανένας δὲν πέθανε καὶ ὀυρλιάζανε "ΠΕΣΤΕ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΟΤΙ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΑΛΗΤΕΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ"
------------------------------------------------------
ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

MARFIN 05/05/2010 - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΘΕΙΑ !!!!

ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΕΚ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 

Αλήτες δολοφόνοι αριστεροί


ΗΤΑΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΜΠΑΑΘ ....

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΡΑΤΟΣ" ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΗ!! ΗΤΑΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΜΠΑΑΘ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ, ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ, ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ Η Ε.Ε., ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ, ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΣ (ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΕΟ ΒΑΝ ΓΚΟΓΚ)
Το Κουβέιτ ψήφισε θανατική ποινή για βλασφημία σε βάρος Αλλάχ & Μωάμεθ


Το Kοινοβούλιο του Κουβέιτ ενέκρινε την Παρασκευή νομοσχέδιο, το οποίο προβλέπει ότι η βλασφημία θα επισύρει την θανατική ποινή, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο, επικαλούμενο πηγές μέσα από την κυβέρνηση της αραβικής χώρας.
Ειδικότερα, με μόλις έξι βουλευτές να ψηφίζουν «κατά», το «επίμαχο» νομοσχέδιο πέρασε από τη Βουλή, αλλάζοντας το νομικό καθεστώς που ίσχυε για τη βλασφημία.
Μέχρι τώρα, η βλασφημία επέσυρε ποινή φυλάκισης, ωστόσο πλέον όποιος Μουσουλμάνος κριθεί ένοχος για προσβολή του Αλλάχ, του προφήτη Μωάμεθ ή των συζύγων του θα αντιμετωπίζει την ποινή του θανάτου.

Σημειώνεται πως τον περασμένο μήνα οι αρχές στο Κουβέιτ είχαν συλλάβει έναν άνδρα ο οποίος κατηγορείται ότι δυσφήμισε τον προφήτη Μωάμεθ μέσω του ιστοτόπου Twitter.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ψηφίστε με λογική όχι με θυμό: Ποιος λογικός θα ψήφιζε αυτούς που τον χρεοκόπησαν;

ΣΩΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ!


Ψηφίστε με λογική όχι με θυμό: Ποιος λογικός θα ψήφιζε αυτούς που τον χρεοκόπησαν;


Στην ιστορική πορεία των Εθνών, υπάρχουν κάποια κομβικά σημεία που καθορίζουν το μέλλον τους. Που ανάλογα με τις αποφάσεις που θα λάβουν οι πολίτες ή οι ηγέτες θα καθοριστεί τον μέλλον των Εθνών τους και η πορεία που θα ακολουθήσουν οι επόμενες γενιές.
Ε, λοιπόν η Κυριακή 6 Μαΐου δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία των ιστορικών ή δραματικών αποφάσεων.
Αύριο δεν θα επιλέξουμε ούτε για την ιστορική πορεία του Έθνους, ούτε για τις επόμενες γενιές, ούτε τίποτα τέτοιο βαρύγδουπο. Αυτά τα επιλέξαμε το 1940, το 1946-49, το 1974.
Θα επιλέξουμε τον πολιτικό σχηματισμό που θεωρούμε ικανότερο για να μας αντιπροσωπεύσει στην εθνική αντιπροσωπεία, την Βουλή των Ελλήνων, εν μεσω μιας πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης και χρεοκοπίας όχι μόνο της χώρας αλλά και των δύο κομμάτων που οδήγησαν στην χρεοκοπία τη χώρα.
Ψηφίζουμε πρώτα κόμμα και μετά το πρόσωπο που θεωρούμε ότι μπορεί να εκπροσωπήσει τις απόψεις και τις θέσεις μας καλύτερα. Αυτό λέγεται δημοκρατία.
Δημοκρατία δεν είναι ο φασισμός που προσπαθούν να επιβάλουν οι ηγεσίες των δύο μεγάλων κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με τις θεωρίες περί μονοδρόμου. Διότι θεωρίες και εκβιαστικά διλήμματα  περί «χαμένης ψήφου», περί «ακυβερνησίας» κλπ είναι φασισμός και αλαζονεία.
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό εν έτει  2012, κόμματα που ευθύνονται 100% για την χρεοκοπία της χώρας, να  ισχυρίζονται ότι "αν δεν αναδειχθούν εκ νέου κυβερνήτες, η χώρα δεν θα μπορέσει να κυβερνηθεί και μετά από εμάς το χάος».
Αυτό το έλεγε ο Λουδοβίκος ο 14ος ο επονομαζόμενος και «βασιλιάς ‘Ηλιος» και εξακολουθούσε να το πιστεύει και ο Λουδοβίκος ο 16ος, μέχρι που η γκιλοτίνα διαπέρασε τον τρυφερό του αυχένα το 1789.
Ειλικρινά ακούγοντας τον Ε.Βενιζέλο ή τον Α.Σαμαρά ότι «αν δεν με ψηφίσετε θα υπάρχει ακυβερνησία στην χώρα» και κοιτώντας πίσω τους τα ερείπια (τα ορατά ερείπια γιατί υπάρχουν και μη ορατά που αφορούν τα εθνικά θέματα) που άφησαν οι ίδιοι και τα κόμματά τους μετά από 38 χρόνια διακυβέρνησης της χώρας, απορείς με το επικό θράσος τους.
 Βέβαια, όπως έλεγε ένα παλιός κοινοβουλευτικός «Για να γίνεις πολιτικός στην Ελλάδα χρειάζεσαι μόνο δύο πράγματα: το ένα είναι θράσος και το άλλο «γερό στομάχι». Το πρώτο για να λες ψέματα κατάμουτρα στους πολίτες και το δεύτερο για να αδιαφορείς όταν θα σε βρίζουν επειδή τους έλεγες ψέματα».
Τι λένε λοιπόν οι συνοδοιπόροι της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας: «Στην Ελλάδα μόνο εμείς μπορούμε να κυβερνάμε, κανείς άλλος». Μα, συγγνώμη, τότε γιατί κάνουμε εκλογές; Ας αλλάξουμε το Σύνταγμα να κυβερνά δύο τετραετίες το ΠΑΣΟΚ, μετά άλλες δύο η Νέα Δημοκρατία και ούτω καθεξής. Να μην σπαταλάμε ούτε λεφτά, ούτε να ταλαιπωρούμεθα.
Ας διορίζουν και τους βουλευτές να τελειώνουμε. Προάγγελος αυτού, είναι βέβαια η απόφαση Σαμαρά να μην γίνονται οι βουλευτές του υπουργοί, αλλά μόνο εξωκοινοβουλευτικά εξωθεσμικά πρόσωπα. Γύρευε από ποια δεξαμενή διαπλοκής… 
Τα δύο «κόμματα εξουσίας» επειδή είχαν καλομάθει από το σταλινικό ΚΚΕ (πόσο πολύ βόλεψε το σύστημα του δικομματισμού το ΚΚΕ όλα αυτά τα χρόνια, είναι μια άλλη «πονεμένη» ιστορία) το οποίο «Δεν θέλει να κυβερνήσει γιατί δεν θα μπορούν να διαδηλώνουν οι εργάτες», αυτό δεν σημαίνει ότι ο Θεός έχει ορίσει την Ελλάδα να την κυβερνά μόνο η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Και μια που μιλάμε για αλαζονεία και φασισμό, να μιλήσουμε και για υποκρισία: Επί 38 ολόκληρα χρόνια το ΚΚΕ το θεωρούν τμήμα του πολιτικού κόσμου της χώρας. Το ΚΚΕ, την παράταξη που αιματοκύλισε την χώρα το 1946-’49 και βασικό στόχο είχε την απόσχιση της Μακεδονίας κλπ (όλα αυτά δεν τα λέμε εμείς υπάρχουν τα πρακτικά της 5ης Ολομέλειας του κόμματος).
Εν πάση περιπτώσει, ας πούμε ότι όλοι Έλληνες είμαστε, δεν μπορεί και δεν πρέπει να μας χωρίζει για πάντα το άφθονο αίμα που χύθηκε στην κομμουνιστική ανταρσία. Υπό τον όρο ότι κάποιοι θα μετανοήσουν ή εν πάση περιπτώσει δεν θα προκαλούν.
Τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε. Το ΚΚΕ έχει σταλινοποιηθεί πλήρως, έχει αποκαταστήσει όχι μόνο τον Ι.Στάλιν, αλλά και τον Ν.Ζαχαριάδη, εξακολουθεί να χαιρετά με το αριστερό χέρι σηκωμένο με σφιγμένη γροθιά, απορρίπτει τον κοινοβουλευτισμό ως πολιτικό σύστημα και έχει ως βασικό στόχο την επικράτηση ολοκληρωτικού καθεστώτος στη χώρα. Και δεν έχει αποκηρύξει τις θέσεις της 5ης Ολομέλειας. Αυτά που λέμε, είναι επίσημα κείμενα και θέσεις του ΚΚΕ, δεν είναι φήμες.
Το ΚΚΕ, λοιπόν, η διεφθαρμένη πολιτική και οικονομική ελίτ της χώρας, το χρησιμοποιούσε συστηματικά είτε ως «άλλοθι δημοκρατικότητας», είτε ως συνεταίρο για να τα έχει καλά με τα συνδικάτα που εγκληματικά αφέθηκε να ελέγχει. Και μερικές φορές ο συνεταιρισμός ήταν και ιδιαίτερα αποδοτικός σε οικονομικό επίπεδο για την εν λόγω τριπλέτα…
Τώρα όμως που η πολιτική και ιδεολογική παρακμή της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και του ΠΑΣΟΚ,  οδήγησε μεγάλες μάζες ψηφοφόρων στο άλλο άκρο του πολιτικού φάσματος, στους εθνικιστές, άρχισαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να μιλάνε για «ναζί».
Και ποιοι μιλάνε!  Αυτοί που εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία στην πατρίδα του εθνικοσοσιαλισμού και «έχασαν» τα αρχεία που τεκμηριώνουν τις γερμανικές αποζημιώσεις!
Πως δικαιούνται να κατακρίνουν τώρα τους εθνικιστές και να τους χαρακτηρίζουν «ναζί» όταν επί τόσες δεκαετίες δέχονται τους σταλινικούς κομμουνιστές ως συνεταίρους στην εξουσία; 
Από την στιγμή που το πολιτικό σύστημα δέχεται το ένα άκρο και απορρίπτει το άλλο, είναι βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα η ανάγκη της κοινωνίας για ιδεολογική ισορροπία θα αναζητήσει πολιτική έκφραση στο άλλο άκρο.
Και το οποίο, άλλο άκρο,  εν πάση περιπτώσει έχει ελληνικό σήμα και προσκυνά την ελληνική σημαία και όχι το σφυροδρέπανο.
Και αφήνοντάς το εκτός συστήματος επί δεκαετίες θέριεψαν μέσα στο εθνικιστικό κίνημα και κάποιες απόψεις οι οποίες είναι άκρως συζητήσιμες, αλλά γι αυτό δεν ευθύνονται οι εθνικιστές.
Ευθύνονται οι αλαζονικοί ηγέτες, ειδικά της ΝΔ, που επέτρεψαν στην αριστερά να αλωνίζει και επιχείρησαν να ενταφιάσουν την πραγματική δεξιά. Το μόνο που κατάφεραν ήταν η ιδεολογική αποσάθρωση και εν τέλει η εξομοίωση με παρακμιακά πολιτικά μοντέλα.
Επιστρέφοντας εκεί απ’όπου ξεκινήσαμε να τονίσουμε ότι την Κυριακή δεν κρίνεται το μέλλον της χώρας. Κρίνεται η κοινοβουλευτική αντιπροσώπευση των πολιτών μέχρι τις επόμενες εκλογές.
Ψηφίστε όποιο κόμμα πιστεύετε ότι σας εκφράζει και σας εκπροσωπεί. Προσοχή όμως ποιους θα επιλέξετε για να στείλετε στο Κοινοβούλιο. Πατριώτες υπάρχουν σε όλα τα κόμματα, ακόμα και στο ΚΚΕ.
Ψηφίστε αυτούς που σας έχουν πείσει ότι είναι πατριώτες. Και νέους υποψηφίους. Όπου και αν ανήκουν.  Δεν σημαίνει ότι και αυτοί δεν θα διαφθαρούν, αλλά τουλάχιστον έχουμε μία πιθανότητα ως πολίτες κάποιοι από αυτούς να μας προκύψουν «καθαροί»…
Και βέβαια, μην ψηφίσετε με φόβο στην καρδιά. Προσπάθησαν να σας τρομάξουν. Σας υποτιμούν. Θεωρούν ότι βάζετε τον φόβο πάνω από την αξιοπρέπεια, αλλά και την λογική. Γιατί, ποιος λογικός θα ψήφιζε χρεοκοπημένους πολιτικούς σχηματισμούς ή αυτούς που τον χρεοκόπησαν;
Προσπαθούν να σας βιάσουν ψυχικά. Γι αυτούς δεν είστε άνθρωποι. Αν σας θεωρούσαν ανθρώπους είναι δυνατόν να δέχονταν  να σας επιβάλουν όλα αυτά τα μέτρα εξαθλίωσης όπως κάνουν δύο χρόνια τώρα;
Γι αυτούς, για το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, είστε μηχανές ψήφων, για τις κομματικές τους μονοκρατορίες. Που ψηφίζουν για να είναι οι ίδιοι στην εξουσία. Δεν φοβούνται μην τιμωρήσετε τον έναν γιατί θα έρθει ο άλλος. Και μετά θα ξανάρθει ο πρώτος, όταν κουραστείτε από τον άλλο.
Αυτό πρέπει να σπάσει. Έχουν αποτύχει, πρέπει να φύγουν, τέλος. Κάντε την επανάστασή σας.
Μετατρέψτε τον φόβο σας, σε τρόμο τους…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Για μία ακόμη φορά ανθρωπόμορφα κτήνη βασάνισαν μέχρις θανάτου ηλικιωμένη γυναίκα

Για μία ακόμη φορά ανθρωπόμορφα κτήνη βασάνισαν μέχρις θανάτου ηλικιωμένη γυναίκα




  • Για μία ακόμη φορά ανθρωπόμορφα κτήνη βασάνισαν μέχρις θανάτου ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στα Ιωάννινα για να τους αποκαλύψει το μέρος που είχε κρύψει τις οικονομίες της.   Το αποτρόπαιο έγκλημα, που έχει προκαλέσει σοκ και δέος στους κατοίκους της περιοχής. Την άτυχη ηλικιωμένη γυναίκα την βρήκε νεκρή ο γιός της μετά από επανειλημμένα τηλεφωνήματα στα οποία δεν απαντούσε. 
  • Όταν ο γιός της άνοιξε την πόρτα, αντίκρισε τη μητέρα του νεκρή και το σπίτι αναστατωμένο, αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, άντρες της οποίας μετέβησαν στο σημείο μαζί με ιατροδικαστή. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή, δεμένη στα χέρια και τα πόδια με μονωτική ταινία και έφερε χτυπήματα στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού με αιχμηρό αντικείμενο.
  • Μάλιστα οι δράστες για να βάλουν τέλος στη ζωή της άτυχης γυναίκας τη στραγγάλισαν με μονωτική ταινία. Η γυναίκα υπέστη τα φρικτά βασανιστήρια μέχρι να αποκαλύψει πού έκρυβε τις οικονομίες της. Πρόκειται για την πολλοστή δολοφονία ηλικιωμένου από άτομα που είχαν σκοπό της τους ληστεία. Με βάση τα μέχρι σήμερα στοιχεία στις περισσότερες από τις προηγούμενες αντίστοιχες δολοφονίες οι υπαίτιοι ήταν αλλοδαποί.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τελειωμό δεν έχουν οι εισβολές σε σπίτια οπλισμένων συμμοριών αλλοδαπών

Τελειωμό δεν έχουν οι εισβολές σε σπίτια οπλισμένων συμμοριών αλλοδαπών



  • Το παράλογο έχει χάσει πια τη σημασία του σε αυτή τη χώρα όπου άπαντες –πλην ελαχίστων- βρίσκονται σε μια κατάσταση μόνιμης αφασίας. Και αναφερόμαστε στο παράλογο της κατάστασης με την εγκληματικότητα, όπου κάποιοι –από την αριστερά ή την «αριστερά» προερχόμενοι- θέλουν να μας πείσουν ότι κάπου  είναι και φυσιολογικό και πρέπει να συμβιώνουμε μαζί της όπως με τους σεισμούς ή το AIDS.
  • Είναι καθημερινά, -άλλωστε κάθε μέρα τα αναφέρουμε μέσα στο defencenet-  τα περιστατικά εισβολών σε σπίτια, όχι μόνο νυκτερινές ώρες αλλά πρακτικά και μέρα μεσημέρι. Αλλά και τόσα πολλά που μετά βίας μπορούμε να τα καταμετρούμε σε καθημερινή βάση.
  • Το πλέον πρόσφατο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Παλαιό Φάληρο, όπου τρεις ληστές –πιθανότα πρόκειται για σπείρα αλλοδαπών που έχει ρημάξει σπίτια σε Ηλιούπολη, Αργυρούπολη και Π. Φάληρο- οπλισμένοι με τα γνωστά καλάσνικοφ εισέβαλλαν σε οικία πρώτου ορόφου από ανοικτή μπαλκονόπορτα στις 8 παρά τέταρτο το πρωί!
  • Ο τριαντάχρονος και οι ηλικιωμένοι γονείς του ποτέ δεν περίμεναν εισβολή ληστών εκείνη την ώρα. Οι άτυχοι άνθρωποι δεν είχαν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης. Έμειναν να παρακολουθούν τους τρεις ληστές να αρπάζουν χρήματα, τηλεοράσεις, υπολογιστές και ό,τι άλλο είχε αξία, αλλά και τα κλειδιά των δυο αυτοκινήτων της οικογένειας τα οποία επίσης άρπαξαν φεύγοντας.
  • Πρόκειται για ένα ακόμη κτύπημα συμμορίας, σε περιοχές της Αθήνας,. Στην Ηλιούπολη στις 2 Μαΐου ακόμη μια συμμορία εισέβαλλε σε σπίτι, ήταν το τέταρτο περιστατικό στην περιοχή, ενώ στην Αργυρούπολη άλλη συμμορία –αλλοδαπών και αυτή τη φορά- είχε εισβάλλει επίσης σε σπίτι.
  • Είναι αμέτρητα τα περιστατικά, συμμοριών αλλοδαπών που λυμαίνονται τη χώρα πραγματοποιώντας πλιάτσικο. Και όμως οι επιταγές της αμετανόητης αριστεράς είναι δύο: 
  • Νομιμοποίηση για όλους και μάθετε να ζείτε μαζί τους, είτε σας αρέσει είτε όχι.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

DefenceNet.gr - Συνέντευξη Πάνου Καμμένου