Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

22 Μαΐου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: «Το ελληνικό κατεστημένο έχει συνηθίσει σε ηγέτες επαίτες»

ΣΥΡΙΖΑ: «Το ελληνικό κατεστημένο έχει συνηθίσει σε ηγέτες επαίτες»

«Όσον αφορά τις σημερινές δηλώσεις του κ. Αντ. Σαμαρά για τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, θέλουμε να υπογραμμίσουμε πως το πολιτικό και εκδοτικό κατεστημένο της χώρας έχει συνηθίσει σε ηγέτες επαίτες και ικέτες απέναντι στους ευρωπαίους, να στέκονται προσοχή, όπως ο κ. Γ. Α. Παπανδρέου μπροστά στην κα Μέρκελ και τον κ. Σαρκοζί στις Κάννες», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε απάντηση των δηλώσεων Σαμαρά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το νέο στοιχείο που αναδεικνύεται από τη συζήτηση που διεξάγεται σήμερα στην Ευρώπη είναι ότι μετά από δεκαετίες αμφισβητείται ο μονόδρομος των νεοφιλελεύθερων συνταγών και των αντικοινωνικών πολιτικών λιτότητας.

Ο αγώνας που διεξάγεται σήμερα στην Ελλάδα για την ακύρωση και την ανατροπή των πολιτικών του μνημονίου συναντιέται με τον αγώνα της ευρωπαϊκής Αριστεράς και των ευρωπαίων εργαζομένων ενάντια στη σημερινή Ευρώπη της τραπεζοκρατίας, της συρρίκνωσης του κοινωνικού κράτους και των μεγάλων ανισοτήτων.

Όσον αφορά τις σημερινές δηλώσεις του κ. Αντ. Σαμαρά για τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, θέλουμε να υπογραμμίσουμε πως το πολιτικό και εκδοτικό κατεστημένο της χώρας έχει συνηθίσει σε ηγέτες επαίτες και ικέτες απέναντι στους ευρωπαίους, να στέκονται προσοχή, όπως ο κ. Γ. Α. Παπανδρέου μπροστά στην κα Μέρκελ και τον κ. Σαρκοζί στις Κάννες.

Πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι ο ελληνικός λαός από δω και μπρος θα εκπροσωπείται με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη».


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
  

Μάικλ Ο΄Λίρι (Rynair): "Ευλογία η επιστροφή στη δραχμή για την Ελλάδα - Θα εκτοξευθεί η χώρα"!

Μάικλ Ο΄Λίρι (Rynair): "Ευλογία η επιστροφή στη δραχμή για την Ελλάδα - Θα εκτοξευθεί η χώρα"!


Η παραπάνω δήλωση δεν ανήκει στον οποιοδήποτε, αλλά στον επικεφαλή του δεύτερου αερομεταφορέα που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, στον διευθύνοντα σύμβουλο της Rynair, Μάικλ Ο' Λίρι, ο οποίος μιλώντας στο δίκτυο Bloomberg. χαρακτήρισε "ευλογία η επιστροφή της χώρας στην δραχμή", αφού θα εκτόξευε τις τον τουρισμό - και όχι μόνο - στην Ελλάδα.

Όπως τόνισε, στο ενδεχόμενο ενός "Grexit", «ο τουρισμός θα ήταν από τους κλάδους που θα "πετούσε" στην Ελλάδα και θα είχαμε μία "εισβολή" τουρισμού με τεράστια κέρδη για την χώρα, διότι όλα θα γίνονταν πολύ φτηνότερα». 

Το πιο σημαντικό είναι η άποψή του σε ότι αφορά την περίοδο προσαρμογής της χώρας από το ευρώ σε μια εθνική νομιμσατική μονάδα: Δύο εβδομάδες, μόλις! 
«Βέβαια», τόνισε, «η διαχείριση θα ήταν
δύσκολη τις πρώτες δύο εβδομάδες», αφού θα ήταν άγνωστο εάν «τα αεροδρόμια θα χρέωναν σε δραχμή ή σε ευρώ». «Είμαι βέβαιος ότι θα χρέωναν σε ευρώ» είπε ο Ο' Λίρι και θεωρεί ότι χρονικά, εκεί θα περιοριζόταν η ζημιά.

Ερωτηθείς για το εάν η Ryanair έχει κάποιο σχέδιο για την περίπτωση που η Ελλάδα επιστρέψει σε εθνική νομισματική μονάδα και εγκαταλείψει το ευρώ, ο Ο' Λίρι απάντησε ότι "Δεν υπάρχει κάποιο εναλλακτικό σχέδιο, αφού είναι απόλυτα θετικό για τα επιχειρηματικά σχέδια των αερογραμμών, αλλά και όλου του τουρισμού και των εξαγωγών της Ελλάδας το να επιστρέψει η χώρα σε εθνική νομισματική μονάδα.

«Είμαστε η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία στην Ελλάδα και θα έκανε καλό στις δουλειές των αεροματαφορών, εάν η Ελλάδα έφευγε από το ευρώ και υιοθετούσε την δραχμή ή κάποιο άλλο υποτιμημένο νόμισμα» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας. 
Η άλλη, η θετική άποψη σε ότι αφορά την ελληνική, εθελούσια, πάντα, έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Τμήμα ειδήσεω
ν defencenet.gr

FT: «Μυστικά κονδύλια 100 δισ. θα διοχετευτούν στις ελληνικές τράπεζες»

FT: «Μυστικά κονδύλια 100 δισ. θα διοχετευτούν στις ελληνικές τράπεζες»

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδας, με τη μυστική συγκατάθεση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας θα εξασφαλίσει επείγουσα ρευστότητα προς τον ελληνικό τραπεζικό κλάδο που ασφυκτιά.

«Εάν η Ελλάδα έφευγε από την Ευρωζώνη, η πιο πιθανή αιτία θα ήταν η απόφαση της ΕΚΤ να τραβήξει την πρίζα της παροχής χρηματοδότησης» γράφει το άρθρο.

Γίνεται, μάλιστα, εκτενής αναφορά στο πρόγραμμα «παροχής έκτακτης ρευστότητας» (emergency liquidity assistance- ELA), που στοχεύει σε αυτό που χαρακτηρίζεται ως μια από «τις πλέον παραμελημένες συνιστώσες της κρίσης στην Ευρωζώνη.

Όπως τονίζει το δημοσίευμα, το πρόγραμμα, που διαφέρει από την κανονική παροχή ρευστότητας προς τις ευρωπαϊκές τράπεζες που δίνει η ΕΚΤ, έχει ήδη χρησιμοποιηθεί στην περίπτωση της Ιρλανδίας και εσχάτως της Ελλάδας.

«Δίνει στην ΕΚΤ -που έχει τον τελικό έλεγχο επί της δυνατότητας αυτής- τη δύναμη να καθορίσει τη μοίρα ολόκληρων κρατών» αναφέρουν οι FT.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΣΟΕΕ: ΑΛΛΟΤΕ ΣΧΟΛΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ!

Τι άλλο θα δούμε ακόμη: Αλλοδαποί και φοιτητές (;) έδειραν άλλους αλλοδαπούς στην Πατησίων!


Τρελά πράγματα στην Πατησίων, στη χώρα της μόνιμης αφασίας. Τρία άτομα Αλβανικής καταγωγής, δύο άνδρες και μια γυναίκα σταμάτησαν εμπρός από την ΑΣΟΕΕ για να αγοράσουν από τους παράνομους μικροπωλητές δραστηριοποιούνται στην περιοχή.
Μια κουβέντα ενός μικροπωλητή προς τη γυναίκα της παρέας άναψε τα αίματα με αποτέλεσμα την έναρξη συμπλοκής.
Άτομα μέσα από την ΑΣΟΕΕ - με κράνη και ρόπαλα, προφανώς γιατί νόμισαν ότι επρόκειτο για συμπλοκή των αλλοδαπών με Έλληνες πρόστρεξαν προς προστασία των αλλοδαπών μικροπωλητών με αποτέλεσμα να στείλουν στο νοσοκομείο τους δύο τουλάχιστον αλλοδαπούς από την Αλβανία.
Παράλληλα προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στο αυτοκίνητο των Αλβανών.

Η νέα πολύ-πολιτισμική Ελλάδα έχει ανοίξει τις πύλες της και σας περιμένει.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

GREAT PYRAMID

ΣΤΟ
http://hercolano2.blogspot.com/
ΔΕΚΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: GREAT PYRAMID
----------------------------------------

Δημοσκόπηση Zougla.gr: ΣΤΟ 7,7% η Χρυσή Αυγή


Δημοσκόπηση Zougla.gr: ΣΤΟ  7,7%  η Χρυσή Αυγή


Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012 - 14:22

Μεγάλη δημοσκόπηση, με τη συμμετοχή 38.000 ατόμων που έκανε το Zougla gr., παρουσίασε στην χθεσινοβραδινή διαδικτυακή εκπομπή «Κίτρινος Τύπος», ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. 
Σύμφωνα, λοιπόν, με τη δημοσκόπηση πρώτο κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με 25,8%, δεύτερο η ΝΔ με 20%, τρίτο το ΠΑΣΟΚ με 13%, τέταρτο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 8,3%, πέμπτο η Χρυσή Αυγή με 7,7%, έκτο το ΚΚΕ με 4,7% κι έβδομο η ΔΗ.ΜΑΡ. με 3,8%. 
Από κει κι έπειτα, καταποντίζονται τα υπόλοιπα κόμματα (ΛάΟΣ 1,2%, Οικολόγοι 0,9%, Δράση 0,7% κ.τ.λ.). Το ποσοστό των αναποφάσιστων είναι μόλις 5%.
Να σημειωθεί, ότι της δημοσκόπησης προηγήθηκε σκληρή λασπολογική επίθεση κατά  του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών από τον οικοδεσπότη της εκπομπής. Παρών στην εκπομπή ήταν και ο (πρώην πλέον) βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης, ο οποίος πρωτοστάτησε σε χολή και μίσος κατά της Χρυσής Αυγής,