Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

13 Ιουνίου 2012

Εκτέλεση φαρμακοποιού από αλλοδαπούς ληστές

Εκτέλεση φαρμακοποιού από αλλοδαπούς ληστές

Δύο αλλοδαποί (αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι μιλούσαν αραβικά ή αφγανικά) δολοφόνησαν εν ψυχρώ έναν φαρμακοποιό στη μέση του δρόμου για να του αρπάξουν την τσάντα! Λϊγα λεπτά μετά τις 15.00 το μεσημέρι.

Οι δύο αδίστακτοι ληστές, επιτέθηκαν στον 52χρονο φαρμακοποιό στη συμβολή των οδών Παντελή Νικολαίδη και Περικλέους, τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ και τον σκότωσαν για να του αρπάξουν την τσάντα που κρατούσε.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι δύο κακοποιοί, σήκωσαν τα όπλα και εκτέλεσαν τον άτυχο άνδρα που διατηρούσε φαρμακείο κοντά στο σημείο όταν αυτός αρνήθηκε να τους δώσει την τσάντα που κρατούσε με την είσπραξη.

Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός, ωστόσο παρά το γεγονός ότι ισχυρές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο και χτένισαν την περιοχή, οι δολοφόνοι παραμένουν ασύλληπτοι.

-----------------------------
ΝΕΩΤΕΡΑ



- Ο άτυχος Σπύρος Πουκαμισάς αντιστάθηκε και οι αδίστακτοι ληστές τον πυροβόλησαν
- Οι κάτοικοι και οι γείτονές του έκαναν τρισάγιο στον τόπο της δολοφονίας το απόγευμα
- Πριν ενάμιση μήνα είχε ξαναπέσει θύμα ληστείας και του είχαν σπάσει τα δάχτυλα οι ληστές
- H δολοφονία έγινε στο ίδιο σημείο που είχαν βρει τον θάνατο από κακοποιούς οι δυο ειδικοί φρουροί
- Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες και γείτονες του θύματος
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στη ληστεία ως κινήτρου για τη δολοφονία του 52χρονου φαρμακοποιού, Σπύρου Πουκαμισά, πατέρα δύο παιδιών, στου Ρέντη, συγκλίνουν όλες οι ως τώρα πληροφορίες της Αστυνομίας, από την οποία δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες για το αιματηρό περιστατικό, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίζονται.

Στη διασταύρωση των οδών Παντελή Νικολαϊδη και Περικλέους ο 52χρονος φαρμακοποιός Σπύρος Πουκαμισάς δέχθηκε επίθεση από δυο ληστές οι οποίοι του ζήτησαν την τσάντα που κρατούσε.

Πάντως, για την ώρα γίνεται λόγος για δύο άτομα που επιχείρησαν να αποσπάσουν με βία από τον 52χρονο τσάντα με άγνωστο ποσό χρημάτων, αλλά όταν εκείνος αντιστάθηκε, αυτοί τον πυροβόλησαν και σύμφωνα με μαρτυρίες διέφυγαν ένα κίτρινο ΙΧ αυτοκίνητο γαλλικής μάρκας.

Σύμφωνα, πάντως, με τους αστυνομικούς, ο 52χρονος φαρμακοποιός, μέλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά, δεν είχε οικονομικές εκκρεμότητες και επομένως, από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε το ενδεχόμενο προσωπικών διαφορών με τους δράστες.



Εκείνος όμως αντιστάθηκε και τότε οι κακοποιοί δεν δίστασαν να στρέψουν το όπλο τους και να τον εκτελέσουν! Μάλιστα σύμφωνα με την αστυνομία δέχθηκε πάνω από 5 σφαίρες!


Το θύμα είναι 52 ετών, φαρμακοποιός, κάτοικος της περιοχής και μόλις είχε κλείσει το φαρμακείο του στην οδό Φλέμινγκ 16 και πήγαινε λίγο παρακάτω για να πάρει το αυτοκίνητό του το οποίο είχε παρκάρει στην οδό Περικλέους.

Οπως δήλωσε στο Νewsit κάτοικος της περιοχής και συμμαθητής του θύματος που διατηρεί ταβέρνα 100 μέτρα από το σημείο της δολοφονίας "πέρασε από εδώ ο Σπύρος, μας χαιρέτησε και αυτό ήταν, δε θα τον ξαναδούμε ποτέ". 

Ο άτυχος άνδρας έπεσε νεκρός στο ίδιο σημείο που δολοφονήθηκαν οι ειδικοί φρουροί. 



Όπως είπε ένας γείτονας του θύματος, πριν από ένα μήνα είχαν επιχειρήσει και πάλι να τον ληστέψουν και τον είχαν μαχαιρώσει!

Εγκληματικότητα: Έρχεται η ώρα που θα λογοδοτήσουν αυτοί που ευθύνονται


Εγκληματικότητα: Έρχεται η ώρα που θα λογοδοτήσουν αυτοί που ευθύνονται



Δεν υπάρχει τέλος στην κατρακύλα που έχει πάρει το θέμα ασφάλεια στην Ελλάδα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο, την ίδια στιγμή που ένα ανύπαρκτο κράτος, ένα κράτος απών , ένα προδοτικό σχεδόν εγκληματικό κράτος εξακολουθεί να αγνοεί την κραυγή  του Έλληνα πολίτη. Και την αγνοεί επιδεικτικά τόσο αυτό όσο και οι πολιτικές δυνάμεις.
Δυνάμεις που με τεχνάσματα του τύπου «επισκεπτόμαστε το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ» για να μοιράσουμε ηλίθια χαμόγελα δεξιά και αριστερά και χαιρετούρες και να μας πάρει «ο σινεμάς» την ώρα που κάνουμε εξίσου ηλίθιες δηλώσεις νομίζουν ότι θα προσεταιριστούν λίγες ψήφους από αυτές που έχουν ανάγκη.
Δεν είναι μόνο το πλέον πρόσφατο θύμα – ο άτυχος φαρμακοποιός που εκτελέστηκε πριν από λίγη ώρα-  της εγκληματικότητας ο 23ος Έλληνας που πέφτει νεκρός από εγκληματική πράξη  στη συντριπτική τους  πλειοψηφία από αλλοδαπούς   -όχι γιατί τις άλλες τις έκαναν Έλληνες αλλά γιατί δεν έχουν συλλάβει ακόμη τους ενόχους-  είναι και μια σειρά της ελαφριάς λεγόμενης εγκληματικότητας.
Αν είναι βέβαια πάλι δυνατόν εκεί που φτάσαμε να θεωρούμε τις εισβολές στα σπίτια «ελαφριά εγκληματικότητα- αλλά δυστυχώς έτσι είναι.
Έτσι στιγμές τρόμου και πανικού έζησε ένα ζευγάρι Ελλήνων  στην Κηφισιά όταν δύο άγνωστοι όρμησαν στο σπίτι τους λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι(!) και απειλώντας τους με όπλα τους ακινητοποίησαν και τους αφαίρεσαν όλα τα χρήματα που είχαν στο σπίτι τους, κινητά και τα κλειδιά του αυτοκινήτου τους με το οποίο και διέφυγαν.
Ντροπή σε αυτό το κράτος, ντροπή σε όλα τα παχύδερμα και «παχύδερμα» της εξουσίας , της όποια εξουσίας που λυμαίνεται αυτό τον τόπο. Έρχεται γρήγορα όμως η ώρα που πληρώσουν για τα εγκλήματα τους απέναντι στον ελληνικό λαό.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Goldman Sachs: "Αν σχηματιστεί κυβέρνηση δεν βγαίνει από το ευρώ η Ελλάδα"


Goldman Sachs: "Αν σχηματιστεί κυβέρνηση δεν βγαίνει από το ευρώ η Ελλάδα"


 Η Goldman Sachs σε έκθεσή της επαναφέρει τα τρία σενάρια που ήδη έχει αποκαλύψει σε παλαιότερο δημοσίευμά του το defencenet.gr και τα επικαιροποιεί τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές και υπογραμμίζει ότι είναι "Ελάχιστα πιθανό να εγκαταλείψει η Ελλάδα την ευρωζώνη άμεσα και είναι σαφώς λιγότερες οι πιθανότητες, γενικά, να εξέλθει από τη νομισματική ένωση. Θα διακόψει. δε, την χρηματοδότηση μόνο αν δεν σχηματιστεί κυβέρνηση μετά την κυραική, αλλά και πάλι η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ".
Οι ειδικοί αναλυτές του  οίκου τονίζουν λοιπόν πως στο  πρώτο και μάλλον σχετικά θετικό σενάριο, οι κάλπες βγάζουν «ασαφές» αποτέλεσμα και αμέσως «ο κίνδυνος διακοπής του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής της χώρας αυξάνεται, καθώς η Τρόικα θα μπορεί να διακόψει τη χρηματοδότηση του πρωτογενούς ελλείμματος».
Αυτό όμως είναι ένα σενάριο που θα προκύψει «εάν οι πολιτικές παρατάξεις αποτύχουν να σχηματίσουν κυβέρνηση συνεργασίας ή εάν παραταθεί η πολιτική αβεβαιότητα στη χώρα».Ακόμα και τότε όμως, εκτιμά η Goldman Sachs, οι επιπτώσεις αυτού του σεναρίου θα είναι διαχειρίσιμες για την ελληνική οικονομία και δεν θα προκαλέσουν την έξοδο της χώρας την Ευρωζώνη.
Το δεύτερο σενάριο  θέλει την Ελλάδα να οδηγείται  σε μια «αργή ελεγχόμενη έξοδο», κάτι που είναι σαφώς λιγότερο πιθανό. Με βάση αυτό οι Ευρωπαίοι εταίροι θα σταματήσουν να χρηματοδοτούν την εξυπηρέτηση του ελληνικού χρέους και την εσωτερική ελληνική αγορά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα ρευστότητας στις τράπεζες.
Ως αποτέλεσμα αυτού, η  ελληνική κυβέρνηση, για να μπορέσει να αντεπεξέλθει, θα πάρει μέτρα  που δεν συνάδουν με την παραμονή της στο ευρώ, όπως η απαγόρευση διακίνησης κεφαλαίων και προετοιμασία εξόδου από το ευρώ με εκτύπωση νέου εθνικού νομίσματος κάτι που απαιτεί μια διαδικασία έξι μηνών τουλάχιστον.
Το συγκεκριμένο σενάριο είναι ευνοϊκό για την Ευρώπη, καθότι θα έχει αρκετό χρόνο για να προετοιμαστεί προκειμένου να απορροφήσει τους κλυδωνισμούς της εξόδου σε συστημικό επίπεδο.
Το τρίτο, ελάχιστα πιθανό σενάριο είναι να οδηγηθεί η χώρα σε ταχεία έξοδο από τη ζώνη του ευρώ. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί εάν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα  αρνούνταν τη χρηματοδότηση των  ελληνικών τραπεζών, ως συνέπεια της  μονομερούς καταγγελίας των δανειακών  συμβάσεων με τους Ευρωπαίους εταίρους της.
Ωστόσο, η Goldman Sachs εκτιμά ότι δεν είναι πιθανό η όποια νέα κυβέρνηση να επιδιώξει το ακραίο σενάριο της άμεσης εξόδου της από τη νομισματική ένωση, ούτε η ΕΚΤ "να τραβήξει το σχοινί".
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr