Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

17 Ιουνίου 2012

Νίκος Μιχαλολιάκος: «Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει»

Νίκος Μιχαλολιάκος: «Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει»



  • «Όταν συγκεντρώσαμε στις 6 Μαΐου ποσοστό 6,9% είπαν ότι ήταν η οργή και ότι ο κόσμος δεν ξέρει. Σήμερα, με το νέο αποτέλεσμα όπου η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στις δυνάμεις της, καταλαβαίνουν ότι ήρθαμε για να μείνουμε και να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα των Ελλήνων».
  • Τα παραπάνω ανέφερε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, το βράδυ της Κυριακής, μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων.
  • Ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι η Χρυσή Αυγή από έκτο κόμμα είναι τώρα πέμπτο και όπως τόνισε «παραλίγο τέταρτο».
  • «Ήρθαμε να αγωνιστούμε εναντία στην εγκληματικότητα, για τη λύση του μεγάλου εθνικού και κοινωνικού προβλήματος που αποτελούν οι λαθρομετανάστες. Εμείς θα παραμένουμε δυνατοί», πρόσθεσε
  • Νωρίτερα την Κυριακή και αμέσως μετά την ανακοίνωση των exit polls, ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής ευχαρίστησε τους «εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες» που, όπως είπε, «δεν διόρθωσαν την ψήφο τους, όπως τους καλούσαν οι προπαγανδιστές».
  • Ο Νίκος Μιχαλολιάκος ανέφερε ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα το οποίο δεν υποχώρησε στην επίθεση της τρομολαγνείας και «αύξησε σε απόλυτο αριθμό τις ψήφους της».
  • «Είμαστε το κόμμα της εθνικής αντιπολίτευσης» είπε ο κ. Μιχαλολιάκος, τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να αγωνίζεται «μέσα και έξω από τη Βουλή».
  • «Η Χρυσή Αυγή από έκτο κόμμα, σήμερα το βράδυ θα είναι το τέταρτο κόμμα και εκφράζω τα θερμότατα συλλυπητήριά μου σε όσους προσπάθησαν να μειώσουν το ποσοστό της Χρυσής Αυγής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος.
  • Ο Νίκος Μιχαλολιάκος υπογράμμισε ακόμη ότι ο αγώνας εναντίον της παραπληροφόρησης του ελληνικού λαού συνεχίζεται.
  • «Υπάρχει πλέον ένα κόμμα εθνικιστικό στην Ελλάδα που θα παλέψει για τους λαθρομετανάστες. Θα αγωνιστούμε για όλα τα Εθνικά θέματα, για μια Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες», είπε ο κ. Μιχαλολιάκος και πρόσθεσε ότι οι επόμενες ώρες «θα είναι χειρότερες για τους πολιτικούς μας αντιπάλους».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Π.Καμμένος: "Οι υπογραφές αφορούν τον Σαμαρά όχι τον λαό"!

Π.Καμμένος: "Οι υπογραφές αφορούν τον Σαμαρά όχι τον λαό"!


Με μια απάντηση σταράτη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, έδωσε το δικό του στίγμα και την δική του απάντηση στον Α.Σαμαρά για την κωλοτούμπα με την οποία "ξεχασε" την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου:
«Για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αυτά που είπαμε προεκλογικά ισχύουν και μετά τις εκλογές» ανέφερε ο Πάνος Καμμένος σε δηλώσεις του για το εκλογικό αποτέλεσμα. Ό,τι λέμε ισχύει για πάντα. Οι υπογραφές του κ. Παπανδρέου και του κ. Σαμαρά αφορούν τους ίδιους και όχι το λαό».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Πρώτη δήλωση Α.Σαμαρά: "Θα σεβαστούμε το Μνημόνιο, τις υπογραφές & τις δεσμεύσεις μας"!

Πρώτη δήλωση Α.Σαμαρά: "Θα σεβαστούμε το Μνημόνιο, τις υπογραφές & τις δεσμεύσεις μας"!


  • Με την φράση "Θα σεβαστούμε τις υπογραφές και τις δεσμεύσεις του ελληνικού κράτους προς το εξωτερικό" ο Α.Σαμαράς έδωσε το καθαρά "μνημονιακό" στίγμα της κυβέρνησης που θέλει να φτιάξει και ξέχασε πολύ γρήγορα τα όσα έλεγε περί "επαναδιαπραγμάτευσης" και "αλλαγής της συνταγής" του Μνημονίου. Απλά είπε "Να προσθέσουμε στις υποχρεώσεις μας νέες πολιτικές".
  • Το πιο φοβερό είναι ότι δήλωσε αμέσως μετά ότι "Δεν δώσαμε ψεύτικες ελπίδες και υποσχέσεις στον ελληνικό λαό". Μήπως πρέπει κάποιος να του στείλει τα βίντεο με αυτά που έλεγε προεκλογικά, δηλαδή μέχρι και την Παρασκευή; 
  • Με αυτό το σαφές, στο εσωτερικό και εξωτερικό μήνυμα, ότι θα σεβαστεί το Μνημόνιο που εξαθλίωσε και εξαθλιώνει τον ελληνικό λαό κάλεσε τα λοιπά κόμματα να συμμετάσχουν στην κυβέρνησή του.
  • Από αύριο ο Χ.Ράϊχνεμπαχ, ο Π.Τόμσεν και οι άλλοι απίθανοι εκπρόσωποι των δανειστών πιάνουν δουλειά, αν βέβαια γίνει δυνατό να σχηματιστεί μια τέτοια μνημονιακή κυβέρνηση.
  • Δυστυχώς, μετά από έναν σκληρό αγώνα του ελληνικού λαού, της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών κατά του Μνημονίου, εκλέχθηκε πρώτο ένα κόμμα του οποίου ο αρχηγός δηλώνει τη βραδιά της νίκης του ότι "Θα σεβαστεί το εθνοκτόνο Μνημόνιο".Δυστυχώς ούτε ο Α.Σαμαράς, ούτε η ηγετική ομάδα της ΝΔ έγιναν σοφότεροι μετά απ'όλα αυτά.
  • Ετοιμάζονται λοιπόν τα νέα εισπρακτικά μέτρα των 14,5 δισ. οι απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων, η εκποίηση του δημόσιου πλούτου, η ανεργία η υποανάπτυξη, η ύφεση κλπ...
  • Ας δούμε ολόκληρη την δήλωση του Α.Σαμαρά:
  • “O ελληνικός λαός ψήφισε την ευρωπαϊκή πορεία και την παραμονή μας στο ευρώ. Ψήφισε τις πολιτικές που θα φέρουν δουλειές, ανάπτυξη και δικαιοσύνη στον έλληνα πολίτη. Δεν θα υπάρξουν άλλες περιπέτειες, δεν θα τεθεί σε αμφιβολία η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη. Είναι σημαντική στιγμή για την Ελλάδα και για την Ευρώπη.
  • Καλούμε όλες τις δυνάμεις που συμμερίζονται τους στόχους αυτούς να μετέχουν σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Ο τόπος πρέπει να κυβερνηθεί.  Η κυβέρνηση πρέπει να φέρει ανάπτυξη, θα σεβαστούμε την υπογραφή και τις δεσμεύσεις της χώρας, το κράτος έχει συνέχεια και συνέπεια. Οι πολίτες μας τίμησαν με την ψήφο τους, θέλω να ευχαριστήσω τον ελληνικό λαό. Είπαμε την αλήθεια στον λαό και μας άκουσε.
  • Υπόσχομαι ότι θα τιμήσω πλήρως την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι έλληνες, θα δουλέψουμε μαζί με τους ευρωπαίους εταίρους μας για να συμπληρώσουμε την οικονομική πολιτική με ανάπτυξη και αντιμετώπιση της ανεργίας. 
  • Στόχος μας είναι να βγούμε από την κρίση με κοινωνική συνοχή με δουλειές, με δικαιοσύνη και ασφάλεια. Εμείς τηρούμε ότι είπαμε η Ελλάδα πρέπει να κυβερνηθεί και θα κυβερνηθεί. Η ΝΔ ήταν και είναι δύναμη ευθύνης”. 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ο Θεός Φόβος και ο αντιδημοκρατικός νόμος νίκησαν το κοινωνικοπολιτικό θαύμα και τον Πολίτη...


ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ!

http://press-gr.blogspot.gr/
Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012
Ο Θεός Φόβος και ο αντιδημοκρατικός νόμος νίκησαν το κοινωνικοπολιτικό θαύμα και τον Πολίτη...


Του Δημήτρη Α. Γιαννακόπουλου.


Η ευκαιρία για μετάβαση σε μια νέα, δημοκρατική αυτή την φορά, μεταπολίτευση μοιάζει να χάνεται, αν λάβει κανείς υπόψιν την πρώτη εικόνα από τα αποτελέσματα στις κρισιμότερες γενικές εκλογές που διεξήχθησαν στην Ελλάδα μετά το 1974. Ο Θεός Φόβος νίκησε την πιθανότητα κοινωνικοπολιτικού θαύματος και τον πολίτη που στάθηκε στα πόδια του, υπερασπιζόμενος μια αξιοπρεπή ζωή σε μια αυτοκυβέρνητη πολιτεία, δίχως τρόικα και επιτρόπους. Μοιάζει να χάνεται με μια σχετικά μικρή διαφορά ψήφων (με τα μέχρι τώρα εκλογικά αποτελέσματα), όχι μόνον η ευκαιρία σταδιακής μετάβασης σε ένα νέο καθεστώς εναλλακτικής ηγεμονίας, όπου το κοινωνικό σώμα θα αποκτούσε σχετική έστω συνεκτικότητα διεκδικώντας την ιδιότητα του εντολέα, την οποία ιδιοποιούνται το πολιτικοοικονομικό σύστημα της διαπλοκής και διάφοροι φορείς διαμεσολάβησης (τραπεζικοί, συντεχνιακοί, εκκλησιαστικοί, κομματαρχικοί, μιντιακοί κλπ), αλλά και η πιθανότητα ορισμού του Έννομου Συμφέροντος για τον έλεγχο της πολιτικής διαδικασίας από τον λαό. Και αυτό με κρίσιμη πολιτικά μάζα τον πλέον αλλόκοτο και χυδαίο εκφοβισμό σε συνδυασμό με ένα καλπονοθευτικό εκλογικό σύστημα, που με τα σημερινά δεδομένα κομματικής-εκλογικής ισχύος εξευτελίζει απολύτως το δημοκρατικό πολίτευμα.
 
Το αποτέλεσμα θίγει την δρομολογημένη από την κοινωνία επανασύσταση της βασικής ιδιότητας του Πολίτη, την διεκδίκηση της πολιτειότητάς του. Την αλλαγή δηλαδή της σχέσης κοινωνίας-πολιτικής υπέρ της ενδυνάμωσης της βούλησης του Έλληνα για απεγκλωβισμό από το δίκτυο (διαπλοκή) υπαγωγής του σε πολίτη δεύτερης κατηγορίας εντός της μεταμοντέρνας, υπερεθνικής, πολιτικής οντότητας της ΕΕ. Με το αποτέλεσμα αυτό θίγεται επίσης η ανατροπή της αρχής ταύτισης του πολιτικού συστήματος με το κράτος, η οποία αποτελεί το κεντρικό ιδεολόγημα του ελληνικού πελατειακού κεφαλαιοκρατικού μας συστήματος, στον βαθμό που δεν θα είναι μια πλουραλιστική αριστερά στο τιμόνι της κυβέρνησης, η οποία θα διαχώριζε την δημόσια από την ιδιωτική σφαίρα και θα ανεξαρτητοποιούσε τις τρεις θεσμοθετημένες εξουσίες του κράτους. Αντί να πετάξουμε στο καλάθι των αχρήστων τον παλαιοκομματισμό και την απολιτική αφήγηση. Αντί να αγνοήσουμε την «πληροφορία» που πηγάζει από την λάσπη και την κατατρομοκράτηση του λαού, επιτρέψαμε να εξισωθεί η λάσπη και η υπερβατική άγνοια με την συστηματική γνώση. Σε μια τέτοια περίπτωση χάνει πάντα η δεύτερη, η γνήσια διανόηση, η δημοκρατία, η φύση και ο άνθρωπος. 

Και όμως, φαίνεται να χάνει ο πολίτης που πίστεψε σε μια νέα μεταπολίτευση. Ο λαϊκισμός και το πλέον χυδαίο, ανυπόστατο εκλογικό δίλημμα μετά το 1974, «ευρώ ή δραχμή» ή το χειρότερο «Ελλάδα της Ευρώπης ή Ελλάδα της δραχμής», έκριναν αυτή την, όπως φαίνεται, σχετικά μικρή διαφορά σε ψήφους, συκοφαντώντας παράλληλα ό, τι πιο υγιές κοινωνικά δημιουργήθηκε ή έτεινε να δημιουργηθεί τα τελευταία 35 περίπου χρόνια. Επικράτησε τελικά η απόλυτη ανηθικότητα που ως business plan είχε το «Δεν Ντρεπόμαστε»! Το δίκτυο της διαπλοκής δεν ντράπηκε να ανοίξει τους κρουνούς της λάσπης για να πνίξει ό, τι ρεαλιστικά αμφισβητούσε το καθεστώς που χρεοκόπησε την χώρα, συμβάλλοντας προηγουμένως καθοριστικά στην πολιτισμική αλλοτρίωση των Ελλήνων, στην ταύτιση κοινωνίας και αγοράς και ενισχύοντας την αγοραία αντίληψη των κοινών. Το εκλογικό σώμα στην Ελλάδα βομβαρδίστηκε με όλα τα διαθέσιμα όπλα της προπαγάνδας, ώστε να καμφθεί το ηθικό του και η βούλησή του να υπερασπιστεί το εύλογο συμφέρον του μέσα στην κρίση, μεταβιβάζοντας το δικαίωμα διακυβέρνησης σε αυτούς που θα μπορούσαν να επιφέρουν κάθαρση και ενδυνάμωση της εθνικής ταυτότητας εντός του αναρχοποιούμενου διεθνούς συστήματος.

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ 
Κάπως έτσι αποτύχαμε ως λαός, ακόμη και στο ελάσσων. Όχι επειδή οπωσδήποτε διεκδικήσαμε το (ιδεολογικά) μείζον, αλλά επειδή το υφιστάμενο κράτος πατρωνίας έχει διαμορφώσει μία ισχυρή δομή αυτοσυντήρησης, η οποία δεν θα μπορούσε ποτέ να κλονιστεί με την στρατηγική που ακολούθησε η αριστερά και γενικότερα ο προοδευτικός κόσμος στην Ελλάδα αυτήν την περίοδο. Ο ΣΥΡΙΖΑ αιφνιδιάστηκε από την λαϊκή υποστήριξη και δεν μπόρεσε να αρθρώσει μία συνεκτική στρατηγική εξουσίας, παρά την αξιοθαύμαστη ικανότητα του Αλέξη Τσίπρα και ελάχιστων άλλων στελεχών του φορέα. Όλα αυτά την στιγμή κατά την οποία ιδιοτελή συμφέροντα, όπως και διαπλεκόμενα συμφέροντα οδήγησαν στην - σε μεγάλο βαθμό - τεχνητή διαίρεση της αριστεράς και σε υπόγειο πόλεμο μεταξύ παλαιών «συντρόφων». Μια «ξεχασμένη» στον κόσμο της και βολεμένη στο σύστημα, εδώ και πολλά χρόνια αριστερά, φάνηκε ανίκανη να εμπνεύσει εκατομμύρια Ελλήνων που ειλικρινά επιζητούσαν μία διαφορετική πρόταση διακυβέρνησης από αυτήν για την αντιμετώπιση της κρίσης, μια και η έννοια της επανάστασης ούτε είχε καλλιεργηθεί, ούτε θα μπορούσε ποτέ να αποκτήσει αξία ισχυρού σημαινομένου στο πλαίσιο της συγκεκριμένης κρίσης που βιώνει ο ελληνικός λαός. Μια ενωμένη, καινοτόμα πολιτικά αριστερά ήταν αυτό που θα εκμηδένιζε τον φόβο, μέσα από την καλλιέργεια της ελπίδας για μια αγωνιστική δημοκρατική πολιτική με κανόνα την ριζοσπαστική, πλουραλιστική διακυβέρνηση, την οποία θα ρύθμιζε η κριτική στάση του κινήματος. 
Η προσέγγιση μιας μεγάλης μερίδας αριστερών που εμφανίζονται ηγήτορες κάθε κινήματος χειραφέτησης στην Ελλάδα, υπήρξε παρωχημένη, ανίκανη να ερμηνεύσει τον σύγχρονο κόσμο και τις νέες δυνάμεις που διαμορφώνουν το πολιτικό φαινόμενο στην Ευρώπη, αλλά και διεθνώς. Συνέχισαν να υποκρίνονται, ταυτίζοντας κόμματα ή ομάδες πολιτικής αποκρυστάλλωσης με το «κίνημα», την επαναστατική ριζοσπαστικοποίηση με τις εκλογικές καμπάνιες, ενώ δεν μπόρεσαν να αντιληφθούν το κρίσιμο περιεχόμενο που αφορά στην ευρωπαϊκή κρίση: Αντίθετα απ’ ότι θεωρεί ένα μεγάλο τμήμα της αντικαπιταλιστικής αριστεράς, το κεφάλαιο που ασφαλώς αποσυνδέεται απολύτως πλέον από τα εθνικά του χαρακτηριστικά, δεν αποσκοπεί στην μετακίνησή του στην περιφέρεια για να καρπωθεί την φτηνή εργασία, αλλά συγκεντρώνεται στο ευρωπαϊκό κέντρο, όπου πλέον αισθάνεται περισσότερο ασφαλές.

ΧΩΡΑ-ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ
Σ’ εμάς, όταν πλέον η χώρα έχει μεταβληθεί θεσμικά και πολιτικά σε Προτεκτοράτο, θα καταφτάσουν κεφάλαια απολύτως καιροσκοπικού χαρακτήρα, στηριζόμενα σε ένα καθεστώς διομολογήσεων. Μέσω αυτών θα τροφοδοτηθεί η ανάπτυξη από εδώ και πέρα, η οποία θα ταυτιστεί με την υποβάθμιση του παραγωγικού δυναμικού της χώρας και την ακόμη πιο στρεβλή παραγωγική διάρθρωση και την σχέση ιδιωτικού – δημόσιου τομέα, όπως και με την καθολική πτώση των αξιών. Θα τολμούσα μάλιστα να ισχυριστώ ότι η αριστερά στον τόπο μας όχι μόνον εμφανίστηκε αλλοπρόσαλλη και ανίκανη να εμπνεύσει ευρύτερα στρώματα της κοινωνίας, αλλά με τον τρόπο της ενίσχυσε την φοβική, τρομοκρατική αφήγηση του κυρίαρχου καθεστώτος στην Ελλάδα. Τα συνθήματα «μην εμπιστεύεστε τον ΣΥΡΙΖΑ», «ο Τσίπρας σας εξαπατά», προδήλως μετέφεραν την «μπάλα» στο γήπεδο εκείνων που πολιτεύονται με μοναδικό όπλο την αφήγηση που ως συνδετικό κρίκο έχει την απειλή, ώστε να διαμορφωθεί μία φοβική μυθοπλασία. Κεντρικός άξονας αυτής υπήρξε ασφαλώς το Ευρώ.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩ
Κάπως έτσι σε αυτές τις εκλογές κυριάρχησε ο φόβος σαν Εκλογικό Δευτερονόμιο:
Και τώρα, Ω Ισραήλ, Ω Έλληνες, τι ζητάει από εσάς ο Κύριος ο Θεός σας, η Διαπλοκή και οι μέντορές της από το εξωτερικό, παρά να φοβάστε τον Κύριο τον Θεό σας, να φοβάστε τον Θεό Ευρώ, να τον ακολουθήσετε σε ότι σας ζητάει, να τον αγαπάτε, να τον υπηρετείτε τον Κύριο τον Θεό σας Ευρώ με όλη σας την καρδιά και με όλη σας την ψυχή – δίδαξε η διαπλοκή. Στο Ευρώ ανήκει η χώρα. Τι κι αν το(ν) χάσετε ως νόμισμα εσωτερικών συναλλαγών, σημασία έχει να ζείτε στο Βασίλειό του, υπό την Κυριαρχία του, να είστε το ποίμνιό του – ακούστηκε να λέει η φωνή του κατατρομαγμένου υποσυνείδητου. 
Εάν φοβάστε τον Κύριο, τον Θεό σας Ευρώ και τον υπηρετείτε και τον υπακούτε και δεν επαναστατείτε εναντίων των διαταγών/εντολών του, και εάν και οι δυο σας, εσείς και η διαπλοκή πού σας διοικεί ακολουθείτε τον μονόδρομο του χρεοστασίου σας …καλώς. Εάν όμως δεν υπακούτε τον Κύριο Ευρώ, και επαναστατήσετε εναντίων των εντολών του, το χέρι του θα στραφεί εναντίων σας, όπως στράφηκε εναντίων των πατέρων σας. Να φοβάσαι, λοιπόν, τον Θεό Ευρώ και να υπακούς τις εντολές των Βρυξελλών, Βερολίνου και Παρισιού, διότι αυτοί ρυθμίζουν το εθνικό χρέος των Ελλήνων. Κάνε το χρέος στην κάλπη δοξάζοντας τον μοναδικό Θεό στα μέρη μας, το Ευρώ – είπε ο άγγελος του Κυρίου του πλούτου των Ελλήνων (εθνικό χρέος).
Αν δεν φοβάσαι Έλληνα πώς θα εμπιστευτείς…αυτούς που σε εκφοβίζουν; Ο άνθρωπος του Θεού δεν εμπιστεύεται ποτέ αυτόν που δεν φοβάται. Τον Θεό Ευρώ φοβήθηκες και όχι τον γεροδιάβολο, την δραχμή, φίλε μου. Την διαπλοκή φοβήθηκε ο φουκαράς ο Έλληνας και όχι την πιθανότητα μιας νέας μεταπολίτευσης. Το γνωστό προκαλεί τον φόβο για το άγνωστο, μέσω της αφήγησης των «γνωστών και μη εξαιρετέων» παραγόντων της αποδυνάμωσης της χώρας και του εξανδραποδισμού των δήθεν κυρίαρχων υποκειμένων τους. Η συντήρηση εκφοβίζει τον πολίτη με τον ίδιο του τον εαυτό, με τον άγνωστο χειραφετημένο εαυτό του. Μετά φόβου Θεού Ευρώ προσήλθες στην κάλπη και με την ψήφο σου νίκησες το θαύμα, ακύρωσες τον Πολίτη, στο πλαίσιο του νέου δόγματος της διαπλοκής που είναι τόσο χυδαίο και παραπλανητικό όσο και το παλαιότερο: Από το «ανήκουμε στη Δύση», περάσαμε στο «ανήκουμε στο Ευρώ». Παραδόθηκες πάλι σε μια Θεότητα, σε ένα παντοδύναμο ηγεμόνα που δεν γνωρίζεις, δεν κατανοείς, δεν ορίζεις. Νομιμοποίησες την υποτέλειά σου σε ένα αόριστο, αδιαφανές σύστημα που θα συνεχίσει απτόητο να σε χρησιμοποιεί σαν πιόνι στη σκακιέρα της διεθνούς πολιτικής.

Τώρα θα περιμένεις το θαύμα αποκλειστικά από τον Θεό Ευρώ. Αν δεν θυσιάζεις καθημερινά την δημοκρατία σου, την ευημερία σου, την αξιοπρέπειά σου σε Αυτόν, δεν θα ικανοποιείται. Στο βωμό του Ευρώ θα θυσιάσεις ό, τι απέμεινε από ανθρώπινα και αστικά δικαιώματα, ό, τι σου απέμεινε στην τσέπη. Όρος επιβίωσης στην χρεοκοπημένη Ελλάδα του Θεού Ευρώ, είναι η δραματική εσωτερική υποτίμηση. Αυτή πλέον δύσκολα θα μπορούσε να ικανοποιήσει τους Μεγάλους Ιερείς του Ευρώ, την Ιερή Συμμαχία του Ευρώ (Βερολίνο-Παρίσι- Ουάσιγκτον), δίχως την «δραχμοποίηση» της εσωτερικής αγοράς (:διπλό νομισματικό σύστημα). Έτσι για να υπηρετήσεις τον Θεό Ευρώ θα βρεθείς με δραχμοποιημένο ευρώ στην τσέπη. Και τότε θα συνεχίσεις να κάνεις τον σταυρό σου στο(ν) Ευρώ, μήπως και σε ελεήσει η χάρη του με κανένα προγραμματάκι ανάπτυξης, με κάποια «ζώνη ειδικής εκμετάλλευσης», με κάποια επιχορήγηση. Τότε θα νοιώσεις ακόμη μεγαλύτερη εξάρτηση από τον νέο μεταμοντέρνο Θεό σου, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που από μόνος σου θα επιζητείς σεμνά και ταπεινά να επιδείξεις υποταγή με δουλική συμπεριφορά. Και στο βάθος το σύμπλεγμα θα οργιάζει…θα πνίγει τον Εαυτό σου, την πολιτική, το κίνημα.
Το πείραμα θα έχει ολοκληρωθεί με το πειραματόζωο να χάνει τον χώρο του, τον χρόνο του, τον βιοοικονομικό του προσανατολισμό. Ο Έλληνας πολίτης θα μεταβληθεί σε ζόμπι. Και μέσα σ’ αυτά, ο νεοφασισμός με ποικίλα χρώματα και πρόσωπα θα ανατέλλει, ζητώντας τυφλή εκδίκηση από βολικούς για τον καζινοκαπιταλισμό, εχθρούς. Αντί για ριζοσπαστικοποίηση του αντικαπιταλιστικού κινήματος, θα βιώσουμε την ριζοσπαστικοποίηση του λαϊκιστικού κινήματος των λογής-λογής «αγανακτισμένων πολιτών». Και τότε η επίκληση βοήθειας στον Θεό Ευρώ σου, θα ακούγεται ως η μεγίστη ύβρις.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Από δω και πέρα δεν θα είναι η ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής που θα υπαινίσσεται τον πολιτικό λόγο – όπως μέχρι σήμερα - αλλά η ίδια η φύση της πολιτικής θα λάβει στο μυαλό σου την μορφή της μπάλας: «με Καραγκούνη δαγκωτό, η Ελλάδα μένει στο ευρώ», διακήρυξε ο ΔΟΛ με ανακούφιση, αντιλαμβανόμενος ότι μέσω της ποδοσφαιροποίησης του πολιτικού, θα παραμείνει και η διαπλοκή στα πράγματα. Αυτή θα φτιάξει την επόμενη κυβέρνηση συνεπικουρούμενη από πράκτορες και πρακτορίσκους που βάζουν φωτιές, λεηλατούν, πετάνε ή «φυτεύουν» χειροβομβίδες και κάνουν ό, τι μπορούν για να σχηματιστεί κλίμα ανασφάλειας στους πολίτες και η εντύπωση ότι υπάρχουν ομάδες «ένοπλης πάλης» που βρίσκονται σε όσμωση με την αριστερά και την προοδευτική κοινωνία! Το παρακράτος αναλαμβάνει τα ηνία για να κάνει την βρώμικη δουλειά, εκεί όπου ο επικοινωνιακός βομβαρδισμός, η λάσπη, και οι εκβιασμοί ομάδων και ατόμων, ή οι δωροδοκίες και τα ρουσφέτια, δεν επαρκούν για να μεταστρέψουν την ψήφο υπέρ εκείνων που την θέλουν για να την στρέψουν εναντίον των δύο τρίτων της κοινωνίας. Αυτό προϊδεάζει για την συνέχεια με Κυβέρνηση των Διαπλεκομένων, παρότι η «αντιμνημονιακή» ψήφος διασύρει τον επικοινωνιακό μηχανισμό τους σε μεγάλο βαθμό. 

Άρχισαν οι πρώτες υποχωρήσεις του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Αλβανίας ;

Άρχισαν οι πρώτες υποχωρήσεις του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Αλβανίας ;


Προβληματισμό και ερωτηματικά προκαλεί η απάντηση που έδωσε ο Α. Τσίπρας στον Αλβανό δημοσιογράφο Νίκο Άγκο για την εφημερίδα SHQIP αναφορικά με τις ελληνοαλβανικές σχέσεις. Ειδικότερα όσον αφορά την οριοθέτηση των θαλασσίων συνόρων των δύο χωρών ο Α. Τσίπρας δήλωσε ότι εάν εκλεγεί, η κυβέρνηση του θα επαναδιαπραγματευθεί την συμφωνία με την Αλβανία.
Ο καθορισμός των θαλασσίων συνόρων αποτελεί το πρώτο στάδιο για την ανακήρυξη της ΑΟΖ της κάθε χώρας στο Βόρειο Ιόνιο μια περιοχή πολλά υποσχόμενη σε ενεργειακούς πόρους.
Η τοποθέτηση του Α. Τσίπρα δημιουργεί σημαντικά ερωτηματικά για την γνώση και αντίληψη που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ για το συγκεκριμένο θέμα, δεδομένου ότι οι κυβερνήσεις Καραμανλή και Μπερίσα έχουν ήδη υπογράψει την σχετική συμφωνία η εφαρμογή της οποία εμποδίστηκε από το Συνταγματικό Δικαστήριο της Αλβανίας μετά την παρέμβαση εθνικιστικών κύκλων του Σοσιαλιστικού κόμματος της γειτονικής χώρας υπό την παρότρυνση της Τουρκίας.  
Επισημαίνεται ότι και οι Υπουργοί Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ μετά την κυβέρνηση Καραμανλή έμειναν σταθεροί στη θέση ότι η υπάρχουσα "Συμφωνία των θαλάσσιων υδάτων" είναι σε ισχύ και δεσμεύει την Αλβανία.
Ακολουθεί η σχετική ερώτηση του Αλβανού δημοσιογράφου και η απάντηση του Α. Τσίπρα
Θα γνωρίζετε κ. Τσίπρα, ότι μεταξύ των δύο χωρών ακόμη παραμένει μετέωρη η υπογραφή της συμφωνίας των θαλάσσιων υδάτων. Αν αναλάβετε την διακυβέρνηση, σκοπεύετε, να αρχίσετε νέες διαπραγματεύσεις με την Αλβανική πλευρά;
Απάντηση Α. Τσίπρα:  Πρωτεύων στο πρόγραμμά μας είναι να αρχίσουμε άμεσα τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις με όλες τις ενδιαφερόμενες γειτονικές χώρες, με σκοπό μετά την υπογραφή των διμερών συνθηκών, να αρχίσει ο καθορισμός της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) της κάθε χώρας. Αυτές οι διαδικασίες θα προχωρήσουν βάση του Διεθνούς Δικαίου καθώς και της Σύμβασης για το Δίκαιο της Θάλασσας.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Χρυσή Αυγή: Εγκατέλειψαν τον προεκλογικό αγώνα και αγωνίζονται κατά των πυρκαγιών

Χρυσή Αυγή: Εγκατέλειψαν τον προεκλογικό αγώνα και αγωνίζονται κατά των πυρκαγιών


Δεκάδες ομάδες εθελοντών της Χρυσής Αυγής βοηθούν από το μεσημέρι χθες στην κατάσβεση των πυρκαγιών σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Μετά από εντολή του γ.γ. του κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου κάθε τοπική οργάνωση που βρίσκεται κοντά σε περιοχές που καίγονται εγκατέλειψε τον προεκλογικό αγώνα του κόμματος και ενώθηκε με τις δυνάμεις των πυροσβεστών στον αγώνα για την κατάσβεση των πυρκαγιών.
Ακόμα και σήμερα ημέρα των εκλογών ζητήθηκε να προσέλθουν στα εκλογικά κέντρα μόνο οι απαραίτητοι εκπρόσωπoι σε αυτές τις περιοχές και οι λοιποί να οδεύσουν οργανωμένα στον αγώνα κατά της φωτιάς...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!

ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ! ΟΠΟΥ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΝΤ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΤΕΛΙΚΑ, ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΞ ΗΣΑΝ @@@@@!

George Papandreou strikes again: «Βάλαμε τις βάσεις για μια Ελλάδα της αυτοδυναμίας»!

Στο Καλέτζι άσκησε και σήμερα το εκλογικό του δικαίωμα ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.Βγαίνοντας από το εκλογικό τμήμα μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος δήλωσε:

«Με πολλή δουλειά, με κόπο και θυσίες του λαού, με δύσκολες αποφάσεις και σκληρές μάχες και διαπραγματεύσεις και προτάσεις στην Ε.Ε. κατακτήσαμε πολλά. Βάλαμε τις βάσεις για μια Ελλάδα της αυτοδυναμίας, παραγωγική, πιο δίκαιη. Δεν μπορούμε να κάνουμε πισωγυρίσματα ούτε να μείνουμε στάσιμοι. Πρέπει να συνεχίσουμε με συνέπεια, ευθύνη, ελπίδα, πίστη και ειλικρίνεια. Τα οράματα δεν χτίζονται με μεγάλα και εύκολα λόγια. Αλλά με κόπους, αγώνες και σιγουριά για τις βάσεις που έχουμε βάλει. Δεν έχουμε να ζηλεύουμε κανένα. Αρκεί να το πιστέψουμε εμείς ότι η Ελλάδα μπορεί. Ότι μπορούμε να φτιάξουμε μαζί την Ελλάδα της αξιοπρέπειας και της περηφάνειας. Εγγύηση γι αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ."

H ιστορία με τον "πρωην" έχει γίνει κουραστική, και έτσι αποφεύγουμε εκτεταμένους σχολιασμούς γιατί είναι ανώφελοι. Ο άνθρωπος ή έχει άγνοια της πραγματικότητας ή απλώς θέλει να μας στείλει στο τρελάδικο. Δε θα του περάσει έχουμε πάθει ανοσία.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
  

Έλεος με τις μπαρούφες που συνδέουν ποδόσφαιρο με εθνική πολιτική

Έλεος με τις μπαρούφες που συνδέουν ποδόσφαιρο με εθνική πολιτική


Έλεος με αυτή την μπαρουφολογία περί "παραδείγματος της Εθικής Ομάδας στους πολιτικούς" ή του "δρόμου που έδειξαν οι διεθνεις μας στους πολιτικούς"! Τεράστια η επιτυχία της Εθνικής, δείχνει απλά ότι είναι μια πολύ καλή και - πάνω απ'όλα - σκληρή ομάδα που μπορεί να ανατρέπει συσχετισμούς. Αλλά τι σχέση έχει με το χάος της υπόλοιπης Ελλάδας;
Η Αργεντινή το 1986 κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθληματο 1990 πήγε στον τελικό και μερικά χρόνια αργότερα πτώχευσεΗ Ελλάδα το 2004 κέρδισε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και από τότε πήγε άπατη και πτώχευσε τον περασμένο Μάρτιο.
Οι αθλητικές επιτυχίες είναι κρίσιμες για το ηθικό του κόσμου, αλλά και γιατί ακούγεται θετικά το όνομα μιας χώρας και μόνο αυτά αποτελούν υπερπολύτιμη συνεισφορά. Αλλά δεν φτιάχνουν κράτη.
Για να φτιάξεις κράτος χρειάζονται ηγέτες με υψηλό το αίσθημα της εθνικής αξιοπρέπειας, υπερηφάνειας και πολιτικό ρεαλισμό. Καμία σχέση δηλαδή με τους Έλληνες πολιτικούς ή τουλάχιστον την μεγάλη πλειοψηφία τους...
Defencenet

Σημαίες... μιας χρήσεως στην προεκλογική ομιλία Σαμαρά!

Σημαίες... μιας χρήσεως στην προεκλογική ομιλία Σαμαρά!


Προφανώς για κάποιους οπαδούς της ΝΔ  η ελληνική σημαία αποτελεί προεκλογικό εξάρτημα μιας χρήσεως και όχι εθνικό σύμβολο. Αφού ολοκληρώθηκε η ομιλία Σαμαρά στο Σύνταγμα, κάποιοι ανεγκέφαλοι οπαδοί της ΝΔ αποχώρησαν, ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΝ ΚΟΥΡΕΛΟΠΑΝΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ που κρατούσαν για τις ανάγκες των τηλεοπτικών καμερών λίγο πριν! 

Αυτοί είναι που ενδιαφέρονται για την Ελλάδα; Εκείνοι που ΠΕΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ μαζί με πλαστικά μπουκάλια, φυλλάδια και κάθε λογής σκουπίδι, αφού πρώτα την χρησιμοποιήσουν για να εκδουλεύσουν πατριωτισμό; Είμαστε βέβαιοι ότι πρώτος ο Α.Σαμαράς θα καταδικάσει την ενέργεια αυτή...

Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι ακόμα και ένα απλό πανί που έχει ζωγραφισμένη την ελληνικη ησμία επάνω είναι εθνικό σύμβολο. Όλοι εκτός από κάποιους ... κάφρους της ΝΔ οι οποίοι φαίνεται ότι έχουν μπολιαστεί από τα "παγκοσμιοποιημένα"κηρύγματα της ομάδας της Ν.Μπακογιάννη. Και φυσικά όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι η σημαία απαγορεύεται έστω να ακουμπήσει στο έδαφος, πόσο μάλλον να έχει χρήση ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΟΥ!

Δείτε καλά τη φωτογραφία και χωνέψτε τη, εμείς ακόμα δεν μπορούμε. Ένα μόνο θα πούμε: ΑΙΣΧΟΣ!
Image
 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

22 ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΤΟ http://hercolano6.blogspot.gr/ 22 ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΟΣ