Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

3 Ιουλίου 2012

Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΔΕΥΕΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΙ


Ένταση στο ουκρανικό κοινοβούλιο για ν/σ για αναβάθμιση της ρωσικής γλώσσας
Μέλη της ουκρανικής αντιπολίτευσης κατέστρεψαν ηλεκτρονικές ψηφοδόχους και αντάλλαξαν γροθιές με αντιπάλους τους της πλειοψηφίας, έπειτα από την έγκριση από το Κοινοβούλιο της αμφισβητούμενης νομοθεσίας για την αναβάθμιση του επισήμου καθεστώτος της ρωσικής γλώσσας.
Συνολικά 248 βουλευτές από τους 364 παρόντες ενέκριναν το μέτρο, που θα προσδίδει στη ρωσική γλώσσα ισοδύναμη ισχύ σε μεγάλο τμήμα της χώρας όσον αφορά τη χρήση της σε νομικές διαδικασίες, στις επιχειρήσεις και στην εκπαίδευση. Για να εγκριθεί η νομοθεσία απαιτείτο απλή πλειοψηφία μεταξύ των 450 μελών του Κοινοβουλίου.
Μέλη της αντιπολίτευσης έφυγαν επιδεικτικά από το Κοινοβούλιο μετά την έγκριση του νομοσχεδίου, ορισμένοι τονίζοντας πως αντιταχθούν με άλλα μέσα στη νομοθεσία. Οι εθνικιστές Ουκρανοί δήλωσαν πως η ουκρανική γλώσσα, που κατά τη διάρκεια της σοβιετικής εποχής ήταν απαγορευμένη, χρειάζεται την κρατική αρωγή ώστε να δυνηθεί να διαμορφώσει την ουκρανική εθνική ταυτότητα.
Οι υποστηρικτές της ρωσικής αντιτείνουν πως η κρατική πολιτική που επιβάλλει τη χρήση της ουκρανικής αποτελεί καταπίεση των δικαιωμάτων των μειονοτήτων. Σήμερα, η ουκρανική είναι η μόνη γλώσσα που επιτρέπεται να χρησιμοποιείται στα νομικά και φορολογικά έγγραφα και στα ανώτατα επίπεδα της εκπαίδευσης.
Περίπου το 60% της χώρας ομιλεί την ουκρανική, το άλλο 40% τη ρωσική, και καθώς οι δύο γλώσσες είναι πολύ κοντινές, πολλοί από τους Ουκρανούς κατανοεί αμφότερες άνετα, αν και προτιμά να εκφράζεται σε μία από αυτές.
Ο πρόεδρος Βικτόρ Γιανουκόβιτς, επικεφαλής του κόμματος των Περιφερειών που προώθησε το νομοσχέδιο, θα πρέπει να υπογράψει το νομοσχέδιο προκειμένου να γίνει επισήμως νόμος του κράτους.

ΣΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΒΙΑΖΕΙ, ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ"!!

ΚΑΛΑ ΤΕΤΟΙΑ "ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ"! ΔΙΚΑΙΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Ο Συν. τ. Πολίτη!
Σύλληψη Αλβανού για απόπειρα βιασμού 11χρονης στη Ρόδο


Ποινικές διώξεις για απόπειρα ασέλγειας σε ανήλικη και για απόπειρα βιασμού άσκησε χθες, Δευτέρα, ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου σε βάρος ενός 17χρονου Αλβανού «οικονομικού μετανάστη» -για να μην ξεχνιόμαστε- , που φέρεται να επιχείρησε να βιάσει μια 11χρονη Ροδίτισσα.
Σύμφωνα με τo «dimokratiki.gr», την 1η Ιουλίου στις 17.00 το απόγευμα, ο δράστης φέρεται να οδήγησε το θύμα σε ερημική τοποθεσία με καλαμιές, κοντά σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να προσπάθησε ανεπιτυχώς, καθώς τον αντιλήφθηκαν οι γονείς της ανήλικης, να έρθει σε επαφή μαζί της.
Ο δράστης τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση και μία ώρα αργότερα, παρουσιάστηκε μόνος του στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου και συνελήφθη.
Εξεταζόμενος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται υποστηρίζοντας ότι δεν ήξερε την ηλικία της. Υποστήριξε ότι το μόνο που έκανε ήταν να τη φιλήσει.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΤΗΝ ΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥΣ!

ΠΩ, ΠΩ. ΠΩ, "ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ", ΛΕΣ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΜΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ, ΡΗΜΑΞΟΥΝ,ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ! ΑΥΤΟΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ!
Σύλληψη Αλγερινού «οικονομικού μετανάστη» στο Ηράκλειο για ληστεία



Δύο φορές την ίδια ημέρα επιχείρησε να κλέψει ένα κατάστημα ένας Αλγερινός με άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του στο Ηράκλειο, Κρήτης. Συγκεκριμένα, ο 22χρονος Αλγερινός «οικονομικός μετανάστης» με τον συνεργό του, μπήκαν εχθές το πρωί σε ένα κατάστημα, στην πόλη του Ηρακλείου και αφαίρεσαν από μια 55χρονη πελάτισσα του καταστήματος ένα κινητό τηλέφωνο.
  •  Οι κινήσεις τους  όμως έγιναν αντιληπτές από την παθούσα, η οποία μάταια επιχείρησε να τους ακινητοποιήσει. Τίποτα όμως δε σταμάτησε τους δύο δράστες που λίγες ώρες αργότερα πήγαν ξανά στο κατάστημα, προφανώς όχι για να επιστρέψουν το κινητό.
  • Σύμφωνα με το flashnews.gr, οι δράστες  έγιναν αντιληπτοί από την 55χρονη  να μπαίνουν ξανά στο ίδιο κατάστημα και αστυνομικοί της  Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, αφού κλήθηκαν στο σημείο, αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 22χρονο.
  • Μετά τη σύλληψή του θα κρατηθεί μέχρι να οριστεί δικάσιμος και θα αφεθεί ελεύθερος. Φυσικά ούτε λόγος για απέλαση, καθώς ποιος θα τολμήσει να τον απελάσει.
  • Η γνωστή επωδός ότι ο λαθρομετανάστης προέρχεται από χώρα που έχει πόλεμο, ότι έχει αιτηθεί πολιτικό άσυλο και ότι δεν έχει χαρτιά που να πιστοποιούν την ταυτότητά του θα εφαρμοστεί και εδώ.
  • Αλλά και πάλι στην Αλγερία ούτε πόλεμο έχουν, ούτε πολιτικές διώξεις γίνονται για να δικαιολογείται πολιτικό άσυλο και φυσικά πρόκειται για κράτος που διατηρεί προξενική αρχή στην Ελλάδα.
  • Δεν παίζει όμως καμιά σημασία. Ο Αλγερινός δε θα απελαθεί έτσι και αλλιώς.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr