Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

8 Ιουλίου 2012

Χρυσή Αυγή σε δράση για την ασφάλεια των πολιτών!

Χρυσή Αυγή σε δράση για την ασφάλεια των πολιτών!


Συμβόλαιο συνεργασίας με ιδιωτικές εταιρείες φύλαξης που θα αναλάβουν την περιφρούρηση υποβαθμισμένων περιοχών της πρωτεύουσας, όπου η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο, υπογράφει η Χρυσή Αυγή.

Αν και, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», αρχική σκέψη του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου ήταν η ίδρυση και λειτουργία εταιρείας σεκιούριτι με ευθύνη του κόμματος, τελικά ο ίδιος και οι συνεργάτες του κατέληξαν στη λύση της μίσθωσης των ήδη υπαρχουσών εταιρειών ιδιωτικής φύλαξης!

«Προεκλογικά είχαμε υποσχεθεί πως θα διαθέσουμε για τη φύλαξη των περιοχών του κέντρου της Αθήνας χρήματα από την κρατική επιχορήγηση που θα λάβουμε. Ήδη βρισκόμαστε σε επαφή με τρεις ιδιωτικές εταιρείες σεκιούριτι, με τις οποίες θα συνεργαστούμε για να δώσουμε και πάλι το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους των υποβαθμισμένων περιοχών της πόλης και όχι βέβαια της πλατείας Κολωνακίου, της Εκάλης και της Κηφισιάς, όπου έτσι κι αλλιώς περιπολούν εταιρείες που πληρώνονται από ιδιώτες», αναφέρει στην εφημερίδα ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι οι εταιρείες με τις οποίες θα συνεργαστεί θα περιπολούν και θα ενημερώνουν την Αστυνομία για κάθε ύποπτη κίνηση Να σημειωθεί ότι ήδη σε περιοχές των βορείων προαστίων περιπολούν ιδιωτικές εταιρείες που πληρώνονται από επιχειρηματίες ή εφοπλιστές, μόνιμους κατοίκους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πρόθεση της Χρυσής Αυγής να αναθέσει την ασφάλεια περιοχών του κέντρου σε ιδιωτική εταιρεία φύλαξης δημιουργεί «πονοκέφαλο» στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. Χαρακτηριστική ήταν η προειδοποίηση του νέου υπουργού κ. Νίκου Δένδια κατά την ημέρα της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων του: «Θέλω να ξεκαθαρίσω προς κάθε κατεύθυνση ότι η υποκατάσταση των Σωμάτων Ασφαλείας δεν προβλέπεται ούτε από το δικαιικό ούτε από το αξιακό μας δίκαιο. Γνωρίζετε ότι δεχόμαστε την ύψιστη πρόκληση της αμφισβήτησής μας από τη μια ακραία εκδοχή του πολιτικού φάσματος και την απόπειρα υποκατάστασης από την αντίπερα ακραία εκδοχή του πολιτικού φάσματος», δήλωσε με νόημα, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τη Χρυσή Αυγή και τις προθέσεις της.

«Ο κ. Δένδιας έδωσε καλές εξετάσεις στην κυρία Ρεπούση και τη ΔΗΜ.ΑΡ. Πώς θα είναι καλός υπουργός Προστασίας του Πολίτη και των λαθρομεταναστών. Εμείς βοηθάμε τους Έλληνες συμπατριώτες μας. Τίποτα περισσότερο», σχολίασε ο Ν. Μιχαλολιάκος.

Πληροφορίες του «Πρώτου Θέματος» από τη ΧΑ αναφέρουν πως τα κενά στο προσωπικό των εταιρειών σεκιούριτι με τις οποίες θα συνεργαστεί, θα ζητήσει να καλυφθούν από άνεργα μέλη και φίλους του κόμματος.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μιχαλολιάκος για ΣΥΡΙΖΑ: "Λιγούρια της εξουσίας"

Μιχαλολιάκος για ΣΥΡΙΖΑ: "Λιγούρια της εξουσίας"


Τη συμπεριφορά των Κοινοβουλευτικών Ομάδων του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και της ΔΗΜΑΡ, που αποχώρησαν από την αίθουσα της Ολομέλειας, στηλίτευσε ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγης, Νίκος Μιχαλολιάκος, στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή, λέγοντας ότι «η Χρυσή Αυγή είναι στο Κοινοβούλιο, γιατί αυτό θέλησε ο ελληνικός λαός». 

Επιπροσθέτως, σημείωσε ότι οι προγραμματικές δηλώσεις της συγκυβέρνησης «δεν τον ικανοποίησαν», γι' αυτό και θα τις καταψηφίσει.

Ειδικότερα, ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι «εμείς δεν θα αλλάξουμε ούτε κατά κεραία όσα προεκλογικά είπαμε για κρίσιμα εθνικά θέματα, όπως Βόρειος Ηπειρος, η Κυπρος μας, η Μακεδονία μας, η ύπουλη τακτική του Τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή, τους λαθρομετανάστες, την εγκληματικότητα και ανεργία».

Επισήμανε ότι «πρέπει να καταγγελθεί το Μνημόνιο», χαρακτηρίζοντάς το ως «την καταστροφή του έθνους».

Παράλληλα, επιτέθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας «για λιγούρια της εξουσίας όσο ανατρεπτικοί και αν φαίνονται» και σημείωσε ότι «όποιος νομίζει ότι φθείροντας την κυβέρνηση μπορεί να γίνει ο ίδιος κυβέρνηση είναι γελασμένος. Κάποτε την επαναδιαπραγμάτευση την συζητούσε η ΝΔ. Τωρα δεν μιλάει γι' αυτό. Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε για καταγγελία και τώρα μιλά για επαναδιαπραγμάτευση».

Σημείωσε ότι «η πολιτική θα έπρεπε να καθορίζει την οικονομία και όχι η οικονομία την πολιτική. Ο κόσμος επι 3 χρόνια ακούει για PSI και άλλα τέτοια και δεν καταλαβαίνει. Με τον τρόπο αυτό η χώρα δεν θα ξεφύγει της κρίσης. Υπάρχει ανάγκη για όραμα και αυτό δεν μπορεί να το δώσει συγκυβέρνηση με ετερόκλητες δυνάμεις όπως ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ».

Τόνισε πως «αν γίνουν πραγματικότητα οι ελαφρύνσεις νοικοκυριών, θα τις επικροτήσουμε», ενώ για τις εξαγγελίες του κ. Σαμαρά περι εξυγίανσης πολιτικού συστήματος είπε ότι «για να κερδηθεί η εμπιστοσύνη πολιτών, απαιτούνται περισσότερα από αλλαγή ενός νόμου».
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Παράνομες οι συγκεντρώσεις αλλοδαπών στην Ελλάδα!

Παράνομες οι συγκεντρώσεις αλλοδαπών στην Ελλάδα!

Το Σύνταγμα της Ελλάδος, στο σχετικό άρθρο 11 «Περί Συναθροίσεων» είναι σαφές: «Οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα». Οι Έλληνες όχι οι αλλοδαποί. 

Τι είδαμε την Πέμπτη; Να συνέρχονται αλλοδαποί με άγριες διαθέσεις ενάντια σε ένα νόμιμο και εισαχθέν στη Βουλή κόμμα όπως της Χρυσής Αυγής και να ζητούν την κατάργησή του! Οι παράνομοι μαζεύονται και ζητούν την εξολόθρευση του νόμιμου. Ναι, το είδαμε και αυτό! 

Οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν συνταγματικό δικαίωμα στο συναθροίζεσθαι, και σαν να μην έφτανε αυτό έχουμε και κάτι περίεργους "εκπροσώπους" όπως ο (πολύ «περίεργος») πρόεδρος της κοινότητος των Πακιστανών στην Ελλάδα, ονόματι  Ταβέντ Ασλάμ, ο οποίος εστράφη κατά του νομίμου ελληνικού πολιτικού κόμματος των "σκληρών" της Δεξιάς, που ευρίσκεται εις την βουλή των Ελλήνων, με την πολύ προσφάτως εκφρασθείσα βούληση του ελληνικού λαού.

Εν συνεχεία, ο Πακιστανός με θράσος χιλίων πιθήκων έκανε δηλώσεις στο «Βήμα», επιτιθέμενος κατά της Ελληνικής Αστυνομίας και βέβαια κατά της Χρυσής Αυγής: «θέλω, με αυτή την ευκαιρία να καταγγείλω τη συνεργασία της Χρυσής Αυγής με την Αστυνομία. Υπάρχει στήριξη από την Αστυνομία στα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής. Σήμερα υπάρχουν εδώ εκατοντάδες αστυνομικοί. Όταν χτυπάνε τους μετανάστες που είναι η αστυνομία; Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους αριστερούς που είναι πάντα δίπλα μας»!

Εν ολίγοις η αστυνομία όφειλε να διαλύσει την παράνομη αυτή συγκέντρωση και να συλλάβει αμέσως –τουλάχιστον- τους μη Έλληνες, τον πρόεδρο των Πακιστανών, και τους αριστερούς διοργανωτάς της(αν υπήρχαν), «που είναι πάντα δίπλα στους Πακιστανούς»!(όπως οι ίδιοι ομολογούν) 
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr