Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

19 Ιουλίου 2012

Στη Βρετανία τιμωρούν τους μαθητές γιατί αρνούνται να προσευχηθούν στον Αλλάχ!

 ΔΕΝ ΤΟΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΟΤΙ ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ ΝΑ ΠΑΥΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΜΙΑ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ, ΜΕ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ?

Στη Βρετανία τιμωρούν τους μαθητές γιατί αρνούνται να προσευχηθούν στον Αλλάχ!

Σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η “ Ισλαμοφοβια ”
γίνεται στα παιδιά των βρετανικών σχολείων , « πλύση εγκέφαλου για το Ισλάμ»και επίσης  τιμωρούν εκείνους τους μαθητές που αρνούνται να προσευχηθούν στον Αλλάχ.

http://www.gatestoneinstitute.org/3170/british-education-political-correctness#.UAQtSmOuuGk.facebook

Πρόσφατα στο ίδρυμα GATESTONE στη Σκωτία, απαιτήθηκε από 30 παιδιά μη-μουσουλμανακια , του σχολείου της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Parkview  , να επισκεφτούν το μουσουλμανικό τέμενος Rehman  Ahmadiyya στην περιοχή Yorkhill της Γλασκώβης.
Στο μουσουλμανικό τέμενος, τα παιδιά διατάθηκαν να απαγγείλουν την shahada, την μουσουλμανική δήλωση της πίστης που δηλώνει: “Δεν υπάρχει κανένας Θεός
αλλά ο Αλλάχ και ο Mohammed είναι ο αγγελιοφόρος του.”

Οι Μουσουλμάνοι του Ην. Βασιλείου απαιτούν επίσης , να σταλούν ισλαμιστές ιεροκήρυκες σε κάθε σχολείο της Σκωτίας , ώστε να διδάξουν τα παιδιά για το Ισλάμ , υποτίθεται …. για να τελειώσουν οι αρνητικές προδιαθέσεις προς τους μουσουλμάνους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ….. ΕΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Σε μια προσπάθεια “ αντί – Ισλαμοφοβιας ”  , τώρα οι δάσκαλοι στα βρετανικά σχολεία πρέπει να διδάξουν τις “κομβικες μουσουλμανικές συνεισφορές όπως η άλγεβρα και ο αριθμός μηδέν” στις σειρές μαθημάτων των μαθηματικών και της  επιστήμης , « ακόμα κι αν η έννοια μηδενός δημιουργήθηκε στην Ινδία ».
Οι Βρετανοί δάσκαλοι είναι επίσης απρόθυμοι να συζητήσουν για τις μεσαιωνικές σταυροφορίες , στις οποίες οι Χριστιανοί πάλεψαν με τους μουσουλμάνους για τον έλεγχο της Ιερουσαλήμ , διότι τα μαθήματα αυτά έρχονται …. συχνά σε αντίθεση με το τι διδάσκεται στα τοπικά μουσουλμανικά τεμένη.

Στο Cheshire, δύο σπουδαστές στο Alsager High School τιμωρήθηκαν από το δάσκαλό τους επειδή αρνήθηκαν να προσευχηθούν στον Αλλάχ , ως τμήμα της θρησκευτικής εκπαίδευσής τους.

Τα σχολεία σε ολόκληρη τη Μεγάλη Βρετανία  ,  απαγορεύουν όλο και περισσότερο το χοιρινό κρέας ως επιλογές μεσημεριανού γεύματος για να αποφύγουν να προσβάλουν τους μουσουλμάνους σπουδαστές.

Εκατοντάδες των σχολείων έχουν υιοθετήσει μια πολιτική “κανένα είδος χοιρινού κρέατος”, σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά από το Λονδίνο-βασισμένη στην Daily Telegraph.

Οι εδεσματολόγιου περιορισμοί , αποτελούν έναν μακρύ κατάλογο πολιτικά σωστών αλλαγών που φέρνουν βαθμιαία την βρετανική πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση να συμμορφώνεται με τον ισλαμικό νόμο Sharia.

Ο δήμος του Borough of Harrow στο βορειοδυτικό  Λονδίνο ήταν μεταξύ των πρώτων στη Μεγάλη Βρετανία που ενθάρρυνε τις επιλογές halal. (halal : σφαγή ζώων σύμφωνα με την σαρία )
Το 2010,  το Συμβούλιο του Harrow  ανήγγειλε τα σχέδια του να απαγορεύσει το χοιρινό κρέας στα 52 κρατικά σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου, για να προσφέρει μόνο τις επιλογές χαλαλ (halal).

Οι επιλογές μεσημεριανού γεύματος δεν είναι ο μόνος χώρος  στον οποίο κλιμακώνεται  η “πολιτιστική ευαισθησία” στα βρετανικά σχολεία.
Στο δυτικό Yorkshire , ο νηπιακός σταθμός  Park Road Junior Infant και το νηπιαγωγείο στο Batley  έχουν απαγορεύσει τις ιστορίες που πρωταγωνιστούν οι χοίροι , συμπεριλαμβανομένου και του παραμυθιού ” τα τρία γουρουνάκια “,  επειδή προσβάλλουν τα παιδιά των μουσουλμάνων.

Επίσης, στο Cheshire, ένα 14-χρονο Ρωμαιοκαθολικο κορίτσι που παρακολουθεί το καθολικό γυμνάσιο στο Ellesmere Port , χαρακτηρίστηκε από τους εκπαιδευτικούς ως φυγόπονο , επειδή αρνήθηκε να ντυθεί σαν Μουσουλμάνα και να επισκεφτεί ένα μουσουλμανικό τέμενος.

Στο Nottingham, το σχολείο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Greenwood Primary School ακύρωσε ένα παιχνίδι των Χριστουγέννων , ανακατεύοντας το με την μουσουλμανική γιορτή Eid Al- adha.
Στο Scarborough, το κολλέγιο Yorkshire Coast College αφαίρεσε τις λέξεις  Χριστούγεννα και Πάσχα από το ημερολόγιό του για να μην προσβάλει τους μουσουλμάνους.

Εν τω μεταξύ, η πολιτικά ορθή απαγόρευση των χοίρων στη Βρετανία επεκτείνεται και στα παιχνίδια για τα παιδιά.
Ένα παιχνίδι με ένα αγρόκτημα που ονομάζεται HappyLand Goosefeather Farm  αφαίρεσε πρόσφατα τους χοίρους …. προκειμένου να αποφευχθεί η προσβολή προς τους μουσουλμάνους.

Η απομάκρυνση των χοίρων έγινε αντιληπτή στο ευρύ κοινό ,  από μια Βρετάνη μητέρα που αγόρασε το παιχνίδι ως δώρο για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της.
Αν και το παιχνίδι περιείχε το ομοίωμα μιας αγελάδας, του προβάτου, το κοτόπουλο, το άλογο και το σκυλί, δεν υπήρχε το γουρουνάκι, παρά την ύπαρξη χοιροστάσιο και ενός κουμπιού το οποίο παρήγε ένα ήχο “γουρουνιού”.

Μόλις η μητέρα διαμαρτυρήθηκε, η Early Learning Centre (ELC), η οποία κατασκευάζει το παιχνίδι, απάντησε: “Στο παρελθόν, το γουρουνάκι υπήρχε στην συσκευασία του Goosefeather Farm. Ωστόσο, λόγω των παραπόνων των πελατών και για θρησκευτικούς λόγους , αυτό δεν είναι πλέον μέρος του παιχνιδιού “

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ, ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ,

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ, ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΑΝΕΙΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΗ, 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!
ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΛΥΣΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ: 
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ  ΤΩΡΑ 
(ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΤΟΥΣ, 
ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ-
ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ) !

Τρόπους αναγνώρισης της "Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης" μελετά η Ελλάδα


Οι ελληνικές αρχές εξετάζουν άλλα εξωδικαστικά μέσα, προκειμένου να εφαρμόσουν τις αποφάσεις του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με τις οποίες καταδικάσθηκε η Ελλάδα, επειδή αρνήθηκε να αναγνωρίσει, ως ένωση, την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης», που ιδρύθηκε από μειονοτικούς μουσουλμάνους στη Δυτική Θράκη, διαβεβαιώνει, με επιστολή της προς το αρμόδιο τμήμα της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης, η νομική σύμβουλος της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στο Στρασβούργο, Ουρανία Πατσοπούλου.

Η Επιτροπή των Υπουργών του ΣτΕ, που έχει την αρμοδιότητα επίβλεψης για την ορθή και έγκαιρη εκτέλεση των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) από τις χώρες-μέλη, έχει απαιτήσει, μετ’ επιτάσεως, την τελευταία διετία, από τις ελληνικές αρχές, να εξηγήσουν γιατί καθυστερούν στην εκτέλεση της σχετικής απόφασης του Δικαστηρίου, στις υποθέσεις Μπεκίρ Ούστα και Μουσταφά Ογκλού Μπεκίρ, που προβλέπει την εγγραφή στα μητρώα των ενώσεων στην Ελλάδα, της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης».

Στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής, διαβάστηκε επιστολή της κ. Πατσοπούλου, στην οποία αποκαλύπτεται ότι με προχθεσινή του απόφαση, ο Άρειος Πάγος στην Ελλάδα, ακύρωσε την απόφαση 692/2009 του Εφετείου της Θράκης, με την οποία είχε απαγορευθεί η εγγραφή της εν λόγω ένωσης στα μητρώα, με το σκεπτικό ότι παραβιάζει την νομολογία του ΕΔΑΔ, το Σύνταγμα και τους ελληνικούς νόμους.

Αποκαλύπτεται, ακόμη, πως, στην ίδια απόφαση του, ο Άρειος Πάγος κρίνει ότι απλές υποψίες ή εντυπώσεις για την παράνομη δράση ιδρύματος ή δράσης που στρέφεται κατά της δημόσιας τάξης, που απορρέουν μόνον ή βασίζονται αποκλειστικά και μόνον στην ονομασία ενός ιδρύματος δεν μπορούν να θέτουν εμπόδια στην αναγνώριση της νομικής τους υπόστασης από το Κράτος.

Στην επιστολή, μάλιστα, διαβεβαιώνεται ότι, επειδή η εθνική νομοθεσία δεν προβλέπει την επανεξέταση και το άνοιγμα μιας διαδικασίας στα αστικά δικαστήρια, χωρίς να υπάρχει αντίθετη απόφαση του Δικαστηρίου, «οι ελληνικές αρχές εξετάζουν άλλα μέσα, προκειμένου να εφαρμοσθούν πλήρως οι αποφάσεις του Δικαστηρίου στις παραπάνω υποθέσεις».

Υπενθυμίζεται ότι, η Ελλάδα έχει καταδικασθεί τελεσίδικα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, για παραβίαση του δικαιώματος περί ενώσεων, ύστερα από την άρνηση των ελληνικών αρχών, να εγγράψουν στα μητρώα την «Τουρκική Ένωση Θράκης», που ιδρύθηκε από μειονοτικούς μουσουλμάνους στη Δυτική Θράκη.

Η άρνηση των ελληνικών αρχών βασίστηκε τότε στο επιχείρημα ότι η βασική ιδέα των Ενώσεων ήταν η προώθηση της ύπαρξης τουρκικής μειονότητας στην Ελλάδα, σε αντιδιαστολή με τα όσα ορίζονται στη Συνθήκη της Λωζάννης του 1923.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Συνεχίζεται η σφαγή των Ελλήνων ηλικιωμένων από αλλοδαπούς


Συνεχίζεται η σφαγή των Ελλήνων ηλικιωμένων
από αλλοδαπούς



Την  αλλοδαπή οικιακή βοηθό αναζητά η ΕΛΑΣ για την δολοφονία του Έλληνα ηλικιωμένου ο οποίο βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Αγ. Παντελεήμονα στην οδό Πάτμου. Όπως ανέφεραν γείτονες ο άτυχος 81χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Παρασκευή, ενώ την ίδια μέρα η οικιακή βοηθός που ο ηλικιωμένος απασχολούσε έφυγε από το σπίτι κρατώντας βαλίτσες.
Χθες οι γείτονες ειδοποίησαν την κόρη του άτυχου άνδρα και εκείνη πήγε τα μεσάνυχτα να δει τι συμβαίνει. Όταν άνοιξε την πόρτα αντίκρισε τον πατέρα της πεσμένο στο σαλόνι, χτυπημένο στην κοιλιά από μαχαίρι. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο 81χρονος ήταν νεκρός επί ημέρες.
Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα ή τα παράθυρα του διαμερίσματος όπου κατοικούσε ο ηλικιωμένος, ενώ λείπουν διάφορα αντικείμενα και έτσι οι υποψίες ενισχύονται όσον αφορά την εμπλοκή της αλλοδαπής στο έγκλημα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχέδιο γεωπολιτικής εξαφάνισης της Ελλάδας!


Σχέδιο γεωπολιτικής εξαφάνισης της Ελλάδας!



Η χώρα μας έχει κυριολεκτικά εκτελεστεί οικονομικά, κοινωνικά, από άποψη διεθνούς υπόστασης και, εν τέλει, γεωπολιτικά. Οι επιπτώσεις είναι τόσο βαριές, που φαίνεται να επιβεβαιώνουν την αρχική υποψία ότι ο στόχος του μνημονίου ήταν ακριβώς αυτός: Να βγει η χώρα εκτός μάχης και όχι να «διασωθεί».
Τις υπόνοιες επιβεβαιώνει η εμμονή κυρίως των Γερμανών - αλλά όχι μόνο- στην άκαμπτη στάση τους για εφαρμογή του προγράμματος χωρίς αλλαγές, παρά τα καταστροφικά αποτελέσματα που ήδη έχει επιφέρει.
Tα ανωτέρω είναι μερικά από τα πιο δυσάρεστα συμπεράσματα που μπορούν να εξαχθούν δύο χρόνια μετά την έναρξη εφαρμογής του μνημονίου στην Ελλάδα, σαφώς εκ του αποτελέσματος, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του περιοδικού «Επίκαιρα».
Καθολική κατάρρευση

Στον τομέα της Άμυνας, σύμφωνα με το περιοδικό, συντελείται κανονική κατάρρευση σε όλο το φάσμα των αποτρεπτικών δυνατοτήτων, δημιουργώντας κινδύνους για την εθνική ασφάλεια σε μια περίοδο εξαιρετικά ρευστή
 [σσ. φλέγον ζήτημα που έχει αναδείξει επανειλημμένα και μετ' επιτάσεως
μέχρι σήμερα το defencenet.gr με δεκάδες άρθρα στα ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ].

Στο δημογραφικό πεδίο οι εξελίξεις είναι δραματικές. Η γήρανση του πληθυσμού, η οποία επιτείνεται από την περαιτέρω μείωση των γεννήσεων λόγω της οικονομικής αδυναμίας των νέων, συνοδεύεται από μαζικό κύμα μετανάστευσης, με αποτέλεσμα η χώρα να μετατρέπεται σε δημογραφική έρημο.
Σύμφωνα με δημογραφικές έρευνες, η Ελλάδα θα έχει πληθυσμό 8.000.000 το 2030, όταν οι γειτονικές Τουρκία και Αλβανία θα αριθμούν 100.000.000 και 16.000.000 αντίστοιχα!
 Ήδη, η Eurostat εκτιμά πως ο πληθυσμός στη χώρα μας είναι μειωμένος κατά 20.000 περίπου σε σχέση με την επίσημη απογραφή του 2001.


Η μεγάλη παρτίδα

Η σύνοψη αυτών των επιπτώσεων του μνημονίου, σύμφωνα με το περιοδικό, γίνεται τώρα, που η εφαρμογή του προγράμματος και οι σχέσεις με τους εταίρους έχουν φτάσει σε σημείο καμπής, για να καταδειχτεί ότι η χώρα έχει πέσει θύμα μηχανής από δήθεν εταίρους και συμμάχους, με στόχο τη γεωπολιτική εκμηδένισή της.

Το ίδιο ισχύει και για την Κύπρο. Η πορεία της από την εύρεση των κοιτασμάτων στην έκρηξη στο Μαρί που «εξαέρωσε» το 14% του κυπριακού ΑΕΠ και τελικά στην πίεση για ένταξη στην τρόικα είναι ενδιαφέρουσα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αίσχος: Λεφτά υπάρχουν για... τουρκικά τζαμιά!


Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, 
ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, 
ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ 
ΠΟΥ ΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΗΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΗΣ 
ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΗΣ ΑΜΑΧΗΤΙ 
ΣΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗ ΑΓΑΡΗΝΟ!

Αίσχος: Λεφτά υπάρχουν για... τουρκικά τζαμιά!



Λεφτά υπάρχουν για... τα αιτήματα των Τούρκων! Με απόφαση που εξέδωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Κ. Τζαβάρας εγκρίθηκε η εκτέλεση εργασιών για την αποκατάσταση του τεμένους Ρετζέπ Πασά στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, τμήμα του οποίου κατέρρευσε τον Δεκέμβριο του 2011.
Το ιστορικό ακίνητο θα αποκατασταθεί με αυτεπιστασία από τo ΤΔΠΕΑΕ. Προβλέπεται η αποκατάσταση του τμήματος που κατέρρευσε και του προστώου με συντήρηση των μαρμάρινων αρχιτεκτονικών μελών και των μεταλλικών ελκυστήρων, της κύριας αίθουσας προσευχής και των μονώσεων του δώματος από μολύβι και η στερέωση του μιναρέ.

Αναλυτικά το έργο περιλαμβάνει:
Για την εκτέλεση των εργασιών, την προμήθεια των αναγκαίων υλικών και κάθε άλλη ενέργεια, στο πλαίσιο της αυτεπιστασίας μέχρις ολοκληρώσεως του υποέργου, εγκρίθηκε συνολική δαπάνη ποσού 1.000.000 € από κωδικό του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων!

Πρόκειται αναμφίβολα για ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, την ίδια ώρα που ο λαός εξαθλιώνεται, οι αυτοκτονίες πληθαίνουν κι ετοιμάζονται νέες φοροκαταιγίδες. Αυτή είναι η προτεραιότητα των Ελλήνων υπουργών; Να φορολογούν τους Έλληνες  πολίτες για να αναστηλώνουν τουρκικά τζαμιά;;;

Κι όλα αυτά σε μια ευαίσθητη περιοχή όπως η Ρόδος, όπου η τουρκοπροπαγάνδα συνεχίζεται σε ανεξέλεγκτο βαθμό, με την πλήρη ανοχή του ανύπαρκτου "κράτους"! Το λιγότερο που έχουν να κάνουν οι υπεύθυνοι αυτού του ανοσιουργήματος, είναι να απολογηθούν...!
 [Πηγή: katohika.gr]
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Η Συρία κατηγορεί την Τουρκία για την δολοφονική επίθεση και μετακινεί πυραύλους και στρατεύματα


Η Συρία κατηγορεί την Τουρκία για την δολοφονική επίθεση
και μετακινεί πυραύλους και στρατεύματα



Τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες κατονόμαστε ως υπεύθυνες για την δολοφονική βομβιστική επίθεση χθες στην Δαμασκό που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του υπουργού Άμυνας της χώρας, του υφυπουργού και γαμπρού του Μ.Άσαντ, τον τραυματισμό του υπουργού Εσωτερικών και τον θάνατο διαφόρων άλλων αξιμωατούχων. 

Σύμφωνα με τον Σύρο υπουργό, η τουρκική υπηρεσία ΜΙΤ βρισκόταν πίσω από την επίθεση, την οποία οργάνωσε σε συνεργασία με τις υπηρεσίας του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας και τυατοχρόνως προειδοποίησε ότι  "Η επίθεση δεν πρόκειται να μείνει ατιμώρητη αφού η Συρια στηρίζεται στη δύναμη των τεσσάρων εκατομμυρίων στρατιωτών της" (ανέφερε το συνολικο νούμερο παρατακτής δύναμης που μπορεί να συγκεντρώσει σε παναστρατιά).
Την ίδια στγμή στοιχεία της 1ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας, της 9ης Τεθωρακισμένη Μεραρχία, της 4η Μηχανοκίνητη Μεραρχία,  και ολόκληρη η 7η Μηχανοκίνητη Μεραρχία, μετακινήθηκαν από τα υψίπεδα του Γκολάν στα σύνορα με το Ισραήλ σε περιοχές γύρω από την Δαμασκό, η οποία αποδείχθηκε πλημμελώς προστατευμένη αφού μόνο η 4η Τεθωρακισμένη Μεραρχία και η Ρεπουμπλικανική Φρουρά είχαν απομείνει για να προστατεύσουν την πόλη.
Η μετακίνηση έγινε εφικτή μετά την άτυπη συμφωνία με το Ισραήλ ότι δεν πρόκειται να εκμεταλλευθεί την μείωση των δυνάμεων στα υψίπεδα και να προσβάλει τις συριακές θέσεις. Το Ισραήλ κάνει "ότι μπορεί" για να μην δώσει χείρα βοηθείας στο καθεστώς με το οποίο μπορεί να είναι εχθροί, αλλά υπάρχει μία "τίμια ειρήνευση" από το 1973 και δεν έχει πέσει "ούτε σφαίρα" στα σύνορα.
Ταυτυχρόνως κηρύχθηκε μερική επιστράτευση μεταξύ των δυλών που υποστηρίζουν την κυβέρνηση, στις περιοχές που βρίσκονται αλεβίτικες πόλεις και χωριά που υποστηρίζουν το μπααθικό καθεστώς, ενώ από το πρωί μεταφέρονται άρματα μάχης και βαλλιστικά βλήματα SCUD-C σε δημόσια θέμα, προφανώς για ψυχολογικούς λόγους, στα σύνορα με την Τουρκία.

Είναι σαφές πως η Δαμασκός πρόκειται να σκληρύνει τη στάση απέναντι στην Τουρκία...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr