Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

24 Αυγούστου 2012

Δεύτερη απόπειρα του PKK να καταλάβει το Semdinli - Σφοδρές μάχες με δεκάδες νεκρούς

Δεύτερη απόπειρα του PKK να καταλάβει το Semdinli - Σφοδρές μάχες με δεκάδες νεκρούς


Συνεχίζονται οι προσπάθειες του PKK να θέσει υπό τον έλεγχο του την πόλη Şemdinli και την ευρύτερη περιοχή με νέες επιθέσεις και διεισδύσεις των δυνάμεων του ακόμα και μέσα στην πόλη για δεύτερη φορά σε λίγες ημέρες. Η νέα επίθεση του PKK εξαπολύθηκε την Πέμπτη το βράδυ στις 20:40 τοπική ώρα όταν ομάδα ανταρτών του ΡΚΚ πραγματοποίησε ταυτόχρονες επιθέσεις με στόχους όπως το κτίριο του κυβερνήτη, τα κτίρια της Αστυνομίας και της Χωροφυλακής, και το Διοικητήριο της Ταξιαρχίας που εδρεύει στην περιοχή περίπου.
Οι σοβαρές συγκρούσεις είχαν διάρκεια περίπου μία και μισή ώρα, σύμφωνα με δηλώσεις βουλευτής Esat Canan του κόμματος BDP ο οποίος τόνισε ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία ακόμη για τις συγκρούσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν κυρίως στις γειτονιές Kilic, Yeni Besevler όπου βρίσκονται τα κύρια στρατιωτικά κτίρια στην πόλη. Από τις μάχες, ορισμένα οικήματα που ανήκουν στη Μοίρα των Ορεινών Καταδρομών του Şemdinli φέρονται να έπιασαν φωτιά.
Έκρηξη σημειώθηκε μπροστά από το σπίτι του επικεφαλή του ΑΚΡ στο Şemdinli Fikri Algül. Κατά την διάρκεια της επίθεσης οι αντάρτες χρησιμοποίησαν βαριά πολυβόλα και τυφέκια καταστροφής υλικού μεγάλης εμβέλειας.  Ήχοι τεράστιων εκρήξεων ακούστηκαν στην περιοχή όταν επιθετικά ελικόπτερα τύπου Cobra φέρεται να βοήθησαν τις τουρκικές δυνάμεις.
Μαχητικά αεροσκάφη εστάλησαν επίσης στην περιοχή. Μέχρι στιγμής  δεν υπάρχουν ακριβείς αναφορές ως προς τις απώλειες από τις συγκρούσεις αν και τοπικές πηγές αναφέρουν ότι οι τουρκικές δυνάμεις υπέστησαν σημαντικές απώλειες.
Παράλληλα την ίδια ημέρα σε μία άλλη επιχείρηση οι μαχητές του PKK σκότωσαν ένα Τούρκο στρατιώτη και τραυμάτισαν πέντε ακόμα σε άλλη επίθεση που είχε ως στόχο στρατιωτικό φυλάκιο στο Umurlu επίσης πλησίον της πόλης Şemdinli την Πέμπτη.
Η δεύτερη απόπειρα του PKK να καταλάβει την πόλη Şemdinli μέσα σε μερικές ημέρες αποδεικνύει την δυνατότητα του PKK να διατηρεί κοντά στην περιοχή σημαντικές και αξιόμαχες στρατιωτικές δυνάμεις παρά τους βομβαρδισμούς και τις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις του τουρκικού Στρατού ο οποίος φαίνεται να αρχίζει να «κλείνεται» ολοένα και περισσότερο στα αστικά κέντρα προσπαθώντας με απώλειες να ελέγξει την ευρύτερη περιοχή γύρω από την πόλη Şemdinli.
Οι συνεχόμενες ενέδρες του PKK στις μηχανοκίνητες μονάδες του τουρκικού Στρατού που εκτελούν περιπολίες στην περιοχή σε συνδυασμό με την πραγματοποίηση καταδρομικών επιχειρήσεων σε αστικά κέντρα από τους μαχητές του PKK αποσκοπούν στην εμπέδωση της πολιτικής τρόμου και της επικράτησης της θέσεως ότι ο τουρκικός Στρατός δεν μπορεί να ελέγξει την επαρχία Hakkari ότι το PKK μπορεί ανα πάσα στιγμή να επιβάλει την εξουσία του στην απομονωμένη αυτή περιοχή θέτοντας τις βάσεις για την δημιουργία του πρώτου κουρδικού πυρήνα ανεξαρτησίας εντος του τουρκικού κράτους.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

Μ.Βρετανία: Θύελλα αντιδράσεων για το πόσο τους "κοστίζει" ο Μπλερ

Μ.Βρετανία: Θύελλα αντιδράσεων για το πόσο τους "κοστίζει" ο Μπλερ



Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός, Τόνι Μπλερ, στοιχίζει στους Βρετανούς κάτι παραπάνω από 400.000 λίρες το χρόνο, παρά το γεγονός πως ο ίδιος έχει δημιουργήσει περιουσία 30.000.000 ευρώ αφότου σταμάτησε να είναι στην ηγεσία της χώρας, το 2007.

70.000 λίρες το χρόνο είναι η σύνταξη που λαμβάνει, 115.000 λίρες επίδομα για να υποστηρίζει τα «δημόσια καθήκοντα» του ενώ υπολογίζεται πως η ομάδα της προσωπικής του ασφάλειας κοστίζει 250.000 ετησίως.

Πολλοί  Βρετανοί είναι αντίθετοι σε τέτοια κόστη στις περιόδους που διανύουμε, κυρίως για πολιτικούς που είναι εκτός πολιτικής σκηνής.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Γ.Τραγάκης: Μόνο τον σκύλο του δεν διόρισε στην Βουλή!

Γ.Τραγάκης: Μόνο τον σκύλο του δεν διόρισε στην Βουλή!


ImageΈνας τραγικός Τραγάκης προσπάθησε να δώσει εξηγήσεις και έκανε ακόμα χειρότερη την θέση του σε ότι αφορά τον συλλήβδην διορισμό στην Βουλή των μισών συγγενών και φίλων του με δικαιολογίες που σε μια νορμάλ χώρα θα οδηγούσαν σε παραίτηση την ίδιο, αλλά και θα έριχναν πολιτικό ανάθεμα στον Δ.Σιούφα που πέρασε την πιο φαύλη διάταξη στην ιστορία της ελληνικής Βουλή που έδινε το "πράσινο" φως για προσλήψεις συγγενών και φίλων βουλευτών.
Ειδικότερα, για την κόρη του, Αργυρώ Τραγάκη - Λεοντή, αναφέρει ότι ήταν στο γραφείο του από το 1992 και κατάφερε να μονιμοποιηθεί στη Βουλή με τον «ευεργετικό» νόμο Σιούφα το 2009. Ο σύζυγος της κόρης του, Αναστάσιος Λεοντής, είχε προσληφθεί το 1985 στο Κανάλι του Πειραιά και, σύμφωνα με τους συνεργάτες του κ. Τραγάκη, τον απέσπασε στο Κανάλι της Βουλής και μονιμοποιήθηκε ως υπάλληλος της Βουλής με το νόμο Σιούφα.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο μήνα, ο αντιπρόεδρος διόρισε ως μετακλητή και την αδελφή του κ. Λεοντή!

Αναφορικά με το γιο του, ο κ. Τραγάκης σημειώνει ότι ουδέποτε τον «βόλεψε» στην Βουλή και πως εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Η κωμωδία όμως εντοπίζεται στην πρόσληψη της συζύγου του γιου του. Συγκεκριμένα, η κυρία Έσμη Κρουστάλη Τραγάκη, δικηγόρος στο επάγγελμα, διορίστηκε ως μετακλητή υπάλληλος στη Βουλή το 2004, προκειμένου να συνδράμει στο έργο της εξεταστικής επιτροπής που διερευνούσε το σκάνδαλο TOR-M1. Υπενθυμίζεται ότι πρόεδρος της συγκεκριμένης επιτροπής ήταν… ο κ. Τραγάκης! 

Όμως, ο αντιπρόεδρος της Βουλής επιμένει ότι  οι δύο νέοι -η κυρία Κρουστάλη και ο γιος του -δεν γνωρίζονταν τότε και πως ο έρωτας προέκυψε στην πορεία.

Σε κάθε περίπτωση, η κυρία Κρουστάλη-Τραγάκη μονιμοποιήθηκε επίσης με τη ρύθμιση Σιούφα!
Τον σκύλο τους γιατί δεν τον διόρισαν και αυτόν στη Βουλή;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αίγυπτος: "Κάρφωσαν" σταυρό στο στόμα Χριστιανής - Ανατριχιαστική φωτό

Αίγυπτος: "Κάρφωσαν" σταυρό στο στόμα Χριστιανής - Ανατριχιαστική φωτό


Όπως διαφαίνεται ο μεγάλος χαμένος της Αραβικής Άνοιξης δεν είναι άλλος από το Χριστιανισμό, ο οποίος κυνηγιέται σε Ανατολή (με φρικτά εγκλήματα όπως σας έχουμε δείξει) και Δύση (απαγόρευση σταυρών, εικόνων, απολύσεις). Είναι προφανές ότι ενοχλεί ιδιαιτέρως το συγκεκριμένο θρησκευτικό δόγμα τη Νέα Τάξη Πραγμάτων,η οποία θέλει να εγκαθιδρύσει την Πανθρησκεία (Εωσφορισμό) στον πλανήτη, καθότι η κοινή λατρεία προς την Νέα Εξουσία θα είναι απαραίτητο συστατικό στη δημιουργία του Παγκόσμιου Κράτους.

Η εικόνα που βλέπετε είναι ιδιαιτέρως σκληρή, όμως πρέπει να δημοσιευθεί για να κατανοήσουν όλοι και χωρίς δικαιολογίες του στιλ "δεν ήξερα, δεν ρώταγα" τι τους περιμένει αν δεν αντιδράσουν επιτρέποντας την ροή χιλιάδων ανθρώπων διαπαιδαγωγημένων με τέτοια ήθη και έθιμα που να επιτρέπουν τέτοια στυγερά και άνανδρα εγκλήματα  σε ανυπεράσπιστες γυναίκες.

Να γνωρίζετε επίσης ότι δεν τους ενοχλεί καθόλου αν τους αποκαλείται "δειλούς" και άλλά ωραία, δεν τους απσχολούν αυτά, προκειμένου να εκτελέσουν το "θεάρεστο" έργο τους, ειναι ικανοί να γίνουν ακόμα πιο "δειλοί". 


Αναδημοσιεύουμε λοιπόν από το filonoi.gr προς γνώση και συμμόρφωση.

"Ὠραῖα πράγματα συμβαίνουν στὸν πλανήτη μας.
Ἀπὸ τὴν μία ὁ φασισμὸς τῶν ἀριστερῶν, ποὺ ντὲ καὶ καλὰ θέλουν νὰ μᾶς πείσουν γιὰ τὸ πόσο πρέπει νὰ συμπονοῦμε τοὺς «κατατρεγμένους» τοῦ πλανήτου κι ἀπὸ τὴν ἄλλην οἱ «κατατρεγμένοι»  τοῦ πλανήτου ποὺ ὅλα τὰ σφάζουν κι ὅλα τὰ μαχαιρώνουν!!!

Οι… καλοί μουσουλμάνοι της Αιγύπτου βίασαν, ξυλοκόπησαν, μαχαίρωσαν και κάρφωσαν σταυρό στο στόμα νεαρής γυναίκας, η οποία έκανε το… “έγκλημα” να είναι χριστιανή.
Αυτά τ’ απάνθρωπα κτηνοειδή θέλουν να μας επιβάλλουν.

Γεώργιος Μεταξᾶς
Image
Ταύτοχρόνως στὸ Πακιστὰν τοὺς καῖνε ζωντανούς, σὲ διάφορες χῶρες τῆς Ἀφρικῆς (κι ὄχι μόνον) τοὺς ἀποκεφαλίζουν πρὸς παραδειγματισμὸν κι ἐδῶ μᾶς …ἀπειλοῦν μὲ πόλεμο έὰν δὲν τοὺς σεβαστοῦμε!
 Μὲ τὴν δική μου νοημοσύνη πλέον ἀδυνατοῦν νὰ παίξουν. Δὲν ξέρω τὶ γίνεται μὲ τὴν δική σας ὅμως.
Ἀφῆστε δὲ ποὺ τελικῶς μᾶς ἔχουν τόσο πολὺ ἐξαπατήσει, ποὺ θεωρῶ πὼς κυριολεκτικῶς ζοῦμε σὲ εἰκονικὴ πραγματικότητα!!!!

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΑΓΚΝΤΙ ΓΙΑΚΟΥΜΠ…!!!

 
Το κλείσιμο ενός φιλανθρωπικού Ιατρικού Κέντρου που πραγματοποιεί δωρεάν επεμβάσεις σε μικρά παιδιά απειλούν να κλείσουν φανατικοί μουσουλμάνοι επειδή ιδρύθηκε από τον παγκοσμίου φήμης καρδιοχειρουργό σερ Μαγκντί Γιακούμπ, μόνο και μόνο γιατί είναι χριστιανός!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης “Barnabas Aid” το Κέντρο που βρίσκεται στην αιγυπτιακή πόλη Aswan πραγματοποιεί δωρεάν επεμβάσεις σε παιδιά μουσουλμάνων και χριστιανών. Όμως ριζοσπαστικά στοιχεία της μουσουλμανικής κοινότητας του Aswan επιθυμούν να κλείσει το κέντρο λόγω των χριστιανικών πεποιθήσεων του ιδρυτή του.

Όπως δήλωσε στην αιγυπτιακή τηλεόραση η μουσουλμάνα διευθύντρια του κέντρου το κλείσιμό του θα αποτελέσει μεγάλη απώλεια για τη χώρα. 

Ξέρετε τί πιστεύω;

Τὸ μοναδικόν τους πρόβλημα δὲν εἶναι ἡ ὁποιαδήποτε ῥατσιστικὴ συμπεριφορὰ ἐναντίοντους, διότι κάτι τέτοιο εἶναι ἀνύπαρκτον. 

Τὸ μοναδικό τους πρόβλημα εἶναι τὸ ὄ,τι δὲν ὑπακούουμε στὸν δικό τους νόμο ποὺ ὑπαγορεύει τὸ κοράνι τους. Δῆλα δὴ ἐμεῖς εἴμαστε, κατ’ αὐτοὺς πάντα, παραβατικοί. Δῆλα δὴ εἶδος πρὸς ἐξαφάνισιν!
Ὅσο γιὰ τοὺς ΛΑΘΡΟλάγνους…
Αὐτοὶ χωρίζονται σὲ δύο κατηγορίες. Στοὺς ἠλιθίους καὶ στοὺς πανηλιθίους.

Ἠλίθιοι εἶναι αὐτοὶ ποὺ τὰ  «παίρνουν» ξεπουλῶντας ἀκόμη καὶ τὴν ἴδια τὴν μάνα τους, στὸν βωμὸ τοῦ νεοταξισμοῦ τους. Δὲν ἔχουν ἰδεολογίες. Ἀνὰ πάσᾳ στιγμὴ μποροῦν νὰ ἀλλάξουν θέσεις, ὀπτικές, κόμματα. Καὶ εἶναι ἠλίθιοι διότι δὲν μποροῦν νὰ ἀντιληφθοῦν τὴν ἀξία τῆς ἀληθείας.

Πανηλίθιοι εἶναι αὐτοὶ ποὺ ἀκολουθοῦν τοὺς ἠλιθίους, θεωρῶντας πὼς βρῆκαν τὸ φῶς τους, ὥς ἄλλοι στραβοὶ κι ἀόμματοι!!!
Ποιός τήν πληρώνει; 
Ὁ ἀγαθός… Γιὰ τὴν ὥρα τοὐλάχιστον. Διότι εἶναι κουραστικὸν νὰ συζητᾶμε γιὰ ἀχλᾶδες διαρκῶς… Δὲν κάνει.

Φιλονόη. 
Ακόμα και αν η φωτογραφία δεν απεικονίζει αληθινά γεγονότα, υπάρχει μακρύς κατάλογος από Κόπτες Χριστιανούς που μαρτυρούν κάθε μέρα στα χέρια φονταμενταλιστών ισλαμιστών. Και δεν αλλάζει το γεγονός του ότι ο Χριστιανισμός βρίσκεται υπό διωγμό στη Μέση Ανατολή.
Εμείς να τονίσουμε ότι δεν έχουμε τίποτα με τους ΦΙΛΗΣΥΧΟΥΣ μουσουλμάνους, τα ριζοσπαστικά στοιχεία είναι το πρόβλημα, και δυστυχώς είναι εκατομμύρια από αυτούς και χάρις την πολιτική διασποράς ανά την υφήλιο της Νεας Τάξης Πραγμάτων, ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Yπάρχει "ρήτρα ύφεσης" στο Μνημόνιο αλλά ήταν μυστική!

Yπάρχει "ρήτρα ύφεσης" στο Μνημόνιο αλλά ήταν μυστική!


Την αποκάλυψη ότι στο κείμενο της συμφωνίας για την χρηματοδότηση της Ελλάδας από την τρόικα υπάρχει "ρήτρα ύφεσης" που επιτρέπει την παράταση του χρόνου επίτευξης των μεταρρυθμιστικών στόχων σε περίπτωση που η ύφεση είναι χειρότερη των εκτιμήσεων, επιβεβαίωσε το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, αλλά συμπλήρωσε ότι"δεν έχει νομικά δεσμευτικό χαρακτήρα".
 
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι κανείς δεν έχει μιλήσει μέχρι στιγμής για το θέμα και το ερωτημα είναι τι άλλο υπάρχει μέσα στα καταραμένα Μνημόνια και δεν τα γνωρίζουν οι πολίτες!

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών Μάρτιν Κοτχάους παραδέχθηκε ότι οι διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σχετικά με τους δημοσιονομικούς στόχους της Ελλάδας μπορούν να ξανανοίξουν σε περίπτωση που η ύφεση είναι χειρότερη των εκτιμήσεων της τρόικας.

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με την άποψη του εκπροσώπου του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, η ρήτρα αυτή «δεν έχει νομικά δεσμευτικό χαρακτήρα», εξήγηση την οποία ο κ. Κοτχάους δεν θέλησε να διευκρινίσει περαιτέρω.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη πτυχή του προγράματο διάσωσης της ελληνικής οικονομίας έχει ιδιαίτερη σημασία. Κι αυτό διότι σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί περαιτέρω ότι στις συμφωνίες αναχρηματοδότησης του ελληνικού χρέους με τους ξένους δανειστές υπάρχει «ρήτρα ύφεσης» η οποία προβλέπει την δυνατότητα παράτασης του χρόνου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δήμαρχος Κορίνθου κατά κυβέρνησης για τους "λάθρο": "Έχουμε πόλεμο"

Δήμαρχος Κορίνθου κατά κυβέρνησης για τους "λάθρο": "Έχουμε πόλεμο"



Υψηλή ένταση επικρατεί στη Κόρινθο μετά τις χθεσινές έντονες διαμαρτυρίες φορέων και κατοίκων της περιοχής που αντιδρούν στη μετατροπή του στρατοπέδου του 6ου Συντάγματος Πεζικού, σε κέντρο κράτησης παράνομων μεταναστών με τον δήμο να συνάσσεται απόλυτα με την Χρυσή Αυγή που αντιτάσσεται σφοδρά στα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών, αντί να απελαύνονται συνέχεια.
Οι κινητοποιήσεις, στις οποίες πρωτοστατούν βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής, που εμπόδισαν την Πέμπτη τις αστυνομικές δυνάμεις να πλησιάσουν στο στρατόπεδο μεταφέροντας και άλλους μετανάστες, αντιμετωπίζονται από την τοπική κοινωνία, ακόμη και τον ίδιο το δήμαρχο ΚορίνθοΑλέξανδρο Πνευματικό με όρους, όπως «εμπόλεμη ζώνη» και «κατάσταση πολιορκίας»!
Από το μεσημέρι της Παρασκευής κάτοικοι αρχίσαν και πάλι, για δεύτερη συνεχή μέρα, να συγκεντρώνονται μπροστά στο στρατόπεδο, ενώ το απόγευμα η εκδήλωση διαμαρτυρίας οργανώνεται με πρόσκληση του ίδιου του δημάρχου Κορινθίων.
Ο κ. Πνευματικός, είπε ότι «οι μετανάστες δεν συνελήφθησαν στην Κόρινθο, αλλά μεταφέρθηκαν από άλλες πόλεις», (σσ. παρότι το ίδιο συμβαίνει σε όλα τα κέντρα κράτησης στη χώρα από την Ξάνθη και την Κομοτηνή ως την Κοζάνη). Κατήγγειλε επίσης, ότι η επιχείρηση «Ξένιος Ζεύς» που έγινε χθες στην πόλη του από την Αστυνομία ήταν «υποκριτική, για τα μάτια του κόσμου», μόνο και μόνο για να ανοίξει το στρατόπεδο.
Χθες μετά από μια επεισοδιακή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο κ. Πνευματικός κήρυξε την πόλη σε «κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» και ταυτόχρονα «σε εμπόλεμη κατάσταση»! Την ίδια στιγμή αποφάσισε να διακόψει την υδροδότηση του στρατοπέδου και απαγόρευσε την αποκομιδή απορριμμάτων, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα σχέδια της πολιτείας.
Όπως τονίζει δεν είχε καμία επίσημη ενημέρωση από την πολιτεία για τη μεταφορά των μεταναστών στην Κόρινθο και υποστηρίζει ότι όλες οι ενέργειες του είναι νόμιμες. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει εκδηλωθεί καμία κίνηση από τον εισαγγελέα Κορίνθου. H ένταση αναζωπυρώθηκε ξανά χθες βράδυ όταν, σύμφωνα με την αστυνομία, μια συμπλοκή μεταξύ ορισμένων αλλοδαπών κατέληξε στο να μεταφερθούν τέσσερις από αυτούς στο νοσοκομείο της πόλης.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί: Χιλιάδες παγιδευμένοι πολίτες υποδέχθηκαν το συριακό Στρατό στο Χαλέπι -(vid)

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί: Χιλιάδες παγιδευμένοι πολίτες υποδέχθηκαν το συριακό Στρατό στο Χαλέπι -(vid)


Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασαν χιλιάδες πολίτες που είχαν παγιδευθεί στην πόλη Χαλέπι ύστερα από την εκδίωξη από εκεί των μισθοφόρων που μάχονται τη συριακή κυβέρνηση. Η κατάσταση στο Χαλέπι έχει δείχνει να έχει σταθεροποιηθεί με τους μισθοφόρους να έχουν υποστεί ακόμη μια οδυνηρή ήττα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ραγδαία επανεμφάνιση ξεχασμένων αφροδίσιων νοσημάτων λόγω...μετανάστευσης

Ραγδαία επανεμφάνιση ξεχασμένων αφροδίσιων νοσημάτων λόγω...μετανάστευσης

Σε υγειονομικό συναγερμό τελεί η χώρα την τελευταία διετία, με την τρομακτική αύξηση των σεξουαλικώς μεταδιδομένων νοσημάτων να αποδίδεται κυρίως στην αθρόα εισροή λαθρομεταναστών, τη συνεχή εναλλαγή ερωτικών συντρόφων και φυσικά τη μη χρήση προφυλακτικού.

Τα στοιχεία για τα «ξεχασμένα» αφροδίσια που επανακάμπτουν απειλώντας τη δημόσια υγεία, βάσει του ρεπορτάζ της εφημερίδας «Η Ελλάδα αύριο», δείχνουν έως και πολλαπλασιασμό των κρουσμάτων.
 
Τόσο μεταξύ των ιδιωτών γιατρών όσο και των νοσοκομείων του ΕΣΥ, οι εκτιμήσεις των ειδικών αναφέρουν αύξηση 100% των ασθενών που ζητούν ιατρική βοήθεια για να απαλλαγούν από κάποιο αφροδίσιο νόσημα, το οποίο απέκτησαν αντί καλοκαιρινού σουβενίρ.
 
Όπως τονίζει στην εφημερίδα ο αφροδισιολόγος, δερματολόγος Χριστόφορος Τζερμιάς «τα τελευταία δύο χρόνια καταγράφεται τεράστια έξαρση, ειδικά σε κονδυλώματα και έρπητες γεννητικών οργάνων, ενώ εντυπωσιακή άνοδο εμφανίζουν και οι ξεχασμένες νόσοι βλεννόροια και σύφιλη».
 
Εξόχως ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι βάσει των τελευταίων στοιχείων του ΚΕΕΛΠΝΟ, η σύφιλη θερίζει κυρίως τους νέους, ηλικίας 25-35. Είναι ενδεικτικό ότι σε μια επταετία, (2003-2010), μόνο τα εντοπισμένα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 107%., ενώ οι περισσότεροι ασθενείς ήταν αμφιφυλόφιλοι ή ομοφυλόφιλοι άνδρες.
 
Τα αφροδίσια σχετίζονται σύμφωνα με τους ειδικούς και με τις μετακινήσεις πληθυσμών από Ασία και Αφρική, δηλαδή από τις χώρες που ενδημούν ακόμα ανεξέλεγκτα.
 
«Έχουμε πολλούς οικονομικούς μετανάστες στην Ελλάδα και αυτό επιτείνει το πρόβλημα. Ιδιαίτερα πολλές γυναίκες με αποτέλεσμα να παρατηρείται τα τελευταία χρόνια τεράστια αύξηση στα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, λόγω της σεξουαλικής επαφής που έχουν με Έλληνες».

 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Κατά ριπάς διαψεύδονται οι φανταστικές όπως αποδεικνύεται ιστορίες ρατσιστικής βίας κατά αλλοδαπών

Κατά ριπάς διαψεύδονται οι φανταστικές όπως αποδεικνύεται ιστορίες ρατσιστικής βίας κατά αλλοδαπών


Διαψεύδεται για μία ακόμη φορά πληροφορία-καταγγελία για ρατσιστική επίθεση σε αλλοδαπό στην Εγνατία στην περιοχή της Ξάνθης. Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου της Γ.Α.Δ. Περιφέρειας ΑΜΘ Αναστάσιου Τσιπλάκη, (Υπαστυνόμος Α'), ουδέποτε υπήρξε επίθεση σε αλλοδαπό, καθώς εάν είχε συμβεί κάτι τέτοιο η νοσοκομειακή μονάδα που θα φιλοξενούσε τον αλλοδαπό και θα κούραρε τον λαθρομετανάστη όφειλε να ενημερώσει την αστυνομία, κάτι που ουδέποτε συνέβη. 
Επιπλέον ουδέποτε υπήρξε εσφαλμένη προσαγωγή αλλοδαπού από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας. Τέλος όσον αφορά τον θάνατο του Ιρακινού στο κέντρο της Αθήνας για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η ιστορία περί ρατσιστικής βίας αποτελεί ένα ακόμη μύθο αφού σύμφωνα με την Αστυνομία τα δεδομένα και οι καταθέσεις των αλλοδαπών αυτόπτων μαρτύρων δείχνουν ότι το θύμα είχε προσπαθήσει να κλέψει μία τσάντα από ένα ζευγάρι ναρκομανών με τον άνδρα να αντιδρά στην πράξη του Ιρακινού και να τον τραυματίζει θανάσιμα.
Δυστυχώς όπως φαίνεται στην Ελλάδα έχει στηθεί μία πολύ καλά οργανωμένη βιομηχανία ψευδών
ειδήσεων στις οποίες οι Έλληνες παρουσιάζονται ως ρατσιστικά τέρατα τα οποία χτυπούν και σκοτώνουν αδιακρίτως αλλοδαπούς. Προφανώς οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από κύκλους οι οποίοι αξιοποιούν οικονομικά προς δικό τους όφελος την παρουσία των παράνομων αλλοδαπών στην Ελλάδα τάζοντας τους ότι κάποτε θα αποκτήσουν ελληνικό διαβατήριο.
Η καλά οργανωμένη αυτή εργολαβία απαιτεί την δαιμονοποίηση των Ελλήνων ως ρατσιστές ώστε να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα για την επίτευξη του στόχου που είναι η νομιμοποίηση των παράνομων αλλοδαπών και τελικά η ελληνοποίηση τους.
Δυστυχώς για όλους αυτούς τους πρόθυμους ανθρωπιστές τα στοιχεία της ΕΛΑΣ για την εγκληματικότητα είναι αμείλικτα αφού από τον Ιανουάριο του 2012 μέχρι και τον Ιούνιο του 2012 οι αλλοδαποί ευθύνονται για το 52,46% των δολοφονιών με κίνητρο τη ληστεία την στιγμή που το ποσοστό για τους Έλληνες είναι μόλις 11,48% (!), ενώ οι δράστες των οποίων δεν διευκρινίστηκε υπηκοότητα ανέρχονται σε 36,07%.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr