Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

11 Σεπτεμβρίου 2012

Καθεστωτική λύσσα κατά της Χρυσής Αυγής

ΣΧΟΛΙΟΝ ΙΔΙΚΟΝ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΝ:


ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ: "ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑΖΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ!"!!!
 ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΧΑΧΟΛΟΣ ΛΑΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ, 7% ΨΗΦΙΣΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΝΑΤΑ ΤΩΡΑ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΝ "ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ"! 
ΠΑΤΡΙΩΤΗ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ "ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ"-ΝΑΙ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ "ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ" ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΑΓΕΙ ΠΑΣΗ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕ ΤΟ !!! 
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ--ΚΑΙ ΗΔΗ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟΗΘΕΣ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥΠΙΑΣΕ: «ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΕΙΣ?», ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ (Ο ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΝΝΟΩ) ΚΑΤΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ! ΤΟΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!
ΛΕΓΩ, ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΟΜΙΛΗΣΗ!!


-----------------------------------------------------------
Καθεστωτική λύσσα κατά της Χρυσής Αυγής
Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kathestwtikh-lussa-kata-ths-chrushs-aughs#.UE9ea0JK4so

Νέα επίθεση από το «Βήμα»
Μέσα στην παράκρουση που έχουν πάθει οι «δημοκράτες» αυτής της χώρας (που όλο και λιγοστεύουν…) από την συνεχή και εντυπωσιακή άνοδο του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών, ξεπετάχτηκε και κάποιος διεθνώς και επιτοπίως άγνωστος, ονόματι Παπανάγνου Βάϊος (αριστερός όπως καταλαβαίνουμε, δημοσιογράφος, πρώην διευθυντής του life style περιοδικού Esquire του… ιλουστρασιόν Κωστόπουλου, το οποίο φαλίρισε μόλις επέπεσε η κρίση), που από τις στήλες του καθεστωτικού «Βήματος» αποφαίνεται πως «Η Χρυσή Αυγή είναι παράνομη και ύποπτη» και ζητά από το μνημονιακό ψευδοκράτος της Πασοκο-Νεοδημοκρατικής Αριστεράς (που ξεπούλησε την Πατρίδα και εξαθλίωσε τον Ελληνικό Λαό), πολύ… δημοκρατικά να μας θέσει… εκτός νόμου!!! Ιδού ένα μεγάλο μέρος από το παραλήρημά του:

«…Όταν η ΧΑ έπαψε να είναι μόνο μια συμμορία γραφικών, και διεκδίκησε το χώρο της εθνικιστικής ακροδεξιάς που μέχρι τότε όριζε ο Καρατζαφέρης οι δημοκράτες δεν ξέραμε πώς να αντιδράσουμε. Στην αρχή πιστέψαμε ότι ένα δημόσιο βήμα θα τους εξέθετε. Δεν δούλεψε. Η ΧΑ δεν ενδιαφέρεται να συμμετάσχει σε ένα δημόσιο διάλογο, αυτοί που την ψηφίζουν ξέρουν και για την άρνηση του ολοκαυτώματος, και για το μίσος για τους μετανάστες, και για τα τάγματα εφόδου με τις ξιφολόγχες. Σε ποιον ακριβώς θα εξευτελίζονταν η ΧΑ; Δεν τους απασχολούν οι τηλεθεατές με στοιχειώδη παιδεία. Οπότε λίγο πολύ μπήκε το cordon sanitaire, αναγκαστικά, και όλοι ελπίζουμε ότι αυτή η έλξη προς τις βίαιες εναλλακτικές θα εκπνεύσει, όταν πραγματικές εναλλακτικές δοθούν από την κεντρική πολιτική σκηνή.
Υπάρχουν πολλοί που νομίζουν ότι σε μια δημοκρατία μπορεί κανείς να λέει ό,τι θέλει για όποιον θέλει. Δεν ισχύει, δεν ίσχυε ποτέ. Οι δημόσιες προσβολές κατά φυλετικών και εθνικών μειονοτήτων απαγορεύονται, η δημόσια προτροπή σε βία, διάκριση και μίσος, δεν είναι μόνο εμετικά, αλλά ποινικά κολάσιμα σύμφωνα με τον σχετικό νόμο 927/1979 (ο οποίος μάλιστα θα αντικατασταθεί από καινούργιο ο οποίος υπόσχεται μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα). Η ρητορεία μίσους της ΧΑ είναι προφανέστατα στην Ελλάδα και την Ευρώπη παράνομη, δεν πρόκειται για καμία βεντέτα του Μπουτάρη με την ΧΑ, ούτε για υπερβολές των αριστερών.
Σε ό,τι αφορά τα λεγόμενα “τάγματα εφόδου”, τις πορείες και τις επιθέσεις τραμπούκων στις γειτονιές, δεν πρέπει κάποιος να διερευνήσει ποιοι συμμετέχουν και ποιές είναι οι σχέσεις τους με την ΧΑ;
Σχετικά με τους ξυλοδαρμούς και τις δολοφονίες των μεταναστών δεν θα πρέπει να διερευνηθούν ποιοι είναι οι δράστες, πώς οργανώνεται ο βίαιος ακροδεξιός χώρος και ποιες οι σχέσεις του με τη Χρυσή Αυγή;
Αν η ρητορεία και η δράση ενός κόμματος είναι έκνομη πώς ακριβώς αυτό το κόμμα δικαιούται να υπάρχει; Με ποιο τρόπο η ΧΑ μπόρεσε εκτός από πολιτική ένωση να αποκτήσει και την κομματική ιδιότητα; Πώς ακριβώς απέδειξαν ότι οι αρχές της ΧΑ είναι αντίθετες προς «κάθε ενέργεια που αποσκοπεί στην κατάληψη της εξουσίας με τη βία ή στην ανατροπή του ελεύθερου δημοκρατικού πολιτεύματος»; Και πώς ακριβώς οι δηλώσεις αηδίας για τη Βουλή και οι παρακρατικές ομάδες επιβολής του δικαίου δεν είναι υπονομευτικές της δημοκρατίας;
Η Χρυσή Αυγή είναι παράνομη και ύποπτη. Το γεγονός ότι δεν έχει απαγορευτεί εδώ και χρόνια το μόνο που δείχνει είναι πρόβλημα στο σύστημα απονομής δικαιοσύνης και επιβολής της τάξης».

Απάντηση:
1ον) Το αμερικανόφερτο life style, με το οποίο κάποιοι παραμύθιαζαν τον Λαό, μας τελείωσε οριστικώς και αμετακλήτως.

2ον) Παράνομη –κι όχι απλώς ύποπτη- είναι η συγκυβέρνηση του Μνημονίου, η οποία ευθύνεται για τη δυστυχία μας, καθώς και οι διάφορες συμμορίες της αριστεράς που υπηρετούν ξένα συμφέροντα (της Νέας Τάξης- Παγκοσμιοποίησης), για τη μετατροπή της Πατρίδας μας σε ζούγκλα. Επίσης, παράνομα είναι και τα παπαγαλάκια των ανωτέρω. Και θα ’πρεπε να τεθούν εκτός νόμου. Αυτή τη στιγμή δε γίνεται, γιατί έχουν το πάνω χέρι, αλλά όταν έρθει η ώρα –κι αυτό θα γίνει πολύ σύντομα- θα αποκατασταθεί η δικαιοσύνη στην Πατρίδα και ο κάθε «κατεργάρης» θα πάει στον «πάγκο» του!
Σάλπισμα ενότητας των «δημοκρατικών» δυνάμεων του τόπου, για να αποκρουστεί η… φασιστική απειλή της Χρυσής Αυγής, κάνει –μεταξύ των άλλων- και ο γνωστός πρώην τηλεσχολιαστής και νυν βο(υ)λευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Βαρεμένος, με αφορμή το σταμάτημα του παρεμπορίου από ομάδα συναγωνιστών σε λαϊκές αγορές του Μεσολογγίου. Ιδού, λοιπόν, ολόκληρο το σταλινικό παραλήρημα του Βαρεμένου (όνομα και πράμα…):
«Με πρόσχημα την αποκατάσταση της νομιμότητας, τα τάγματα εφόδου υποκαθιστούν όλο και συχνότερα τις υπηρεσίες του κράτους και επιβάλλουν τον δικό τους νόμο. Ασκούν μαζική φυσική βία στα κάθε φορά θύματά τους και απειλούν τα επόμενα. Αναλαμβάνουν πλέον, χωρίς αναστολές, επίσημα, την ευθύνη της παράνομης δράσης τους, ένα μικρό δείγμα της οποίας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και το Μεσολόγγι, το περασμένο Σάββατο. Ο εγκληματικός σκληρός πυρήνας της Χρυσής Αυγής δεν κάνει τη δουλειά που «αρνείται να κάνει το ανίκανο και διεφθαρμένο κράτος», όπως δημαγωγικά υποστηρίζει. Ούτε εκμεταλλεύεται, απλώς, τα υπαρκτά προβλήματα επιβολής της νομιμότητας σε πολλούς τομείς της δημόσιας ζωής. Διαπράττει αλλεπάλληλα μικρά πραξικοπήματα. Η Χρυσή Αυγή καταλαμβάνει κατά τόπους και για συγκεκριμένο χρόνο την εξουσία, ασκεί βία με φυλετικά και πολιτικά κριτήρια, κηρύσσει τον πόλεμο στο κράτος δικαίου, απειλεί άμεσα τη δημοκρατία. Ο λαός, οι πολίτες, στο σύνολό τους, πρέπει να συνειδητοποιήσουν τον κίνδυνο που αντιπροσωπεύουν οι δυνάμεις της νεοναζιστικής βίας και να αποκρούσουν την αντιδημοκρατική τους προπαγάνδα, όταν μάλιστα εκπορεύεται από ανθρώπους του κοινού ποινικού δικαίου που έχουν περιβληθεί τη «νομιμότητα του πολιτικού». Δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις, δημοτικές αρχές και συνδικαλιστικές οργανώσεις, ακαδημαϊκή κοινότητα και πνευματικός κόσμος, πρωτοβουλίες και συλλογικότητες των πολιτών, οφείλουμε να αντιδράσουμε όλοι. Τώρα! Όλοι όσοι επιμένουμε στις ιδέες και τις αρχές της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης. Όλοι όσοι απορρίπτουμε τη μισαλλοδοξία, το φυλετικό μίσος, τη βία, τη βαρβαρότητα».
Ποιος όμως είναι αυτός που μιλάει για «δημοκρατία», «δικαιοσύνη», «ανθρώπινη αξιοπρέπεια» κ.τ.λ.; Για να δούμε το βιογραφικό του:
«Ο Γιώργος Βαρεμένος γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1953 από αγροτική οικογένεια. Από μικρός δραστηριοποιήθηκε στο κίνημα κατά της χούντας και το 1974 αναδείχθηκε ο πρώτος μεταδιδακτορικός πρόεδρος των Αιτωλοακαρνάνων φοιτητών, ενώ ήταν μέλος του ΚΚΕ παίρνοντας μέρος στην ίδρυση των οργανώσεών του στο νομό. Παρέμεινε ως το 1990 οπότε εντάχθηκε στο Συνασπισμό. Το 1976 ήταν μέλος της αρχισυνταξίας του «Οδηγητή», ενώ μετά το στρατιωτικό, εργάστηκε για 6 χρόνια ως πολιτικός συντάκτης του «Ριζοσπάστη»…».
Ένας βαμμένος σταλινικός, λοιπόν, μιλάει για «δημοκρατία» (ενώ ήταν στο κόμμα που αγωνιζόταν να επιβάλλει τη «δικτατορία του προλεταριάτου»), για «δικαιοσύνη» (ενώ ήταν στο κόμμα που υπερασπιζόταν τις διαβόητες «Δίκες της Μόσχας») και για «ανθρώπινη αξιοπρέπεια» (προφανώς, τύπου Γκούλαγκ). Ε, δεν είναι… θαύμα;

Βρήκαν τους δολοφόνους 82χρονου -ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ Έβαζαν στόχο ηλικιωμένους και τους λήστευαν και τους σακάτευαν!

Βρήκαν τους δολοφόνους 82χρονου -ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ Έβαζαν στόχο ηλικιωμένους και τους λήστευαν και τους σακάτευαν!

NEWSIT
Τελευταία ενημέρωση: 11.09.2012 | 18:32


Πρόκειται για τρεις Αλβανούς ηλικίας 22,28 και 22 χρόνων οι οποίοι εμπλέκονται στην ανθρωποκτονία 82χρονου και σε ένοπλες ληστείες στην Κορινθία και τη Φθιώτιδα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε, περιλαμβάνει ακόμη τέσσερα μέλη της οργάνωσης.

Τα μέλη της σπείρας, σύμφωνα με την Αστυνομία σκότωσαν τον 82χρονο στις 18 Ιουνίου, όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι του , στον Πύργο Κορινθίας, για ληστεία. Μέσα βρισκόταν και η 92χρονη σύζυγός του αλλά και η 61χρονη κόρη τους.
Οι δράστες τον χτύπησαν με το κοντάκι κυνηγετικού όπλου που βρήκαν μέσα στο σπίτι ενώ το ίδιο έκαναν και με τη σύζυγό του. Στην συνέχεια, πήραν κοσμήματα, το κυνηγετικό όπλο και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, με αυτοκίνητο που πήραν από το σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού. Ο 82χρονος υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του, μέσα στο σπίτι.

Τα μέλη της σπείρας εμπλέκονται όμως και σε 23 περιπτώσεις ενοπλων ληστειών και κλοπών, σε σπίτια, εξοχικές κατοικίες και αυτοκίνητο, στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας και της Φθιώτιδας. 

Κύριο χαρακτηριστικό της δράσης τους, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν οι εισβολές σε σπίτια ηλικιωμένων με βαρύ οπλισμό και ιδιαίτερη σκληρότητα. 

Συνολικά από την εγκληματική τους δράση είχαν πάρει χρηματικά ποσά, χρυσαφικά και αντικείμενα, που η αξία τους ξεπερνά τις 73.000 ευρώ. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο Ανακριτή Κορίνθου ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης αναζητούνται. 

Δένδιας: "Υπήρξε ολιγωρία της αστυνομίας στην Ραφήνα"+ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ:
Ορθή η απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ να αφαιρέσει την ασφάλεια από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής:
ΑΥΡΙΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ, ΑΝ Ο ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΝΕΥΣΕΙ ΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Χ.Α., ΠΟΙΟΣ ΘΑΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ???? ΤΟ ΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ ΚΑΛΑ???? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ!!!

ΑΦΟΥ ΔΕΝ "Υπήρξε ολιγωρία της αστυνομίας στην Ραφήνα" ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΥΠΗΡΧΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ???

Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει η Αθήνα, Καμπούλ:
ΑΛΗΘΕΙΑ???? ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ, ΗΣΑΝ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΝΕΓΡΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΑΜΝΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΩΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΗΡΩΪΝΗΣ!
ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ" ΠΗΧΤΡΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΔΙΑΒΑΤΗΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ! ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΑΜΑΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ???? ΕΚΕΙ ΣΕ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΡΝΙ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΕΣΦΑΞΑΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΜΑΝΩΛΗ???

«Θα τηρήσουμε τον νόμο, που δεν απευθύνεται κατά της Χρυσής Αυγής ή κατά των αντιεξουσιαστών, αλλά κατά πάντων» 
ΑΛΗΘΕΙΑ??? ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ, ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ, ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ!!! ΤΙ ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΑΝΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΒΡΗΚΕ??? ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΥΡΠΟΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ 40 ΝΕΟΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΤΙ ΒΡΗΚΕ????
ΣΤΗΣΑΤΕ ΧΘΕΣ ΜΠΛΟΚΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (ΠΡΟΣΘΕΣΘΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ), ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΣΤΗΣΑΤΕ ΜΠΛΟΚΟ??? ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ ΟΠΟΥ ΠΡΟ ΟΛΙΓΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΝΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΗΣΑΤΕ ΜΠΛΟΚΟ!!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΒΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

--------------------------------------------------------
Δένδιας: "Υπήρξε ολιγωρία της αστυνομίας στην Ραφήνα" - "Αν επιτρέψουμε συμπεριφορές σαν της Χρυσής Αυγής θα γίνουμε ζούγκλα"



- Ορθή η απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ να αφαιρέσει την ασφάλεια από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής
- Εξήγγειλε αναδιοργάνωση της αστυνομίας η οποία έχει μείνει σε παλιές δεκαετίες
- Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει η Αθήνα, Καμπούλ

Ορθή χαρακτήρισε την απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. να απομακρύνει όλους τους αστυνομικούς από την προσωπική ασφάλεια όλων των βουλευτών του κόμματος της Χρυσής Αυγής, μιλώντας στην εκπομπή ΝΕΤ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Ο Νίκος Δένδιας επισήμανε ότι η ελληνική αστυνομία, το Υπουργείο και η κυβέρνηση δεν αντιδικεί με κανέναν, ενώ τόνισε πως αν η ελληνική κοινωνία επιτρέψει αυτές τις συμπεριφορές να εξελιχθούν, θα πάμε σε μια ζούγκλα. «Θα τηρήσουμε τον νόμο, που δεν απευθύνεται κατά της Χρυσής Αυγής ή κατά των αντιεξουσιαστών, αλλά κατά πάντων» σημείωσε, απαντώντας στο ενδεχόμενο να επαναληφθεί ένα τέτοιο γεγονός.

Ο κ. Δένδιας ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση υπερασπίζει το κράτος δικαίου, ενώ παραδέχθηκε ότι υπήρξε ολιγωρία της αστυνομίας σε όσα έγιναν στη Ραφήνα.

Ο υπουργός γνωστοποίησε ότι μέσα στο φθινόπωρο το σχήμα της αστυνομίας θα αναδιοργανωθεί, καθώς, όπως είπε, η ΕΛ.ΑΣ είναι δομημένη στα πρότυπα του '60, του '70 και του '80.

Παράλληλα, ανέφερε ότι έχει κατατεθεί συγκροτημένη πρόταση που εξασφαλίζει το αξιόμαχο και την αξιοπρέπεια του ένστολου δυναμικού στο πλαίσιο των γενικών περικοπών, υποστηρίζοντας ότι οι περικοπές στους μισθούς των αστυνομικών θα πρέπει να είναι λελογισμένες.

Υπογράμμισε, δε, την ανάγκη μιας κινητικής, γρήγορης και ευέλικτης αστυνομίας.

Αναφερόμενος στο σχέδιο «Ξένιος Ζευς», διευκρίνισε ότι είναι ένας μακροπρόθεσμος σχεδιασμός, ο οποίος είχε εκπονηθεί από το 2011 και εφαρμόζεται τώρα με κάποιες βελτιώσεις και αλλαγές, και για τον οποίο η πρώτη αποτίμηση θα γίνει μετά το τέλος του χρόνου. «Κάναμε παρέμβαση στο κέντρο της Αθήνας, στην Κόρινθο, θα παρέμβουμε στην Πάτρα και αλλού, όσο αυξάνονται οι δυνατότητες μας, αλλά παράλληλα διατηρώντας τα κεκτημένα» πρόσθεσε.

«Η διαμαρτυρία είναι απολύτως σεβαστή, αλλά αυτό δεν μπορεί να μετατρέπει την Αθήνα σε Καμπούλ» τόνισε αναφορικά με το θέμα των κινητοποιήσεων, ενώ συμπλήρωσε ότι δεν μπορεί μια διαδήλωση 50 ή 100 ανθρώπων να κλείνει το κέντρο της πόλης. Επίσης, αναφέρθηκε και στην αντικατάσταση των δακρυγόνων από υδροφόρες.

Ερωτηθείς σχετικά με τους κουκουλοφόρους, υπογράμμισε ότι «έχουμε υποχρέωση να παλέψουμε και κατά αυτής της αυθαιρεσίας και θα το πράξουμε».

Πόσο πουλάνε ΔΕΚΟ και περιουσία; Γιατί δεν λένε τις τιμές??

Πόσο πουλάνε ΔΕΚΟ και περιουσία; Γιατί δεν λένε τις τιμές??

“Ο ... κόσμος το 'χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι” μόνο αυτή η παροιμία είναι ικανή να περιγράψει αυτό που γίνεται με τις τιμές πώλησης τόσο των δημόσιων επιχειρήσεων, όσο και της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου

Η κατάσταση είναι τραγελαφική που οδηγεί ακόμη και σε περίεργες σκέψεις για τις σκοπιμότητες.
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής ζήτησε απ' την Κομισιόν τη λίστα με τις τιμές πώλησης της δημόσιας ελληνικής περιουσίας και των επιχειρήσεων.

Η απάντηση που έλαβε από τον ίδιο τον Όλι Ρεν ήταν “όχι” διότι “δεν επιτρέπεται, για λόγους απορρήτου, να αποκαλύψει η Κομισιόν τις εκτιμώμενες τιμές που διαβίβασαν το υπουργείο Οικονομικών ή/και το ΤΑΙΠΕΔ, κάτι που δεν αποτελεί επ΄ ουδενί ευθεία παραβίαση της αρχής της διαφάνειας”.

Εδώ θα μπορούσε κανείς να πει ότι μέσα σε ένα άγριο περιβάλλον των αγορών είναι προς το συμφέρον του ελληνικού κράτους αυτά τα στοιχεία να κρατηθούν μυστικά και να τα γνωρίζουν μόνο οι εταίροι. Είναι όμως έτσι; Είναι κρυφά τα στοιχεία;
Αμ δε!
Όπως επίσης είπε ο ίδιος ο Όλι Ρεν τα εν λόγω στοιχεία έχουν ήδη δοθεί από την ελληνική κυβέρνηση στην Κομισιόν, το ΔΝΤ και στους υποψήφιους αγοραστές.
Όλοι τα γνωρίζουν εκτός από τον ελληνικό λαό και το ερώτημα είναι γιατί...
Εδώ μπορούν να προκύψουν πολλά ερωτήματα ως και θεωρίες συνωμοσίας...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ-Ρημάζει η χώρα υπό το καθεστώς του Μνημονίου

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ :: ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ :: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ

Η Ελλάδα γυρίζει δεκαετίες πίσω. Τα πάντα συρρικνώνονται με μοναδική εξαίρεση το δημόσιο χρέος, το οποίο διαρκώς αυξάνει

Ρημάζει η χώρα υπό το καθεστώς του Μνημονίου
10/9/2012
Από το 2013 δεν θα υπάρχει καμιά χώρα της Δυτικής Ευρώπης φτωχότερη από την Ελλάδα, μόνο κράτη της Ανατολικής Ευρώπης
Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο στην Ελλάδα μετά από δυόμισι χρόνια εφαρμογής της πολιτικής που επιβάλλουν η ΕΕ και το ΔΝΤ μέσω των αλλεπάλληλων μνημονίων. Η χώρα μας γυρίζει δεκαετίες πίσω σε όλους τους τομείς - στις αποδοχές, στις συντάξεις, στο επίπεδο της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, στο μέγεθος της οικονομίας της.
Τα πάντα συρρικνώνονται με μοναδική εξαίρεση το δημόσιο χρέος, το οποίο διαρκώς αυξάνει, παρόλο που οι Γερμανοί υπήγαγαν την Ελλάδα υπό καθεστώς περιορισμένης εθνικής κυριαρχίας ισχυριζόμενοι ότι στόχος τους είναι, υποτίθεται, η μείωση του χρέους. Το ελληνικό ΑΕΠ γίνεται κάθε χρόνο και μικρότερο. Πάνω από 6,5% θα μειωθεί και φέτος, με αποτέλεσμα στο τέλος του χρόνου η σωρευτική του μείωση σε σχέση με το 2008 να υπερβαίνει το 20%! Μόνο σε περιπτώσεις πολέμων υπάρχει τέτοια καταβαράθρωση.
 Καταποντισμός του ΑΕΠ συνεπιφέρει αναπότρεπτα έξαρση της ανεργίας. Υπερτριπλασιάστηκε (!) από τον Ιούνιο του 2008 ως τον Ιούνιο του 2012 ο αριθμός των ανέργων - από το 7,4% του οικονομικά ενεργού πληθυσμού που ήταν εκτινάχθηκε στο 24,4%. 
Φτάσαμε στο τραγικό σημείο 3,8 εκατ. Ελληνες εργαζόμενοι να πρέπει να ζήσουν 4,6 εκατομμύρια άτομα - δηλαδή 1,2 εκατομμύρια ανέργους και 3,4 μη οικονομικά ενεργά άτομα (γέροι, παιδιά κ.λπ.)! Αυτό είναι αδύνατον, βέβαια, χωρίς δραματική πτώση του βιοτικού επιπέδου όλων των Ελλήνων, τόσο αυτών που εργάζονται όσο και αυτών που δεν δουλεύουν. Και να σκεφθεί κανείς ότι μόλις το 2008 η κατάσταση στη χώρα μας ήταν αντίστροφη - 4,5 εκατ. απασχολούμενοι συντηρούσαν 3,8 εκατομμύρια μη οικονομικά ενεργά άτομα και ανέργους. Οχι ότι επρόκειτο για καμιά ιδανική αναλογία, αλλά δεν ήταν και το σημερινό δράμα. 
Η κατακρήμνιση του επιπέδου ζωής των Ελλήνων δεν εμποδίζει φυσικά την αύξηση του δημόσιου χρέους - από 115% του ΑΕΠ που το παρέλαβε ο Γιώργος Παπανδρέου τον Οκτώβριο του 2009, φέτος θα διαμορφωθεί στο... 166,5! Αν, όπως μας είπαν τότε, ήμασταν χρεοκοπημένοι με χρέος 115% ή 125%, όπως ισχυρίστηκε το ΠΑΣΟΚ, πώς είναι δυνατόν να... «έχουμε σωθεί» με χρέος 166%;!
Είναι προφανές ότι μέχρι τώρα οι ισχυρισμοί περί «σωτηρίας μέσω Μνημονίου» είναι εντελώς ανυπόστατοι. Δεν συνοδεύονται από στοιχεία δημοσιονομικά που να τους επιβεβαιώνουν, έστω και στο μέλλον. Το εντελώς αντίθετο αποδεικνύουν με επιστημονικό τρόπο δύο μελέτες που τα αποτελέσματά τους δημοσιοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Παντελώς ανέφικτο χαρακτηρίζουν τον στόχο της επιστροφής του ελληνικού χρέους στα επίπεδα της... «χρεοκοπίας» του 2008 τόσο μελέτη του ΚΕΠΕ που τα πορίσματά της δημοσιεύθηκαν όσο και άλλη μελέτη του ΙΟΒΕ που δεν έχει ακόμη παρουσιαστεί, αλλά που δόθηκε στον Τύπο το κύριο συμπέρασμά της: ακόμη και το 2020, το χρέος δεν θα βρίσκεται στο ύψος του 120% του ΑΕΠ που έχει ως στόχο το Μνημόνιο. Θα κυμαίνεται γύρω στο... 150% του ΑΕΠ! Δέκα και πλέον χρόνια δηλαδή μνημονιακής πολιτικής και ανείπωτων δεινών του ελληνικού λαού θα έχουν οδηγήσει σε μια κατάσταση πολύ χειρότερη από αυτή που υποτίθεται ότι θα θεράπευαν! 
Αν συνεχιστεί η σημερινή μνημονιακή πολιτική, η Ελλάδα οδηγείται στο βάραθρο. Αυτό είναι το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουν οι πάντες είτε το ομολογούν είτε όχι.
Οι Ελληνες βυθίζονται στη μιζέρια. Πώς μπορεί να κοιμηθεί ήρεμος κανείς όταν ξέρει ότι η αγοραστική δύναμη του κατώτατου μισθού, μετά το «τσεκούρωμα» του Φεβρουαρίου φέτος, έπεσε στο επίπεδο του... 1978, σχεδόν 35 χρόνια πίσω; Ο κατώτατος μισθός βυθίστηκε πλέον στο 49% του μέσου όρου των κατώτατων μισθών των ανεπτυγμένων χωρών της ΕΕ από το 60% που ήταν πριν τον Φεβρουάριο. 
Στο τέλος του 2012, το κατά κεφαλήν εισόδημα των Ελλήνων θα αντιστοιχεί πλέον στο 68,5% του μέσου όρου της ΕΕ, θα έχουμε γυρίσει δηλαδή... 20 (!) χρόνια πίσω, στα επίπεδα σύγκλισης του 1993. Από του χρόνου δεν θα υπάρχει καμιά χώρα της Δυτικής Ευρώπης φτωχότερη από την Ελλάδα. Θα συγκρινόμαστε μόνο με ανατολικο-ευρωπαϊκές χώρες, όπως η... Κροατία!

ΗΠΑ: «Μας αρρωσταίνει ο σταυρός στο Σημείο Μηδέν και πρέπει να αφαιρεθεί», λένε με αγωγή τους οι άθεοι



Η ΑΠΟΨΙΣ ΜΑΣ:
Η ΑΛΗΘΗΣ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΙΣΤΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΦ' ΕΝΟΣ ΜΕΝ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΟΛΟΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ, ΟΜΩΣ, ΑΦ' ΕΤΕΡΟΥ, Ο ΚΑΘΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΙΝ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΕΙ ΤΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΤΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΩΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΘΕΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΘΕΑΣ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΕΙΣ ΠΕΡΙΟΠΤΑ ΜΕΡΗ ΚΟΙΝΗΣ ΘΕΑΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑΤΩΝ, ΩΣ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΔΩΝΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΝΑΩΝ ή ΑΙ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΤΩΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΩΝ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑΤΩΝ. 
ΠΟΛΛΩ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗ Η ΝΕΟΠΑΓΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΝΑ ΑΝΕΓΕΙΡΟΥΝ ΠΑΜΕΓΕΘΕΙΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΕΙΣ ΠΕΡΙΟΠΤΑ ΜΕΡΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝ, ΩΣ ΕΠΙ ΚΟΡΥΦΩΝ ΛΟΦΩΝ.
ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ

----------------------------------------
Στα δικαστήρια για τον σιδερένιο σταυρό που σχηματίστηκε μόνος του στα ερείπια στο σημείο της επίθεσης της 11ηςΣεπτεμβρίου στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, (γνωστό ως ‘Σημείο Μηδέν’ / ‘Ground Zero’), κατέφυγαν με αγωγή τους οι άθεοι της οργάνωσης ‘Αμερικάνοι Άθεοι’ οι οποίοι ισχυρίζονται ότι "έχουν υποστεί σοβαρές σωματικές και ψυχικές ασθένειες", επειδή το θρησκευτικό σύμβολο τους κάνει να αισθάνονται "αποκλεισμένοι".

Σχ. ΚΟ: Ο πρόεδρος της οργάνωσης των άθεων είναι ο γεννημένος το 1966, Εβραίος επιχειρηματίας, David Silverman από την Μασαχουσέτη. Όπως λέει ο ίδιος, υπήρξε στα νιάτα του «ζηλωτής» της Ιουδαϊκής θρησκείας.
 

"Ανοησίες. Τα νομικά τους επιχειρήματα είναι παράλογα", λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος του Αμερικανικού Κέντρου για το Νόμο και τη Δικαιοσύνη (American Center for Law andJustice ή ACLJ), Jay Sekulow. Οι Αμερικάνοι άθεοι, είπε «προβάλουν κάποιους απίστευτους ισχυρισμούς».

«Εξάλλου», συνεχίζει ειρωνικά, δεν άκουσα ότι υπήρξε κύμα αυτοκτονιών ή ανεξέλεγκτος εμετός γύρω από το σταυρό του Ground Zero.

Η ομάδα των άθεων υποστηρίζει η τοποθέτηση του ύψους 17 ποδιών συμβόλου στο National September 11 Memorial και στο Μουσείο έχει κάνει κάποιους άθεους αφόρητα άρρωστους.

«Οι ενάγοντες, και ο καθένας ξεχωριστά, υποφέρουν, και θα συνεχίσουν να υποφέρουν τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά, από την ύπαρξη του σταυρού», λέει η αγωγή κατά που υπογράφουν οι Αμερικάνοι άθεοι κατά της Λιμενικής Αρχής της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϊ. "Πολλοί ενάγοντες έχουν υποστεί .... δυσπεψία, συμπτώματα κατάθλιψης, πονοκεφάλους, άγχος, και ψυχικό πόνο και αγωνία, γνωρίζοντας ότι τους κάνουν να αισθάνονται επίσημα αποκλεισμένοι από τις τάξεις των πολιτών που έχουν άμεσα πληγεί από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ηςΣεπτεμβρίου. "

Στην αγωγή αναφέρεται ότι οι ενάγοντες που «έχουν δει το σταυρό, είτε αυτοπροσώπως είτε στην τηλεόραση, έχουν υποστεί βλάβη».

Ο Sekulow αμφιβάλλει ότι οι ισχυρισμοί είναι αληθείς, βρίσκοντας αρκετά παράξενο το γεγονός ότι μόνο μια επίλεκτη ομάδα μη-πιστών είναι επιρρεπείς σε μια τέτοια εξουθενωτική "ασθένεια".

"Οι ισχυρισμοί αυτοί είναι γελοίοι," λέει ο ιδρυτής του ACLJ. "Και έτσι είναι και η αγωγή. Είναι θέμα ημερών, να καταθέσουμε Παρέμβαση υπερασπιζόμενοι αυτόν τον σταυρό του Ground Zero, ο οποίος αποτελείται από δύο τεμνόμενες δοκούς από χάλυβα που διασώθηκαν από την κατάρρευση των Δίδυμων Πύργων στις 9/11. Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία όχι μόνο να παροτρύνουμε το δικαστήριο να απορρίψει αυτή την λανθασμένη αγωγή, αλλά να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στο δικαστήριο: ότι περισσότεροι από 100.000 Αμερικανοί στέκονται μαζί μας ζητώντας από το δικαστήριο να κρατήσει αυτό το ισχυρό Μνημείο στη θέση του. "

Εάν το αίτημα των Αμερικάνων άθεων να αφαιρεθεί ο σταυρός δεν πετύχει, η οργάνωση έχει ήδη μια εναλλακτική λύση: κάτι άλλο πρέπει να ανεγερθεί δίπλα από το σταυρό.

Η οργάνωση των Αμερικάνων άθεων μηνύει πολλά άτομα και οργανισμούς για το σταυρό, συμπεριλαμβανομένων τον κυβερνήτη του New Jersey Chris Christie, τον Δήμαρχο της Νέας Υόρκης Michael Bloomberg, το National September 11Memorial and Museum (Μνημείο και Μουσείο), το World TradeCenter Properties, την Εκκλησία του Παναγίου Ονόματος του Ιησού και τον ιερέα Brian Jordan, ο οποίος ευλόγησε το σταυρό.

Ο πρόεδρος της οργάνωσης των άθεων David Silverman δείχνει πως αισθάνεται για τον Θεό της Βίβλου και εκείνους που πιστεύουν σ 'Αυτόν.

"Ο σταυρός έχει γίνει ένα χριστιανικό σύμβολο", δήλωσε ο Silverman. "Έχει ευλογηθεί από τους αποκαλούμενους άγιους ανθρώπους μερικές φορές, και παρουσιάζεται ως μια υπενθύμιση ότι ο Θεός, στην άπειρη δύναμη της καλοσύνης του, ο οποίος δεν μπήκε στον κόπο να σταματήσει τους μουσουλμάνους τρομοκράτες, ή να σταματήσει τη φωτιά, ή να κρατήσει ψηλά τα κτίρια για να σώσει 3.000 ανθρώπους από το να συνθλιβούν, φρόντισε ώστε να παραχωρήσει σε μας κάποια συντρίμμια που μοιάζουν με ένα σταυρό. Γελοίο».

Όχι μόνο χριστιανικές οργανώσεις, αλλά και άλλοι αντιδρούν στα επιχειρήματα των άθεων. Η National September 11 Memorial and Museum περιγράφει το σταυρό σε ένα έγγραφο που υποβλήθηκε στο δικαστήριο ως "σημαντικό και ουσιαστικό τεχνούργημα που περιλαμβάνει ένα βασικό συστατικό της επανάληψης της ιστορίας της 9/11, ειδικότερα, το ρόλο της πίστης στα γεγονότα της εποχής και, ιδιαίτερα, κατά τη διάρκεια των προσπαθειών ανάκαμψης. "

"Αυτό το απομεινάρι από χάλυβα έγινε σύμβολο της πνευματικής παρηγοριάς για χιλιάδες εργαζόμενους που δούλευαν στο σημείο μηδέν, καθώς και για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», είπε ο επικεφαλής του Μουσείου της 9/11.

Το ACLJ αναφέρει ότι τρεις στους τέσσερις Αμερικανούς δήλωσαν ότι υποστηρίζουν το σταυρό στο Σημείο Μηδέν. Η χριστιανική νομική οργάνωση σημειώνει, επίσης, ότι ο σταυρός έχει ισχυρή υποστήριξη από την Anti-Defamation League.

Η οργάνωση του Silverman είχε επιτεθεί στο παρελθόν εναντίον της πόλης της Νέας Υόρκης για την ονομασία ενός δρόμου “Seven in Heaven” («Επτά στους Ουρανούς»), προς τιμήν των επτά πρώτων πυροσβεστών που έχασαν τη ζωή τους στις 9/11, καθώς έβλεπε μια προκατειλημμένη σχέση μεταξύ του Χριστιανισμού και του ηρωισμού.

Μια άλλη οργάνωση άθεων, το λεγόμενο ‘Ίδρυμα για την Ελευθερία από τη Θρησκεία’ έκανε δεκαετή δικαστικό αγώνα για να αφαιρεθεί ένα Μνημείο – Σταυρός του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου που ανεγέρθηκε το 1934 σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Καλιφόρνιας - γιατί «προσβάλει τους άθεους» που περπατούν κοντά σε αυτό. Το δικαστήριο διέταξε ο σταυρός να καλυφθεί και τελικά κλάπηκε, ενώ η δίκη συνεχιζόταν.

Πριν μήνες πριν σε μια στρατιωτική βάση, στο Camp Pendleton της Καλιφόρνια, ανάλογες οργανώσεις, όπως ο 'Στρατιωτικός Σύνδεσμος Άθεων και Freethinkers', 'Οι Αμερικάνοι Ενωμένοι για το Διαχωρισμό Εκκλησίας και Κράτους' και το 'Ίδρυμα για την Ελευθερία από τη Θρησκεία' πίεζαν τους Αμερικανούς πεζοναύτες να αφαιρέσουν ένα σταυρό που υπήρχε στη βάση προς τιμήν των πεσόντων στρατιωτών,γιατί φανέρωνε την ύπαρξη προνομίων για τους χριστιανούς».


Ο Sekulow, καταγγέλλει ότι ο στρατός έχει γίνει τόσο«πολιτικά ορθός» που θα οικοδομήσει ένα παγανιστικό λατρευτικό κέντρο αξίας $ 80.000 για μάγισσες που θα έρχονται και θα έχουν πνευματιστικές συνεδρίες και ξόρκια προς χάριν τριών παγανιστών φοιτητών της Σχολής Ικάρων, αλλά την ίδια ώρα γκρεμίζει κάθε σταυρό όπου μπορεί, είτε είναι σε βάση στο Αφγανιστάν, είτε στο Camp Pendleton, είτε ένα άγαλμα του Ιησού που είναι πάνω στα βουνά της Μοντάνα από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. "

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

Εντυπωσιασμός και ουσία

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Εντυπωσιασμός και ουσία
Tου Νικου Γ. Ξυδακη
Την ώρα που αποφασίζονται οι αιματηρές περικοπές μισθών, συντάξεων και δικαιωμάτων, την ώρα που η τρόικα ζητάει την κατάργηση του πενθημέρου και του οκταώρου, την ώρα που Γερμανοί αξιωματούχοι υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα έχει μέλλον μόνο ως ειδική οικονομική ζώνη, την ίδια αυτή ιστορική ώρα από την κυβέρνηση διαρρέει μια καυτή είδηση: τι εισοδήματα και ακίνητη περιουσία δηλώνουν γνωστοί τραγουδιστές.
Πόσο προφανές επικοινωνιακό τέχνασμα και πόσο φτηνό εντέλει! Για να αποσπαστεί προς στιγμήν η προσοχή από το μαστίγιο, να ένα καροτάκι ηδονοβλεψίας, να ένας στόχος για φθόνο και σιχτίρισμα.
Τι κι αν πουθενά δεν διαβάζεις ότι έχει διαπιστωθεί φοροδιαφυγή ή έχουν επιβληθεί κυρώσεις; Το θέμα δεν είναι η ουσία, αλλά να διασπαρεί η προσοχή και να κερδηθεί χρόνος, τα κρίσιμα εικοσιτετράωρα του παζαριού με την τρόικα και η εντέλει βέβαιη επιβολή των αιματηρών οριζοντίων περικοπών. 
Αλλωστε οι σταρ της πίστας αποφεύγουν τη φορολόγηση με τους νόμιμους, καίτοι μη ηθικούς, τρόπους που έχουν διδάξει οι πολιτικοί άνδρες και μέγα μέρος της ιθύνουσας ελίτ: πληρώνονται μέσω εταιρειών που έχουν συστήσει, εγχωρίων ή εξωχωρίων, στις οποίες επίσης μεταβιβάζουν και τα ακίνητα περιουσιακά τους στοιχεία.

Αν το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο προκαλεί τέτοιες διαρροές για εντυπωσιασμό, επιθυμεί πράγματι να επιτελέσει τον ρόλο του, θα πρέπει να κινηθεί ταχύτατα και αθόρυβα, αφενός για να εισπράξει βεβαιωθέντες φόρους και πρόστιμα, αφετέρου, για να πατάξει τις χρόνιες μεγάλες πληγές, αυτές που όλοι γνωρίζουν και κανείς δεν προσεγγίζει.
Ενα παράδειγμα: Σύμφωνα με επίσημες εκτιμήσεις των υπουργείων Οικονομικών και Ανάπτυξης, από το λαθρεμπόριο καυσίμων το κράτος χάνει μισό δισ. ευρώ ετησίως από φόρους. Ακόμη και οχήματα του στρατού και της αστυνομίας λέγεται ότι τροφοδοτούνται με λαθραία καύσιμα. Κι όμως το κύκλωμα λαθρεμπορίας ουδέποτε χτυπήθηκε· αντιθέτως, απομακρύνθηκε ένας γεν. γραμματέας του ΥΠ. ΟΙΚ., ο Δ. Σπινέλης, που κατάφερε να βρει μια μέθοδο εντοπισμού των λαθρεμπόρων. Ο ίδιος άνθρωπος παρέδωσε επίσης μερικές δεκάδες χιλιάδες ονόματα εξακριβωμένων φοροφυγάδων σε ένα CD που χάθηκε επί δεκατέσσερις μήνες, τους μήνες του Μνημονίου, των διαρθρωτικών αλλαγών και των φοροεπιδρομών, με υπουργό Οικονομικών τον συγκυβερνώντα σήμερα Β. Βενιζέλο.
Αλλη περίπτωση: Το παρεμπόριο φτηνών κινέζικων και απομιμήσεων. Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης πέρυσι είχε εκτιμήσει ότι το παρεμπόριο στερεί το κράτος από φορολογικά έσοδα 6 δισ. ευρώ ετησίως, από δε το νόμιμο εμπόριο αφαιρεί ετήσιο τζίρο 20 δισ. ευρώ. Τα κοντέινερ μπαίνουν στη χώρα κάτω απ’ τη μύτη των τελωνείων και διακινούνται υπό την ανοχή ή την ολιγωρία των οικονομικών, αστυνομικών και δημοτικών αρχών έξω από τα νόμιμα μαγαζιά που αιμορραγούν και ρημάζουν.

Και άλλα πολλά. Ολα είναι γνωστά από τις πρώτες ώρες της κρίσης. Πέρασαν δυόμισι χρόνια καταστροφών· το λαθρεμπόριο, το παρεμπόριο, η φοροδιαφυγή, εξακολουθούν αμείωτα. Και οι υπουργοί εξακολουθούν να κυβερνούν με διαρροές, φτηνά τρικ εντυπωσιασμού και οριζόντιες περικοπές.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΛΩΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΔΕΝΔΙΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΛΩΣΙΣ
ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΠΡΟ.ΠΟ.
----
ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ 
ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΣΕΙ ΜΠΛΟΚΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΕ-ΦΑΚΕΛΛΩΝΕΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ή ΕΞΕΡΧΕΤΑΙ!
ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΜΩ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕΤΑΒΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΔΗΛΙΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΝ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΝ, ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΩΣ ΚΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΟΤΙ ΔΥΝΑΣΘΕ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟΝ ΤΟΥΤΟ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ ΜΟΥ! 
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
Παναγιώτης ΜΑΡΙΝΗΣ
----------------------------------------------------------


Αλλοδαπός ο δράστης της «ρατσιστικής επίθεσης» στην οδό Αναξαγόρα


Αλλοδαπός ο δράστης της «ρατσιστικής επίθεσης» στην οδό Αναξαγόρα
Πλήρης ανατροπή δεδομένων στο περιστατικό
Ενας αλλοδαπός φέρεται να είναι ο δράστης της δολοφονίας ενός 20χρονου Μαροκινού -και όχι Ιρακινού όπως είχε αναφερθεί- τον περασμένο Αύγουστο, στο κέντρο της Αθήνας και η οποία είχε αποδοθεί αρχικά σε ρατσιστική επίθεση!

Σύμφωνα με στοιχεία και μαρτυρίες που φέρεται να έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί ο 20χρονος δέχθηκε τα κτυπήματα ενός αλλοδαπού με ογκώδες αντικείμενο και ύστερα με ένα μαχαίρι, μετά από απόπειρα κλοπής...
Πλήρης ανατροπή σε όλα τα δεδομένα του περιστατικού που είχε προκαλέσει αίσθηση πριν από ένα μήνα με καταδικαστικές δηλώσεις πολιτικών παραγόντων, που μιλούσαν για «ρατσιστικό μένος αγνώστων».
Ο 20χρονος τραυματίσθηκε θανάσιμα - το πρωί της 11ης Αυγούστου 2012 - στην οδό Αναξαγόρα ύστερα από συμπλοκή με αγνώστους.
Αρχικώς είχε αναφερθεί ότι ο 20χρονος ήταν Ιρακινής καταγωγής, όμως από νεώτερες έρευνες διαπιστώθηκε ότι κατάγεται από το Μαρόκο και είχε αλλοιώσει τα στοιχεία της ταυτότητάς του. Σε πρώτη φάση δόθηκε η εντύπωση ότι η δολοφονία του 20χρονου ήταν έργο ρατσιστών αφού συνδυάσθηκε με ένα περιστατικό που σημειώθηκε λίγη ώρα νωρίτερα, στην ίδια περιοχή, με τον ξυλοδαρμό ενός Ρουμάνου μετανάστη από ομάδα μοτοσυκλετιστών με μαύρα ρούχα.

Λίγα μέτρα πιο κάτω ο νεαρός Ρουμάνος μόλις συνήλθε συνάντησε έναν Μαροκινό που ήταν φίλος και ομοεθνής του δολοφονηθέντα. Ο μετανάστης από την αφρικανική χώρα έδειξε στον Ρουμανο τον τραυματισμένο φίλο του που ήταν αιμόφυρτος πεσμένος στην οδό Αναξαγόρα. Ο Μαροκινός στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι οι μοτοσυκλετιστές που κτύπησαν τον Ρουμάνο, μαχαίρωσαν και τον φίλο του.
Ομως πλέον τα στελέχη της λεωφόρου Κατεχάκη έχουν μια διαφορετική εικόνα του περιστατικού και μιλούν για μια «εντελώς λάθος αρχική εκτίμηση». Διαπιστώθηκε ότι «ο ξυλοδαρμός του Ρουμάνου είναι απολύτως άσχετος με τον φόνο του Μαροκινού και επιπλέον ο δράστης της εγκληματικής ενέργειας στην οδό Αναξαγόρα είναι αλλοδαπός για τον οποίο συγκεντρώνονται επιβαρυντικά στοιχεία».

Έτοιμο το Ισραήλ για ηλεκτρομαγνητική επίθεση κατά του Ιράν

Έτοιμο το Ισραήλ για ηλεκτρομαγνητική επίθεση κατά του Ιράν


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sunday Times, το Ισραήλ εξετάζει το ενδεχόμενο να επιτεθεί κατά του Ιράν μέσω ενός ηλεκτρομαγνητικού παλμού [ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΠΑΛΙ??], που θα έχει σαν αποτέλεσμα την παράλυση του δικτύου μεταφορών και τηλεπικονωνιών.

Η ιστοσελίδα lemonade.fr αναφέρει ότι o αμερικανός ειδικός για ζητήματα άμυνας, Bill Gertz εξέφρασε στο συντηρητικό site «The Washington Free Beacon» τις ανησυχίες του για «την εκκίνηση μίας πυρηνικής επίθεσης από το Ισραήλ σε μεγάλο ύψος η οποία θα εξουδετερώσει όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές του Ιράν.».

Ο αμερικανός συγγραφέας, Joe Tuzara, έγραψε στην εφημερίδα Israel National News ότι η γρήγορη ανάπτυξή πυρηνικών όπλων από το Ιράν θα μπορούσε να πυροδοτήσει μια προληπτική ηλεκτρομαγνητική επίθεση του Ισραήλ. «Η έκρηξη δεν θα προκαλούσε ακτινοβολία στο έδαφος, αλλά η προμήθεια τροφής θα εξαφανιζόταν και οι τηλεπικοινωνίες θα ήταν αδύνατες, αυτό θα προκαλούσε μια οικονομική κατάρρευση.», γράφει χαρακτηριστικά.

Ο Uzi Rubin που συνεργάζεται για τη δημιουργία αντιπυραυλικής ασπίδας για το Ισραήλ τονίζει, ότι η χρήση πυρηνικών όπλων δεν συζητείται και ότι μια ηλεκτρομαγνητική επίθεση μπορεί να προκληθεί και από το έδαφος. 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

"ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ": ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΚΕΥΟΥΜΕ!

Σε 14 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ο αντιεξουσιαστής που έγδυσε τον 11χρονο στη Λάρισα



Σε 14 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ο γνωστός στην Λάρισα αντιεξουσιαστής με το ψευδώνυμο «Ρέγγας», ο οποίος χτες προέβη στην γενναία πράξη να ξεγυμνώσει ένα 11χρονο παιδάκι επειδή φορούσε μία μπλούζα με την ελληνική σημαία.   
Το περιστατικό έγινε μπροστά από την Ιατρική σχολή της Λάρισας όπου ο γνωστός αναρχικός 35 χρονών, υποχρέωσε το παιδάκι ενός Λαρισαίου που πέρναγε από μπροστά του να βγάλει την μπλούζα επειδή είχε πάνω την Ελληνική Σημαία και τον ήλιο της Βεργίνας ...
Κλαίγοντας και γυμνός 11χρονος έτρεξε στο σπίτι του και ειδοποίησε τους γονείς του ! Με την σειρά του ο πατέρας του μικρού ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία έσπευσε στην πλατεία ταχυδρομείου όπου συχνάζει ο αντιεξουσιαστής.
Κατά την σύλληψη του 35χρονου «κοινωνικού αγωνιστή» που δεν «φοβήθηκε» να τα βάλει με τον 11χρονο η Αστυνομία βρήκε στον σάκο του την μπλούζα του μικρού που την είχε κρατήσει ως λάφυρο!
Σήμερα στο δικαστήριο ο 35χρονος «κοινωνικός αγωνιστής» αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη απέναντι στο 11χρονο «θηρίο», ενώ σε ερώτηση του Εισαγγελέα γιατί ξεγύμνωσε το παιδί εκείνος απάντησε πως απλώς δεν ήθελα να φοράει την μπλούζα με την Ελληνική Σημαία!

Αυτό δυστυχώς είναι το λεγόμενο «άνθος» της κοινωνίας μας όπως ισχυρίζονται οι «κοινωνικοί αγωνιστές-επαναστάτες»  !

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr