Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

14 Σεπτεμβρίου 2012

Οι πρώην τρόφιμοι του Τσαουσέσκου απαιτούν να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-prwhn-trofimoi-tou-tsaouseskou-apaitoun-na-tethei-ektos-nomou-h-chrush-a#.UFOD-0JK4so

Οι πρώην τρόφιμοι του Τσαουσέσκου απαιτούν να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή

Οι πρώην τρόφιμοι του Τσαουσέσκου απαιτούν να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή
Προεκλογικά, οι κομματάρχες της ΝΔ χρησιμοποιούσαν -όταν απευθύνονταν σε δεξιούς ψηφοφόρους- το (παμπάλαιο) σύνθημα «ψηφίστε τώρα ΝΔ για να μην έρθει η αριστερά και μετά βλέπουμε». Μετά τις εκλογές, ο Α. Σαμαράς έγινε πρωθυπουργός της χώρας, συμπεριλαμβάνοντας στην κυβέρνησή του το ΠΑΣΟΚ αλλά και την… αριστερά!
Τώρα, λοιπόν, το κόμμα της συγκυβερνώσας αριστεράς, παλαιός «τρόφιμος» του απεχθούς δικτάτορα Τσαουσέσκου, απαιτεί «σχεδόν καθημερινά» από τους υπόλοιπους της κυβερνητικής ομήγυρης να τεθεί εκτός νόμου ένα κόμμα που εκπροσωπεί το 7% του ελληνικού λαού και με σταλινική μεθοδολογία –που τόσο καλά γνωρίζει- κατευθύνει τις παράνομες, αντισυνταγματικές και αντιδημοκρατικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής!
Αυτό αποκάλυψε σε συνέντευξή στο Real.gr ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς (και μέλλων γαμπρός του Μητσοτάκη, όπως επιμένουν τα κουτσομπολίστικα περιοδικά). Ορίστε τα επίμαχα σημεία της συνέντευξης:
Γιατί δημοσίως χαρακτηρίζετε «εγκληματική οργάνωση» την Χρυσή Αυγή;
Στελέχη της Χρυσής Αυγής έχουν απασχολήσει κατά κόρον τη δικαιοσύνη. Επιπλέον το μενού της δράσης της περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πογκρόμ κατά μεταναστών, επιθέσεις κατά πολιτών με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό, «προειδοποιήσεις» σε επιχειρηματίες να μην προσλαμβάνουν μετανάστες, εποχούμενες επιθέσεις κατά ανυπεράσπιστων πολιτών και άλλα πολλά. Οι πρακτικές αυτές θυμίζουν περισσότερο μαφία παρά νόμιμη οργάνωση και βεβαίως παραπέμπουν στην περίοδο του Μεσοπολέμου.
Υπονοείτε ότι θα πρέπει να βγει εκτός νόμου ένα κόμμα που βρίσκεται στη Βουλή;
Νομίζω ότι οι πρακτικές και η δράση της είναι εκτός νόμου! Άρα είναι αποκλειστικά στην αρμοδιότητα του εισαγγελέα.
Ο Φώτης Κουβέλης, δηλαδή, σκέπτεται να θέσει το θέμα στον πρωθυπουργό;
Θέλω να θυμίσω ότι ο Φώτης Κουβέλης είναι ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που από το βράδυ των εκλογών τις 6ης Μαϊου συμπεριέλαβε στη δήλωσή του το θέμα της Χρυσής Αυγής, ενώ η ΔΗΜΑΡ είναι, ίσως, το μόνο κόμμα που σχεδόν καθημερινά θέτει το θέμα της φασιστικής οργάνωσης. Από κει και πέρα εμείς μελετούμε τι ισχύει σε άλλες προηγμένες χώρες. Δεν νομίζω ότι είναι λιγότερο δημοκράτες ή ευαίσθητοι οι ευρωπαίοι σε τέτοια θέματα. Ο ναζισμός, ο ρατσισμός, η φασιστική μεθοδολογία διώκονται ποινικά. Νομίζω ότι το ίδιο πρέπει να πράξουμε και στη χώρα μας. Πάντως επειδή τα καλά πρέπει να λέγονται ο κ. Δένδιας έδειξε σωστά ανακλαστικά για τα αποκρουστικά γεγονότα της Ραφήνας. Έτσι πρέπει να συνεχίσουν τα συντεταγμένα όργανα της χώρας.
Αυτή είναι, λοιπόν, η «δεξιά» διακυβέρνηση που υπόσχονταν οι κομματάρχες της ΝΔ και ο Α. Σαμαράς προσωπικά. Να κάνουν κουμάντο οι πρώην τρόφιμοι του Τσαουσέσκου, να κατευθύνουν τις διώξεις εθνικιστών και να απαιτούν «σχεδόν καθημερινά» να τεθεί εκτός νόμου (!!!) ένα απόλυτα νόμιμο εθνικό κόμμα. Δηλαδή, τι χειρότερο θα συνέβαινε αν ερχόταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία;
----------------------------------------------------------


Ρουπακιώτης: "Οι δανειστές μας απαιτούν αίμα κυρίες και κύριοι"

Ρουπακιώτης: "Οι δανειστές μας απαιτούν αίμα κυρίες και κύριοι"



Ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, μιλώντας  στην ολομέλεια των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας, ανέφερε ότι  "σήμερα μιλάμε για δανειστές, οι οποίοι δανειστές απαιτούν πολλά. Απαιτούν μεγάλες θυσίες από τον ελληνικό λαό. Μας βλέπουν ως οφειλέτες, όχι ως εταίρους. Οι δανειστές μας σήμερα απαιτούν πολλές θυσίες και με την έννοια των πολλών και μεγάλων θυσιών απαιτούν αίμα κυρίες και κύριοι. Αυτό είναι το μοιραίο για τον ελληνικό λαό, για την ελληνική κοινωνία. Δεν υπάρχει συναντίληψη, δεν υπάρχει η αλληλεγγύη των ευρωπαϊκών λαών".
Ο κ. Ρουπακιώτης αναφερόμενος  σε όσα απαιτεί η τρόικα από τον νομικό κόσμο, υπογράμμισε πως:

"Απαιτούν και από τους δικηγόρους. Και το ζήτημα είναι εμείς τι κάνουμε. Εμείς προβάλουμε μια θεσμική, μια πολιτισμική, μια κοινωνική εναντίωση. Αυτή η θεσμική εναντίωση μέχρι τώρα έχει φέρει αποτελέσματα. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Μέχρι πότε θα έχουμε συμμάχους και συμπαραστάτες στην ελληνική κυβέρνηση, στην ελληνική κοινωνία, στην οργάνωση του ελληνικού κράτους, ώστε να φέρουμε αποτέλεσμα σε αυτή την εναντίωση;",
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Στις φλόγες η γερμανική πρεσβεία στο Σουδάν- Εισβολή και στη βρετανική πρεσβεία

Στις φλόγες η γερμανική πρεσβεία στο Σουδάν- Εισβολή και στη βρετανική πρεσβεία


Μαζική εισβολή στις πρεσβείες της Γερμανίας και της Βρετανίας αυτή την ώρα στην πρωτεύουσα του Σουδάν Χαρτούμ, από εκατοντάδες διαδηλωτές. Οι διαδηλώτές κατέβασαν από τη γερμανική πρεσβεία τη γερμανική σημαία και στη θέση της ανάρτησαν την ισλαμική. Καπνοί βγαίνουν από το κτίριο της γερμανικής πρεσβείας.
Βίαια επεισόδια ξέσπασαν και στην αμερικανική πρεσβεία έξω από το Χαρτούμ καθώς η σουδανική αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα εναντίον διαδηλωτών που προσπαθούσαν να προσεγγίσουν το κτήριο.

Ένας διαδηλωτής έχασε τη ζωή του στο Χαρτούμ την ώρα που ένα περιπολικό της αστυνομίας  έπεσε πάνω σε διαδηλωτές που εκτόξευαν πέτρες στους άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας.
Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι είδαν διαδηλωτές να πηδούν πάνω από την περίφραξη του κτιρίου ενώ ακούγονταν πυρά.
Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο φρουροί της πρεσβείας που είχαν πάρει θέσεις στη στέγη, πυροβόλησαν προειδοποιητικά εναντίον των συγκεντρωμένων για να τους απωθήσουν.
Νωρίτερα, σύμφωνα με έναν αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο πρακτορείο Reuters περίπου 10.000 άτομα έφτασαν με λεωφορεία και αυτοκίνητα στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο κτιριακό συγκρότημα της καλά φυλασσόμενης πρεσβείας. Οι διαδηλωτές μαζεύτηκαν σε μια πλατεία κοντά στην πρεσβεία και άναψαν φωτιές.
Συγκρούσεις ξέσπασαν όταν ορισμένοι διαδηλωτές, που φώναζαν συνθήματα όπως "Ο Θεός είναι μεγάλος" και "Κανείς δεν αγγίζει τον προφήτη", επιχείρησαν να πλησιάσουν την πρεσβεία και πετροβόλησαν τους αστυνομικούς οι οποίοι απέκλεισαν το δρόμο για να τους εμποδίσουν.
Nωρίτερα διαδηλωτές είχαν βάλει φωτιά στην πρεσβεία της Γερμανίας και εμπόδισαν τους πυροσβέστες να πλησιάσουν στο κτίριο για να σβήσουν τις φλόγες. Οι πυροσβέστες εν τέλει κατάφεραν να περάσουν και να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά.

Τυνησία

Στην Τυνησία διαδηλωτές κατάφεραν να εισβάλουν στην αμερικανική πρεσβεία στην Τύνιδα, πηδώντας πάνω από τον τοίχο της περίφραξης, έσπασαν τα παράθυρα του κτιρίου και έβαλαν φωτιά σε δέντρα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το πρακτορείο Reuters.
Αυτόπτες μάρτυρες είπαν, ότι πυκνός μαύρος καπνός υψώνεται από την πρεσβεία και φαίνεται, ότι υπάρχει πυρκαγιά στο εσωτερικό του κτιρίου. Οι αστυνομικοί που βρίσκονται στην περιοχή προσπαθούν να διαλύσουν το πλήθος χρησιμοποιώντας δακρυγόνα
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΠ' ΤΑ ΛΟΝΔΙΝΑ ΤΟΥΣ:



US embassies attacked as anti-Islam film protests widen

Protesters angered by a film made in the US and mocking Islam have attacked Western embassies in Tunisia and Sudan.
Protesters in Khartoum entered the US compound, while the German and UK embassies were also attacked. The US compound in Tunis was also breached by protesters, who started a fire in the car park as police fired shots.
There were further clashes in Yemen and Egypt. One person in Lebanon has died.
Protests began on Tuesday against the film, which was made in the US.However, the film - clips of which were dubbed into Arabic and distributed online - has no link to either Germany or the UK.It depicts the Prophet Muhammad as a womaniser and leader of a group of men who enjoy killing.The film's exact origin and the motivation behind its production remain a mystery.
In Tunisia, hundreds of protesters entered the embassy compound and a large fire is alight in the car park.Police have fired shots, but it is not clear whether these are rubber bullets or live rounds.Demonstrators have raised a black flag bearing the Islamic proclamation of faith: "There is no god but Allah and Muhammad is his messenger."The American school in Tunis has also been set on fire.
The German embassy in Khartoum was set partially alight. Demonstrators tore down the German flag and hoisted an Islamic banner in its place.The German foreign ministry confirmed all its staff in Khartoum were safe.
In Cairo, police firing tear gas pushed about 500 protesters back from the US embassy. The streets nearby have been blocked with barbed wire, concrete and police vehicles.Islamist groups and others had called for a peaceful "million-man march" in the city, but a number withdrew those calls on Friday.The Muslim Brotherhood of Egyptian President Mohammed Mursi said it would organise marches and sit-ins in front of mosques - but none outside the US embassy in Cairo.
After talks with Italian leaders in Rome, Mr Mursi reiterated his government's determination to protect foreign diplomats on its soil. He also condemned the film as unacceptable.
In other developments:
  • In the Yemeni capital Sanaa, security forces fired warning shots and water cannon to disperse protesters near the US embassy
  • The US is sending a fast-response team of 50 marines to Sanaa to boost security
  • In the Lebanese city of Tripoli, protesters set fire to a KFC branch, sparking clashes with security forces
  • In Bangladesh, thousands of demonstrators demanded harsh punishment for the film's makers, and burned the American flag
  • In London, about 200 protesters gathered outside the US embassy, burning the US and Israeli flags but there was no violence
  • About 1,000 people joined a protest in the eastern Afghan city of Jalalabad, burning an effigy of US President Barack Obama
  • The US embassy in Brussels has been evacuated
  • Thousands of Palestinians demonstrated in the Gaza Strip and East Jerusalem
  • In Nigeria, police in the flashpoint northern city of Jos fired live round at a protest outside a mosque
  • There were also protests in eastern Sri Lanka and in the Maldives

The protests against the film began on Tuesday in Cairo.They spread to the Libyan city of Benghazi, where demonstrators stormed the US consulate, killing the ambassador and three other Americans.
US President Barack Obama and Secretary of State Hillary Clinton are attending a ceremony at Andrews Air Force Base for the return of the remains of the Americans killed.The US has said it is stepping up security at its diplomatic missions around the world in the wake of the attack.The BBC has been told that the US consulate in Benghazi was not given the standard security contract offered to most US diplomatic missions in the Middle East.The allegation came from Western private military contractors.A White House spokesman has said there was no "actionable intelligence" in advance about the Benghazi attack.President Obama has now ordered a review of security at US diplomatic facilities around the world.

Προς γενική κλιμάκωση: "Ιπτάμενο πυροβολικό" με AC-130 στέλνουν οι ΗΠΑ στη Λιβύη

Προς γενική κλιμάκωση: "Ιπτάμενο πυροβολικό" με AC-130 στέλνουν οι ΗΠΑ στη Λιβύη



Ένα ολόκληρο εκστρατευτικό σώμα στέλνει η Ουάσιγκτον στη Λιβύη ύστερα από τα τραγικά γεγονότα της 12ης Σεπτεμβρίου όπου βρήκε το θάνατο ο Αμερικανός πρεσβευτής στη χώρα Christopher Stevensκαι τρείς ακόμη Αμερικανοί ένας εκ των οποίων ο  Glen Doherty ήταν πρώην μέλος της επίλεκτης ομάδας των SEALS με αποστολή να εντοπίσει φορητά αντιαεροπορικά βλήματα στα χέρια ενόπλων ομάδων στη Λιβύη. . 
«Η κατάσταση στη Λιβύη μπορεί να επιδεινωθεί αιφνίδια και άλλο και αυτή τη φορά δεν θα επιτρέψουμε να υπάρξουν άλλοι νεκροί Αμερικανοί, ούτε εκεί ούτε και αλλού» δήλωσε στέλεχος του αμερικανικού υπουργείου Αμύνης στο Reuters.
Εκτός από τις μονάδες Πεζοναυτών και σκαφών επιφανείας αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η απόφαση του Πενταγώνου να αποστείλει στη χώρα τουλάχιστον 12 αεροσκάφη ειδικών επιχειρήσεων C-130 μεταξύ των οποίων 2 τουλάχιστον AC-130 γνωστά και ως ιπτάμενα πολυβολεία εξαιτίας του βαρύ οπλισμού που φέρουν. Πιο συγκεκριμένα η ιπτάμενη αυτή δύναμη ειδικών αποστολών θα αποτελείται από  4 MC-130Hs,  2 HC-130Ns,  4 HC-130Ps και 2 AC-130U.
Τα MC-130H αποτελούν μια έκδοση του γνωστού μεταφορικού αεροσκάφους C-130 Hercules ειδικά για επιχειρήσεις έρευνα και διάσωση μάχης CSAR.
Τα HC-130N/P  αποτελούν και αυτά με τη σειρά τους αεροσκάφη διάσωσης μάχης έχοντας αυξημένη εμβέλεια και ειδικεύονται σε χαμηλές πτήσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας με χρήση διοπτρών νυχτερινής παρατήρησης.
Σίγουρα όμως το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι η εμφάνιση των ιπτάμενων πυροβολείων AC-130U Spooky II Τα αεροσκάφη αυτά φέρουν ένα πραγματικά βαρύ οπλισμό ο οποίος αποτελείται από πολυβόλα και πυροβόλα των 25, 40 και 105 χλστ.!
Τα AC-130U Spooky II  πετούν διαγράφοντας κύκλους πάνω από το στόχο στο έδαφος σαρώνοντας κυριολεκτικά με τα πυρά τους μια περιοχή πολλών τετραγωνικών χιλιομέτρων στερώντας από τον αντίπαλο –ιδιαίτερα στην περίπτωση που αυτός αιφνιδιαστεί-  κάθε δυνατότητα αντίδρασης. Πρόκειται καθαρά για ένα όπλο «τιμωρίας» καθώς τα πυρά δεν τόσο ακριβή όσο ενός πυροβόλου των 30 χλστ. ενός ελικοπτέρου Apache για παράδειγμα αλλά μαζικά.
Στο εκστρατευτικό αυτό σώμα εκτός των αεροσκαφών, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα πετάξουν πάνω από τον Ατλαντικό σύντομα, υπάρχουν ακόμη δύο αντιτορπιλικά Arleigh Burke κατευθυνόμενων βλημάτων Tomahawk, στα οποία θα επιβαίνει ειδική αντιτρομοκρατική ομάδα του Ναυτικού FAST (Fleet Antiterrorism Security Team), ένα σκάφος αμφίβιων αποβάσεων –πιθανότερα το Iwo Jima- μαζί με μονάδα εκστρατείας MEU και αεροσκάφη AV-8B Harrier II.
Τα αεροσκάφη δεν πρόκειται να σταθμεύσουν στη Λιβύη αλλά μάλλον είτε στην Sigonella στη Σικελία είτε στην βάση Camp Lemonnier στο Τζιμπουτί.
Ιδιαίτερα στην τελευταία περίπτωση η ανάπτυξη αεροσκαφών ειδικών επιχειρήσεων πρόκειται να καλύψει όλο την περιοχή της βόρειας, κεντρικής και Ανατ. Αφρικής προστατεύοντας όχι μόνο στόχους στη Λιβύη αλλά σε όλες τις χώρες όπου αμερικανικά συμφέροντα ενδέχεται να πληγούν είτε από την al Qaeda είτε ένοπλων ισλαμιστών. Ήδη στο Σουδάν σήμερα διαδηλωτές επιτέθηκαν στην Αμερικανική πρεσβεία και ουδείς γνωρίζει τις πρόκειται να επακολουθήσει και άλλες χώρες.
Υπάρχει όμως και έμμεση ελληνική διάσταση στην υπόθεση. Τα ΕΑΣ και κατόπιν συμφωνίας έχουν αποστείλει τουλάχιστον 4000 βλήματα των 40 χλστ. για δοκιμή από τα ιπτάμενα πολυβολεία της USAF.
Αυτό που τεκμαίρεται από τις αμερικανικές αυτές κινήσεις είναι πως το αμερικανικό Πεντάγωνο προετοιμάζεται για επιχειρήσεις οπουδήποτε χρειαστεί σε τεράστια από άποψη έκτασης περιοχή και όχι μόνο στη Λιβύη.
Παράλληλα η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σε χώρες όπως η Λιβύη, η Αίγυπτος, το Λίβανο, το Σουδάν με τις αντιαμερικανικές διαδηλώσεις φαίνεται πως βοηθά το καθεστώς της Συρίας και τον πρόεδρό της Bashar al-Assad δεδομένου ότι έστω και παροδικά δεν είναι η Συρία στο επίκεντρο των αρνητικών εξελίξεων στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Το παραπάνω σίγουρα θα τον βοηθήσει να σταθεροποιήσει την κατάσταση στη χώρα του.
Δείτε εδώ βίντεο με επιχειρήσεις AC-130 στο Αφγανιστάν
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
The Lockheed AC-130 gunship is a heavily-armed ground-attack aircraft variant of the C-130 Hercules transport plane. The basic airframe is manufactured by Lockheed, while Boeing is responsible for the conversion into a gunship and for aircraft support.[1] The AC-130A Gunship II superseded the AC-47 Gunship I during the Vietnam War.
The gunship's sole user is the United States Air Force, which uses AC-130H SpectreAC-130U Spooky, and AC-130W variants for close air supportair interdiction andforce protection. Close air support roles include supporting ground troops, escorting convoys, and flying urban operations. Air interdiction missions are conducted against planned targets and targets of opportunity. Force protection missions include defending air bases and other facilities. AC-130Us are based at Hurlburt Field, Florida, while AC-130Hs and AC-130Ws are based at Cannon AFBNew Mexico.[2] The AC-130s deploy to bases worldwide in support of operations. The gunship squadrons are part of the Air Force Special Operations Command (AFSOC), a component of the United States Special Operations Command (SOCOM).[3]
Most of the weaponry aboard is mounted to fire out from the left or port side of the aircraft. During an attack, the gunship performs a pylon turn over the target area (flying in a large circle around a fixed point on the ground, the fixed point being the target). This allows it to maintain fire at a target far longer than a conventional attack aircraft. The AC-130H "Spectre" can be armed with two 20 mm M61 Vulcan cannons, one Bofors 40mm autocannon, and one 105 mm M102 cannon. The upgraded AC-130U "Spooky" has a single 25 mm GAU-12 Equalizer in place of the Spectre's twin 20 mm cannons, as well as an improved fire control system and increased ammunition capacity. New AC-130J gunships based on MC-130J Combat Shadow II special operations tankers are planned.

Γεμίζει η Σύμη λαθρομετανάστες, σύμφωνα με τον δήμαρχό της

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΩΤΑΤΑ!

Γεμίζει η Σύμη λαθρομετανάστες, σύμφωνα με τον δήμαρχό της


 Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει το τελευταίο δίμηνο η Σύμη, από τις συνεχείς αφίξεις λαθρομεταναστών στο νησί.

Μιλώντας στη ΝΕΤ, ο δήμαρχος Σύμης έκανε λόγο για 20-30 αφίξεις καθημερινά, τόνισε ότι δεν υπάρχει χώρος φιλοξενίας και ότι οι λαθρομετανάστες στοιβάζονται στο προαύλιο του αστυνομικού τμήματος του νησιού.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

"Aιμοδοσία μόνο για Έλληνες" από Χρυσή Αυγή - Αντιδρούν οι γιατροί+Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ

Η ΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ!

ΟΧΙ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΡΚΟΣ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ!!! ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΩΣΤΟΣ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ "ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ" ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ), ΕΔΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ!!! ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΟ, ΤΟΝ ΕΙΣΒΟΛΕΑ, ΤΟΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝΤΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΙΣΕΛΘΟΝΤΑ ΕΔΩ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙ (ΕΡΩΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕ ΤΙ ΚΑΤΑΦΡΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ)! 
ΟΧΙ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΡΚΟΣ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ!!! ΑΠΛΩΣ ΠΡΑΣΥΡΕΣΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕΝΟΣ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΡΞΙΣΤΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ (ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΛΩΣΕΙ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ - ΕΔΩ ΔΕΝ ΟΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ, ΟΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΑΙ, ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ κλπ κλπ)!!!
Παν. Μαρίνης
---------------------------------------------------

"Aιμοδοσία μόνο για Έλληνες" από Χρυσή Αυγή - Αντιδρούν οι γιατροί



Έντονες αντιδράσεις μεταξύ των γιατρών έχει ξεσηκώσει η κίνηση της Χρυσής Αυγής να προγραμματίσει για σήμερα πανελλαδική αιμοδοσία μόνο για Έλληνες. 
Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) και η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ) ζήτησε την ακύρωση της αιμοδοσίας που προγραμματίζει το κόμμα, καλώντας και τις δημόσιες υπηρεσίες και τους γιατρούς να αρνηθούν τη συμμετοχή τους.

Οι δυο Ενώσεις χαρακτηρίζουν ως «αποκρουστικό» να εντάσσεται η εθελοντική αιμοδοσία στη λογική της διάκρισης και του ρατσιστικού διαχωρισμού.

Καλούν δε κάθε συνάδελφό τους γιατρό να αρνηθεί τη συμμετοχή του σε τέτοιες ρατσιστικές εκδηλώσεις, «διότι παραβιάζει βάναυσα τον όρκο του Ιπποκράτη και τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τώρα οι "λάθρο" βάζουν και φωτιά στα κρατητήρια !

Τώρα οι "λάθρο" βάζουν και φωτιά στα κρατητήρια!


 Το βράδυ της Πέμπτης στο χώρο κρατητηρίων του παλιού λιμένα συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας . 

Όταν βρισκόντουσαν στον χώρο κράτησης, έβαλαν φωτιά σε κουβέρτα, η οποία σβήστηκε σχεδόν αμέσως.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
 

Aλ Κάϊντα και ... ΔΗΜΑΡ υπέρ Σύρων ισλαμιστών - Όμως "Όπλα τέλος" είπε η Γαλλία

Aλ Κάϊντα και ... ΔΗΜΑΡ υπέρ Σύρων ισλαμιστών - Όμως "Όπλα τέλος" είπε η Γαλλία




Η επίθεση των συνεργαζόμενων με την Αλ Κάϊντα ισλαμιστών της Λιβύης και ο θάνατος του Αμερικανού πρεσβευτή στην χώρα μαζί με άλλος έναν διπλωματικό υπάλληλο και δύο Αμερικανούς κομμάντο, αλλά και η επίσηη έκκληση της Αλ Κάϊντα να υποστηριχθούν οι Σύροι αντάρτες, αλλάζει το σκηνικό στην πολύπαθη Συρία με πρώτο δείγμα την αναστολή αποστολή όπλων στους αντάρτες από την Γαλλία.
Ο υπουργός Άμυνας της Γαλλίας, Jean-Yves Le Drian,  δήλωσε σήμερα ότι η Γαλλία δεν θα στείλει όπλα στην αντιπολίτευση της Συρίας. «Δεν έχουμε πρόθεση, ούτε σήμερα, ούτε αύριο να στείλουμε όπλα στους αντάρτες στη Συρία», δήλωσε ο Drian, ανακοινώνοντας αλλαγή της σχετικής απόφαση του Γάλλου προέδρου Φ.Ολάντα και έχοντας δεχθεί ταυτοχρόνως τις πιέσεις της καθολικής εκκλησίας.

Πριν λίγο ο ηγέτης της Αλ Κάιντα Αϊμάν αλ- Ζαουάχρι κάλεσε όλους τους Μουσουλμάνους "να υποστηρίξουν τους αντάρτες της Συρίας"προσθέτοντας ότι "η ανατροπή του προέδρου Μπασάρ Άσαντ θα κινηθεί πιο κοντά στον τελικό στόχο που είναι η καταστροφή του Ισραήλ".

Ο Ζαουάχρι σε μαγνητοφωνημένο μήνυμά του στο διαδίκτυο  αναφέρθηκες στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και επέκρινε τις μουσουλμανικές κυβερνήσεις στη Μέση Ανατολή και την Ασία, που δεν εργάζονται για το Ισλάμ.
Κι ενώ πλέον η Δύση αρχίζει και αντιλαμβάνεται που οδηγεί η αμέριστη στήριξη των φανατικών ισλαμιστών, η ΔΗΜΑΡ εξέφρασε, μετά από συνάντηση των ανθρώπων της με αντιπροσωπεία αντιπάλων του καθεστώτος Άσαντ, τη στήριξή της στους εξεγερμένους ισλαμιστές που έχουν δολοφονήσει εκτατοντάδες, ίσως και χιλιάδες χριστιανούς στη χώρα και έχουν εκτοπίσει από τα σπίτια τους εκατοντάδες χιλιάδες άλλους!
Ακολουθώντας, τα βήματα του υπουργού Εξωτερικών Δ.Αβραμόπουλου ανττιπροσωπεία της ΔΗΜ.ΑΡ. συναντήθηκε χθες με τον Σύλλογο Αποδήμων Ελεύθερων Σύρων στην Ελλάδα που ελέγχεται από τους ισλαμιστές. 
Από την πλευρά της ΔΗΜ.ΑΡ., ο Γεράσιμος Γεωργάτος, υπεύθυνος για την ευρωπαϊκή και εξωτερική πολιτική, υπογράμμισε "τη στήριξη που από την πρώτη στιγμή επέδειξε η ΔΗΜ.ΑΡ. στους ισλαμιστές, τασσόμενη με το πλευρό των εξεγερμένων, την απερίφραστη εκ μέρους της καταδίκη του καθεστώτος Άσαντ και την ανάγκη άμεσης απομάκρυνσή του από την εξουσία, αλλά και το ρόλο της Διεθνής Κοινότητα που πρέπει να πιέσει, ώστε να σταματήσει επιτέλους η αιματοχυσία και η τεράστια ανθρωπιστική κρίση".
Δηλαδή εμμέσως, πλην σαφώς,  ζητά επέμβαση του ΝΑΤΟ στη Συρία! 
"Ω καιροί ώ ήθη" για την ελληνική Αριστερά!
Διαβεβαίωσε επιπλέον τους Σύρους Απόδημους ότι η ΔΗΜ.ΑΡ. "θα εξετάσει με ενδιαφέρον και θα συμπαρασταθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχετικά με τη χορήγηση πολιτικού ασύλου και θα προσπαθήσει να ευαισθητοποιήσει την ελληνική κοινή γνώμη απέναντι στην υπόθεση της Συρίας και στον αγώνα των εξεγερμένων"!
 Δηλαδή κάνει κάλεσμα a la Τσίπρα να έρθουν οι Σύροι πρόσφυγες στην Ελλάδα για να τους χορηγηθεί πολιτικό άσυλο!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Στήνουν παράλληλο κράτος στη Θράκη!

Η ΑΠΟΨΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΤΟΝΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΘΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΕΧΩΜΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΧΑΝΩΜΕ!

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΜΝΩΜΕ ΑΠΛΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΝ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!
Η ΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΙΣ! ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ, ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΝ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΞΙΜΟΙ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΤΑΧΙΣΤΑ ΠΡΟΤΟΥ ΧΑΣΩΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ!

================================================

Στήνουν παράλληλο κράτος στη Θράκη!


Παράλληλο κράτος προσπαθεί να δημιουργήσει η Άγκυρα μέσω των συστηματικών, και μεθοδευμένων ενεργειών του τουρκικού προξενείου, με το "ελληνικό" κράτος να παρακολουθεί ανήμπορο, και χωρίς καμμία ουσιαστική αντίδραση.
Στην φωτογραφία εικονίζεται ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη, Αχμέτ Χατζηοσμάν ενώ κρατάει την ομπρέλα για τον Τούρκο πρεσβευτή.
Image
Πιστοποιητικά και αιτήσεις που συντάσσονται μέσα στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής, καθ’ υπαγόρευσιν, καταθέτουν μουσουλμάνοι γονείς στη Θράκη προκειμένου να εγγράψουν τα παιδιά τους στην Α’ Δημοτικού των μειονοτικών σχολείων του υπουργείου Παιδείας στην περιοχή.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού «Επίκαιρα», τις τελευταίες ημέρες, με τη συμμετοχή τοπικών μειονοτικών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, πολιτικών κομμάτων στην Αθήνα αλλά και της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας, έχει στηθεί στην πλάτη των παιδιών της μειονότητας ένα πολιτικό παιχνίδι, που τελικό στόχο έχει την de facto νομιμοποίηση του δικτύου παρα-εκπαίδευσης που δημιουργεί με μεθοδικότητα η Άγκυρα στην περιοχή.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι Αρχές του προξενείου, οι οποίες υπονομεύουν από το 2006 το νόμο Γιαννάκου για τη μειονοτική εκπαίδευση, κορυφώνουν φέτος τις προκλήσεις τους, προκειμένου να αποτρέψουν την εφαρμογή της ρύθμισης που προβλέπει ότι τα παιδιά της μειονότητας θα εγγράφονται στην Α΄ Δημοτικού μόνο εφόσον έχουν τελειώσει ελληνικό δημόσιο νηπιαγωγείο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα των «Επίκαιρων», ο λόγος που υπονομεύεται η εφαρμογή του νόμου αυτού, είναι ότι η Τουρκία δια του προξενείου, απαιτεί τα δημόσια μειονοτικά νηπιαγωγεία να είναι δίγλωσσα και να διδάσκεται σε αυτά παράλληλα με την ελληνική και η τουρκική γλώσσα.


Ο στόχος της είναι διπλός: Να αποδείξει δια της υποχρεωτικής διδασκαλίας της τουρκικής και με τον αποκλεισμό των υπολοίπων, της καταγεγραμμένης πομακικής ότι η μειονότητα είναι εθνοτικά αμιγώς «τουρκική», αλλά και να παρεμποδίσει τα παιδιά της μειονότητας να μαθαίνουν να μιλούν από πολύ νωρίς άπταιστα την ελληνική.

Τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το προξενείο δείχνουν μεγάλη διαρροή των παιδιών της μειονότητας τόσο προς τα χριστιανικά γυμνάσια-λύκεια όσο και προς τα ελληνικά πανεπιστήμια κατά την προηγούμενη δεκαετία κι αυτό αποδίδεται στην αλλαγή πολιτικής της ελληνικής Πολιτείας απέναντι στα παιδιά των μουσουλμάνων από το νηπιαγωγείο μέχρι το πανεπιστήμιο.

Δεκάδες νέοι επίσης εγκατέλειψαν τα μειονοτικά γυμνάσια, όπως το Τζελάλ Μπαγιάρ, για να φοιτήσουν σε ελληνόγλωσσα γυμνάσια και λύκεια, στα οποία μετά τα δεκατρία διδάσκεται προαιρετικά η τουρκική ως δεύτερη γλώσσα- εναλλακτικά με τα αγγλικά ή τα γαλλικά.

Συνολικά, περί τους 5.000 νέους της μεινότητας γύρισαν την πλάτη στην καταπίεση του προξενείου στη δεκαετία 2000-2010 και επέλεξαν να σπουδάσουν σε ελληνικά πανεπιστήμια.

«Παρέμβαση» προξενείου

Το προξενείο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αποφάσισε να λάβει μέτρα που να διασφαλίζουν ότι τα παιδιά των μουσουλμάνων θα πάψουν να γοητεύονται από τις… σειρήνες της ελληνικής Πολιτείας. Η προοπτική της ενσωμάτωσης των μουσουλμάνων στην ελληνική κοινωνία ήταν κάτι που πάντοτε πολεμούσε, η δε γκετοποίηση είναι διαχρονικά η πολιτική του.

Έστησε έτσι σε πάρα πολλά χωριά της Ξάνθης και της Κομοτηνής ένα δικό του δίκτυο παρα-παιδείας με δίγλωσσα νηπιαγωγεία κατά παράβαση της ελληνικής νομοθεσίας.

Εξαπολύοντας μάλιστα μπαράζ πιέσεων κατά γονέων, κατάφερε να φοιτούν στα δίγλωσσα παρανηπιαγωγεία διπλάσιοι μαθητές απ’ ότι στα ελληνικά δημόσια μειονοτικά νηπιαγωγεία.


Το προξενείο ανέθεσε στον άμεσα ελεγχόμενο από αυτό σύλλογο επιστημόνων της μειονότητας να συντάξει και να διανείμει σε όλους τους ενδιαφερόμενους γονείς μια ειδική αίτηση προς τις κατά τόπους υπηρεσίες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη Θράκη, της οποίας η τυχόν αποδοχή συνιστά de facto νομιμοποίηση του τουρκικού παρακράτους.

Με την αίτησή τους οι μουσουλμάνοι γονείς ζητούν την καθ’ εξαίρεσιν εγγραφή των μικρών μαθητών στα μειονοτικά δημοτικά με το επιχείρημα ότι στην περιοχή τους «δεν λειτουργούν επίσημα δίγλωσσα νηπιαγωγεία του ελληνικού υπουργείου Παιδείας».

Ο νόμος Γιαννάκου πράγματι προβλέπει την κατ’ εξαίρεσιν εγγραφή αλλά για την περίπτωση που δεν λειτουργούν δημόσια ελληνόγλωσσα νηπιαγωγεία, όχι δίγλωσσα νηπιαγωγεία, μοντέλο που απορρίπτει το ελληνικό κράτος!

Το θέμα απέκτησε γρήγορα διάσταση, καθώς, σύμφωνα με τα «Επίκαιρα», ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη, Αχμέτ Χατζηοσμάν, προσέγγισε στενό συνεργάτη του προέδρου του κόμματός του, Ευάγγελου Βενιζέλου, και πίεσε ώστε στο πλαίσιο της συγκυβέρνησης οι ελληνικές Αρχές να «κάνουν τα στραβά μάτια» και να δεχτούν τα πιστοποιητικά και τις αιτήσεις που συντάσσει κάτω από τη μύτη της Πολιτείας το προξενείο- καθοδηγώντας τους γονείς να παραβιάζουν το νόμο.

Το επιχείρημα του Χατζηοσμάν ήταν καταλυτικό: «Θέλετε να χαρίσουμε 17.000 ψήφους της μειονότητας στον ΣΥΡΙΖΑ;».
Η υπόθεση αυτή έχει γενικότερη πολιτική σημασία, καθώς οι τουρκικές Αρχές στήνουν τον τελευταίο χρόνο αθόρυβα παράλληλες παρακρατικές δομές στην περιοχή της Θράκης, τις επιβάλλουν ενάντια στις επιθυμίες της ελληνικής Πολιτείας κι έπειτα δημιουργούν τετελεσμένα με τελικό στόχο την αναγνώρισή τους.

Σύμφωνα με τα «Επίκαιρα», εσχάτως επιτυγχάνουν την αναγνώριση με σφραγίδα της ελληνικής Πολιτείας και «δικαστικών» πράξεων της ψευδομουφτείας, ενώ δημιουργούν κι ένα παρα-δίκτυο θρησκευτικών σχολείων για να αποσπάσουν μαθητές από τα ιεροσπουδαστήρια του ελληνικού υπουργείου Παιδείας!

Tμήμα ειδήεων defencenet.gr

Πολιτική υποκρισία και λαθρομετανάστες-ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ!

Πολιτική υποκρισία και λαθρομετανάστες


ΕΙΣΟΔΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
Στον ΕΒΡΟ υπάρχει μία τριεθνής συμφωνία μεταξύ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ η οποία προβλέπει ότι κάθε μέρα συγκεκριμένες ώρες πρέπει να απελευθερώνει η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ συγκεκριμένες ποσότητες νερού από τα φράγματα στο Βουλγαρικό έδαφος δηλαδή κάποια εκατομμύρια κυβικά μέτρα.Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ώστε να υπάρχει νερό στο ποτάμι του ΕΒΡΟΥ για να ποτίζονται τα χωράφια.
Οι Τούρκοι δουλέμποροι γνωρίζοντας τις ώρες αυτές κάνουν τα εξής:
- Αν πρόκειται για λαθρομετανάστες οι οποίοι είναι άντρες μόνο τους περνάνε σε ώρες που δεν κατεβαίνουν τα νερά από τα φράγματα οπότε περνάνε αυτοί με ασφάλεια απέναντι στην ΕΛΛΑΔΑ.
- Αν πρόκειται για λαθρομετανάστες οι οποίοι περιλαμβάνουν και γυναικόπαιδα τότε πολλές φορές τους περνάνε την στιγμή που έρχονται με ορμή τα νερά από τα φράγματα στην ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. Φυσικά αυτούς τους λαθρομετανάστες που έχουν τα γυναικόπαιδα την επομένη τους βρίσκουν νεκρούς από 300 έως και 1000 μέτρα παρακάτω διότι έχουν χτυπηθεί από την ορμή των νερών που κατεβαίνουν και φυσικά έχουν πάρει οι δουλέμποροι 2000 δολάρια το κεφάλι.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΑ.
Το ίδιο συμβαίνει και στα νησιά δηλαδή αυτοί που ζούνε συνήθως τους βγάζουν στην ακτή ενώ τους άλλους που συνήθως έχουν γυναικόπαιδα τους πετάνε στην θάλασσα από 50 έως 100 μέτρα από την παραλία. Φυσικά πολλοί από αυτούς βρίσκονται πνιγμένοι.

Ερωτήσεις προς προβληματισμό:
1. Γιατί κάποιοι πρέπει να περάσουν ζωντανοί και κάποιοι άλλοι όχι;
2. Με ποια κριτήρια γίνεται η επιλογή για το ποιοι θα ζήσουν και ποιοι θα πεθάνουν.
3. Το πλείστον των κομμάτων γιατί δεν ενδιαφέρεται για αυτούς που πεθαίνουν ώστε να μην πεθάνουν άλλοι (διότι και αυτές ψυχές είναι).
4. Πού είναι εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ,ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΟΚ κλπ κλπ να ενδιαφερθούν για τις ζωές αυτών των λαθρομεταναστών.
5. Μήπως αυτοί που δεν ζούν δεν τους είναι χρήσιμοι ενώ οι άλλοι είναι, για αυτό τον λόγο τους προστατεύουν, βάζοντας την τεμπέλα του ρατσιστή σε όποιον δεί την ανομία που πράττουν αυτοί;
6. ΣΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ;
Σημείωση: Μη πείτε κύριοι πολιτικοί ότι δεν τα ξέρετε αυτά διότι κάθε μέρα σας έρχονται οι αναφορές αυτές αλλά όπως πάντα αρχειοθετούνται.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΚΕΨΗΣ ΟΜΩΣ ΑΣ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ…………
[Πηγή: www.olympia.gr]
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

VELIKOVSKY-THE DARK AGE OF GREECE

ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟΥ
 VELIKOVSKY, "THE DARK AGE OF GREECE"


http://hercolano2.blogspot.gr/2012/09/velikovsky-dark-age-of-greece.html
----------------------------------------