Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

24 Οκτωβρίου 2012

Swastika-Bearing "Iron Man" Statue Was Chiseled From a Meteorite


CLICK TO ENLARGE, DOWNLOAD

http://hercolano2.blogspot.gr/2012/10/asianscientist-oct.html
=============================================

Αποφεύγει τη Χρυσή Αυγή η συγκυβέρνηση του μνημονίου για το PSI


Αποφεύγει τη Χρυσή Αυγή η συγκυβέρνηση του μνημονίου για το PSI


http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apofeugei-th-ch#.UIfW2kJK4so


Είναι γνωστό πως με το περιβόητο PSI που ολοκληρώθηκε στα τέλη του προηγούμενου έτους, «κουρεύτηκαν» σε πολύ σημαντικό ποσοστό ομόλογα ιδιωτών επενδυτών, καθώς και ομόλογα όσων ιδιωτών είχαν πληρωθεί από το Ελληνικό Δημόσιο για οφειλές του προς αυτούς. Το αποτέλεσμα ήταν, χιλιάδες απλοί Έλληνες πολίτες που εμπιστεύθηκαν το κράτος, να δουν τις αποταμιεύσεις τους να εξανεμίζονται.
Η Χρυσή Αυγή, έδειξε έντονο ενδιαφέρον για όλους αυτούς τους συμπολίτες μας και έφερε επανειλημμένως το θέμα ενώπιον της Βουλής. Στις 11 Σεπτεμβρίου, ο συναγωνιστής βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος, κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση (υπ’ αριθμό 245/2012) απευθυνόμενη στον Υπουργό Οικονομικών, με θέμα τα φυσικά πρόσωπα ομολογιούχων Ελληνικού  Δημοσίου που εντάχθηκαν στο PSI. Αυτή δεν απαντήθηκε ποτέ μετά από κόλλημα που δήλωσε ο Υπουργός. Ο συναγωνιστής επανήλθε με νέα επίκαιρη ερώτηση (υπ’ αριθμό 281/2012) προς τον ίδιο Υπουργό, πάλι σε σχέση με το ίδιο θέμα στις 18 Σεπτεμβρίου. Ο Υπουργός δήλωσε εκ νέου κόλλημα αποφεύγοντας έτσι να απαντήσει στον συναγωνιστή. Απτόητος ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών άλλες τρεις (3) φορές. Συγκεκριμένα την επανακατέθεσε στις 24 Σεπτεμβρίου (υπ’ αριθμό 310/2012), στις 2 Οκτωβρίου (υπ’ αριθμό 378/2012) και στις 9 Οκτωβρίου (υπ’ αριθμό 423/2012). Σε καμία από αυτές δεν κατάφερε να απαντήσει ο Υπουργός Οικονομικών δηλώνοντας συνολικά πέντε (5) φορές κόλλημα!
Τα πράγματα άλλαξαν, όταν ο κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, με θέμα τα ομόλογα φυσικών προσώπων. Ο κ. Λοβέρδος που συμμετείχε στην κυβέρνηση που «κούρεψε» τα συγκεκριμένα ομόλογα, που υπερψήφισε το PSI, ήρθε να δείξει ένα κάλπικο ενδιαφέρον, ρωτώντας στη Βουλή εάν η Κυβέρνηση έχει σχέδιο στήριξης των προσώπων αυτών που επλήγησαν από το PSI. Ο Υπουργός, όλως περιέργως, κατάφερε και παραβρέθηκε στη Βουλή για να απαντήσει στον κ. Λοβέρδο. Έγινε μια συζήτηση σε ήρεμο κλίμα, με βουλευτή και Υπουργό όχι μόνο να μην έρχονται σε αντιπαράθεση, αλλά και να ανταλλάζουν φιλοφρονήσεις. Ο Υπουργός αρκέστηκε να απαντήσει πως είναι ένα θέμα που το εξετάζει η κυβέρνηση και πως μελετάει πιθανές λύσεις. Ούτε χρονοδιάγραμμα αυτής της λύσης ανέφερε, ούτε τι είδους λύση εξετάζεται, με τον βουλευτή να μην πιέζει για κάτι τέτοιο. Γιατί να το κάνει άλλωστε; Αυτός στήριξε το PSI. Αυτός και το κόμμα του στηρίζουν τη σημερινή κυβέρνηση που αρνείται να δώσει λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Ο Υπουργός, προφανώς, προτίμησε να απαντήσει για το συγκεκριμένο ζήτημα σε έναν βουλευτή της συμπολίτευσης, που δεν θα ζητούσε επιτακτικά λύση στο θέμα, παρά σε βουλευτή της Χρυσής Αυγής που θα τον πίεζε και θα εξέθετε αυτόν και την κυβέρνησή του. Οι ίδιοι που υπερασπίζονται στα λόγια τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες είναι οι ίδιοι που τις εξευτελίζουν!

B΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΡΗΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ!


Προηγούνται οι αλλοδαποί στις φοιτητικές εστίες



Σύμφωνα με δήλωση του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου, οι μη ελληνικής καταγωγής φοιτητές προηγούνται των Ελλήνων στις φοιτητικές εστίες!
===================

ΜΠΑΙΓΝΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ Η ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ!

Συνεχίζει να προκαλεί ο αδίστακτος Πακιστανός της Πάρου



Συνεχίζει να προκαλεί με την στάση του ο αδίστακτος Πακιστανός που τραυμάτισε και βίασε την 15χρονη στην Πάρο πριν από 3 μήνες. Ο Πακιστανός προσπαθεί να ξεγελάσει τις αρχές για την ηλικία του, προκειμένου να δικαστεί ως ανήλικος και στην προσπάθεια του αυτή έδωσε τρείς διαφορετικές ηλικίες στην Αστυνομία.
Αρχικά δήλωσε ότι γεννήθηκε το 1991, έπειτα υποστήριξε ότι γεννήθηκε το 1993 και στο τέλος ισχυρίστηκε ότι γεννήθηκε το 1995. Οι ισχυρισμοί του Πακιστανού, εξόργισαν τον ανακριτή ο οποίος ζήτησε να ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη στον κατηγορούμενο για ψευδή ανωμοτί κατάθεση. Λόγω της συμπεριφοράς του Πακιστανού ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία και οδηγήθηκε στο δικαστήριο, το οποίο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο ετών.
Έπειτα πήρε ξανά τον δρόμο της επιστροφής για τις φυλακές του Αυλώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ντέντεκτιβ έχει αναλάβει να βρει τα πραγματικά έγγραφα του Πακιστανού που θα αποκαλύψουν την πραγματική του ηλικία, αλλά και τον τρόπο που βρέθηκε στη χώρα.
Την ίδια ώρα η μικρή Μυρτώ εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή της. Η κατάστασή της, φαίνεται μέρα με τη μέρα να παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης. Πλέον έχει βγει από το νοσοκομείο ''Αττικόν'' και έχει μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΧΑΤΜΑ ΓΚΑΝΤΙ, ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

  Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ:                                                                                        

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΧΑΤΜΑ ΓΚΑΝΤΙ, ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

"Σε ερώτηση σχετικά με τον τρόπο που πολιτεύεται η Χρυσή Αυγή, το 75% των ερωτηθέντων εμφανίζεται να διαφωνεί, αλλά το 20,3% συμφωνεί."

ΠΙΣΤΕΥΟΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ 75% ΤΩΝ "ΟΡΘΟΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ" ΕΙΧΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙ Ο ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ: "ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΒΙΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!"

ΕΜΕΙΣ, ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΣΙΦΙΣΤΕΣ! 
ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΤΣΙΦΙΣΤΗΣ ΜΑΧΑΤΜΑ ΓΚΑΝΤΙ!      
ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΟΡΓΙΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ, ΔΙΑ ΛΗΣΤΕΙΩΝ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ, ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ ΤΗΣ ΙΝΔΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ, ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΩΝ ΦΟΝΩΝ κλπ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΙΝΔΙΩΝ: "ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ Η ΜΗ-ΒΙΑ, ΕΓΩ ΑΝ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ, ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΝΑΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΘΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ"!!!! (Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΟ ΠΑΡΑΦΡΩΝ??? ΟΧΙ, ΗΤΟ ΛΟΓΙΚΩΤΑΤΟΣ, ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΗΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΟΛΙΟΣ, ΣΤΥΓΕΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ (ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΑΞΙΝ ΤΟΥ ΛΟΜΠΡΟΖΟ) ΚΑΙ ΕΚΡΥΒΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΙΝΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ ΜΙΣΟΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΙΝΔΙΚΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΩΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΜΕΝΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΓΑΠΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΙ ΔΙ' Ο,ΤΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΟΝ (ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ? ΑΛΛΟΙ ΛΕΓΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΟ ΚΡΥΠΤΟΜΩΑΜΕΘΑΝΟΣ, ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΥΠΕΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΝ ΩΣ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΥΠΕΣΤΗΡΙΖΕ π.χ. ΤΟΝ ΤΑΜΕΡΛΑΝΟ ή ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ!)
ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ, ΚΑΘΩΣ, ΕΝΩ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ, ΤΖΙΝΑ, --ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ, Ο ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΥΣ ΛΟΡΔΟΣ ΜΑΟΥΝΤΜΠΑΤΕΝ-- ΕΠΙΕΖΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ, ΤΑΧΥΤΑΤΗ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ, Ο ΓΚΑΝΤΙ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΝΕΧΡΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΕΧΘΗ, ΟΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΙ ΙΝΔΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΟΠΩΣ-ΟΠΩΣ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ (ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΗΣ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΓΓΑΛΗ (Ο ΓΚΑΝΤΙ ΟΜΙΛΩΝΤΑΣ Σ' ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΧΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ: "ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΦΑΞΑΝ, ΣΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΑΝ, ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΑΝΕΣΤΙΟΥΣ ΚΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΗΡΘΑΤΕ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΣΑΣ! ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΙΑ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ...ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΕΙΣ!" - ΝΑΙ, ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ! Ο ΜΙΑΡΟΣ! ΠΡΟ ΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΩΝ ΕΧΛΕΥΑΖΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟΝ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΕΩΣ! Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣΕ: "ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΛΕΓΕΙ Ο ΙΝΔΟΥΪΣΜΟΣ! ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΟΤΕ-ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ"!!! -- ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ, Nathuram Godse ΦΙΛΩ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΟΥ...)! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ!
ΟΠΟΤΕ, ΣΗΜΕΡΟΝ ΕΧΟΜΕ, ΑΦ' ΕΝΟΣ, ΔΥΟ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΦΑΝΑΤΙΚΑ, ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ (ΣΗΜΕΡΑ, ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΟΝ "ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ" ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟ! ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ, ΣΗΜΕΡΑ, ΑΦΟΥ "ΚΑΘΑΡΙΣΕ" ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΪΣΤΕΣ, ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΔΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΕΡΙΚΑΛΛΕΙΣ ΒΟΥΔΔΙΣΤΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ! ΕΣΥ ΧΑΧΟΛΕ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ!! ΔΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑΖΕΙ ΜΙΣΟΣ!!) ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝΤΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ, ΚΑΙ, ΑΦ' ΕΤΕΡΟΥ, ΤΗΝ "ΚΟΣΜΙΚΗ" ΙΝΔΙΑ ΤΕΛΟΥΣΑ ΥΠΟ ΟΜΗΡΙΑΝ ΚΑΙ ΕΡΜΑΙΟΝ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ ΠΟΥΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΓΧΝΑ ΤΗΣ(ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ! Η ΙΝΔΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ-ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕ Η ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ!) !!!
=========================
Νέα δημοσκόπηση με πρώτο ΣΥΡΙΖΑ και τρίτη Χρυσή Αυγή - Το 20,3% συμφωνούν με την Χρυσή Αυγή!



Παγίωση της εικόνας που έδειξαν όλες οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνει και η τελευταία της Marc που ήρθε στην δημοσιότητα και έγινε για λογαριασμό του καναλιού ALPHA. Στην δημοσκόπηση (τα ευρήματα αφορούν καθαρά πρόθεση ψήφου και δεν έχουν γίνει με αναγωγή επί των αναποφάσιστων) πρώτο κόμμα εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ και τρίτο η Χρυσή Αυγή. Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως τις 22 Οκτωβρίου 2012. 

Σε ερώτηση ποιο κόμμα θα ψήφιζαν αν είχαμε σήμερα εκλογές, το 23,2% των ερωτηθέντων απάντησε ότι θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ και το 21,3% τη Νέα Δημοκρατία.

Τρίτο κόμμα είναι και σε αυτή τη δημοσκόπηση η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 9,6% με το ΠΑΣΟΚ να έρχεται τέταρτο με μόλις 6%. Είναι σαφές ότι η Χρυσή Αυγή κερδίζει ψηφοφόρους από τη ΝΔ, αφού με αναγωγή των ποσοστών της θα έφτανε το 12% τουλάχιστον ενώ η ΝΔ δύσκολα θα έφτανε το 25%.
Σε ερώτηση σχετικά με τον τρόπο που πολιτεύεται η Χρυσή Αυγή, το 75% των ερωτηθέντων εμφανίζεται να διαφωνεί, αλλά το 20,3% συμφωνεί. Αυτό το ποσοστό είναι και το νυν όριο της εκλογικής της επιρροής από την στιγμή που συμφωνούν με τον τρόπο που πολιτεύεται και είναι τεράστιο για τον ριζοσπαστικό, αλλά και αποτελεσματικό τρόπο που πολιτεύονται οι "σκληροί" της δεξιάς.
Το 5,5% των πολιτών θα ψήφιζε Ανεξάρτητους Έλληνες, το 4,9% θα επέλεγε τη Δημοκρατική Αριστερά και το 4,8% το ΚΚΕ.

Επίσης στο κρίσιμο ποιοτικό εύρημα της παράστασης νίκης, πρώτος έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ με 48,7% και δεύτερη η ΝΔ με 34,8%.

Στο ερώτημα αν επιθυμούν πρόωρες εκλογές 64,1% των πολιτών  απαντά αρνητικά και σημειώνει ότι επιθυμεί η κυβέρνηση να συνεχίσει το έργο της, ενώ μόνο το 28,7% θέλει προσφυγή στις κάλπες.

Ωστόσο, μόλις το 29,9% πιστεύει ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει τελικά τη θητεία της με το 60,4% να «βλέπει» πρόωρες εκλογές.

Καταλληλότερος πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς με ποσοστό 49,1%, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας έπεται με 17 μονάδες διαφορά συγκεντρώνοντας το 32% των προτιμήσεων.

Όσον αφορά στα μέτρα και το αν είναι αναγκαία, το 44,3% των πολιτών απαντά θετικά, ενώ το 47,8% θεωρεί πως η χώρα δεν πρέπει να τα λάβει.

Μάλιστα, το 84,2% θεωρεί ότι αυτά ΔΕΝ θα είναι τα τελευταία σκληρά μέτρα. 


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 


ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ Η Ε.Ε.

Η Ε.Ε. ΘΕΛΕΙ ΤΑ "ΚΑΛΑ" ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ, ΟΠΟΥ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ, ΔΙΑΚΙΝΗΣΙ ΕΝΟΣ ΤΟΝΟΥ ΗΡΩΪΝΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΥΟ ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΠΟΛΥ!!!! ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ!!! ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ, ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΗΡΩΪΝΗ!!! ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΙΜΑΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!
----------------------------- 
Αντιδράσεις από την ΕΕ για την εκτέλεση Ιρανών εμπόρων ναρκωτικών


"Είμαι κατάπληκτη από την εκτέλεση στις 22 Οκτωβρίου, δέκα Ιρανών που κατηγορούνταν για διακίνηση ναρκωτικών", ανέφερε η εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής Κάθριν Άστον σε ανακοίνωσή της.

"Ανησυχώ από τις πληροφορίες ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν είχαν μια δίκαιη δίκη, και υποβλήθηκαν σε βασανιστήρια κατά την κράτησή τους", πρόσθεσε.

Από την αρχή του έτους, περισσότεροι από 300 άνθρωποι έχουν εκτελεστεί στο Ιράν, σημείωσε η Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

"Οι περισσότερες από τις εκτελέσεις έλαβαν χώρα μετά από μια δίκη με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς δικαίωμα άσκησης έφεσης και για αδικήματα που, σύμφωνα με τα ελάχιστα διεθνή νομικά πρότυπα, δεν θα πρέπει να οδηγήσουν στην θανατική ποινή", υπογράμμισε η Άστον.

Οι δέκα άνδρες που εκτελέστηκαν την Δευτέρα είχαν καταδικαστεί για λαθρεμπόριο περισσότερου από ένα τόνο οπίου και ενός τόνου "κρυστάλλου" (μεθαμφεταμίνη), σύμφωνα με την ιστοσελίδα του γραφείου του εισαγγελέα της Τεχεράνης.

Οι εκτελέσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν σε φυλακή της Τεχεράνης ενώ μια αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αναμένεται στην χώρα το Σάββατο για μια αμφιλεγόμενη επίσημη επίσκεψη.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr