Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

30 Οκτωβρίου 2012

Μεγάλη δημοσκόπηση της Zougla.gr: 14,6% η Χρυσή Αυγή και χωρίς αναγωγή!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μεγάλη δημοσκόπηση της Zougla.gr: 14,6% η Χρυσή Αυγή και χωρίς αναγωγή!



Μεγάλη δημοσκόπηση της Zougla.gr: 14,6% η Χρυσή Αυγή και χωρίς αναγωγή!
Πλήρη επιβεβαίωση στις προηγούμενες δημοσκοπήσεις των εταιρειών –που βγάζουν τρίτο κόμμα την Χρυσή Αυγή, με διψήφια ποσοστά- δίνει και η νέα δημοσκόπηση του zougla.gr. Ιδού τα αποτελέσματά της:
ΣΥΡΙΖΑ 20,3%
ΝΔ 19,5%
Χρυσή Αυγή 14,6% («Τρίτο κόμμα και με σαφή τάση ενίσχυσης της επιρροής της», σύμφωνα με το zougla.gr).
Ανεξάρτητοι Έλληνες 8,1%
ΔΗΜΑΡ 5,5%
ΠΑΣΟΚ 4%
ΚΚΕ 3,3%
Οικολόγοι 3,3%
Δεν ξέρω – Δεν απαντώ – Άκυρο – Λευκό 21,2%

Στις μετακινήσεις των ψηφοφόρων, καταγράφεται ένα ποσοστό 10,7% πρώην ψηφοφόρων της ΝΔ που μετακινούνται στην Χρυσή Αυγή, ποσοστό 7,2% πρώην ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ που μετακινούνται στην Χρυσή Αυγή («Το αξιοπερίεργο είναι ότι καταγράφεται μία διαρροή ενός 7,2% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ προς τη Χρυσή Αυγή, καταγραφή η οποία χρήζει μελέτης»). Καθόλου αξιοπερίεργο! Πρόκειται για αγνούς Έλληνες ψηφοφόρους που χειραγωγήθηκαν στις προηγούμενες εκλογές από το σύστημα και τα δημοσιογραφικά του όργανα, ότι δήθεν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «αντιμνημονιακός» και «φιλολαϊκός», είδαν εν τω μεταξύ ποιο κόμμα είναι δίπλα στον Έλληνα εργαζόμενο, άνεργο, φτωχό κ.τ.λ., προσφέροντας απλόχερα τα χρήματα της κρατικής επιχορήγησης σε όλους όσους έχουν ανάγκη, είδαν και ποιο κόμμα είναι στην πραγματικότητα ουρά του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος και δε δίνει «ούτε του αγγέλου του νερό» και από κει κι έπειτα δεν δυσκολεύτηκαν να καταλήξουν στο λαϊκό κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών. Τέλος, υπάρχει κι ένα ποσοστό 4,5% πρώην ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, που οδεύει στην Χρυσή Αυγή.
Συμπέρασμα: Εφόσον δεν έχουν καν εφαρμοστεί τα νέα μέτρα ολοκληρωτικής εξαθλίωσης του ελληνικού λαού κι έχουμε αυτά τα αποτελέσματα, φανταστείτε τι έχει να γίνει μόλις εφαρμοσθούν κιόλας! Το σενάριο που λέει πως στις επόμενες εκλογές η Χρυσή Αυγή θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση και στις μεθεπόμενες κυβέρνηση, μπορεί να αποδειχθεί ξεπερασμένο στην πράξη. Και να φτάσουμε στην κυβέρνηση της χώρας χωρίς πρώτα να γίνουμε αξιωματική αντιπολίτευση…

Δολοφονούν έναν λαό για χάρη του κομματικού παρακράτους!

ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ


Δολοφονούν έναν λαό για χάρη του κομματικού παρακράτους!



Ο Μπομπ Τρα, μόνιμος αντιπρόσωπος του ΔΝΤ στην Αθήνα, ζει σε ένα διαμέρισμα της Φιλοθέης  [.............]
Ο ίδιος σε αραιά διαστήματα δέχεται να συναντήσει εκπροσώπους του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου, ανθρώπους της αγοράς που λέμε και να κουβεντιάσει μαζί τους για τον αντίκτυπο των μέτρων.........
Σε μία από αυτές τις συναντήσεις, ένα βράδι σε σπίτι της Φιλοθέης, ο Μπομπ Τρά έδωσε την δική του ανατριχιαστική μαρτυρία για το πως επιλέχθηκε το πετσόκομα μιθών και συντάξεων, μαζί με τα χυδαία χαράτσια που ακολούθησαν.
Η παράθεση των γεγονότων είναι σοκαριστική για το μέγεθος της ενοχής δύο εκ των πρωταγωνιστών της κόλασης που βιώνουμε. Των κ.κ Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου. Έτσι το κυνήγι του Παπανδρέου στο εστιατόριο του Βερολίνου, είναι το λιγότερο από όλα όσα θα μπορούσαν να του συμβούν στην κλίμακα από το μηδέν έως τον «Καντάφι».

-Δώσαμε (η Τρόικα) 3 εναλλακτικές στον κ. Παπακωνσταντίνου-άρχισε να διηγείται ο Μπομπ Τρα. H πρώτη ήταν να απολυθούν άμεσα 150.000 δημόσιοι υπάλληλοι. Ο Παπακωνσταντίνου που τον είχαμε στην άλλη άκρη του ακουστικού μας είπε «περιμένετε να ενημερώσω τον κ. Παπανδρέου». Ήμασταν στη γραμμή όταν μας μετέφερε την κάθετη άρνηση του τότε πρωθυπουργού, «με τίποτε, είναι ψηφοφόροι μας, αυτοί μας στηρίζουν». Η δεύτερη εναλλακτική ήταν να γίνει άμεσα και χωρίς καθυστέρηση μια καταιγίδα αποκρατικοποιήσεων. Κι αυτό το αρνήθηκε με το ίδιο επιχείρημα «αυτοί μας στηρίζουν». Η τρίτη και τελευταία εναλλακτική ήταν το κόψιμο μισθών και συντάξεων. «Ναι αυτή είναι η καλύτερη λύση…Αυτό να κάνουμε…» μας απάντησαν ομόφωνα οι κ.κ Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου.

Οι συνομιλητές του πάγωσαν. Τον άκουγαν άφωνοι να διηγείται μέσα σε λίγα λεπτά την επιλογή του ολέθρου για έναν ολόκληρο λαό. 
Δύο γόνοι πολιτικών οικογενειών, άψητοι και ανερμάτιστοι στην εξουσία, επέλεξαν με κριτήριο την διατήρηση του κρατικοδίαιτου κομματικού κράτους των συμμοριών του δημοσίου την πιο καταστροφική λύση για την χώρα.
Μας οδήγησαν αλυσοδεμένους στο Μνημόνιο για να μην διαταραχθεί το σαθρό πολιτικό οικοδόμημα της μεταπολίτευσης που βασίζεται στο κομματικό κράτος.
Τώρα ο ένας τρέχει να κρυφτεί στις καταπακτές του κόσμου καθώς η ελληνόφωνη οργή τον ξετρυπώνει ακόμη και στα κουτούκια του Βερολίνου.
Ο άλλος, ο ψεύτης, δηλώνει με θράσος ότι έχασε την λίστα που του εμπιστεύτηκε η δεύτερη πιο ισχυρή γυναίκα του πλανήτη σήμερα και τρέχει να διαβεί, σαν κυνηγημένος πιγκουίνος, την είσοδο της βουλής.
Αμφότερους τους προστατεύει το τρίο της συμφοράς-Βενιζέλος, Σαμαράς Κουβέλης-οι οποίοι συνεχίζουν στον διάδρομο της ίδιας επιλογής –της εναλλακτικής λύσης 3-για να υπερασπισθούν τα τελευταία οχυρά του χυδαίου, πρόστυχου κομματικού κράτους.
Είναι οι ίδιοι που βάζουν τον Κουκουλόπουλο(!) να κελαηδάει στα κανάλια ότι η λίστα Λαγκάρντ που έβγαλε το περιοδικό του Βαξεβάνη είναι ψεύτικη, χωρίς να έχει την αξιοπρέπεια –ο κουτοπόνηρος Κουκουλόπουλος (στην κυριολεξία) να ζητήσει από τους 3 ηγετίσκους να δώσουν στην δημοσιότητα την πραγματική λίστα Λαγκάρντ για να κάνουμε αντιπαράθεση με εκείνη του περιοδικού.
Ο κουτοπόνηρος Κουκουλόπουλος δεν κάνει το αυτονόητο, ο ψεύτης Παπακωνσταντίνου λέει ότι την έχασε λες και ήταν καπότα, ο Βενιζέλος που είναι διακριτικό παληκάρι ισχυρίζεται ότι δεν την είδε ποτέ αλλά πάνω –πάνω υπήρχαν εβραικά ονόματα(!) , ο Σαμαράς στον οποίο έστειλε το στικάκι ο Βενιζέλος, δεν βγάζει άχνα κι εμείς μπορούμε να υποθέσουμε ότι την παίζουν κάθε βράδι(την λίστα) ο Λαζαρίδης, ο Μουρούτης και ο Σταμάτης στο Μαξίμου, όπως ο Ανδριανός και ο Αγγέλου το βίντεο του Ζαχόπουλου με την βοσκοπούλα.
Ο δε Διώτης διαβεβαίωσε τον Βενιζέλο, ότι η λίστα πάρθηκε με παράνομο τρόπο και ότι η Λαγκάρντ είναι μια παλιοπατσαβούρα μια και δέχθηκε να ακουμπήσει «προιόν εγκλήματος».
Αυτά μας λένε οι ξετσίπωτοι εξουσιαστές μας οι οποίοι έχουν την ψευδαίσθηση του άπλετου χρόνου.
Δεν βλέπουν ότι το μίσος και η οργή του λαού απλώνεται σαν μαύρο πέπλο πάνω από τα κεφάλια τους και τις πρόστυχες επιλογές τους.
Περιμένουμε από τον αποδεδειγμένα ψεύτη Παπακωνσταντίνου και τον φυγάδα Παπανδρέουνα διαψεύσουν τον Μπομπ Τρα. Να το προσπαθήσουν τουλάχιστο, μήπως καταφέρουν να πείσουν κάποια από τα ανθρώπινα κουφάρια που θα τους καταδιώκουν ως την άκρη του κόσμου, όσοι καιροί κι αν περάσουν…