Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

19 Νοεμβρίου 2012

H ΕΡΤ ΣΚΟΡΠΑ 500.000 ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ!


Άλλες 445.000 ευρώ για την "Υγειά μας"!




Ανανεώνεται και η εκπομπή «Στην υγειά μας» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.
Η εισήγηση που κατατέθηκε στο ΔΣ της ΕΡΤ, με την υπογραφή του γενικού διευθυντή τηλεόρασης, κάνει λόγο για δώδεκα επεισόδια κόστους 445.692 ευρώ, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι εργοδοτικές εισφορές και ο ΦΠΑ.
Το κόστος ανά επεισόδια είναι 37.141 ευρώ, πλέον ΦΠΑ και εργοδοτικών εισφορών αξίας 2.840 ευρώ.

8,4 δισ. ευρώ μας κόστισαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004


 
8,4 δισ. ευρώ μας κόστισαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004
Τι απάντησε το υπουργείο Οικονομικών στον κ. Αλ. Τσίπρα
Τα 8,486 δισ. ευρώ έφτασε το συνολικό κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους τα οποία διαβιβάστηκαν στην Βουλή προς απάντηση σχετικού ερωτήματος που απηύθυναν στο υπουργείο Οικονομικών ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας και βουλευτές του κόμματος. Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνονται τόσο οι δαπάνες που καλύφθηκαν από το Ελληνικό Δημόσιο (τακτικός Προϋπολογισμός και Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων) όσο και οι δαπάνες της Οργανωτικής Επιτροπής «Αθήνα 2004».

Ενώ, όσον αφορά το υπουργείο Πολιτισμού, όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρα, στους προϋπολογισμούς (του ΥΠΠΟ) των οικονομικών ετών 1998-2000, δεν προβλέφθηκαν πιστώσεις για δαπάνες προετοιμασίας και διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων. Συγκεκριμένα, στον τακτικό προϋπολογισμού του 2001 διατέθηκαν για δαπάνες προετοιμασίας και διεξαγωγής των αγώνων πιστώσεις ύψους 6.732.176 ευρώ και οι πληρωμές ανήλθαν σε 870.139 ευρώ. Στο ΠΔΕ του ίδιου έτους του ΥΠΠΟ, διατέθηκαν για Ολυμπιακά έργα πιστώσεις ύψους 108.126.881 ευρώ όσα και οι πληρωμές που καταβλήθηκαν.

Oι διαπλεκόμενοι ζουν τον μύθο τους στη χώρα του Αντ. Σαμαρά!

ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ


Oι διαπλεκόμενοι ζουν τον μύθο τους στη χώρα του Αντ. Σαμαρά!



Οι δανειστές μας φτύνουν κι εμείς υποδυόμαστε ότι βρέχει.
Πως αλλιώς να εξηγήσεις την διαπλεκόμενη αφασία της συγκυβέρνησης που οδηγεί μεγάλα γερμανικά περιοδικά στο να ασχολούνται με  πλούσιους συμπολίτες μας οι οποίοι-όπως ο Πέτρος Κόκκαλης, από τους πιο συμπαθείς γόνους πλουσίων-παραδέχονται ότι έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό, η όπως περίφημος Πατίτσας του «Αβέρωφ» που λίγο πολύ δηλώνει ότι μας κάνει χάρη που κρατάει τις επιχειρήσεις του στην Ελλάδα.
Ο Πέτρος Κόκκαλης υποστηρίζει στο ίδιο περιοδικό ότι δεν φταίει αυτός που γεννήθηκε πλούσιος εννοώντας προφανώς τον πλούτο του πατρός Κόκκαλη, ο οποίος με την Intralotσυμμετέχει στην διεκδίκηση του ΟΠΑΠ παρότι- όπως όλα δείχνουν- ο ΟΠΑΠ θα μείνει ως έχει- δηλαδή με τις γνωστές απόρρητες συμβάσεις για τις οποίες η Αριστέα Μπουγάτσου έχει κάνει του κόσμου τα ρεπορτάζ στης κουφής και τυφλής Δικαιοσύνης την πόρτα. 
Πιο εύκολα θα πάει σπίτι του ο Σαμαράς παρά θα πουληθεί ο ΟΠΑΠ σε σχήμα που δεν θα συμμετέχει με κάποιο τρόπο η  Intralot. 
Βέβαια σ΄αυτόν τον διαγωνισμό η Intralot έχει πολλούς συμμάχους –ακόμη και ο ίδιος ο Σαμαράς όπως φάνηκε στην περίπτωση της πολιτικής νεκρανάστασης του Συμπιλίδη δεν μπορεί να ξεπεράσει το παρελθόν.
Η δήθεν "προτίμηση του Σαμαρά" στον Μελισσανίδη είναι για τα μάτια του κόσμου. Στο τέλος κερδάει πάντα ο Ολυμπιακός. 
Όσο αφορά τους άλλους συμμάχους της Intralot δεν περνάει απαρατήρητη η έμμεση στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, οι βουλευτές του οποίου χτυπιούνται περισσότερο για να μην πουληθεί ο ΟΠΑΠ παρά για το χαράτσι της ΔΕΗ και τους πολίτες που αδυνατούν να αποπληρώσουν τα στεγαστικά τους δάνεια και ακόμη δεν έχει παρθεί σχετική απόφαση.
Την ίδια πρεμούρα για την μη πώληση του ΟΠΑΠ δείχνουν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, η Χρυσή Αυγή και πολλοί από τους  βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.
Τι σημασία κι αν παγκόσμιοι γερμανικοί, ρωσικοί, γαλλικοί, ισραηλινοί ακόμη και κινέζικοι κολοσσοί είναι ανάμεσα στους υποψηφίους αγοραστές του 33% του ΟΠΑΠ. Εδώ είναι Ελλάδα δεν είναι παίξε γέλασε.
Όταν ο Γιάννης Σπανουδάκης επιχείρησε να μοιράσει το παιγνίδι των παρόχων του ΟΠΑΠ φαγώθηκε εν μία νυκτί ενώ απ΄ότι διαβάζουμε στην «Αξία» και ο Λουρόπουλος αισθάνεται αδιαθεσία τελευταία και είναι πιθανόν να παραιτηθεί. 
Η διαπλοκή είναι εδώ σε όλο της το μεγαλείο με όλα τα βαριά χαρτιά. Ήταν πάντα εδώ και εξακολουθεί να είναι ακόμη και σ΄αυτή τη συγκυρία που υποτίθεται ότι η Τρόικα ελέγχει το παραμικρό. 
Και δεν είναι μόνο ο Σωκράτης Κόκκαλης και η Intralot η οποία είναι η αφορμή για την δικαστική διαμάχη του ΟΠΑΠ με την συνεταίρο κυπριακή Glory Technology Ltd.
Όλα τα βαριά ονόματα της εγχώριας διαπλοκής κάνουν πάρτυ με την συγκυβέρνσηση Σαμαρά.
Ο Δημήτρης Κοντομηνάς για παράδειγμα με τις καλές προσβάσεις στον γερμανικό επιχειρηματικό κόσμο, ο οποίος εμφανίζονταν να καθυστερεί τους μισθούς και να απολύει εργαζόμενους από το ραδιόφωνό του, αίφνης πέρα από την-πιθανόν-προβλεπόμενη από το συμβόλαιο επαναγορά του ALPHA σπεύδει να αγοράσει (;) τους τίτλους των περιοδικών του Λυμπέρη, ενώ ο Κουρής κινεί τις διαδικασίες για την επαναλειτουργία του Alter. 
Tόσο ο Κοντομηνάς, όσο και ο Κουρής έχουν συναντήσει κατ΄επανάληψη τον Σαμαρά.Ένας Σαμαράς που περιμένει να ξανασταλεί από τους Γάλλους η λίστα Λαγκάρντ ενώ στο μεταξύ η Δικαιοσύνη σπεύδει με γερμανικούς ρυθμούς να ξαναδικάσει τον Βαξεβάνη, την γνησιότητα της λίστας του οποίου διέψευσαν ελάχιστοι από τους 2000 plus  συμμετέχοντες!
Ο Ψυχάρης από την άλλη, αίφνης κάνει λόγο για "αφελληνισμό των τραπεζών και των επιχειρήσεων" λες και το κεφάλαιο έχει πατρίδα. Είναι βλέπεις ο φόβος μήπως σταματήσουν τα περίφημα θαλασσοδάνεια όταν Επίτροποι των δανειστών μας μπουν στις τράπεζες.
Θα θέλαμε σ΄αυτό το σημείο να καθησυχάσουμε τον κ. Ψυχάρη και τους λοιπούνς αγχωμένους μηντιάρχες. Σε χρόνο dt  σκληροτράχηλοι επίτροποι θα σέρνονται στα μπουζούκια πίσω «ελεγχόμενες» από την διαπλοκή ξανθές και μελαχρινές γραμματείς, όπως συνέβη με τον ισχυρό άνδρα του Αεροδρομίου των Σπάτων, ο οποίος ξετρελάθηκε από την γραμματέα του χώρισε την σύζυγό του και από Γερμανός έγινε πιο Ελληνάρας ακόμη και από τους πελάτες που καταλαμβάνουν τα πρώτα τραπέζια του Νότη Σφακιανάκη.
Η εγχώρια διαπλοκή έχει τον τρόπο της να διαφθείρει στην κυριολεξία τον σύμπαν και κυρίως ξενέρωτους και τυπικούς κεντροευρωπαίους που όταν προσγειώνονται στον καυτό ήλιο του Αεροδρομίου των Σπάτων αρχίζουν να μπαίνουν στο ελληνικό τρυπάκι.
Η Τρόικα είναι ανήμπορη να σώσει την Ελλάδα για έναν απλούστατο λόγο: Αγνοεί το βάθος της διαφθοράς και της σήψης αλλά και τις ισχυρές πλάτες που έχει αποκρήσει η εγχώρια διαπλοκή στο παγκόσμιο παιγνίδι εξουσίας. 
Αρκούσαν τα ονόματα των Μπόμπολα και κάποιων άλλων μεγαλόσχημων της λίστας Λαγκάρντ για να την μετατρέψουν από δισκέτα σε υπόθετο για προσωπική χρήση όλων των εμπλεκόμενων στα χέρια των οποίων έφτασε. Με απλά λόγια την έβαλαν στον κώλο τους και κοτζάμ Παπακωνσταντίνου δεν ντράπηκε να δηλώσει ότι την έχασε. Ούτε τον Γιάννη Στουρνάρα  βλέπω να την βρίσκει.
Δυστυχώς ο Σαμαράς  συνεχίζει να σέρνει τον χορό της διαπλοκής των χαμένων πρωθυπουργών με τους εγχώριους νταβατζήδες. Ανδρέας Παπανδρέου, Σημίτης, Καραμανλής, ΓΑΠ, Παπαδήμος, Σαμαράς στο ίδιο έργο πρωταγωνιστές.
Ακόμη και για τον μελλοντικό πρωθυπουργό, τον Τσίπρα, ακούγεται ότι γνωστό ίδρυμα πληρώνει Αμερικανό σύμβουλο ο οποίος εκτός των άλλων του κλείνει τις συνεντεύξεις με τα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ και ο Τσίπρας ως τώρα δεν το έχει διαψεύσει.
Η διαπλοκή στην Ελλάδα είναι ανίκητη και θα πέσει μαζί με την χώρα η οποία δυστυχώς φθάνει εξαιτίας της στο τέλος της Ιστορίας. Η Ελλάδα όχι μόνο θα χρεωκοπήσει αλλά και θα έχει εθνικές απώλειες που θα την οδηγήσουν σε βάθος χρόνου στον αφανισμό ως οντότητας με κρατική υπόσταση.
Οι Γερμανοί αλλά και οι Αμερικάνοι δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι την ιδέα να συνεχίζουν να δίνουν χρήματα που δεν υπάρχουν σε μια Ελλάδα που κυριαρχεί η διαπλοκή.
Οι Γερμανοί σοσιαλδημοκράτες θέτουν ως προυπόθεση να πληρώσουν και οι πλούσιοι Έλληνες φοροφυγάδες για να δεχθούν να πληρωθεί η δόση των 40 δις με τους Γερμανούς πολίτες να βάζουν την μερίδα του λέοντος σε ένα πηγάδι δίχως πάτο.
Η Μέρκελ όπως αποκαλύπτει πρόσφατη σφυγμομέτρηση του ZDF  χάνει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών της επειδή συνεχίζει να βοηθά την διεφθαρμένη Ελλάδα. Ο Σόιμπλε με το δαιμονισμένο ένστικτο επιβίωσης το γνωρίζει αυτό και προσπαθεί να διασωθεί ο ίδιος πολιτικά.
Από δω και στο εξής κάθε ευρώ στην Ελλάδα της διαπλοκής, θα προκαλεί τεκτονικούς σεισμούς στην γερμανική κοινωνία αλλά και στους υπόλοιπους ευρωπαίους.
Για κακή του τύχη ο Σαμαράς, έχει ξεμείνει τεχνολογικά στην εποχή της «εξορίας» του διαφορετικά θα είχε συνειδητοποιήσει πως τα ραντεβού του και οι συμφωνίες με την διαπλοκή περνάνε αυτοστιγμή σε όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη που έχουν στραμμένα την προσοχή τους στην Ελλάδα, για τον απλούστατο λόγο ότι οι πολίτες των δανειστών μας πληρώνουν τα νταλαβέρια της εγχώριας πολιτικής τάξης με τους νταβατζήδες αλλά και την εκτεταμένη διαφθορά που διαπερνά όλες τις κοινωνικές τάξεις.
Η Ελλάδα με πατημένο γκάζι και σπασμένα τα φρένα οδηγείται στον γκρεμό. Σε λίγο που θα στερέψει εντελώς το οξυγόνο της ρευστότητας και θα πάρει φωτιά το Νομισματοκοπείο για τις νέες πληθωριτικές δραχμές, ετοιμαστείτε να ζήσουμε στιγμές που θα ξεπερνάνε σε εξαθλίωση εκείνες της Αργεντινής.
Κλείνοντας, θα μας προκαλέσει μεγάλη εντύπωση εαν δωθούν τα 40 δις στην Ελλάδα χωρίς να μπουν σε ειδικό λογαριασμό από τον οποίο δεν θα φεύγει μισό σεντ δίχως να διπλοτσεκαρισθεί.
Εκτός κι αν μας τα δώσουν με την ευχή να πάμε να γαμηθούμε, μια και θα είναι τα τελευταία.
Η Ελλάδα με αυτό το πολιτικό προσωπικό που χορεύει νυχθημερόν με την διαφθορά και την διαπλοκή είναι μια χαμένη υπόθεση, ας μην έχουμε αυταπάτες.
Θα το διαπιστώσουμε πολύ σύντομα οδυνηρά και βίαια. Και αυτή τη φορά δεν θα υπάρχει ούτε καν ένας Κλίντον να τηλεφωνήσει στην Τσιλέρ για τον απλούστατο λόγο, ότι όλοι θα προσπαθούν να διασώσουν τις χώρες τους από το τσουνάμι που έρχεται.
Για μια ακόμη φορά, σε μια κρίσιμη ιστορικά στιγμή το πολιτικό προσωπικό της χώρας μας οδηγεί βίαια σε μια νέα ολέθρια «μικρασιατική καταστροφή» εντός και εκτός εισαγωγικών. Έχουμε ακόμη μια ευκαιρία να αρπάξουμε το τιμόνι από τα χέρια του συγκεκριμένου πολιτικού προσωπικού και να το ξαποστείλουμε στο περιθώριο πριν προλάβει να μας αποτελειώσει.
Κάθε μέρα που περνάει «σκάβουμε» πιο βαθιά τον λάκο μας με δαύτους που μπλέξαμε...