Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

31 Ιανουαρίου 2013

Τζορτζ Όργουελ και επικρατούσες ορθοδοξίες

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ


Τζορτζ Όργουελ και επικρατούσες ορθοδοξίες


Του Dr Phil Edwards (BNP) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Το BBC Radio 4 αυτό τον καιρό παρουσιάζει το έργο τουΤζορτζ Όργουελ – η εκπομπή λέγεται “Discover the man Eric Blair and the writer George Orwell” («Ανακαλύψτε τον άνθρωπο Eric Blair – το πραγματικό του όνομα - και τον συγγραφέα Τζορτζ Όργουελ») – και περιλαμβάνει αναφορές από το βιβλίο του "Η Φάρμα των ζώων".

Ο Orwell (που γεννήθηκε το 1903 στην Ινδία) έγραψε στην εισαγωγή της "Φάρμας των Ζώων" (1945):

"Σε κάθε δεδομένη στιγμή υπάρχει μια ορθοδοξία, ένα σώμα ιδεών τις οποίες υποτίθεται ότι όλοι οι σωστά σκεπτόμενοι άνθρωποι πρέπει να δεχτούν χωρίς ερώτημα".

Στη Βρετανία (και την Ευρώπη) του 2013, οι επικρατούσες ορθοδοξίες είναι οι εξής: ‘ισότητα’, ‘διαφορετικότητα’, ‘πολυπολιτισμικότητα’, ‘υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων’, ‘καταπολέμηση των διακρίσεων’, ‘υπέρ της παγκοσμιοποίησης’, ‘υπέρ του φεμινισμού’, ‘κατά του ρατσισμού’ – και ο κατάλογος των πολιτικώς ορθώνσυνεχίζεται.

Αντίθετα, οι αξιοπρεπείς, υγιείς παραδόσεις, όπως ο εθνικισμός, ο πατριωτισμός, οι οικογενειακές αξίες, - ο γάμος, η πιστότητα και η πατριαρχία - η κοινωνική ‘κόλλα’ που συνδέει την κοινωνία μας - είναι out.

Το απόσπασμα του Όργουελ συνεχίζει:

"Δεν είναι ακριβώς ότι απαγορεύεται να πεις αυτό, εκείνο ή το άλλο, αλλά «δεν κάνει» να το πεις ... Όποιος αμφισβητεί την επικρατούσα ορθοδοξία οδηγείται στην σιωπή με εκπληκτική αποτελεσματικότητα.

Μια πραγματικά ‘εκτός μόδας’ γνώμη σχεδόν ποτέ κανένας δεν την ακούει, είτε στον τύπο είτε στα υψηλής αισθητικής περιοδικά".

Πάρτε για παράδειγμα τον David Bellamy, τον κάποτε δημοφιλή τηλεοπτικό παρουσιαστή, βοτανολόγο και περιβαλλοντικό ακτιβιστή ο οποίος τώρα υποστηρίζει ότι η τηλεοπτική καριέρα του κόπηκε απότομα από το BBC από την στιγμή που απέρριψε ("αρνήθηκε" κατά την σημερινή γλώσσα) την ανθρωπογενή υπερθέρμανση του πλανήτη το 2004.

"Από εκείνη τη στιγμή, πραγματικά δεν ήμουν καλοδεχούμενος στο BBC. Με έβαλαν στον πάγο, γιατί δεν πιστεύω στην υπερθέρμανση του πλανήτη. Η καριέρα μου τέλειωσε. Με πέταξαν έξω. Δεν ήθελαν να ακούσουν την άλλη πλευρά», είπε.

Πίσω στο 2007 υπήρξε η φοβερή εκείνη υπόθεση που αφορούσε το Νομπελίστα χημικό James Watson*, έναν από τους εξερευνητές της ελικοειδούς δομής του DNA – ο οποίος είπε κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Λονδίνο, ότι οι μαύροι άνθρωποι είναι λιγότερο ευφυείς από τους λευκούς ανθρώπους και ότι η ιδέα ότι υπάρχουν «ίσες νοητικές δυνάμεις» ανάμεσα στις φυλετικές ομάδες ήταν μιααυταπάτη.
Ο Dr Watson δήλωσε στους Sunday Times ότι ήταν «εκ φύσεως απαισιόδοξος για την προοπτική της Αφρικής», επειδή "όλες οι κοινωνικές πολιτικές μας βασίζονται στο γεγονός ότι η ευφυΐα τους είναι η ίδια με τη δική μας - ενώ όλα τα τεστ δεν το λένε".

Είπε ότι υπάρχει μια φυσική επιθυμία όλα τα ανθρώπινα όντα να πρέπει να είναι ίσα, αλλά «οι άνθρωποι που έχουν να αντιμετωπίσουν μαύρους εργαζομένους δεν το βρίσκουν αυτό αληθές».

Το γεγονός ότι ο Dr Watson είναι ένας διακεκριμένος επιστήμονας και είναι σε θέση να διαβάζει άφθονη ποσότητα δημοσιευμένων ερευνών για να υποστηρίξει την άποψή του δεν τον σώζει από το διασυρμό από άσχετους και κομπογιανίτες – και τον έστειλαν πίσω στην Αμερική όπου παραιτήθηκε από επικεφαλής του Cold Spring Harbor Laboratory.

Το να χάνεις μιας θέση εργασίας ή μια καριέρα παρουσιαστή είναι κάτι σημαντικό, αλλά το να πηγαίνεις στη φυλακή επειδή αμφισβήτησες την επικρατούσα ορθόδοξη άποψη της ιστορίας είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

Οι άνθρωποι που ζουν στο Λονδίνο ή στο Κόβεντρι μπορεί να προσβληθούν εάν κάποιος "αρνηθεί" ότι οι πόλεις τους βομβαρδίστηκαν κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Θα μπορούσαν να θεωρήσουν αυτόν που έχει τέτοιες απόψεις τρελό ή εξαπατημένο, αλλά αμφιβάλλω αν θα επιδίωκαν να τον στείλουν στη φυλακή μόνο και μόνο επειδή είχε μια τέτοια άποψη.

Αλλά σε πολλά μέρη της ηπειρωτικής Ευρώπης (και τώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, χάρη στο ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης) το να αμφισβητήσει κάποιος τις λεπτομέρειες της αντιμετώπισης των Εβραίων της Ευρώπης από τους Γερμανούς κατά τα έτη 1933 - 1945 θα έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο τον διασυρμό, την απώλεια της εργασίας ή την οικονομική καταστροφή, αλλά και μια μακρά ποινή φυλάκισης!

Οι αριστεροί έχουν εφεύρει ένα συγκεκριμένο αδίκημα γύρω από αυτό το θέμα - το λένε «άρνηση του Ολοκαυτώματος».

Τόσο μεγάλης σημασίας είναι η τακτική ενίσχυση της συγκεκριμένης ορθοδοξίας, για τη διατήρηση της πολυφυλετικής Βρετανίας και την εξάλειψη κάθε αντίθεσης προς αυτή, που αυτά τα γεγονότα που συνέβησαν πριν από 80 χρόνια σπάνια βγαίνουν εκτός επικαιρότητας.
Για παράδειγμα, το Teesside University έχει δημιουργήσει ένα ειδικό κέντρο - "Το Κέντρο για τις  φασιστικές, αντι-φασιστικές και μετα-φασιστικές Σπουδές" – για να μελετήσει την "εξτρεμιστική δεξιά, με ιδιαίτερη έμφαση στην αύξηση των βίαιων αντι-ισλαμικών αισθημάτων και τη δυνατότητα επίθεσης από έναν και μόνο κατά το στυλ του Anders Behring Breivik".

Το κέντρο ξεκίνησε επίσημα την «Εθνική Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος» (27 Ιανουαρίου), και συνοδεύεται από ομιλίες και διαλέξεις σχετικά με το Ολοκαύτωμα, συμπεριλαμβανομένης των «The Holocaust on Film», «Γράφοντας τα Απομνημονεύματα του Ολοκαυτώματος» και «Πολιτική Θρησκεία και το Ολοκαύτωμα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο καθηγητής Nigel Copsey, της μονάδας, συνέδεσε ειδικά «την άκρα δεξιά» με το "Ολοκαύτωμα", λέγοντας : "Θα είναι μια μεγάλη εμπειρία για τους φοιτητές, τόσο από το πανεπιστήμιο όσο και από τα άλλα κολέγια, καθώς και το κοινό και το προσωπικό, να προβληματιστούν σχετικά με αυτή την καταστροφική περίοδο στην ιστορία που προέκυψε από τον ακροδεξιό εξτρεμισμό ". (Προσέξτε: "ακροδεξιό εξτρεμισμό").
Τώρα, το σημαντικό ερώτημα είναι πώς ακριβώς οι «επικρατούσες ορθοδοξίες», που περιγράφει ο Όργουελ δημιουργήθηκαν, και όταν δημιουργήθηκαν πώς γνωστοποιήθηκαν, διατηρήθηκαν και αναπαράχθηκαν;

Απάντηση: από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

ΚΟ: Τον Μάρτιο του 2008, ο Δρ. James Watson - που το 2011, την ομιλία του στο 12ο Συνέδριο Ιατρικής Χημείας στην Πάτρα προσπάθησε να διακόψει μια ομάδα «αναρχικών», που επιτέθηκε με χυδαιότητες στον 83χρονο καθηγητή ενώ ένας από αυτούς προσπάθησε να του επιτεθεί με καδρόνι (!) - είχε προγραμματίσει μια διάλεξη στο Μουσείο Επιστημών. Όταν σε μία συνέντευξη του στους Sunday Times άφησε να νοηθεί ότι η νοημοσύνη έχει σχέση με τη φυλή, το μουσείο ακύρωσε τη διάλεξη. Στη δήλωση που εξέδωσε, ειπώθηκε ότι το μουσείο «δεν αποφεύγει τον διάλογο επί επίμαχων ζητημάτων», αλλά επέμεινε ότι ο Δρ. Watson «είχε υπερβεί τα όρια του επιτρεπτού διαλόγου»... Δηλ. σε ελεύθερη μετάφραση,“μπορείς να πεις ότι θέλεις αρκεί να συμφωνείς μαζί μου”!!! με τα κοινωνικά επιθυμητά ψεύδη εν προκειμένω!!
Είπε επίσης πως η γυναίκα πρέπει μόνη της να αποφασίζει αν θα κρατήσει ή όχι το έμβρυο που κυοφορεί, ότι οι μαύρου δέρματος φυλή έχει μικρότερη νοημοσύνη από την λευκή φυλή, ότι η ομοφυλοφιλία είναι παρέκκλιση, ότι .. ότι… και τι δεν είπε ο καθηγητής. Όλα κόντρα στο κοινωνικό κατεστημένο που θέλει να επιβάλλει την ομοφυλοφιλία σαν κάτι φυσιολογικό και όχι σαν παρέκκλιση, που η γυναίκα δεν επιτρέπεται να έχει άποψη αφού είναι μια μηχανή αναπαραγωγής ή σεξ, χωρίς πνευματική υπόσταση. Που το ανακάτεμα των φυλών είναι όχι απλά επιτρεπτό αλλά αναγκαίο, και άλλα πολλά. Είναι φυσικό να ξεσηκωθούν τα πρόβατα όταν διαταράσσεται η ησυχία και η τάξη στο μαντρί.
Όλα τα παραπάνω από το αναλυτικό άρθρο εδώ.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / 

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Δημοτικό σχολείο απαγόρευσε σε 6χρονο να φοράει στην τάξη λουράκι με χριστιανικά σύμβολα για «λόγους υγείας και ασφάλειας»

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ


ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Δημοτικό σχολείο απαγόρευσε σε 6χρονο να φοράει στην τάξη λουράκι με χριστιανικά σύμβολα για «λόγους υγείας και ασφάλειας»


Ο Peter Thompson, πατέρας του 6χρονου Eddie παιδιού εξαγριώθηκε με την απόφαση αυτή του σχολείου να απαγορεύσει το παιδί να φοράει ένα χριστιανικό λουράκι που είναι διακοσμημένο με το ψάρι, ένα χριστιανικό σύμβολο.
Το λουράκι το εντόπισε ένας δάσκαλος στον αστράγαλο του παιδιού και είναι χαρακτηριστικό ότι το λουράκι καλυπτόταν από την κάλτσα του! Ο δάσκαλος διέταξε να το παιδί του το παραδώσει το «ένοχο» λουράκι.

Ο 39χρονος κ. Thompson,  απαιτεί τώρα μια συγγνώμη από την διεύθυνση του Δημοτικού σχολείου Estfeld στο Tickhill, κοντά στο Doncaster, και κρατά τον Eddie στο σπίτι έως ότου η κατάσταση ξεκαθαρίσει.

Έχει προβεί σε καταγγελία καθώς πιστεύει ότι το σχολείο κάνει διακρίσεις εναντίον του παιδιού επειδή είναι Χριστιανός.

Ο κ. Thompson, που είναι από το Tickhill, λέει: «Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν μου είπε ο Eddie αυτό που είχε συμβεί. Το παιδί ήταν τόσο αναστατωμένο.

«Φοράει το λουράκι αυτό επειδή θέλει να αισθάνεται ότι ο Θεός είναι πάντα μαζί του. Το είχε τους τελευταίους έξι μήνες και είναι σίγουρο ότι καλύπτεται από την κάλτσα του, έτσι ούτε το βλέπει κανένας, ούτε υπάρχει κανένα είδος κινδύνου.

«Κανείς δεν του είχε πει τίποτα όλο αυτό το διάστημα, αλλά όταν έπεσε στην αντίληψη ενός από τους δασκάλους του, εκείνος το αφαίρεσε.
 
«Όταν διαμαρτυρήθηκα γι’ αυτό στο σχολείο, μου είπαν ότι τέτοιου είδους λουράκια απαγορεύονται. Νομίζω ότι αυτό αποτελεί διακρίσεις εναντίον του επειδή είναι Χριστιανός. Αυτό είναι ένα σύμβολο της πίστης του.

"Είμαι ιδιαίτερα θυμωμένος και αναστατωμένος γιατί το σχολείο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, πουλούσε λουράκια από καουτσούκ για να συγκεντρώσει χρήματα".

"Είναι ακατανόητο να λένε τώρα ότι απαγορεύονται, όταν στο καλοκαίρι τα πουλούσαν".

"Δεν θέλω να έχει πρόβλημα με τα μαθήματά του, αλλά δεν θέλω να τον στείλω πίσω σε αυτή τη κατάσταση, και όταν πάει πίσω ανησυχώ για το πώς θα του φερθούν."

Η επικεφαλής καθηγήτρια Diane Risley, δήλωσε: "Στο Tickhill Estfeld η ασφάλεια και η ευημερία όλων των μαθητών λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψη και το σχολείο έχει μια σαφή πολιτική σχετικά με την εμφάνιση των μαθητών για να βοηθήσει τις οικογένειες να κατανοήσουν τι μπορούν και τι δεν μπορούν να φορούν οι μαθητές στο σχολείο".

Η είδηση αυτή έρχεται μετά ​την πρόσφατη νίκη της χριστιανής εργαζόμενης στην British AirwaysNadia Eweida η οποία κέρδισε την δικαστική μάχη κατά της απαγόρευσης που της είχε επιβληθεί από την εταιρία να φοράει ένα σταυρό. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου έκρινε ότι είχε δικαίωμα να το φοράει ως μια έκφραση της πίστης της.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Παιδόφιλος μουσουλμάνος γλύτωσε την φυλακή γιατί το δικαστήριο αναγνώρισε ότι, λόγω της θρησκείας του, «δεν ήξερε ότι είναι παράνομο να κάνεις σεξ με 13χρονη»

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ


ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Παιδόφιλος μουσουλμάνος γλύτωσε την φυλακή γιατί το δικαστήριο αναγνώρισε ότι, λόγω της θρησκείας του, «δεν ήξερε ότι είναι παράνομο να κάνεις σεξ με 13χρονη»


  • Στο ισλαμικό σχολείο που πήγαινε του δίδασκαν ότι «οι γυναίκες δεν αξίζουν περισσότερο από ένα γλειφιτζούρι που έχει πέσει στο έδαφος».

Ένας νεαρός μουσουλμάνος που έκανε σεξ με ένα 13χρονο κορίτσι που ‘ψάρεψε’ μέσα από το Facebook, γλύτωσε την ποινή της φυλάκισης, επειδή σύμφωνα με τον δικαστή, ο δράστης πήγαινε σε ισλαμικό σχολείο όπου τον δίδασκαν ότι «οι γυναίκες δεν έχουν καμία αξία».

Ο 18χρονος Adil Rashid, ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε ότι ήταν παράνομο να κάνει σεξ με το ανήλικο κορίτσι, διότι στο σχολείο που πήγαινε δεν του δίδασκαν τη βρετανική νομοθεσία.

Χθες ο δικαστής Michael Stokes καταδίκασε τον Rashid σε ποινή με αναστολή, λέγοντας: «Παρά το γεγονός ότι είσαι 18 χρονών, είναι σαφές από τις εκθέσεις ότι είσαι πολύ αφελής και ανώριμος σχετικά με σεξουαλικά θέματα».

Τα εγκλήματα αυτά, όπως ειπώθηκε στο Βασιλικό Δικαστήριο του Nottingham, συνήθως καταλήγουν σε ποινή φυλάκισης από τέσσερα έως επτά χρόνια.

Όμως, ο δικαστής είπε ότι επειδή ο Rashid έδειξε μια«παθητικότητα» και μια «έλλειψη αυτοπεποίθησης», το να το βρεθεί στη φυλακή θα μπορούσε να του προκαλέσει «περισσότερη ζημιά παρά καλό».
Ο Rashid, που είναι από το Μπέρμιγχαμ, παραδέχθηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή με το κορίτσι, λέγοντας ότι «μπήκε στον πειρασμό μετά την online γνωριμία τους».

Αντάλλαξαν αρχικά μηνύματα στο Facebook και μετά κείμενα και συνομιλία από το κινητό, κατά τη διάρκεια μιας δίμηνης περιόδου.

Στη συνέχεια, συναντήθηκαν στο Nottingham, όπου ο Rashidείχε κλείσει ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο.

Το κορίτσι είπε στην αστυνομία ότι έκανε σεξ με τον Ρασίντ στο ξενοδοχείο όπου έμειναν για δύο ώρες.

Ο Ρασίντ στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του και πήγε κατ 'ευθείαν σε ένα τζαμί για να προσευχηθεί. Συνελήφθη την επόμενη εβδομάδα αφότου το κορίτσι ομολόγησε τι είχε συμβεί σε μια φίλη της στο σχολείο, η οποία ενημέρωσε έναν καθηγητή.

Νωρίτερα το δικαστήριο άκουσε πώς ο Rashid είχε «μικρή εμπειρία με τις γυναίκες που οφείλεται στην εκπαίδευση του σε ισλαμικό σχολείο στο Ηνωμένο Βασίλειο», το οποίο δεν μπορεί να ονομαστεί για νομικούς λόγους.

Μετά τη σύλληψή του, είπε σε ένα ψυχολόγο ότι δεν ήξερε ότι το σεξ με μια 13χρονη ήταν ενάντια στο νόμο. Είπε δε στο δικαστήριο ότι ανακάλυψε ότι ήταν παράνομο μόνο όταν το πληροφορήθηκε από ένα μέλος της οικογένειάς του.

Σε άλλους ψυχολόγους, ο Ρασίντ ισχυρίστηκε ότι είχε διδαχθεί στο σχολείο του, ότι «οι γυναίκες δεν αξίζουν περισσότερο από ένα γλειφιτζούρι που έχει πέσει στο έδαφος».

Όταν ο δικαστής Stokes δήλωσε ότι ο Ρασίντ έπρεπε να γνωρίζει ότι ήταν παράνομο, ο δικηγόρος υπεράσπισης LabanLeake υποστήριξε ότι ο Rashid είχε «σεξουαλική αφέλεια».

«Το σχολείο που παρακολουθούσε, δεν είναι υπερβολικό να πούμε, ότι περιγράφεται ως μια κλειστή κοινότητα και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο ίδιος ίσως δεν γνώριζε ότι οι σεξουαλικές σχέσεις με ένα 13χρονο κορίτσι ήταν κάτι παράνομο».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

Έρευνα για τους Εβραίους στην Γαλλία

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ:

ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΠΛΕΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΜΑΛΙΑ ΣΩΣΤΑ! 
------------------

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ


Έρευνα για τους Εβραίους στην Γαλλία δείχνει ότι το 40% των Γάλλων πιστεύει ότι οι Εβραίοι έχουν μεγάλη οικονομική δύναμη και περίπου το 50% ότι είναι πιο πιστοί στο Ισραήλ, παρά στην Γαλλία


Μια νέα έρευνα σχετικά με το πώς βλέπουν οι Γάλλοι τους Εβραίους δείχνει, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Times of Israel, και "αντισημιτικές" και "φιλο-Ισραηλινές" και "φιλο-εβραϊκές" αντιλήψεις.

Η έρευνα, που διενεργήθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα από την εταιρεία δημοσκοπήσεων Market Watch μεταξύ 1.000 ερωτηθέντων, έδειξε ότι το 39 τοις εκατό των ανδρών και των γυναικών που ερωτήθηκαν συμφώνησαν με τη δήλωση ότι «οι Εβραίοι έχουν πολύ μεγάλη δύναμη στον επιχειρηματικό τομέα». Ένα άλλο 21 τοις εκατό διαφώνησε και ένα 40 τοις εκατό δήλωσε ουδέτερο.

Σαράντα επτά τοις εκατό των ερωτηθέντων δήλωσε ότι οι Γαλλο-Εβραίοι είναι πιο πιστοί στο Ισραήλ από ό, τι στη Γαλλία, ενώ μόνο το 15 τοις εκατό διαφώνησε. Η δημοσκόπηση, που δημοσιεύθηκε στις 24 Ιανουαρίου από την Παγκόσμια Σιωνιστική Οργάνωση, (World ZionistOrganization - μια οργάνωση ομπρέλα του σιωνιστικού κινήματος, που ιδρύθηκε το 1897 στην Βασιλεία της Ελβετίας), η οποία την ανέθεσε στην εταιρία, πραγματοποιήθηκε online στις 13 Ιανουαρίου μέσω μιας πλατφόρμας που αναπτύχθηκε από την εταιρεία δημοσκοπήσεων IPSOS.

Αλλά όταν ρωτήθηκαν για τα συναισθήματά τους σχετικά με τους Γαλλο-Εβραίους, το 43 τοις εκατό είπε ότι έχει μια "θετική" άποψη και το 53 τοις εκατό είπε ότι είναι ουδέτερο. Μόνο 4 τοις εκατό δήλωσε ότι έχει αρνητικές απόψεις για τους Εβραίους.

Ερωτηθέντες σχετικά με τις απόψεις τους για το Ισραήλ, το20 τοις εκατό είπε ότι έχει μια "ευνοϊκή" άποψη για το κράτος του Ισραήλ, το 61 τοις εκατό δήλωσε ουδέτερο και το19 τοις εκατό είπε ότι έχει αρνητική γνώμη.

Το πενήντα-τέσσερα τοις εκατό των ερωτηθέντων δήλωσε ότι τα «αντι-εβραϊκά συναισθήματα» είναι η πηγή των βίαιων επεισοδίων που στοχεύουν τους Εβραίους, ενώ το 19 τοις εκατό αποδίδει την βία κατά των Εβραίων σε «αισθήματα κατά του Ισραήλ» και το 27 τοις εκατό δεν είχε γνώμη επί του θέματος.

Σχ. ΚΟ: Η γαλλική εβραϊκή κοινότητα, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εκτός Ισραήλ (διασπορά), με περίπου 500.000 μέλη.

Τον περασμένο Μάρτιο σε έρευνα που έγινε, το ένα τέταρτο των Εβραίων στην Γαλλία δήλωσε ότι προτίθεται να μεταναστεύσει λόγω της αύξησης των κρουσμάτων «αντισημιτισμού». Φυσικά, τα κρούσματα «αντισημιτισμού» οφείλονται σε μουσουλμάνους μετανάστες, αλλά αυτό είτε δεν αναφέρεται καθόλου, είτε γράφεται με ψιλά γράμματα, για να μην χαλάσει η ‘σούπα’ της πολυπολιτισμικότητας,(την οποία στηρίζουν οι εβραϊκές κοινότητες σε Ευρώπη και ΗΠΑ). 

Το 86% από αυτούς που σκέφτονται να φύγουν, θέλουν να πάνε  στο Ισραήλ, που το θεωρούν πιο ασφαλές από τη Γαλλία.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

SOS-Ευγνωμοσύνη από τους μουσουλμάνους της Ελλάδας προς τον Ερντογάν!

Ευγνωμοσύνη από τους μουσουλμάνους της Ελλάδας προς τον Ερντογάν!



Διαστάσεις «θριάμβου» παίρνει στον τουρκικό Τύπο η  πρόταση του Ρ.Τ. Ερντογάν για την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα και την πρόθεσή του να το χρηματοδοτήσει με δημοσιεύματα τα οποία εκθειάζουν το θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη των μουσουλμάνων που ζουν στην Ελλάδα για την πρόταση του Τούρκου πρωθυπουργού.
Όπως από την αρχή αναφέραμε μέσα από το defencenet.gr ο κίνδυνος από την «αθώα» τουρκική πρόταση είναι ιδιαίτερα μεγάλος καθώς ο Τούρκος πρωθυπουργός εμφανίζεται από τον τουρκικό Τύπο  ως «προστάτης» και μέγα ευεργέτης των μουσουλμάνων στην Ελλάδα  φιλοξενώντας δηλώσεις εκπροσώπων μουσουλμανικών οργανώσεων.
Η είδηση ότι η Τουρκία θα ζητούσε την ανέγερση ενός τζαμιού στην Αθήνα –έχει τη συμβολική του αξία αυτό- μέχρι και πριν από δύο δεκαετίες θα φάνταζε ως ανέκδοτο και ουδείς θα μπορούσε να την αντιληφθεί.
Τώρα όμως και με την αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών στη χώρα, εισβολή η οποία πραγματοποιείται με τη συνεργασία των τουρκικών αρχών και την απάθεια του ελληνικού (;) κράτους τέτοια θέματα δυστυχώς απασχολούν την εσωτερική επικαιρότητα ενώ υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έπρεπε να καν να υπάρχουν.
Οι τουρκικοί σχεδιασμοί είναι πλέον φανεροί και απροκάλυπτοι. Πρώτα στέλνουν στην Ελλάδα εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους και ακραίους ισλαμιστές, από όλα τα μέρη του κόσμου, έχοντας προεξοφλήσει  εκ των προτέρων ότι η αδύναμες, ηττοπαθείς και καθοδηγούμενες πολιτικές ηγεσίες στην Αθήνα δε θα αντιδράσουν και μετά ως «Δούρειο Ίππο» χρησιμοποιούν τους πληθυσμούς αυτούς για να περάσουν τη δική τους ατζέντα: Άλωση του ελληνισμού εκ των έσω.
Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων αυτών οδηγήθηκε στην Ελλάδα βάσει συγκεκριμένου σχεδίου, πέρασαν τα σύνορα παράνομα ως να περνούσαν στο γειτονικό νομό, καταλαμβάνοντας αστικές περιοχές στην πρωτεύουσα της χώρας, δημιουργώντας γκέτο και τώρα χρησιμοποιούνται ως μέσο και μοχλός  πίεσης από την Άγκυρα.
Και ξαφνικά η Ελλάδα βρίσκεται με ένα πρόβλημα στα χέρια της, τη στιγμή που εάν σε αυτό τον καταπληγωμένο από προδοσίες τόπο, όλα λειτουργούσαν όπως θα έπρεπε να λειτουργούν και απλά εφαρμοζόταν ο νόμος ουδέποτε θα έπρεπε να αντιμετωπίζει ένα τέτοιο πρόβλημα. Και αυτό είναι το πλέον εξωφρενικό:
Πληθυσμοί οι οποίοι ουδέποτε έπρεπε να βρίσκονται εδώ, γιατί πολύ απλά η χώρα δεν είχε καμιά υποχρέωση να τους δεχτεί αφού ποτέ δεν τους κάλεσε, τώρα ζητούν και επίσημα να αλλάξει η εικόνα όχι μόνο της πόλης, αλλά της κοινωνίας της ίδιας.
Και δεν είναι μόνο αυτό. Οι «μετανάστες» αυτοί εάν πάλι εφαρμοζόταν ο νόμος θα έπρεπε να έφευγαν από τη χώρα καθώς κακώς ήρθαν, πλην αυτών που δικαιούνται βάσει διεθνών συνθηκών που έχει υπογράψει, περί πολιτικού ασύλου.
Τώρα, όχι μόνο δεν συμβαίνει αυτό αντίθετα το πρόβλημα διογκώνεται συνεχώς. Φυσικά και δεν πρόκειται περί ενός και μόνο τζαμιού και ενός νεκροταφείου όπως ζητούν. Πόσους θα καλύψει ένα τζαμί; Πεντακόσιους; Χίλιους; Δύο χιλιάδες;
Σύμφωνα με το Anadolu agency που δημοσιεύει τη σχετική είδηση στην Ελλάδα ζουν μισό εκατομμύριο μουσουλμάνοι – και επαναλαμβάνουμε εκεί που δεν θα έπρεπε να υπήρχαν παρά μόνο κάποιες χιλιάδες πολιτικοί πρόσφυγες- εκ των οποίων το 40% στην Αθήνα δηλαδή κάπου 200.000.
Εάν από το νούμερο αυτό αφαιρέσουμε 150.000 Έλληνες μουσουλμάνους –οι μισοί περίπου τουρκόφωνοι- που ζουν στη δυτική Θράκη, έχουμε ένα νούμερο 350.000 μουσουλμάνων οι οποίοι δε θα έπρεπε να υπήρχαν καν εδώ! Και το νούμερο αυτό μόνο αφορά μόνο μια συντηρητική πρόβλεψη καθώς ουδείς πράγματι γνωρίζει πόσοι πράγματι είναι εδώ. Άλλες εκτιμήσεις μιλούν μέχρι για 700.000 μουσουλμάνους και ακραίους ισλαμιστές.
Έτσι ακόμη και αν ανεγερθεί το τζαμί είναι σίγουρο πως σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα αιτήματα για περισσότερα τζαμιά, στη συνέχεια μουσουλμανικά θρησκευτικά σχολεία, περισσότερα κέντρα ισλαμικών σπουδών.  Θα ακολουθήσουν όμως και άλλα. Στα γκέτο θα δημιουργηθούν ζώνες απαγόρευσης κυκλοφορίας για τον υπόλοιπο πληθυσμό, θα επιβληθεί ο νόμος της σαρία και άλλα πολλά. Άλλωστε αυτά ήδη συμβαίνουν στην Βρετανία.
«Είμαστε πολύ ευγνώμονες προς τον κ. πρωθυπουργό. Η προσφορά του μας έκανε πολύ ευχαριστημένους. Αλλά εκτός από το τζαμί υπάρχει ένα περισσότερο κρίσιμο ζήτημα αυτό του νεκροταφείου. Μπορούμε να βρίσκουμε πάντα ένα μέρος να προσευχόμαστε αλλά όχι και να και να θάβουμε τους νεκρούς μας»,  δήλωσε κάποιος Mazen Rassas, αντιπρόεδρος της μουσουλμανικής ένωσης Ελλάδας.
Θαυμάστε δήλωση. Είναι δηλαδή ευγνώμονες στον Τούρκο πρωθυπουργό και όχι βέβαια στην Ελλάδα που τους φιλοξενεί ενώ κανονικά δεν θα έπρεπε και παρά το γεγονός ότι γνωρίζουν τι έχει υποφέρει ο τόπος αυτός από τους Τούρκους ανά τους αιώνες  παρόλα αυτά εκφράζει τον θαυμασμό του για τον Ρ.Τ. Ερντογάν.
Παρόμοιες δηλώσεις είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν και από άλλους μουσουλμάνους και εάν δεν βγουν στη δημοσιότητα σίγουρα θα εννοούνται.
Διαμορφώνεται επομένως ένα πληθυσμιακό στοιχείο –παρανόμως διαμένοντας στην Ελλάδα- το οποίο εναγκαλίζεται με την τουρκική πολιτική στην καρδιά της Ελλάδας.
«Προστασία σε όλους τους μουσουλμάνους της Ελλάδας θέλει να “πουλήσει” ο Ερντογάν» αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση. Όλα δείχνουν πλέον ότι οι μουσουλμάνοι την «αγοράζουν» μετά χαράς. Και οι αληθινές περιπέτειες για τον τόπο τώρα ξεκινούν…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr