Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

27 Φεβρουαρίου 2013

“Χρυσαυγίτικη τροπολογία”: Λύσσα ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ για την επαναφορά του γένους στις Στρατιωτικές Σχολές


“Χρυσαυγίτικη τροπολογία”: Λύσσα ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ για την επαναφορά του γένους στις Στρατιωτικές Σχολές





Τα ιμάτιά τους διέρρηξαν οι γνωστοί απάτριδες και αστράτευτοι για την προωθούμενη επαναφορά του γένους ως προϋπόθεση εισαγωγής στις Στρατιωτικές Σχολές, ένα θέμα που είχε αναδείξει πριν 7 μήνες η Χρυσή ΑυγήΜε εκτενή ρεπορτάζ η "Ελευθεροτυπία", "Η Εφημερίδα των Συντακτών "και οι "6 Μέρες" του Δελλατόλα χαρακτηρίζουν ως σύρσιμο της κυβέρνησης στην ατζέντα της Χρυσής Αυγής την τροπολογία που κατέθεσαν οι 84 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Οι "6 Μέρες" μάλιστα την χαρακτηρίζουν ως "Χρυσαυγίτικη" την εν λόγω τροπολογία, καθώς είναι... αναχρονιστική και υιοθετεί την πιο ακραία εθνικιστική ατζέντα.
 
Στο ίδιο μήκος ανθελληνικού κύματος και αριστερού παραληρήματος κινήθηκε προ ολίγου και η Δημάρ, η οποία με ανακοίνωσή της τόνισε: "Τουλάχιστον μεσαιωνικό σκοταδισμό αποπνέει η προτεινόμενη τροπολογία από βουλευτές της ΝΔ, που συνεπικουρούνται από τους συναδέλφους τους της Χρυσής Αυγής και των ΑΝΕΛΛ, να συμπεριληφθεί το κριτήριο του γένους για όσους θέλουν να σταδιοδρομήσουν στις Ένοπλες Δυνάμεις. Κριτήριο για ένα σύγχρονο κράτος και ένα σύγχρονο στράτευμα δεν μπορεί να είναι άλλο από την ιδιότητα του πολίτη με βάση την ιθαγένεια. Όσοι μετατρέπουν τις Ένοπλες Δυνάμεις σε πεδίο ιδεολογικής και πολιτικής αντιπαράθεσης υποσκάπτουν την ενότητα και την αποτελεσματικότητά τους σε εποχές κρίσιμες για τη χώρα μας."
Το θνησιγενές ΠΑΣΟΚ από την άλλη, το οποίο βαίνει ολοταχώς προς το τελευταίο συνέδριο της ιστορίας του, καθώς είναι με το ένα πόδι στο χρονοντούλαπο της ιστορίας σημείωσε: "Η κατάργηση της πρόσθετης προϋπόθεσης του ελληνικού γένους και όχι απλώς της ελληνικής ιθαγένειας για την εισαγωγή στις παραγωγικές σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων, έγινε μετά από επίμονες γραπτές παρατηρήσεις του Συνηγόρου του Πολίτη πως η προηγούμενη νομοθετική πρόβλεψη ήταν κατάφωρα αντισυνταγματική.Και είναι πράγματι κατάφωρα αντισυνταγματική γιατί η μόνη εξαίρεση σε σχέση με το γένος που προβλέπει και επιτρέπει το Σύνταγμά μας είναι αυτή που αφορά την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να έχει την ελληνική ιθαγένεια από πατέρα ή μητέρα, όπως έχει διαμορφωθεί η σχετική διάταξη. Για όλα όμως τα υπόλοιπα πολιτειακά αξιώματα και όλες τις άλλες δημόσιες θέσεις δεν επιτρέπεται να αναπαράγεται η προϋπόθεση αυτή. Ακόμα και στις ΗΠΑ, κατ’ εξοχήν χώρα πολιτογραφήσεων, αντίστοιχος περιορισμός υπάρχει μόνο για τη θέση του Προέδρου των ΗΠΑ. Όταν λοιπόν κάποιος μπορεί να εκλεγεί Πρωθυπουργός ή να διοριστεί Υπουργός Εθνικής Άμυνας, είναι αδιανόητο να του λες ότι δεν μπορεί να εισαχθεί σε παραγωγική σχολή αξιωματικών ή υπαξιωματικών. Επίσης όταν καλείται να υπηρετήσει τη θητεία του στις Ένοπλες Δυνάμεις ως κληρωτός, δεν μπορείς να μην του επιτρέπεις να καταστεί βαθμοφόρος των Ενόπλων Δυνάμεων από παραγωγική σχολή. Στο πλαίσιο αυτό είναι θεσμικά απαράδεκτη η συμμετοχή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στη σχετική δημόσια συζήτηση και μάλιστα μέσω twitter".
Απέναντι σε όλους αυτούς που θέλουν τον Ελληνικό Στρατό προσκυνημένο, υποχείριο των πολιτικάντηδων και ταπεινωμένο όπως τον Ιανουάριο του 1996 στα Ίμια, η Χρυσή Αυγή θα δίνει ανυποχώρητη τον Αγώνα εντός και εκτός Κοινοβουλίου για το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων που αποτελούν τον εγγυητή της ασφάλειας του Έθνους.
Η απαγόρευση εισαγωγής αλλοδαπών στις Στρατιωτικές Σχολές είναι μία μεγάλη Νίκη της Χρυσής Αυγής και αποτελεί δικαίωση πολυετών αγώνων. Η τιμημένη στολή του Έλληνα Αξιωματικού δεν θα παραδοθεί σε αλβανούς, ασιάτες και αφρικανούς και οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας δεν θα γίνουν υποχείρια ξένων πρακτόρων, επειδή έτσι θέλησε μία ξεφτιλισμένη, ανθελληνική ηγεσία. Τα αποκόμματα ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ έχουν ήδη τεθεί στο περιθώριο της πολιτικής και της κοινωνίας.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Διάπλαση των παίδων”: Εκδηλώσεις για τους μικρούς φίλους του Κινήματος




“Διάπλαση των παίδων”: Εκδηλώσεις για τους μικρούς φίλους του Κινήματος
Εθνική αφύπνιση για παιδιά 6 - 10 ετών από παιδαγωγούς - στελέχη της Χρυσής Αυγής
Είμαστε το Aύριο και είσαστε το χθες! - ''Η πιο όμορφη άνοιξη είναι τα Νιάτα, μια άνοιξη που τραγουδά τον σκοπό των ελπίδων".
Το Σάββατο 23-02-2013 στα γραφεία της Τ.Ο Αν. Αττικής στην Αρτέμιδα άνοιξε ένας νέος κύκλος πνευματικής αφύπνισης με την ονομασία Διάπλαση των Παίδων, που αφορά το πιο υγιές κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας: τα νέα παιδιά! 20 και πλέον μικρά Ελληνόπουλα ηλικίας 6-10 ετών ήρθαν με τους γονείς τους και απόλαυσαν ένα υπέροχο διαδραστικό ταξίδι με οδηγούς τις 2 παιδαγωγούς της Τ.Ο. Οι Συναγωνίστριες εμφύσησαν τα Ελληνικά ιδεώδη στους μικρούς μας φίλους με προβολή παιδαγωγικού βίντεο και τα παιδιά συμμετείχαν στην συζήτηση για την γέννηση του αρχαίου κόσμου σύμφωνα με την αρχαία Ελληνική σκέψη, έμαθαν για τους Ολύμπιους Θεούς, το αρχαίο Ελληνικό Πάνθεον και τη Χριστιανική Πίστη.
Αφού έπαιξαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους, έφαγαν λιχουδιές και έφυγαν ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τις παιδαγωγούς τους! Τα μέλη της Τ.Ο Αν. Αττικής, απόλυτα πιστά στις αρχές και στις ηθικές αξίες του Ελληνισμού, κάνουν πράξη το πρώτο μισό του εκ των προγόνων μας ρηθέντος: 'ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ' ! Αυτή η διαδραστική πνευματική αφύπνιση θα συνεχισθεί, καθώς οι γονείς θα ενημερώνονται απο τις παιδαγωγούς της Τ.Ο και θα προσέρχονται με τα παιδιά σε καθορισμένες ημέρες και ώρες, συμμετέχοντας σε αυτή την προσπάθεια αναγέννησης του Ελληνικού πνεύματος.
Οι δράσεις όμως είναι συνεχείς και πολύπλευρες. Σε αυτό το πλαίσιο κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο το πρωί του Σαββάτου επισκέφθηκαν το νοσοκομείο "Σωτηρία" και συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος της Χρυσής Αυγής. Επιπροσθέτως, άλλο κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο υπεύθυνο για την επικοινωνία με τους Έλληνες εμπόρους και ελεύθερους επαγγελματίες πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων στους χώρους εργασίας και στα καταστήματα των Ελλήνων επαγγελματιών και μίλησαν μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και για την στραγγαλιστική πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση, αδιαφορώντας για τα δεινά που μαστίζουν την τάξη των Ελλήνων επαγγελματιών! Η Τ.Ο Ανατολικής Αττικής δηλώνει καθημερινά παρούσα στις τοπικές κοινωνίες των δήμων Αν. Αττικής, αφουγκραζόμενη τις αγωνίες, τα προβλήματα και τις ανησυχίες των κατοίκων και με ένα πλέγμα συνεχούς κοινωνικής δράσης, προσφέρει ολόψυχα την στήριξη της στους Έλληνες πολίτες.