Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

12 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΗΜΙΤΗ


ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΗΜΙΤΗ




To έγκλημα κατά της ελληνικής οικονομίας, αλλά και γενικότερα κατά της Ελλάδας, το οποίο διέπραξε η κυβέρνηση Σημίτη με την απόκρυψη των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων που είχαν εντοπιστεί στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης τώρα με την δημοσιοποίηση απόρρητης έκθεσης της Δημόσιας Επιχείρησης Πετρελαίου του 1997.
Στην έκθεση περιλαμβάνονται χάρτες στους οποίους αποτυπώνονται αντίστοιχες σεισμικές καταγραφές με αυτές που προέκυψαν κατά την πρόσφατη έρευνα της νορβηγικής εταιρείας PGS.
Η απόρρητη έκθεση των 200 σελίδων με τον τίτλο International Mediterranean Ridge Seismic Experiment (IMERSE), μετά την ιδιωτικοποίηση της εταιρείας από την κυβέρνηση Σημίτη και την δημιουργία της νέας εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε., τον Απρίλιο του 1998 "θάφτηκε" στην Ελλάδα, αλλά ... μοιράστηκε στους ενδιαφερόμενους στο εξωτερικό, που άρχισαν να στέλνουν παράνομα ερευνητικά πλοία για να επιβεβαιώσουν τα ευρήματα.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στην διεθνή κοινότητα εταιρειών ερευνών υδρογονανθράκων και στα κράτη που παρακολουθούν τα διεθνή αποθέματα
Οι ΗΠΑ (USCG) από το 2002 είχαν βεβαιώσει την ύπαρξη των κοιτασμάτων. Η έρευνα ξεκίνησε το 1995, όπως επιβεβαιώνει και η Real News και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος MAST II από τη ΔΕΠ-ΕΚΥ Α.Ε., σε κοινοπραξία με το Γερμανικό Ερευνητικό Κέντρο Geomar του Κιέλου και με τη συμμετοχή του Ιδρύματος Ecole Normale Superieure του Παρισιού, του Imperial College του Λονδίνου και των πανεπιστημίων της Τριέστης και του Μπέρμιγχαμ.
Στον χώρο μεταξύ Πελοποννήσου -λιβυκών θαλάσσιων συνόρων και Κρήτης έγιναν καταγραφές συνολικού μήκους 2.650 χλμ., με τους ξένους ερευνητές να υποστηρίζουν με την τεχνογνωσία και τον θαλάσσιο εξοπλισμό το όλο εγχείρημα, ενώ η ΔΕΠ- ΕΚΥ Α.Ε. ήταν αυτή που ανέλαβε το δύσκολο έργο της ανάλυσης και επεξεργασίας των δεδομένων της έρευνας, καθώς διέθετε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια και εξειδικευμένο προσωπικό.
Η εξαιρετική ποιότητα των καταγραφών εκείνης της εποχής επέτρεψε να εντοπιστούν, όπως αποτυπώνεται στην έκθεση, περιοχές κοιτασμάτων, ένας εκ των οποίων παρουσιάζει έκταση η οποία ξεπερνά τα 1.000 τ.χλμ. Περίπου τρεις φορές μεγαλύτερο, δηλαδή, από το κοίτασμα Λεβιάθαν του Ισραήλ που έχει έκταση 370 τ.χλμ. και βρίσκεται νότια της Κρήτης!
Μάλιστα, στην έκθεση αποτυπωνόταν και η αξία των κοιτασμάτων στην εν λόγω περιοχή με μια πρώτη οικονομοτεχνική μελέτη. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν την πιθανότητα ύπαρξης 80% πετρελαίου και 20% φυσικού αερίου, οι επιστήμονες εκτιμούσαν ότι μπορεί να δώσει από 5 έως 10 δισ. βαρέλια πετρελαίου, αξίας 500 δισ. δολαρίων και καθαρής αξίας για τα ταμεία του κράτους, αν αφαιρεθούν τα έξοδα ερευνών, 150 δισ. δολαρίων.
Αν είχαν ξεκινήσει τότε οι γεωτρήσεις, η Ελλάδα θα είχε μεταμορφωθεί στην μεγαλύτερη χώρα παραγωγής υδρογονανθράκων της Ευρώπης και φυσικά δεν θα υπήρχε ούτε Μνημόνιο ούτε εξαθλίωση. Υπολογίζεται ότι ακόμα και με αργούς ρυθμούς να είχε κινηθεί ο κρατικός μηχανισμός, το 2005-2005 θα είχε ξεκινήσει η εξόρυξη που θα απέφερε στην Ελλάδα το ολιγότερο 15 δισ. ευρώ κάθε χρόνο!
Τα ερωτήματα είναι πολλά: Ποιοι έθαψαν εκείνη την έκθεση; Ποιοι την μοίρασαν στο εξωτερικό; Ποιος ο ρόλος της νέας διοίκησης που ανέλαβε τότε; Γιατί οι συντάκτες της έκθεσης σιώπησαν;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΕΓΚΛΗΜΑ


ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΕΓΚΛΗΜΑ




Τη δολοφονία που έγινε στα τέλη του περασμένου μήνα και που είχε ως θύμα της ένα 40χρονο από το Μπαγκλαντές εξιχνίασε η Ασφάλεια Θασαλλονίκης. Το έγκλημα είχε γίνει στην Ανδραβίδα της Ηλείας.
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, δράστης της δολοφονίας φέρεται να είναι ένας 26χρονος, συμπατριώτης του 40χρονου, ο οποίος και συνελήφθη.
Κατηγορείται ότι με άλλους συνεργούς του, έπεισαν τον 40χρονο να πάει σε αγροικία στην Ανδραβίδα για να εργαστεί, αλλά οι δράστες τον κρατούσαν φυλακισμένο, για τέσσερις ημέρες, απαιτώντας από τον αδελφό του χρήματα για να τον μεταφέρουν σε χώρα της Ευρώπης.
Μόλις εισέπραξαν τα χρήματα φέρονται ότι τον δολοφόνησαν, πνίγοντάς τον με θηλιά στο λαιμό και στη συνέχεια τον έθαψαν στην αυλή της αγροικίας, όπου και εντοπίστηκε το πτώμα του, χθες το απόγευμα, δεμένο χειροπόδαρα.
Περιττό να τονιστεί πως ερωτήματα του τύπου  εάν οι δολοφόνοι του άτυχου 40χρονου ήταν «νόμιμα» ή παράνομα στη «χώρα» έχουν εντελώς θεωρητική αξία.
Ο 26χρονος, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, θα οδηγηθεί στον ανακριτή Αμαλιάδας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των συνεργών του. ..
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Το χαράτσι της ΔΕΗ για να μην πουληθεί ο ΟΠΑΠ;


Το Μνημόνιο μπουκώνει την διαπλοκή σε βάρος των εξαθλιωμένων πολιτών.
Το χαράτσι της ΔΕΗ για να μην πουληθεί ο ΟΠΑΠ;




Όταν επί 3 ολόκληρα χρόνια εξαθλιώνουν μισθούς και συντάξεις αναγκάζοντας τις γιαγιάδες μας να ζητάνε ένα χέρι βοηθείας για να μπορέσουν να ψαχουλέψουν από τους σκουπιδοτενεκέδες πεταμένη τροφή στα σκουπίδια.

Όταν επί 3 ολόκληρα χρόνια δεν έχουν απολύσει ούτε έναν δημόσιο υπάλληλο-ανάμεσά τους βιαστές και παιδόφιλους.

Όταν επί 3 ολόκληρα χρόνια αφού έκαναν πρωθυπουργό τον άνθρωπο που νομιμοποίησε συνταγματικά το Μνημόνιο (Γραμμένος) το εφαρμόζουν μονόπατα με την λογική της εξαθλίωσης των πολλών κάνοντας χαριστικές αναθέσεις στους εγχώριους ολιγάρχες της διαπλοκής.

Όταν επί 3 ολόκληρα χρόνια λειτουργούν μ΄αυτό τον τρόπο έρχονται σήμερα να ξεπεράσουν τον διαπλεκόμενο εαυτό τους ανανεώνοντας την απόρρητη σύμβαση ΟΠΑΠ-ΙΝΤΡΑΛΟΤ και χαρίζοντας στον Κόκκαλη ένα σκασμό εκατομμύρια την ίδια ώρα που στο data room του ΟΠΑΠ δεν έχουν πρόσβαση οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι επενδυτές.

Όταν ο δήθεν τεχνοκράτης υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας υπακούει σαν τυφλός φανατικός μουσουλμάνος στις επιταγές της Τρόικας για παραμονή του χαρατσιού της ΔΕΗ στους λογαριασμούς μια και δεν μπορεί να βρει από αλλού τα 2,8 δις των αποκρατικοποιήσεων (επειδή η πολιτική ηγεσία δεν θέλει να πουληθεί ο ΟΠΑΠ και να χάσει η ΙΝΤΡΑΛΟΤ την προνομιακή σχέση μαζί του), ποια τύχη μπορεί να έχει αυτή η χώρα;

Όταν οι επενδυτές προσφεύγουν στην Δικαιοσύνη για την προνομιακή σχέση της Ιντραλότ με τον ΟΠΑΠ, η οποία προστατεύεται σαν Ιερό Δισκοπότηρο, πόσο πιο πολύ θα μπορούσε να βουτήξει μια μνημονιακή κυβέρνηση στην Διαπλοκή. Το ίδιο κραυγαλέα είναι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Ε"  και η η υπογραφή της ΔΕΗ με την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ η οποία εξασφαλίζει μεταξύ άλλων στον Ψυχάρη του ΔΟΛ άνεση κινήσεων.

Το ίδιο προβληματική είναι και η πώληση της ΔΕΠΑ η οποία διατηρεί σχέση εξάρτησης με την GAZPROM (Koπελούζος) αντίστοιχη με εκείνη του ΟΠΑΠ-ΙΝΤΡΑΛΟΤ.

Για αυτή τη σχέση τα ντοκουμέντα της εξώδικης πρόσκλησης υποψηφίων επενδυτών του ΟΠΑΠ (με αποδέκτες ΟΠΑΠ και ΤΑΙΠΕΔ) τα οποία έχουν φθάσει ήδη στην Τρόικα>