Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

22 Ιουλίου 2013

ΓΑΛΛΙΑ: Νεαροί μουσουλμάνοι έκλεβαν τους νεκρούς του σιδηροδρομικού δυστυχήματος και πετούσαν πέτρες στα σωστικά συνεργεία

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

ΓΑΛΛΙΑ: Νεαροί μουσουλμάνοι έκλεβαν τους νεκρούς του σιδηροδρομικού δυστυχήματος και πετούσαν πέτρες στα σωστικά συνεργεία


Την Παρασκευή συνέβη στη Γαλλία μεγάλη σιδηροδρομική τραγωδία, όπου τουλάχιστον έξι άτομα σκοτώθηκαν και άλλα 30 τραυματίστηκαν όταν ταχεία επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Παρίσι-Λιμόζ εκτροχιάστηκε.
Κάτι που δεν αναφέρθηκε σχεδόν πουθενά, παρά μόνο παρεμπιπτόντως σε κάποια γαλλικά μέσα ενημέρωσης, είναι η είδηση ότι νεαροί μουσουλμάνοι πέταξαν πέτρες στα μέλη των σωστικών συνεργείων που έτρεξαν στο σημείο μετά το φρικτό ατυχήματος.


Η είδηση από το ‘Europe1:

«Μια απίστευτη σκηνή εκτυλίχθηκε όταν έφτασαν αστυνομικοί στο Brétigny-sur-Orge. Ενώ προσπαθούσαν να παράσχουν βοήθεια στα θύματα του εκτροχιασμού του τρένου Παρίσι-Λιμόζ, στο οποίο τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, έπρεπε να ασχοληθούν με τις πέτρες που τους έριχνε μια μικρή ομάδα «Jeunes» («νεαρών» = η μόνη λέξη που επιτρέπει η πολιτική ορθότητα να λέγεται για τους νεαρούς μετανάστες). Στην αρχή και πριν ξεσπάσει η επίθεση πλιατσικολόγοι είχαν έρθει για να κλέψουν από τα σώματα των νεκρών και των τραυματιών ό, τι μπορούσαν να μεταφέρουν μακριά.


"Στην αρχή μας φάνηκε ότι βοηθούσαν τα θύματα", λέει η αστυνομικός Nathalie Michel, περιγράφοντας τη σκηνή στοEurope 1: "Στις 5.30 μ.μ., ενώ οι συνάδελφοί μας άρχισαν να μεταβαίνουν στο μέρος, είδαν μια ομάδα «Jeunes», να προσεγγίζουν και φαινόταν να βοηθούν τα θύματα. Πολύ γρήγορα όμως συνειδητοποιούν ότι αυτά τα άτομα ήταν εκεί για να ληστέψουν τα θύματα και ιδίως τα πρώτα πτώματα", λέει η αστυνομικός αγανακτισμένη.

Οι αστυνομικοί αποφάσισαν να τους κυνηγήσουν, αλλά οι «νεαροί» δεν είχαν την πρόθεση να τα παρατήσουν. Άρχισαν να πετάνε πέτρες στους αστυνομικούς, καθώς και στους πυροσβέστες, που είχαν έρθει για την επιχείρηση διάσωσης. Για να γλυτώσουν από τις πέτρες, κλήθηκαν ενισχύσεις. "Δεν υπάρχουν λόγια, είναι τερατώδες", προσθέτει η Nathalie Michel, αηδιασμένη.

"Νεαροί"
Σημείωση - Περίπου πριν από δύο χρόνια, ολλανδικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι νεαροί μουσουλμάνοι  πετούσαν πέτρες στην κηδεία Ολλανδών πολιτών, φωνάζοντας και ουρλιάζοντας καθώς περνούσαν, «να πεθάνετε Ολλανδοί π…..ς» και «αυτή είναι η χώρα μας τώρα».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Αριστεροί και ισλαμιστές πετάνε τα λουλούδια που άφησε ο κόσμος προς τιμήν του δολοφονηθέντος Βρετανού στρατιώτη Drummer Lee Rigby

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Αριστεροί και ισλαμιστές πετάνε τα λουλούδια που άφησε ο κόσμος προς τιμήν του δολοφονηθέντος Βρετανού στρατιώτη Drummer Lee Rigby



Αυτή που βλέπετε στην φωτογραφία λέγεται Sarah Ann Marshall και είναι από το Sheffield. Η Sarah θεωρεί τον εαυτό της εκκολαπτόμενη δημοσιογράφο και εργάζεται στοDoncaster Free Press. Η Sarah είναι και "αντιρατσίστρια".

Πριν λίγες εβδομάδες μέλη της αντι-ισλαμιστικής πατριωτικής EDL και διάφοροι πολίτες σκόπευαν να εναποθέσουν λουλούδια και ένα στεφάνι στο κενοτάφιο Sheffield προς τιμήν του Drummer Lee Rigby, του Βρετανού στρατιώτη και πατέρα ενός δίχρονου αγοριού, που έσφαξαν στις 22 Μαΐου 2013, μέρα μεσημέρι δύο «Βρετανοί» Νιγηριανοί ισλαμιστές, αλλά όταν έφτασαν εκεί είχαν καταφθάσει οι συνήθεις γελοίοι αριστεροί «αντιρατσιστές» της UAF (που στηρίζει ο κεντροδεξιός πρωθυπουργός Κάμερον) μαζί με κάποιους αφρο-τζιχαντιστές που εμπόδισαν την κατάθεση στεφάνων. Πριν φτάσουν τα μέλη του EDL εκεί κάποιοι πολίτες είχαν ήδη αφήσει λουλούδια προς τιμήν του Drummer Lee Rigby. Στο παρακάτω (1o) βίντεο μπορείτε να δείτε αυτή την Marshall (με τα γυαλιά ηλίου) να πανηγυρίζει το γεγονός ότι αυτός ο θίασος των «αντιρατσιστών» είχε πάει εκεί για να πάρει τα λουλούδια που είχαν αφεθεί για το Lee Rigby τα οποία στη συνέχεια τα πέταξαν και τα διέλυσαν. Τι είδους άνθρωποι είναι αυτοί;




ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Οι περισσότεροι Ρώσοι ολιγάρχες είναι Εβραίοι, γράφει η Haaretz

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Οι περισσότεροι Ρώσοι ολιγάρχες είναι Εβραίοι, γράφει η Haaretz


Ένας μεγάλος αριθμός των διαβόητων «Ρώσων» ολιγαρχών είναι στην πραγματικότητα Εβραίοι που κρατούν και αποκρύπτουν-την διπλή Ισραηλινή-ρωσική υπηκοότητα, αποκαλύπτει σε άρθρο της η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz.


Ο τίτλος του άρθρου της Haaretz είναι «Μην τους αποκαλείτε απλά Gaydamak: Γνωρίστε τους Ρώσους ολιγάρχες του Ισραήλ», (Just don’t call them Gaydamak: Meet Israel’s Russian oligarchs. – Από το όνομα του 61χρονου γεννημένου στη Μόσχα, επιχειρηματία Arcadi Gaydamak- φώτο κάτω - που είχε βάλει και υποψηφιότητα για δήμαρχος Ιερουσαλήμ το 2008).

Σύμφωνα με το άρθρο Haaretz, "περισσότεροι από μια χούφτα από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Ρωσίας είναι πετυχημένοι στο Ισραήλ τα τελευταία χρόνια, αλλά οι περισσότεροι διατηρούν τους δεσμούς τους με το εβραϊκό κράτος μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για το φόβο του ανταγωνισμού με τις ρωσικές αρχές ή της βλάβης των συμφερόντων των επιχειρήσεων τους .

"Κατά την τελευταία δεκαετία, πλούσιοι επιχειρηματίες από την πρώην Σοβιετική Ένωση καταφεύγουν στο Ισραήλ με ιδιωτικά αεροπλάνα μέσω της διαδρομής Μόσχας-Τελ Αβίβ.

"Ζουν κάτω από τα ραντάρ, με αυστηρή περιφρούρηση της ιδιωτικής ζωής τους και κρύβοντας τα περιουσιακά τους στοιχεία και την ισραηλινή υπηκοότητά τους.

«Πολλοί από αυτούς φοβούνται ότι αν η ισραηλινή υπηκοότητά τους και τα περιουσιακά τους στοιχεία αποκαλυφθούν, αυτό θα περιπλέξει τις σχέσεις τους με τις ρωσικές αρχές, ή θα βλάψει τα συμφέροντα των επιχειρήσεων τους.

«Ένα καλό παράδειγμα είναι η περίπτωση του Vitaly Malkin,(φώτο) ενός από τους πλουσιότερους και πλέον σημαίνοντες πολιτικούς στη Ρωσία.

"Ο πρώην τραπεζίτης που το Forbes εκτιμά ότι έχει περιουσία αξίας 1 δισ. δολαρίων εξελέγη στη Ρωσική Γερουσία το 2004 και γρήγορα απέκτησε δύναμη και επιρροή στο χώρο της κυβέρνησης.

"Μεταξύ άλλων, ο Malkin ήταν συνεργάτης του Gaydamakστην εταιρεία Avalon, η οποία είχε εμπλακεί σε ένα σκάνδαλο που περιλάμβανε χρέος της Αγκόλας προς τη Ρωσία.

"Ο Malkin φαίνεται να είναι ένας άνθρωπος που βρισκόταν αναπόφευκτα σε άνοδο μέχρι το Μάρτιο αυτού του έτους, όταν αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την κυβέρνηση ντροπιασμένος μετά από μια συγκλονιστική αποκάλυψη: Ήταν Ισραηλινός πολίτης.

"Ένας μυστηριώδης ολιγάρχης ο οποίος δεν κρύβει την σχέση του με το Ισραήλ είναι ο Valery Kogan.

"Το 2008, ο Kogan (φώτο) έγινε γνωστός εδώ (Ισραήλ) όταν αγόρασε πέντε οικόπεδα συνολικής έκτασης 11 dunams (περίπου 3 στρέμματα), στην πολυτελή κοινότητα της Καισάρειας για 64 εκατομμύρια σεκέλ.

"Ο Kogan είναι πρόσωπο που είναι κοντά στον Πούτιν και το Forbes εκτιμά ότι η περιουσία του είναι 1,8 δισ. δολάρια.

«Μαζί με επιχειρηματικό εταίρο του Dmitry Kamenshchik, ο Kogan κατέχει το Διεθνές Αεροδρόμιο Domodedovo της Μόσχας, το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ρωσίας, που εξυπηρετεί 28 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως.

"Κατέχει επίσης μια υπερπολυτελή κατοικία 18 εκατομμυρίων δολαρίων στο Κονέκτικατ και το 2009, αγόρασε ένα διαμέρισμα στον πολυτελή πύργο Sea One κατά μήκος του Τελ Αβίβ περιπάτου για 110 εκατομμύρια σεκέλ.

"Ο Kogan ζει στη Ρωσία το μεγαλύτερο μέρος του έτους, και επισκέπτεται το Ισραήλ, κατά καιρούς.

"Ο γείτονας του Kogan στο συγκρότημα Sea One είναι οAlexander Mashkevitch(φώτο) ένας Ρώσος ολιγάρχης που κατοικεί στο Ισραήλ το μισό χρόνο.

"Ήταν ταξινομημένος στον αριθμό 287 για το κατάλογο του Forbes του 2010 με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Εκείνη την εποχή, το περιοδικό εκτιμούσε τον πλούτο του να είναι 3,3 δισ. δολάρια.

"Ο Mashkevitch γεννήθηκε στην Κιργιζία το 1954 και έβγαλε χρήματά από την εξορυκτική βιομηχανία. Κατέχει την ισραηλινή υπηκοότητα από το 1991.

"Σήμερα, κατέχει ορυχεία στο Καζακστάν, την Αφρική και την Ανατολική Ευρώπη. Άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες του περιλαμβάνουν μια ασφαλιστική εταιρεία στο Καζακστάν.

«Μαζί με τους συνεργάτες του και την κυβέρνηση του Καζακστάν, ελέγχει το 54 τοις εκατό των μετοχών της εταιρείας εξόρυξης ‘Eurasian Natural Resources Corporation’.

"Στο παρελθόν, το όνομα του Mashkevitch είχε συνδεθεί με έρευνες για ξέπλυμα χρήματος στο Βέλγιο, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ελβετία. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και δεν του έχει απαγγελθεί κατηγορία ούτε έχει καταδικαστεί.

 Moshe (Viatcheslav) Kantor, 60 ετών, (φώτο) είναι ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσου και το πρόσωπο πίσω από τη ρωσική αυτοκρατορία λιπασμάτων ‘Acron Group.

«Ο Ρώσος μεγιστάνας, τον οποίο το Forbes εκτιμά ότι είναι ο 39ος πλουσιότερος άνθρωπος στη Ρωσία με 2,3 δισ. δολάρια, έχει δεσμούς με το Ισραήλ, αλλά δεν έχει σημαντικές επενδύσεις εδώ.

"Δραστηριοποιείται πολύ στην φιλανθρωπία και σε εβραϊκές οργανώσεις, μοιράζοντας το χρόνο του μεταξύ των σπιτιών του και των γραφείων του σε ολόκληρη την Ευρώπη, κυρίως στη Ρωσία και την Ελβετία, και της έπαυλής του στο Herzliya.

"Ο Vladimir Gusinsky (φώτο) είναι ένα Ρώσος ολιγάρχης που είχε κάποτε μεγάλη επιρροή στο Ισραήλ, αλλά τον τελευταίο καιρό απλά κάνει κάποιες επισκέψεις.

"Στη Ρωσία, ο Gusinsky ήταν βαρόνος των media στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και θεωρήθηκε ως ένας από τους μεγάλους επιχειρηματίες που βρισκόταν πλησιέστερα προς την κυβέρνηση του τότε Ρώσου Προέδρου Μπόρις Γέλτσιν. Είναι τώρα ο ιδιοκτήτης του ρωσόγλωσσου τηλεοπτικού δικτύου RTVi.

"Ένας άλλος δισεκατομμυριούχος που διατηρεί δεσμούς με το Ισραήλ είναι ο Ihor Kolomoyskyi(φώτο) ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στην Ουκρανία.

"Το Forbes εκτιμά την περιουσία του σε 3 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ το ουκρανικό περιοδικό Korrespondent το τοποθετεί πιο κοντά στα $ 6 δισεκατομμύρια δολάρια.

"Ασχολείται με φιλανθρωπικές δραστηριότητες και συμβάλλει σε διάφορους φορείς, μεταξύ των οποίων και το ‘Yad Vashem’ (‘Μνημείο Ολοκαυτώματος’ στο Ισραήλ).

«Στην Ουκρανία, ο Kolomoyskyi είναι ένας από τους συνιδρυτές της PrivatBank και ένας σημαντικός μέτοχος της Naftogaz, της μεγαλύτερης εταιρείας φυσικού αερίου και πετρελαίου στη χώρα.

«Είναι επίσης ένας από τους βασικούς εταίρους στην ομάδα Privat, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες επενδύσεων χαρτοφυλακίου (holding companiesστην Ουκρανία, μέσω της οποίας ελέγχει το ουκρανικό εθνικό αερομεταφορέα, την Aerosvit, η οποία κήρυξε πτώχευση το 2012."

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΓΑΛΛΙΑ: «Πληγή» οι συμμορίες νεαρών τσιγγάνων πορτοφολάδων που ήρθαν κατά χιλιάδες από Ρουμανία και Βουλγαρία

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

ΓΑΛΛΙΑ: «Πληγή» οι συμμορίες νεαρών τσιγγάνων πορτοφολάδων που ήρθαν κατά χιλιάδες από Ρουμανία και Βουλγαρία


Daily Mail / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

 Φωτο: Μια γυναίκα Ρομά ζητά από αυτόν τον άνθρωπο να υπογράψει μια αίτηση, ενώ μια άλλη… ασχολείται με την τσέπη του (σε κύκλο)

Καταδιώκοντας τη λεία τους γύρω από μερικά από τα πιο διάσημα τουριστικά αξιοθέατα στον κόσμο, δεν σταματάνε σε τίποτα προκειμένου να εκφοβίσουν και να κλέψουν.

Αυτές οι εικόνες που δείχνουν συμμορίες από τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία σε επιχειρήσεις τους στο Παρίσι δημοσιεύθηκαν στο έγκυρο περιοδικό Paris Match, το οποίο αφιέρωσε οκτώ σελίδες του, υπό τον τίτλο «Τα αυτόφωρα των πορτοφολάδων».

Ασύστολα στοχεύοντας τα θύματά τους στο φως της ημέρας σε ΑΤΜ, σε πολυσύχναστα πεζοδρόμιασε πάρκα και σταθμούς του μετρό, οι όλο και πιο επιθετικές συμμορίες προκαλούν το χάος και τη δυστυχία στη γαλλική πρωτεύουσα.

Φωτο: Τα μέλη μιας συμμορίας Ρομά ξεφεύγουν από την αστυνομία στους δρόμους

Φωτο: παιδιά Ρομά τρέχουν περνώντας τις σιδηροδρομικές γραμμές του Μετρό

Οι περιπολίες της αστυνομίας έπρεπε να αυξηθούνδραματικά γύρω από τα μνημεία, όπως ο Πύργος του Άιφελ και το Μουσείο του Λούβρου, όπου νωρίτερα αυτό το έτος προσωπικό αποχώρησε λόγω της έλλειψης προστασίας από οργανωμένες ομάδες Ρομά που έκλεβαν ασύστολαεργαζόμενους και τουρίστες.

Αμέτρητες κλοπές πραγματοποιούνται κάθε μέρα από μέλη συμμοριών, πολλοί από τους οποίους είναι μόλις και μετά βίας έφηβοι.

Και, καθώς η Βρετανία ετοιμάζεται να επιτρέψει σε χιλιάδες μετανάστες από τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία να αναζητήσουν εργασία στο Ηνωμένο Βασίλειο, ως αποτέλεσμα των αλλαγών των κανόνων της ΕΕ για τη μετανάστευση, την 1η Ιανουαρίου του επόμενου έτους, υπάρχει πιθανότητα παρόμοιες συμμορίες Ρομά να έρθουνστο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η σοσιαλιστική κυβέρνηση του Φρανσουά Ολάντ ήρθε στην εξουσία πριν από ένα χρόνο πολλά υποσχόμενη για την μεταστέγαση των Ρομά και την ένταξή τους στην κοινωνία.

Αλλά, αφού επέκρινε την Κεντροδεξιά κυβέρνηση του προκατόχου του Νικολά Σαρκοζί ότι αντιμετώπιζε τους μετανάστες «πάρα πολύ σκληρά»ο Ολάντ βρίσκεται τώρα μπροστά στην πραγματικότητα.

Ο υπουργός Εσωτερικών Manuel Valls διέταξε η αστυνομία να διαλύσει τους καταυλισμούς των τσιγγάνων Ρομά και τιςπαραγκουπόλεις χωρίς μεταστέγαση τους, και έχει απελάσει περισσότερους Ρομά από τη Γαλλία από το Σαρκοζί!

Πέρυσι, περίπου 13.000 Ρουμάνοι και Βούλγαροι απελάθηκαν από τη Γαλλία, μια αύξηση της τάξης του 18,4 τοις εκατό σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Αυτή την εβδομάδα, μια έκθεση που διέρρευσε από το Υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας αποκάλυψε ότι η χώρα έχει επίσης υποστεί μια πλημμύρα ρουμάνων μεταναστών, διότι ήδη έχει χαλαρώσει τους κανόνες της μετανάστευσης.

Φωτο: Η γυναίκα που βρίσκεται στο ΑΤΜ δεν έχει παρατηρήσει το κορίτσι με τη ροζ μπλούζα που απομνημονεύει τον αριθμό PIN της και περιμένει να κλέψειτην κάρτα μετρητών της, ούτε την συνεργό της, πουκρύβεται πιο πέρα

Το έγγραφο περιγράφει τις συνθήκες συνωστισμού στιςπαραγκουπόλειςτις απειλές για τη δημόσια υγεία, μιαδραματική αύξηση της εγκληματικότητας και αναστάτωση στους δρόμους, ως αποτέλεσμα της εισροής μεταναστών από τις δύο χώρες.

Κατά το παρελθόν έτος μόνο, 176.000 Ρουμάνοι και οι Βούλγαροι εισήλθαν στην  Γερμανία.

Η γερμανική εφημερίδα που απέκτησε την έκθεση που διέρρευσε αναφέρει ότι το έγγραφο προειδοποιεί ρητά για τις «συνέπειες για την κοινωνική ειρήνη».

Η έκθεση προειδοποιεί επίσης ότι τα σχολεία είναι υπό πίεση λόγω του αριθμού των μη γερμανόφωνων μαθητών και λέει ότι το έγκλημα - κυρίως μέσω της πορνείας – βρίσκεται σεαύξηση σε περιοχές όπου οι νεοφερμένοι έχουν εγκατασταθεί.

Στο Παρίσι, ένα αγαπημένο κόλπο των συμμοριών απόπαιδιά τσιγγάνων είναι να προσεγγίζουν τους τουρίστες μεμια ψεύτικο «αναφορά» για να υπογράψουν, ενώ κάνουνανάληψη χρημάτων από αυτόματες ταμειακές μηχανές.

Αφού τους αποσπάσουν την προσοχή, τα θύματα δεν βλέπουν τους κλέφτες να σημειώνουν τον αριθμό pin τους και στη συνέχεια αφαιρούν τις κάρτες μετρητών για να αποσύρουν τα χρήματα για τον εαυτό τους.

«Μιλάτε αγγλικά;» είναι ένα άλλο τέχνασμα πουχρησιμοποιείται για τους τουρίστες.

1.769 ανήλικοι κρατήθηκαν από τη γαλλική αστυνομία για τη διάπραξη παρόμοιων εγκλημάτων το 2012, αλλά ακόμη καιόταν συλλαμβάνονται αφήνονται ελεύθεροι μέσα σε λίγες ώρες.

Φωτο: Αυτό το μέλος της συμμορίας θα είναι και πάλι στους δρόμους μέσα σε λίγες ώρες

Φωτο: Μια ομάδα νεαρών Ρομά παρατάσσονται και υφίστανται σωματικό έλεγχο από τη γαλλική αστυνομία

«Υπάρχουν πολύ λίγα που μπορούμε να κάνουμε με αυτά», παραδέχτηκε πηγή της αστυνομίας του Παρισιού. «Καθώς τα παιδιά, έχουν ουσιαστικά απόλυτη ασυλία από την ποινική δίωξη. Μεγάλο μέρος των χρημάτων που κάνουν καταλήγειστους ενήλικους αρχηγούς των συμμοριών. Είναι πολύ πιο δύσκολο να τα πιάσεις γιατί ξεφεύγουν στις σκιές.

Μόνο στο Λούβρο πάνω από 20 μόνιμοι αστυνομικοίπεριπολούν την γκαλερί, με πέντε από αυτούς να στέφονται μπροστά στην είσοδο.

Παρόμοιες περιπολίες έχουν τοποθετηθεί γύρω από ιερά μνημεία όπως η Παναγία των Παρισίων και η εκκλησία Sacre-Coeur, καθώς και ο Πύργος του Άιφελ, το κέντρο Πομπιντού, και το Παλάτι των Βερσαλλιών, δυτικά του Παρισιού.

Ο αριθμός των καμερών παρακολούθησης έχει επίσης αυξηθεί.

Πριν από δύο χρόνια, ο τότε υπουργός Εσωτερικών Κλοντ Γκεάν δήλωσε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ληστειώνστους δρόμους του Παρισιού, είχαν πραγματοποιηθεί από παιδιά μεταναστών Ρομά από τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Επιδημία βιασμών σε ταξί από μουσουλμάνους ταξιτζήδες. "Καμία γυναίκα πλέον, δεν είναι ασφαλής σε ταξί", λέει δικαστής

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Επιδημία βιασμών σε ταξί από μουσουλμάνους ταξιτζήδες. "Καμία γυναίκα πλέον, δεν είναι ασφαλής σε ταξί", λέει δικαστής


Μια ραδιο παρουσιάστρια του BBC, η Sam Mason, ανύπαντρη μητέρα, απολύθηκε αφού κάλεσε μια εταιρεία ταξί και ζήτησε να της στείλουν έναν «μη-Ασιάτη» οδηγό να πάει την 14χρονη κόρη της στο σπίτι των παππούδων της.Κατά προτίμηση μια γυναίκα οδηγό.

Ο τηλεφωνητής αρνήθηκε, και είπε: «Χαρακτηρίζουμε αυτό ότι είναι ρατσιστικό». Η Mason απάντησε, «Δεν είναι το δικό σας 14χρονο κορίτσι».

Εκπρόσωπος του BBC δήλωσε, "τα σχόλια της Mason (φωτο)ήταν εντελώς απαράδεκτα ... δεν θα εργάζεται πλέον για το BBC."

Η Μεγάλη Βρετανία βρίσκεται στα πρόθυρα μιας επιδημίας βιασμών και παιδοφιλίας που δεν μοιάζει σε τίποτα άλλο που έχει βιώσει η χώρα.
Πολλά από τα σεξουαλικά εγκλήματα διαπράττονται από συμμορίες μουσουλμάνων που ευθύνονται για νάρκωση, βιασμό και βασανισμό εκατοντάδων και ενδεχομένως χιλιάδων Βρετανών κοριτσιών.

Όμως, ένα άλλο κύμα σεξουαλικών εγκλημάτων περιλαμβάνει επιθετικούς μουσουλμάνους οδηγούς ταξί που βιάζουν γυναίκες επιβάτες. Ο αριθμός των αναφερόμενων βιασμών σε ταξί έχουν πάρει την μορφή χιονοστιβάδας σε τέτοιο βαθμό που ένας Βρετανός δικαστής έχει εκδώσει μια προειδοποίηση ότι καμία γυναίκα δεν αναμένει πλέον να είναι ασφαλής, ενώ ταξιδεύει με ταξί.

Αξιόπιστες στατιστικές για βιασμούς σε ταξί σε εθνικό επίπεδο είναι δύσκολο να προκύψουν και η αναζήτηση στοιχείων από οργανώσεις συνήθως δεν έχει αποτέλεσμα.

Ωστόσο, μια πολύ διάσημη έκθεση που συντάχθηκε από την Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου εκτιμά ότι κατά μέσο όρο, υπάρχουν συνολικά 1.125 σεξουαλικές επιθέσεις,συμπεριλαμβανομένων βιασμών, στις οποίες κάθε χρόνο συμμετέχουν οδηγοί ταξί μόνο στο Λονδίνο. Αυτό οδηγεί σε περίπου 22 σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών από οδηγούς ταξί κάθε εβδομάδα στην πρωτεύουσα της Αγγλίας και μόνο.

Επιπλέον, σύμφωνα με μια έκθεση με τίτλο, «Τερματισμό της Βίας κατά των Γυναικών και των Κοριτσιών στο Ηνωμένο Βασίλειο», που δημοσιεύθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών τον Μάρτιο του 2013, περίπου μόνο μία στις δέκα γυναίκες που βιώνουν σοβαρή σεξουαλική κακοποίηση το αναφέρει στην αστυνομία.

Ως εκ τούτου, μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι ο πραγματικός αριθμός των βιασμών σε ταξί σε όλη τη Βρετανία στο σύνολό του είναι πολύ μεγαλύτερος από ό, τι πολλοί είναι πρόθυμοι να παραδεχτούν.

Εκτός από μερικές περιπτώσεις που έγιναν γνωστές, οι βιασμοί σε ταξί σπάνια αναφέρονται από τις εφημερίδες της Βρετανίας, προφανώς επειδή τα «μη πολιτικά ορθά» εγκλήματα δεν θεωρούνται ότι ενδιαφέρουν.

Αλλά μια έρευνα από τις ιστορίες που βρίσκονται χωμένες μέσα σε τοπικές εφημερίδες δείχνει ότι οι βιασμοί σε ταξί συμβαίνουν σε όλα τα μέρη της Αγγλίας, της Ουαλίας και της Σκωτίας σε καθημερινή σχεδόν βάση.

Σε μια πρόσφατη υπόθεση στο Λονδίνο, που αναφέρθηκε από τις βρετανικές εφημερίδες, ο Mohamed Hacene-Chaouch, 46 ετών, καταδικάστηκε σε επτά χρόνια φυλάκιση για τον βιασμό μιας 24χρονης γυναίκας επιβάτιδας στο ταξί του που δεν είχε  άδεια.

Ο Hacene-Chaouch - ένας Αλγερινός παντρεμένος και πατέρας πέντε παιδιών- επιτέθηκε σε μια γυναίκα, που είχε χαθεί στο Σόχο, στο κεντρικό Λονδίνο.
Η γυναίκα, που γιόρταζε τα γενέθλια ενός φίλου και είχε μεθύσει, είπε στους ενόρκους ότι το τελευταίο πράγμα που θυμόταν ήταν να είναι στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και να οδηγείται σε ένα μηχάνημα ΑΤΜ.

Είπε ότι συνήλθε μέσα στο αυτοκίνητο μπροστά από το στο σπίτι της στο ανατολικό Λονδίνο και είδε τον Hacene-Chaouch να την βιάζει. Αν και ο Hacene-Chaouch αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της, το έγκλημα καταγράφτηκε από κάμερες CCTV.

Επίσης στο κοντινό Windsor, ο Anshul Sharma, 23 ετών, καταδικάστηκε για το βιασμό μιας 19χρονης γυναίκας που μπέρδεψε το αυτοκίνητό του για ένα νόμιμο ταξί. Έψαχνε για ταξί τις πρώτες πρωινές ώρες όταν προσεγγίστηκε από τον Sharma, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είχε νόμιμη άδεια ταξί. Αφού μπήκε στο αυτοκίνητο, την οδήγησε σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία, όπου τη βίασε.

Στην Μπλάκμπερν στις 9 Ιουλίου, ο Talib Hussain, 62 ετών, επιτέθηκε σεξουαλικά σε ένα 16χρονο κορίτσι, που ήταν επιβάτης στο ταξί του.

Στο Μπλάκπουλ στις 8 Ιουλίου, ο Τούρκος Top Fatih, 38 ετών, βίασε μια 18χρονη κοπέλα που ήταν επιβάτης του.

Στο Shrewsbury στις 6 Ιουλίου, ο Ahmet Baser, 34 ετών, καταδικάστηκε σε επτά και μισό χρόνια φυλακή για τον βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού στο ταξί του. Το θύμα και ο φίλος της μπήκαν στο ταξί του Baser έξω από το κέντρο της πόλης τη νύχτα. Αφού πέταξε έξω το φίλο της, ο Baser οδήγησε το θύμα του σε απομακρυσμένο μέρος, όπου τη βίασε.

Στο Nottingham στις 12 Ιουνίου, η αστυνομία είπε ότι έψαχνε για ένα «Ασιάτη» οδηγό ταξί ο οποίος επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια 19χρονη επιβάτιδα του.

Στην Berkshire στις 21 Μαΐου, ο Arshad Arif, 28 ετών, εμφανίστηκε στο δικαστήριο του με την κατηγορία ότι οδήγησε μια 17χρονη επιβάτιδα σε ένα απομακρυσμένο πάρκο περίπου 25 μίλια από το σπίτι της και την βίασε δύο φορές.

Στο Oldham στις 16 Μαΐου, ο Tamur Tamur, 32 ετών και πατέρα έξι παιδιών, καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια φυλακή καθώς προσπάθησε να βιάσει ένα 15χρονο κορίτσι στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του. Ο δικαστής Jeffrey Lewis δήλωσε: «Χρησιμοποιήσατε σημαντική δύναμη κατά ενός κοριτσιού και δεν έχετε δείξει την παραμικρή τύψη».

Στην Hemel Hempstead στις 7 Μαΐου, ο Mashain Pitchei, 45 ετών, καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση για τον βιασμό μιας 20χρονης γυναίκας επιβάτιδας. Ο Pitchei, προσποιήθηκε ότι είναι οδηγός ταξί, και είχε σταθμεύσει στο κέντρο της πόλης Marlowes.

Στην Heaton στις 11 Απριλίου, Mohammed Akram, 35 ετών, - έγγαμος και πατέρας τεσσάρων παιδιών - κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα στο ταξί του.

Στο Μάντσεστερ στις 18 Φεβρουαρίου, ο Elhadi Sakhri, 42 ετών, καταδικάστηκε σε επτά χρόνια και δέκα μήνες φυλάκιση για δύο κατηγορίες βιασμού ανδρών που ήταν επιβάτες στο ταξί του. Στον Sakhri είχε χορηγηθεί άσυλο στη Βρετανία, καθώς παραπονέθηκε ότι αντιμετώπιζε διώξεις στην Αλγερία επειδή ήταν bisexual.

Στο Λονδίνο στις 6 Φεβρουαρίου, η αστυνομία είπε ότι έψαχνε για έναν «Ασιάτη» που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε τρεις γυναίκες στην περιοχή του Canning.

Στο Leeds στις 9 Ιανουαρίου, ο Mohammed Shahin, 28 ετών, καταδικάστηκε σε επτά χρόνια φυλάκιση για τον βιασμό 20χρονης επιβάτιδας που αποκοιμήθηκε στο ταξί του. Ο δικαστής διέταξε ο Σαχίν, αφού εκτίσει την ποινή του, να απελαθεί στη χώρα καταγωγής του, το Μπαγκλαντές.

Στο Accrington, ο Mohammed Ishaq, 38 ετών, κατηγορήθηκε για το βιασμό μιας 35χρονης γυναίκας επιβάτιδας. Επίσης σε Accrington, ο Mohammed Baig, 45 ετών, κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση σε μια 18χρονη επιβάτιδα. Αφού την άφησε στο σπίτι της, ο Baig είπε στο θύμα, «Θα σε παρακολουθώ. Θα έρθω να σε βρω."

Στο Billingham, Khalile Maqsood, 31 ετών, καταδικάστηκε σε οκτώ και μισό χρόνια φυλακή για την απαγωγή και τον βιασμό μιας 20χρονης γυναίκας επιβάτιδας με την απειλή μαχαιριού.
Ο ταξιτζής - του οποίου η γυναίκα ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί τους όταν διέπραξε το αδίκημα - ήταν ανέκφραστος στο δικαστήριο. Ο δικαστής Rodney Jameson δήλωσε ότι ο Maqsood είχε δείξει λίγη κατανόηση, και καθόλου τύψεις για αυτό που είχε κάνει.

Στο Εδιμβούργο, ο Ibrahim Selman έφυγε από τη Σκωτία μετά το βιασμό μιας γυναίκας και την επίθεση πολλών άλλων, ενώ εργαζόταν ως οδηγός ταξί. Ο Selman, ο οποίος βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο ως παράνομος μετανάστης, έφυγε για το Σουδάν έχοντας για ημέρες μια γυναίκα όμηρο, που βίασε κατ’ επανάληψη αφήνοντας τη νεκρή στο δρόμο.

Στο Hull, ο Masoud Rahimi, 37 ετών, καταδικάστηκε για σεξουαλική επίθεση εναντίον μιας 20χρονης επιβάτιδας. Ο ιρανικής καταγωγής Rahimi αρνήθηκε ότι ήταν αυτός μέχρι φάνηκε στο βίντεο CCTV, με την κοπέλα που προσπαθούσε να ξεφύγει από το αυτοκίνητό του.

Στο Clapham, νότια του Λονδίνου, ο Atiq Rehman, 20 ετών, ξεγέλασε μια 22χρονη γυναίκα να πιστέψει ότι ήταν νόμιμος οδηγός ταξί. Ο Rehman, που ήταν παράνομος μετανάστης από το Πακιστάν, βίαζε τη γυναίκα για 45 λεπτά.

Επίσης, στο Λονδίνο, ο Assadullah Razaq, 31 ετών, καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια φυλακή για τον βιασμό μιας 28χρονης επιβάτιδας. Ο Razaq είναι Αφγανός πρόσφυγας, παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Ο δικηγόρος του είπε ότι ο Razaq ήρθε στη Βρετανία, αφού βασανίστηκε από τους Ταλιμπάν, και ότι κάτι είχε επηρεάσει την ψυχική του κατάσταση.

Στο King's Cross στο κεντρικό Λονδίνο, η αστυνομία έψαχνε για έναν Τούρκο οδηγό ταξί ο οποίος βίασε μια 18χρονη επιβάτιδα αφού την οδήγησε σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία.

Στο Μάντσεστερ, ο Shahjahan Islam καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλακή για σεξουαλική επίθεση εναντίον μιας 27χρονης επιβάτιδας.

Στο Newport της νότιας Ουαλίας, ο Asif Iqbal, καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκιση για βιασμό δύο γυναικών επιβάτιδών. Η σύζυγος του Iqbal επίσης φυλακίστηκε σε έξι μήνες καθώς προσπάθησε να διαστρεβλώσει την απονομή της δικαιοσύνης, προσφέροντας χρήματα σε ένα από τα θύματα για να αποσύρει την καταγγελία της. Η αστυνομία φοβάται ότι πολλές περισσότερες γυναίκες μπορεί να έχουν υποστεί επίθεση από τον Iqbal, που έβαζε στόχο γυναίκες έξω από παμπ και νυχτερινά κέντρα.

Στο Πόρτσμουθ, ο Muhammed Hasan, 35 ετών, κατηγορήθηκε ότι κλείδωσε μια 19χρονη γυναίκα με μαθησιακές δυσκολίες στο αμάξι του και της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Στο Σέφιλντ, ο Zahoor Mahmood, 40 ετών, φυλακίστηκε σε οκτώ χρόνια για σεξουαλική επίθεση εναντίον δύο γυναικών επιβάτιδων. Αντί να πάει το πρώτο θύμα του στο σπίτι της, την κλείδωσε στο ταξί για περισσότερο από δύο ώρες, πήγε στο πίσω μέρος μαζί της και προσπάθησε να την κάνει να σνιφάρει κοκαΐνη για να κάνει "διάθεση". Τρεις εβδομάδες αργότερα, ο Mahmood - παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών - εντόπισε ένα 17χρονο κορίτσι να πηγαίνει σπίτι με τα πόδια μια νύχτα. Της πρότεινε να την γυρίσει σπίτι δωρεάν, όταν του είπε ότι δεν είχε χρήματα, αλλά στη συνέχεια την κλείδωσε στο ταξί για μία ώρα, προσπάθησε να την κάνει να σνιφάρει κοκαΐνη και στη συνέχεια την κακοποίησε.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή