Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

7 Απριλίου 2017

ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΩΜΕ!!!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΩΜΕ!!!!
------
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΙΣ (ας την ειπούμε ούτως) ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΣ ΠΑΡΑΛΥΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΤΟΥΤΟ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΕΠΙ 70ΕΤΙΑΝ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ!!!
Τί ήτο στ' αλήθεια ο μεγάλος πόλεμος που έληξε το1945;; Και κυρίως, θάπρεπε να είμεθα με τους Ρούζβελτ-Τσώρτσιλ-Στάλιν ή με τον Μουσσολίνι;; Ποιός ήτο το καλόν και ποιός το κακόν;; Αν οι Ρούζβελτ-Τσώρτσιλ-Στάλιν ήσαν το καλόν, τότε ορθώς το ΚΚΕ είναι "τιμημένο"! Αν οι Ρούζβελτ-Τσώρτσιλ-Στάλιν ήσαν το καλόν, τότε ο ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ που μας έπλασαν είναι το άριστον δυνατόν και δεν έχουμε παρά να τον απολαύσουμε!! Και προσοχή: Είναι απλώς ανόητον να λέγομε ότι ήταν άλλο οι Ρούζβελτ-Τσώρτσιλ κι άλλο ο Στάλιν, καθώς στο ΜΟΝΟΝ που διαφέρει η ιδεολογία τους είναι στην μορφήν του οικονομικού συστήματος! Και στην κρίσιμον στιγμήν που εκινδύνευσαν έδειξαν την αδελφότητά τους!!
Επίσης: Δεμένοι οι Εθνικόφρονες στο ότι οι  Ρούζβελτ-Τσώρτσιλ-Στάλιν ήσαν το Αγαθόν ίστανται ιδεολογικώς ΑΟΠΛΟΙ προ του ΚΚΕ και το μόνον που δύνανται να το κατηγορήσουν είναι ότι πήρε τα όπλα διά να κατακτήση την εξουσίαν (παρ' ότι άλλο είχε αποφασίσει η ΒΔΕΛΥΡΑ και ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΣ συμφωνία της Γιάλτας) και ότι έκανε αγριότες, φόνους, το Παιδομάζωμα και την Πηγάδα του Μελιγαλά!! δηλαδή, αν ΔΕΝ τα έκανε όλα αυτά θα ήταν τα πράγματα εντάξει;;




ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ
========

ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΝ ΤΟ "ΑΓΙΟΝ ΦΩΣ";;

ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΝ ΤΟ "ΑΓΙΟΝ ΦΩΣ";;
-----
Αιφνιδίως, είχαμε μίαν επίθεσιν κατά του "Αγίου Φωτός" τόσον από τους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, όσον και από τους Αθέους!
Διατί συνέβη αυτό;; Συνέβη στα πλαίσια της δεινής επιθέσεως κατά του Χριστιανισμού που ευρίσκεται εν εξελίξει εις όλην την Δυτικήν Ευρώπην υποκινούμένη από τας κυβερνήσεις και συνεπικουρούντων κατά όλως παράδοξον τρόπον και των Χριστιανών ηγετών, ως ο Πάπας Φραγκίσκος! Διά παράδειγμα, κυβερνητικές επιτροπές επισκέπτονται τις δημόσιες υπηρεσίες και τα νοσοκομεία και μηνύουν όποια γυναίκα υπάλληλο φοράει σταυρουδάκι διά παράβασιν της αρχής της λαϊκότητος (χωρίς βεβαίως να ενοχλούνται από την μωαμεθανή νοσοκόμα με το χιτζάμπ και τα γάντια που μάλιστα αρνείται να πλύνη τα χέρια της)! Η παντοειδής επίθεσις κατά του Χριστιανισμού αποδίδει: στο Λονδίνον έκλεισαν 500 εκκλησίες και συγχρόνως άνοιξαν 437 τζαμιά!! Αυτός είναι και ο σκοπός της επιθέσεως: ενας ξεδντιασμένος και δαρμένος Χριστιανισμός ναναι ανίκανος να αντιδράση και αντιθέτως να συνδράμη και αυτός την μωαμεθανικήν κατάκτησιν της Ευρώπης!
ΟΜΩΣ, ας ιδούμε τας παραμέτρους του ζητήματος:

1. Ευρίσκουν, κομμουνιστές και Αθεοι, το "Αγιον φως" γελοίον! Υπάρχει κάτι κατά πολύ πιό γελοίον από οτιδήποτε και αυτό είναι η ΑΘΕΪΑ, η οποία είναι αρρώστεια και πληγή των κοινωνιών και το μεγαλύτερον κακόν που είναι δυνατόν να πάθη ο άνθρωπος! Συνάμα η ΑΘΕΪΑ είναι η πιό έξαλλη και φανατική και δολοφονική θρησκεία που υπάρχει, υπερακοντίζουσα και αυτόν τον Μωαμεθανισμόν σε βιάν και μισαλλοδοξίαν!! Ακούγοντας τους Κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και τους Αθέους να καταφέρονται κατά του "Αγίου Φωτός" μόνον αποστροφήν και βδελυγμίαν αισθανόμεθα!
2α. Είναι το "Αγιον φως" γελοίον;; ΟΧΙ ΑΣΦΑΛΩΣ!! Είναι θεσμός ΙΕΡΟΣ της Ελληνικής Θρησκείας και όλων των άλλων παραδοσιακών θρησκειών η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ και οι βωμοί του πυρός που αφθονούσαν σε όλες τις ελληνικές πόλεις και οπωσδήποτε εις κάθε εορτή το Πυρ ελατρεύετο διά εκδηλώσεως ειδικής, της ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑΣ. Το αυτό και στις άλλες παραδοσιακές θρησκείες τόσον ώστε π.χ. η Περσική θρησκεία ονομάζεται συνήθως Πυρολατρεία και οι πιστοί της Πυρολάτρες!
2β.Συνάμα σε όλες τις παραδοσιακές θρησκείες και στην Ελληνική, η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ κοινή εορτή, εκτός των τοπικών, είναι Η ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ, η οποία παραμένει η μεγαλυτέρα εορτή στην Κίνα και Ιαπωνία και φυσικά στην Ινδία, το DIVALI. Είναι η εορτή εις ανάμνησιν του Μεγάλου Κατακλυσμού όπου ακριβώς το παχύ σκότος του Μετακατακλυσμιαίου χειμώνος εκφωτίζει το πυρ του βωμού και της λαμπαδηδρομίας! Συνάμα ως εορτή εις ανάμνησιν του Μεγάλου Κατακλυσμού συνδέεται με τα ύδατα και διά τούτο στην  στην Κίνα και Ιαπωνία γεμίζουν επιπλέοντα φαναράκια τους ποταμούς!  Στην Αθήνα εορτάζετο την  τρίτην ημέραν των Ανθεστηρίων, ενώ στην Υστέραν Αρχαιότητα είχε καθιερωθή ως κοινή εορτή η Η ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ, η οποία εορτάζετο ιδιαιτέρως λαμπρώς εις την Αίγυπτον συνδυαζομένη με τελετουργικήν κολύμβησιν στον Νείλον! Ημερομηνία τελέσεως της εορτής ητο η 6η Ιανουαρίου! Οι Χριστιανοί διαπορούσαν τί να βάλουν στην θέσιν της, αρχικώς είπαν τα Χριστούγεννα (διό οι αρχαίες Εκκλησίες ως η Αρμενική, εξακολουθούν να εορτάζουν τότε τα Χριστούγεννα) κατόπιν είπαν να βαπτίζονται τότε οι κατηχούμενοι κρατώντας λάμπάδες και έτσι έγιναν τελικά με φως και ύδωρ η χριστιανική εορτή ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ!
2γ. Αντικειμενικώς εξετάζοντες τα πράγματα, ο Κόσμος και τα σύμπαντα υπάρχουν εφ' όσον υπάρχει το "κοσμογονικόν πυρ" της πυρίνης σφαίρας της Κοσμογονίας! Τούτο προκαλεί τη "μεγάλη έκρηξι" και την δημιουργία και έκπτυξι ενός σύμπαντος το οποίον επεκτείνεται καθ' όσον υπάρχει η θερμότης του κοσμογονικού πυρός ενώ όταν εξαντλείται τότε επέρχεται η συρρίκωσις του σύμπαντος το οποίον καταλήγει και πάλις εις μίαν πυρίνην σφαίραν! Οπότε το Πυρ τούτο αποτελεί το κατ' εξοχήν στοιχείον του Κόσμου προς το οποίον ο άνθρωπος οφείλει να αποδίδη δόξαν, τιμήν και προσκύνησιν! Το "κοσμογονικόν πυρ" στην Ελληνικήν μας Θρησκείαν ανήκει στην Θεάν Εστίαν και διά τούτο εις κάθε ναόν, εις κάθε ιεροπραξίαν, τιμάται πρώτον το "κοσμογονικόν πυρ" και η Θεά Εστία! Είναι το γνωστόν «Αφ' Εστίας άρχεσθε!»
-----
Εικών: Από την καταστροφήν των αγαλμάτων υπό των Αθέων.





ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ
===========

ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΕΙ Η ΣΥΡΙΑ;;

ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΕΙ Η ΣΥΡΙΑ;;


Στο Ιντίμπλ, το άντρον των φανατικών ισλαμιστών Σουννιτών ανταρτών έγινε μία έκρηξις χημικών όταν μία βόμβα έπληξε το χημικόν οπλοστάσιόν τους.
Οι Δυτικοί, χωρίς να γίνη ΟΥΔΕΜΙΑ έρευνα και συγκέντρωσις στοιχείων και ΟΥΔΕΜΙΑ διεθνής ή άλλη επιτροπή να κάνη επιτόπιον εξέτασιν και να συντάξη πόρισμα, ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ εντός 24ωρου ότι τα χημικά έρριψε η Κυβέρνησις της Συρίας και σήμερον βομβαρδίζει κυβερνητικάς θέσεις η Αμερική του Τράμπ!
Οι Δυτικοί έχουν ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ προ πολλού ότι ο κακός, ο ένοχος, ο τύραννος, είναι το κοσμικόν κόμμα Μπάαθ, διό το εξόντωσαν στο Ιράκ και τώρα θέλουν να το εξοντώσουν οπωσδήποτε και στην Συρία! Αντιθέτως, διά τους Δυτικούς το καλόν είναι οι ισλαμιστές φανατικοί Σουννίτες οι κινουμένιοι από την ΑλΚάϊντα, οι ανατινάξαντες τους Διδύμους Πύργους! Παραφροσύνη;; Τύφλωσις;; Ανομα συμφέροντα που δεν κατανοεί η αφελής σκέψις μας;;
ΟΜΩΣ, η αλήθεια ξεκάθαρα φαίνεται: Η Αμερική του Ομπάμα, έχοντας ήδη εξοντώσει ολοκληρωτικά το κοσμικόν καθεστώς του Μπάαθ του Ιράκ, προεκάλεσε την "Αραβική Ανοιξη" και εβοήθησε φανερά και επίσημα με δισεκατομμύρια δολλάρια το όργανον του μωαμεθανικού φανατισμού, την "Μωαμεθανικήν Αδελφότητα", με ποίον σκοπόν;; Να εξοντώση τα υπόλοιπα φιλικά προς την Δύσιν και εχθρικά προς το φανατικόν Ισλάμ καθεστώτα, που ήσαν στην πραγματικότητα και τα πλέον φιλελεύθερα του μωαμεθανικού κόσμου, τα εξής τέσσερα: το καθ' όλα δυτικοστραφές καθεστώς του ΜπενΑλή στην Τυνησία, το άριστον δυνατόν καθεστώς Μουμπάρακ της Αιγύπτου, το καθεστώς Καντάφι της Λιβύης, την στιγμήν που αυτό είχε σοβαρευθεί και στραφεί κατά της ΑλΚάϊντα, και κυρίως το καθεστώς Μπάαθ της Συρίας.
Τα πρώτα τρία έπεσαν γρήγορα με την υποκίνησι και των δυτικοφρόνων πολιτών των μεγαλοπόλεων που εφαντάζοντο μέσα στην αφέλειά τους ότι μετά την πτώσιν π.χ. του ΜπενΑλή θά είχαν μία πιό τέλεια δυτικού τύπου δημοκρατία! Ούτως εγκατεστάθη στην Τυνησία το πιό άθλιο και φαύλο Ισλαμικό κόμμα!
Ομως η Συρία άντεξε παρά την έκπληξιν!
-----
ΠΑΡΕΝΘΕΣΙΣ: ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ
Ποιοί έρχονται από την Συρία?
Γιατί έρχονται εδώ και δεν μένουν στα παραμεθόρια στρατόπεδα?
Απο την Συρία φεύγουν οι φανατικοί Μωαμεθανοί Σουννίτες της Χάμα και της Χόμς, οι οποίοι ξεκίνησαν τον πόλεμο κατά του Ασσαντ που τον μισούν φρικτά διότι είναι Αλαουΐτης.
Αυτοί συμμάχησαν μυστικά με το Ισραήλ διά να ανατρέψουν το Συριακό καθεστώς και η μυστική αυτή συνεργασία ήτο τόσο επιτυχημένη ώστε όταν μπήκε ο στρατός στην Χομς εξεπλάγη όταν είδε να τον αντιμετωπίζουν με υπερσύγχρονα αντιαρμαρτικά!
Αυτοί οι φανατικοί με το δολοφονικό βλέμμα είναι οι αποκαλούμενοι από την Δύσι (που τους λούζει με χρήματα και οπλισμό) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΙ - ας γελάσουμε πικρά!!
Εχω πάει στην Χάμα και τους είδα, φανατικοί που κοιτάζουν δολοφονικά κι εσένα που πας να ψωνίσης στο μαγαζί τους και σε διώχνουν διότι οι γυναίκες της παρέας δεν είναι ντυμένες ευπρεπώς (παρότι φοράνε υποκάμισο με κλειστό γιακά όπως πάντοτε σε μωαμεθανική χώρα). Ποιά είναι η ευπρεπής ενδυμασία της Χάμας; Μαύρο ράσο και από πάνω μαντήλι από την μέση του κεφαλιού ριγμένο χωρίς τρύπες γιά τα μάτια ή άλλο τί (ότι βλέπουν μέσα από το ύφασμα βλέπουν).
Γιατί  δεν μένουν στα παραμεθόρια στρατόπεδα?
Διότι έχουν συμφωνήσει με τους άρχοντες της Ευρώπης να δρέψουν την ευκαιρία υπό τον μανδύα "πρόσφυγας που κινεί την λύπηση" να Εποικήσουν την Ευρώπη και την κατάληλλη στιγμή να απαλλάξουν το έδαφός της από τους Απίστους!
Διά τούτο όπως έχει καταγγελθή κινούνται διευκολυνόμενοι από πολλές πλευρές, όπως από την Τουρκία όπου η Ζαντάρμα, η πανταχού παρούσα Στρατοχωροφυλακή, τους προστατεύει και τους οδηγεί, και επίσης εμπλουτίζονται από φανατικούς Σουννίτες τζιχαδιστές από το Αφγανιστάν, το Ιράκ και το Πακιστάν!
-----
Το καθεστώς Ασσαντ άντεξε βοηθούμενον από τους Χριστιανούς της Συρίας! Ομως, το σχέδιον των κοσμοεξουσιαστών πρέπει να επιτύχη!! Επί μία εκατοπεντηκονταετίαν έχουν μόνον επιτυχίες! Από την δολοφονίαν του Τσάρου Αλεξάνδρου έως τον σημερινόν μωαμεθανικόν εποικισμόν της Ευρώπης! ΟΥΤΩΣ, ο Πρόεδρος Τραμπ ωδηγήθη να επιτεθή κατά του Ασσαντ κατηγορών αυτόν ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ!
Τί να σκεφθούμε;; Οτι μία αόρατος εξουσία, που συνήθως την λέγουν σήμερον "βαθύ κράτος", διοικεί τις ΗΠΑ;; Ότι ακόμη κι αν ο λαός ψηφίσει τον αντισυστημικό, αυτόν που δεν θέλει η αόρατος εξουσία, αυτή καταφέρνει να τον πιέση, να τον εκβιάση, ώστε να γίνη και αυτός έρμαιον των θελήσεών της;;
Απομένει το ερώτημα: Διατί η Δύσις και οι οιοιδήποτε απαρτίζουν το "βαθύ κράτος", επιθυμούν να εγκαθιδρυθή και στις 57 μωαμεθανικές χώρες το φανατικόν Ισλάμ, το Βαχαβιστικόν, το Σαουδαραβικόν, αυτό που λιθοβολεί, απαγχονίζει και σταυρώνει;; Οπως εδήλωσε προ ολίγου ο κ. Λαβρώφ, προφανώς επιθυμεί η Δύσις στην Συρίαν να εγκατασταθή το Μέτωπον ΑλΝούσρα της ΑλΚάϊντα (“Which brings us back to the thought that Al-Nusra Front is regarded by the West as an organization that should be preserved)! Και διατί θέλουν επιπλέον, αυτό να εποικίση την Ευρώπην, να την εξισλαμίση;; Εις αυτό το ερώτημα ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ να απαντήσωμε και απλώς διαπορούμε:
Τί θα απογίνη τώρα η Συρία αλλά και η Ευρώπη και ο Κόσμος όλος;;

Παν. Μαρίνης
===========